加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 】原創+粗口【 ♂﹍有∥認真∥的↙時候↗嗎??cH.11(第一次作@w@")
載入中 ...
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~細月~ 於 2008-6-26 08:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁你2+ G IS FINE ^^"
有咩唔明可2 POST係我個POST刀問我OR PM 我

係係..=]]
我知道啦../\/\"

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
恩.:' 拿(是但罹左幾本書比邦)

邦.:' 0口0"唔係呀嘛-33-"

恩.:' 咩野唔係呀../\/\係唔係好易呢..

邦.:' 係呀x]真係好鬼易..呵呵『心諗:唔撚係呀-口-"咁撚難既,追唔追到佢架- -"』

恩.:' 就夠鐘啦,都係快D番學啦../\/\

邦.:' 嗯..(dowe)

==================================================================================
    cH「5﹁
    *學 校*
邦.:' 突然好想死-.-"

宏.:' 咩事呀0.0"

邦.:' 我要睇晒依三本書,死得-.-

宏.:' 罹黎睇下,睇下幫唔幫到你..

邦.:' 幫到先算啦..唉..

宏.:' 咩事呀你..借左d咁高心既書既..我都睇唔明

邦.:' (講晒岩岩同恩去圖書館果件事)

宏.:' 嘩0口0..你係人唔係呀,為左追條咁既女睇唔撚多書- -"痴左啦你

邦.:' 是但啦..難得番黎既野先至有嫁直

宏.:' 係唔係呀你- -"比著我一定唔會睇- -"

邦.:' 都訓左咁多年啦@@"咪當升中四既練習囉

宏.:' 升中四都唔洗睇咁高心既書呀-.-"服了你

邦.:' 你睇唔睇呀??

宏.:' 唔洗啦多謝晒啵-33-'

米.:' 你搞咩咁遲先番呀??

恩.:' 我比人煩住- -'所以遲左番囉-33-"

嘉.:' 比邊個煩呀??"

恩.:' 果個人.唔知佢叫咩名- -"(指住邦)

米.:' 佢叫阿邦,佢地三個好Fd架

恩.:' 係咩- -"

嘉.:' 係架>33<呵呵..果個係我既杰杰豬

米.:' 嘩..忽然鬼好凍添,阿恩你覺唔覺呀

恩.:' 依家係夏天黎架啵,點解好似冬天咁凍既@w@

嘉.:' 起有此你-33-"點可以咁講野架-33-"

米.:' 我起有此禮..

恩.:' 低能唔明你地既語言-.-"

米.:' 講番轉頭..阿邦點煩你??

恩.:' (講晒頭先d野出黎)

米&嘉.:' 哈哈,低死

恩.:' 咁大聲做咩呀-33-"驚死無人知咩

米.:' 唉,有人要睇三本好難既書啵xDD(人聲咁講)

恩.:' 服左你地兩個-33-"

宏.:' 咩撚事呀你咁大聲

米.:' 吹BB呀,,我鐘意咁大聲又如何

宏.:' 比個面我啦米姐..- -"

米.:' 哎呀..無啦啦咁好口叫我米姐呀..

宏.:' 細聲d啦..驚死人唔知咩-33-"

邦.:' 好(無啦啦大叫,同企左起身)

杰.:' 你咩事呀,無啦啦大叫-33-"

邦.:' 我要追到xx恩..我鐘意你xx恩

嘉.:' 佢係唔係傻左呀-口-"

邦.:' 我無傻到..我係真心鐘意你架\33/(望住恩講)

杰.:' 兄第,你係真唔係呀..

邦.:' 係/33\連你都唔信我

杰.:'我更係信..信既信既..

恩.:' o- -"我今次真係大檸樂啦-w-"

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
T^T無人睇..
原來無人鐘意睇我作既野

0唯獨曖您一個0
頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5904
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
KE ^^
我有GA...
唔好唔開心LA...
我要MAKE下個POST KA ME ^^"
好正哦

頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6398
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
sUp!`
好睇亞
快d p0
有人睇咖-3-

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子

QUOTE:
原帖由 草貓 於 2008-6-27 09:12 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
sUp!`
好睇亞
快d p0
有人睇咖-3-

T.T係唔係架..
睇左唔留cM姐係唔好睇啦T.T
嗚嗚~

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
邦.:' 我要追到xx恩..我鐘意你xx恩

嘉.:' 佢係唔係傻左呀-口-"

邦.:' 我無傻到..我係真心鐘意你架\33/(望住恩講)

杰.:' 兄第,你係真唔係呀..

