加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 】原創+粗口【 ♂﹍有∥認真∥的↙時候↗嗎??cH.11(第一次作@w@")
載入中 ...
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
對唔住呀..依排成日唔魏得閒

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5816
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
咁快d post啦 等你~~sup

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
邦.:' 之後咪比佢知道左叫我放心囉- -'

杰.:' 哈哈哈..咁鬼失敗架你

邦.:' @@"掂到手隻算好架啦

杰.:' 宏,咁你琴日點??

宏.:' 我更係一d野都無啦..

==========================================================================================
    cH「9﹁ 】我對你的愛是否慢慢沒有了??【

時間一日一日咁過去邦只係日日咁送恩反屋企..只係做依一樣既野..
到左某一日邦送恩反屋企果陣

邦.:' 恩.其實你有無鐘意過我架??

恩.:' 無一d都無.

邦.:' 唔通,我真係咁唔直得你去愛咩??(想喊)

恩.:' 係..

邦.:' 比次機會我好唔好..(眼濕濕)

恩.:' 對唔住.唔可以..

邦.:' 點解你要咁對我..我對你係真心架..

恩.:' 不如你依幾日都係唔好送我番屋企啦

邦.:' 阿恩呀..T^T

恩.:' 我番去啦..

依個時間恩唔知點解個心會咁痛..背對住邦,恩個心好痛..痛到眼開始有眼淚想喊
恩番到屋企就自己一個慢慢咁行左入房,連恩媽叫佢都唔應..恩番到入房只係起度講

恩.:' 點解..點解我要為左你兒心痛..我係唔係鐘意左你.嗚,點解我鐘意左你又要咁同你講喎..
      點解我要咁..對唔住呀阿邦...可能我地真係只可以做朋友..(一路講一路喊)

係起個時候邦仲起恩既樓下..眼既眼流慢慢咁流下..心就不斷咁痛..

**到左第二日**

宏.:' xx米你同我出黎

米.:' 咩事呀你

宏.:' 邦咩事無成個人無晒心情架..

米.:' 你問我拓咩..我都唔知架-33-"我又唔係佢邊個

宏.:' 你同恩咁Fd一定知d野既

米.:' 係就係好Fd..但佢今日都無講過野

宏.:' 下..點會無講過野架..

米.:' 唔知呀..我問番你先岩..恩做咩無心情

宏.:' 唔知

米.:' 幫幫手..-33-"

宏.:' 幫咩幫

米.:' 問下佢地做咩無心情囉

宏.:' 哦哦

米.:' 死白痴

宏.:' 超

米.:' 仲唔去問??

宏.:' 知道-33-"....做咩我成隻狗咁架0口0"你都要去問

米.:' 我一定會問-33-

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6210
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
米.:' 死白痴

宏.:' 超

米.:' 仲唔去問??

宏.:' 知道-33-"....做咩我成隻狗咁架0口0"你都要去問

米.:' 我一定會問-33-

================================================================================
      cH「10﹁   】如可說聲對不起【

*草 地*

杰.:' 唉-.-"無人記得我地lor

嘉.:' 杰T^T(攬住杰)

杰.:' 嘉T^T(攬住嘉)

宏.:' 嘩嘩嘩..咩事咩事(岩岩行過)

杰&嘉.:' 牙

宏.:' - -+你地..........

杰.:' 咩~~~~~~~~係唔係依....依家拍拖都唔比呀

嘉.:' 55(面紅.怕羞)

宏.:' 無無無..唔係唔比既..唔左住你地..你地慢慢咩咩咩啦

杰.:' 咩咩咩咩咩呀你-///-"依~整到我紅面啦

嘉.:' - -"你幾時變左女仔..

杰.:' 岩岩之嘛..

嘉.:' 死開(嘉一講完走左)

杰.:' 呀..嘉嘉呀

原來杰以經睇完果幾本唔知咩東東既書-.-"勁~

宏.:' 米粉你問成點..

米.:' - -'我不是米粉..我問左恩啦..

宏.:' 我都問左邦

米.:' 不過阿恩同我講(未講完)

宏.:' 喂小心呀..(攬住米)

米.:' 做...........做咩

宏.:' 岩岩有個波起你後面差d中左你個頭

米.:' 唔...........唔該

宏.:' 喂..郁下啦你

米.:' 牙~~~好....好......好對唔住呀(郁都唔識郁..面紅)

宏.:' 你都傻傻地既

米.:' 超-//-

宏.:'講埋去啦..岩岩想講咩

米.:' 恩想同邦講對唔住..

宏.:' 哦..唔怪得恩今日係咁望住邦啦- -"

米.:' 我地要幫下佢地-33-"

宏.:' 更係要幫啦..不過點幫好

米.:' 就咁咁咁咁咁啦

宏.:' 55..就咁啦

(你地講咩姐-33-"我係作者黎架..咁都唔比我知)
(米.宏.:'講比你知等你心思思)
(車..)

0唯獨曖您一個0
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...