加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原] ___"//網上情緣﹏★ [[Ch.8]]
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6903
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
牙豪對牙瑩真系好好:)
但系牙瑩同牙文壹齊ga b0rr`
吾知佢地點收科._."
supp0rt!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6110
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
Ch.4

第日返到學校…..

欣 & 怡::: 喂 牙塋 係琴日去左邊牙
塋:: 哦!! 琴日我….要幫牙媽汁野嘛
欣 & 怡::: 嘩…咁乖..!! 成個孝順女咁
塋:: 呵呵 你地要學下我喇
文:: …..
欣 & 怡::: 咦 你做咩唔講野???
塋:: 係囉 老公 你今日做咩唔講野?
文:: 冇野 (當塋仲叫自己做老公 佢個心好痛 佢諗緊點解塋唔愛自己 但仲要叫佢做老公)
塋:: 真係冇野??
文:: 都話冇牙 煩!!   ( 佢決定左唔再理佢 )
塋:: (呆左..)  老公 做咩咁惡..係唔係發生左咩事
欣 & 怡::: 係囉.咩事牙?
文:: 都話冇 唔好再煩我啦
塋:: okok sorry.. (好驚..因為牙文冇試過咁惡)

到左lunch… 牙文佢自己去左食野 冇同牙塋佢地一齊

欣 & 怡::: 牙塋..你同牙文搞咩黎牙
塋:: 吓 我自己都唔知牙
欣 & 怡::: 其實你係唔係中左第2個?
塋::下!! (好大反應) 邊有牙..咪亂講..
欣 & 怡:::係真先好牙 你知唔知你對牙文冷淡左好多..佢以為你有第2個
塋::….(心諗 唔通佢知道左.? 冇理由的)

放左學..
塋::究竟生左咩事牙??
文:: 咪話冇囉
塋:: ..哼 咁好囉 唔問囉 以為唔好叫我做係老婆
文:: (開始發火) 哈 好笑!! 你有當我係你老公咩?? 你都唔中2我..你唔知幾想我唔係你老公!! 去搵返你個乜鬼..牙豪啦!!!!!!
塋::..你…你知道左?
文::係牙 仲見到你同佢好開心
塋::…sorry
文::唔洗對唔住
塋:: 真係好對唔住…(想喊)
文:: 算喇 希望你地2個幸福快樂吧 (忍住唔喊)
塋:: sorry (終於喊左出黎..)

之後大家走左..牙塋就去左搵牙豪…
豪:: 咦..牙塋..你喊過黎?
塋::..嗯..我同左個fd反面..
豪::下..點解牙?
塋:: 佢話我對佢冷淡左  成日同個新識的fd一齊
豪:: 咁你又唔岩喎..點可以唔理舊個個fd
塋:: 但我同新的fd 玩得開心D..
豪:: 但你都可以2個一齊玩架姐..
塋:: 唉..如果可以..我都想
豪:: 算啦 唔好諗喇 天日會冇事架喇 上我屋企玩下 輕鬆下啦
塋::嗯..
------------
待續..**

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ah傻婷
中級會員

會員編號 408155
精華 0
積分 811
帖子 314
威望 0 點
I-See幣 12309 錢
GAME幣 13 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-2-20
註冊天數 5926
來自 你個屎忽
狀態 離線
  只顯示 ah傻婷 的帖子
我要睇牙...好好睇...

L0VE supeR junioR`
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6110
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
Ch.5