邦.:' 係/33\連你都唔信我

杰.:' 我更係信..信既信既..

恩.:' o- -"我今次真係大檸樂啦-w-"

=========================================================================
    cH「6﹁

*放 學*
恩.:' 米,我地一齊番屋企好無呀?"

米.:' 好呀@@"不過邦係咁望過黎啵

恩.:' 唉~唔就理佢啦..番屋企啦

米.:' 你依家行緊過黎啵0.0"

宏.:' 喂!!xx米過黎

米.:' (行左過去)你咩事呀- -"無啦啦叫我過黎

宏.:' 你米左住我兄弟去媾女啦

米.:' 大鍋- -"上當添-33-

邦.:' 阿恩呀^^不如我今日送你番屋企..好未呀^^

恩.:' 下- -"唔洗啦..多謝晒-.-"

邦.:' 唔緊要啦../\/\

恩.:' 米煩住晒-33-"

邦.:' 唔煩架唔煩架..

恩.:' 妖..是但你- -"煩死人

宏.:' 呵呵,你今日都係唔好阻住邦同恩啦,你遲d先番去啦

米.:' 下- -"我先唔制-33-"次次都係我同送恩番屋企既- -"依依咁好唔慣

宏.:' 我超...咁你今日米送我番屋企囉

米.:' 你無野呀-口-要個女仔送個男仔番屋企

宏.:' 超~你話唔慣既

米.:' 但我都無話送你番屋企啦- -"傻佬

宏.:' (心諗:0.0"佢點會無啦啦叫我傻佬既>w<)

米.:' 我走啦-33-"係咁

宏.:' 咁我送你番屋企呀@@(叫得好似幾親切咁,比面送你番屋企啦,呵呵)

米.:' 嘩0口0"米啦掛,你條粉送我番屋企唔洗啦

宏.:' 依家邊個係粉呀,我係粉,你就係長啦『長仔米』,哇卡卡

米.:' 你無鳩野呀-口-『長仔米』咁難聽

宏.:' 我條鳩好正常啵..唔洗咁關心我條鳩既

米.:' 是但你-33-"番屋企先..

宏.:' 等埋啦

杰.:' 老婆豬豬><

嘉.:' 係係..^^

杰.:' 好可愛唷>33<

嘉.:' 邊...邊係呢

杰.:' 係呀>w<..老婆今日我送你番屋企好唔好呀??

嘉.:' 好呀..^^

杰.:' 好野>33<

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
杰.:' 老婆豬豬><

嘉.:' 係係..^^

杰.:' 好可愛唷>33<

嘉.:' 邊...邊係呢

杰.:' 係呀>w<..老婆今日我送你番屋企好唔好呀??

嘉.:' 好呀..^^

杰.:' 好野>33<

===============================================================================
   cH「7﹁  】送心情的人回家路【

*回 家 中*
邦.:' 恩恩呀

恩.:' (打冷震)咩事呀-﹏-

邦.:' 你可唔可以比你個電話號碼我呀??

恩.:' 無問題0﹏0"

邦.:' 你做咩- -"無啦啦咁鬼目讀既??"

恩.:' 你隻手- -"死開吧-33-"(fe開邦隻手)

邦.:' 嘻..比你知道左添>w<..

恩.:' 我更係知啦- -"我有感覺的..

邦.:' 哦@@"咁比你個電話我啦!!

恩.:' 5xxx xxxx

邦.:' @@"好小人有5字頭既電話啵*v*

恩.:' 咁岩起果陣新請姐- -"有咩咁出奇,我地三個女仔都係5字頭

邦.:' 唔洗講又係三個一齊啦-.-"

恩.:' 嗯=]

邦.:' 507680

恩.:' 無啦啦講咁既數目字做咩-33-"

邦.:' 無呀xPP(心諗:依個都唔明傻婆.依個咪係『我一定要追你』囉)

恩.:' 車- -"

邦.:' 車咩姐><你好想比車車死我咩

恩.:' 正是啵-33-"我到啦

邦.:' 咪咁架-33-"

恩.:' 好啦Bye Bye/\/\

邦.:' 0.0 Bye Bye(佢又笑啦xPP,好可愛呀)

宏送米路中~
宏.:' 嘩0口0乜咁遠架-33-"

米.:' 我超..無人叫你送我架嘛,係你自己送之嘛..

宏.:' 咁又係-33-"無人迫過我- -"

米.:' 呵呵..你係唔係鐘意左我呢xPPP

宏.:' (無啦啦心跳得好快,面紅左)

米.:' 你無野呀- -"發燒呀無啦啦咁紅既(撫下宏既面)

宏.:' 喂.咪整,無事(超- -")

米.:' 無事就得啦..=]]

宏.:' 喂-33-"我可能會對你1573..哈哈

米.:' 咩係1573- -"唔多明

宏.:' 可能你遲d會明掛..依家唔明都得既..呵呵xPPP(傻婆,依個咪係『一往情心囉』)

米.:' 你講d野我真係唔多明-33-"

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
米.:' 你無野呀- -"發燒呀無啦啦咁紅既(撫下宏既面)

宏.:' 喂.咪整,無事(超- -")

米.:' 無事就得啦..=]]

宏.:' 喂-33-"我可能會對你1573..哈哈

米.:' 咩係1573- -"唔多明

宏.:' 可能你遲d會明掛..依家唔明都得既..呵呵xPPP(傻婆,依個咪係『一往情心囉』)

米.:' 你講d野我真係唔多明-33-"

=========================================================================================
    cH「8﹁  】難追到你??【

*學 校*
嘉.:' 啦啦啦啦啦

米.:' 你啦咩野呀-33-"

嘉.:' 好幸福好幸福

恩.:' 睇得出睇得出

米.:' 琴日一定又發生左d唔知咩啦- -"

恩.:' 55,一定係

嘉.:' 咩喎><咁...(未講完)

米&恩.:' 得得得,明白晒-﹏-"唔多想聽

嘉.:' -口-"兩地兩個唔洗唔齊呀-33-

恩.:' 唔多想講琴日既野-.-"太可憐啦我..

米.:' 我都係..要聽個傻佬講d唔知咩既數字

恩.:' 下,你都係呀??

米.:' 邦都有講d唔知咩咩既數字??"

恩.:' 係-.-"

嘉.:' 呵呵..你地唔知姐..我知呀嘛

恩.:' 咁琴日杰同你講左咩數字呀- -"???

米.:' 我都想知-33-"

恩.:' 知黎都唔多有用-3-"

米.:' 咁又係- -"唔理啦-33-'

嘉.:' 我果個係1314520呵呵

米.:' 我超.依個係人都知啦..一生一世我愛你呀嘛-.-"

嘉.:' 係呀係呀>w<

恩.:' 發姣啦你

嘉.:' T^T咩喎..點可以咁話我架

米.:' 超- -"晒命

嘉.:' 唔講囉-3-"

杰.:' 哈哈哈(大笑中)

邦.:' 你痴左過條線呀??"

宏.:' 佢唔多似痴線啵

邦.:' 下- -"唔痴線係咩

宏.:' 佢係發姣

邦.:' 唔係呀花

宏.:' 係呀..睇佢咁既死樣,方唔係琴日做過d唔知咩黎咩

邦.:' 咁又係- -"

宏.:' 喂你琴日做過d咩黎快d講..

杰.:' 野~做咩咁胸人姐

邦.:' 咁次佢真係好姣啵-33-"

宏.:' 不嬲咁姣- -"

杰.:' 咩喎><咁人地琴日送嘉嘉番屋企之後錫錫之嘛

宏&邦.:' 哦,唔怪得唔姣啦

杰.:' 超- -"你地琴日又點呀

邦.:' 呵呵..我琴日拖到恩隻手仔呀>33<

宏.:' 拖都又點

邦.:' 之後咪比佢知道左叫我放心囉- -'

杰.:' 哈哈哈..咁鬼失敗架你

邦.:' @@"掂到手隻算好架啦

杰.:' 宏,咁你琴日點??

宏.:' 我更係一d野都無啦..

0唯獨曖您一個0
頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6398
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
好耐冇黎sup tim-vv-
快d p0埋佢x)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...