第日返到學校….牙塋佢見到牙文

塋:: 牙文 Halo
文:: oh..halo
塋:: 你仲有冇野牙
文:: 下 ?? 有咩事..?  (扮之前冇發生過事 佢地仲係好朋友..)
塋:: 咁就好喇..
文:: 嗯 係呢 你同佢點牙
塋:: 哦..幾好牙
文:: 嗯
欣 & 怡 佢地係隔離聽到佢地的對話..feel 有D怪 就問咩事
欣 & 怡:: 咦..你地2個發生事
文:: 哦 我同牙塋佢分左手Lu..
欣 & 怡:: 下!! (好大反應)
文:: 放心..我地仲有好朋友
塋::係囉 我地仲係好朋友牙 唔洗咁大反應
欣 & 怡::咁點解要分手
文:: 覺得性格唔夾 咪分手囉
塋::係囉..咁多野問..= =
欣::okok 咁唔再講e件事
怡:: 嗯嗯..!! 不如諗下天日放學去邊仲好啦..最後一日返學喎
塋::….sorry牙 各位..天日我有約
文:: (佢知牙塋約左邊個…想幫佢解圍..) 乜你姨媽又叫你幫手睇住佢個仔?? (向牙塋打眼色)
塋:: 哦 係牙係牙…又要幫佢手牙
文:: ok 咁算啦 下次先再約啦
欣 & 怡:: 做咩你近排成日做孝順女?
塋:: 咩牙!!! 我不嬲都係架啦!!
欣 & 怡 & 文:: 牙 係牙係牙= =
塋:: 呵呵 洗乜講…
--------
待續..**

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6903
狀態 離線
其實ah文仲鍾意瑩既`
唉` 壹個ah豪就拆散左/_\"

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6110
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
Ch. 6

今日係最後一日返學.所以會早放學..而牙豪間學校放假

欣 & 怡:: 牙塋 你今日真係唔同我地一齊?
塋::  sor牙 今日真係唔得閒
文:: 唔緊要啦 暑假都可以約出黎
塋:: 係囉 暑假先啦
欣 & 怡:: 你要記得牙
塋:: 放心啦

話咁快就放學….牙豪約左牙塋去附近的商場等
牙塋跑過去…

豪:: 嘩..咁快到,,岩岩先聽到你學校打鐘..你就咁快到左
塋:: 哈~! 我飛奔過黎^^
豪:: haha..你想上我屋企定行街?
塋:: 不如行完街再上你屋企
豪:: 咁豐富@@
塋:: 咁唔行  唔上 (扮嬲)
豪:: 唔好唔好…行行行!!
塋::哈哈..

咁牙塋同牙豪就去左MK行 之後行到一間手飾店..牙豪見到有條鏈好令 諗住送比牙塋..

豪:: 咦..e條鏈幾令喎..送比你好唔好??
塋:: 但..好貴喎..!
豪:: 唔緊要喇..只要你開心就得
塋::..下 (面紅)
豪:: 不如返屋企..我.,..有野同你講 (有d怕羞)
塋:: 哦..好..好 (緊張..)

返到牙豪屋企….
塋:: 你..係唔係有野同我講??
豪:: ….哦..係牙…我…我..
塋::…嗯? 你咩?
豪:: 我…想你做我女朋友.. (講得勁快…)
塋:: 我聽唔到牙..慢D啦
豪::….我..想你做我 女朋友
塋::……….
豪:: 比次機會我牙!! (跪左係到)
塋:: 你起身先啦.. 你,..比d時間我諗下..
豪:: 哦 (有d失望)  我會等你的答覆
塋:: 嗯
-------
待續…**

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6903
狀態 離線
其實豪對瑩都幾好呀 :)
希望瑩接受佢啦xd'
supp0rt`

頂部
ML;
吹水新手

會員編號 413813
精華 0
積分 6653
帖子 3240
威望 0 點
I-See幣 20867 錢
GAME幣 246 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2008-5-31
註冊天數 5824
來自 我來自哪顆星?_?
狀態 離線
  只顯示 ML; 的帖子
123 and abc做得好;
果然系叻仔

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6071
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
下....個女主角都ok花心wo........
同呀文行緊...又去同呀豪一齊............
個個呀文又唔去爭取ge........

不過都好好睇.......
要繼續post落去ar................^^

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
妹老婆.3.
吹水學徒

會員編號 406913
精華 0
積分 2257
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 8871 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-16
註冊天數 5930
狀態 離線
  只顯示 妹老婆.3. 的帖子
YoYo,,
相公,,THX FOR SHARING
我有睇牙

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...