加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 便利店ソ戀 (勁好睇嫁)[有粗口哇]
載入中 ...
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5817
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
CH.9 [ 唔好呀..唔好唔要我呀..}

珈恩 : 汶琋...不如你打左比呀軒先啦..

汶琋 : 嗯..( 唔知點解聽到珈恩講呀軒個名...個心好痛)

[[ 諾軒 : 喂..

汶琋 : UM..你e+係邊呀..??

諾軒 : 下...你問我係邊牙..??

汶琋 : 係呀...有問題咩..??  

諾軒 : 嗯...之前我唔打比你你都唔會打黎嫁..今次仲要一打黎就問我係邊....你係咪好掛住我呢..??

汶琋 : 下.....唔係呀 ( 有個衝動好想答係 )

諾軒 : 哦...........我係公園呀..你黎搵我啦...

汶琋 : 好呀....掰掰                    ]]

珈恩 : 呀軒佢係邊呀..??我地去搵佢啦....

汶琋 : 哦....( 用D好呆既目光望住珈恩 )

珈恩 : 你做咩呀呀..?? 我係你佢係邊呀..??

汶琋 : 係公園等緊我地,,,

珈恩 : 咁我地快d行去搵佢啦...

汶琋 ; 嗯...

一步又一步咁行近呀軒佢地啦...唔知點解我有種好想避開佢既感覺...但係我..明明好想見到佢嫁...
點解呀...點解呀.....唯一既解釋.我中意左呀軒啦.....

諾軒 : 汶琋 ... 你食唔食 ICe-CrEaM 呀...

汶琋 : 嗯...

諾軒 : 汶琋...你陪我去上面買啦...好冇../?

珈恩 : 今日汶琋都好支啦...不如我陪你去啦..?? ( 同汶琋打左個眼色 : 比我去啦...比我同呀軒2個人相處下 )

汶琋 ; 係...我今日真係好支呀...

諾軒 :哦...咁算啦...珈恩同我去買啦...

汶琋 ; 嗯.....

汶琋就一直係下面等呀軒番黎...而珈恩就好開心咁同呀軒2個人一齊...但係..珈恩又知唔知自己個好朋友係下面同佢等緊同一個男仔呀...

珈恩 : 呀軒...

諾軒 : 做咩呀..??

珈恩 : 都係冇野啦...

諾軒 : 咁我地買左ICE- cream先講啦...你要咩味呀..??

珈恩 ; um...我要mange...

諾軒 : 哦...我2支mange2支云呢拿啦...

珈恩 : 好呀....

買完之後...

諾軒 : 係喎...你頭先想講咩呀..??

珈恩 : 其實呢...你覺得我點呀..??

諾軒 : 下...你咁直接嫁..?? 不過直接都好既...um你牙....都幾好既..??

珈恩 : 咁如果我溝你..你會唔會受呀..??

諾軒 ; 女溝男好似怪左D喎....

珈恩 : 咁不如你溝我啦...

諾軒 : 下.....( 之後珈恩就一淡鍚左落去啦 )

珈恩 ; 比我做你條女啦...好冇.呀..?? ( 講到好可憐咁)

諾軒 : 唔通錫過都唔得咩..??

珈恩 ; 姐係做得牙..??

諾軒 : 嗯..

珈恩 : 多謝你呀.,.老公...

CH.10 [ 無論我怎樣愛你..你都是我好朋友條仔]

諾軒 ; 汶琋..你耍咩味呀..??

汶琋 : 我要云呢拿...

諾軒 : 同我一樣喎...

汶琋 : 嗯....

汶琋仲未知道珈恩同左呀軒一齊既事....一心想同呀軒做好朋友,,,但係係呢個時候...

珈恩 : 老公...你係唔係應該同汶琋&皓然講d野呢..??

諾軒 ; 嗯嗯...其實呢..我同左珈恩一齊啦...

汶琋 : 恭喜你地呀...

諾軒 : 多謝你呀...( 有D失望 )

皓然 : 我都恭喜你地呀..

珈恩 : 多謝曬你地呀..

死火啦....落雨啦...個個都淋濕曬...唯獨珈恩...有呀軒既保護...

汶琋 : 好啦...我番屋企先啦..今日呀媽番左黎呀..

諾軒 : 嗯...咁我地聽日搵你啦...掰掰...

汶琋 ; 掰掰...

汶琋一轉身走....d眼淚已經忍唔住啦...汶琋從未試過有總咁心痛既感覺 ....其實汶琋呀媽根本冇番屋企 ...

只係汶琋係度避緊呀軒....

到左夜晚...汶琋好似之前咁自己一個落去便利店買野食...依然..外面仲係落緊大雨..仲好大風tim...

汶琋一落到樓下...d風就吹到斷左佢把(姐)啦...汶琋見到自己把姐都斷埋.....又諗起呀軒掉低佢同左珈恩一齊...

D眼淚又忍唔住啦...一路淋雨一路行去便利店...去到便利店門口...又諗番第1次同呀軒見面...

喱種感覺真係好痛苦呀....冇力啦...但左係便利店門口度喊...d雨好大呀...+上汶琋冇扎頭髮...個頭亂曬...

之後呢.......就睇下集啦...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 17290 錢
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-10
註冊天數 6121
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
  只顯示 wanlau 的帖子
好好睇喔,,
仲有冇嫁!?

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

MsN:: wan-lau@hotmail.com
歡迎任Add(唔好玩野)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5817
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 雨〞 於 2008-7-13 06:55 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
得咁少??仲有冇呀!!

好睇+1

THzzzzzzz
多d cm  s!n post

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5817
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 wanlau 於 2008-7-13 07:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇喔,,
仲有冇嫁!?

哈~邊有咁快post END
想多d cm 姐

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6121
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細。檸 於 2008-7-13 07:22 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哈~邊有咁快post END
想多d cm 姐

=3=
咁嫁..
我好想睇埋落去...

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5817
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
ch.11 [ 仲有關心我既''好朋友'' ]

x : 喂..你做咩一個人係度喊呀..??

汶琋 : 下..

x : 你濕曬啦...入去便利店先啦...

汶琋 : 唔入呀..唔好理我啦...

x :我點可以唔理你呀...我係你個FD條仔l0R..佢既fd就係我既FD...

汶琋 : 就係因為你係我個fd條仔我先叫你唔好理我....

諾軒 : 唔係呀...就算珈恩唔係你個FD..我都會理你嫁...

汶琋 : 唔好玩啦...你之前識我就係因為珈恩牙..??

諾軒 : 唔係呀...識你之前都未見過珈恩...你唔好講喱D野先啦...你睇下你自己先啦...

個頭亂曬啦...(幫汶琋整好個頭)  

汶琋 : 唔該曬你呀..( 走左 )

諾軒 : 喂...你去邊呀..??唔食野牙..??

汶琋 : 冇心情呀...唔食啦...

諾軒 : 點可以咁嫁你...你唔食既話哥哥餵你食嫁...

汶琋 : 唔好玩啦你...如果珈恩聽到你咁講就死啦...

就係喱個時候 ....

[[ 誰擔保可不可 有一個愛一個    為何我不可 值得好點結果 ]] ( 呀軒個鈴聲 )

汶琋 ;邊個呀..??

諾軒 : 我老婆呀...等等....

汶琋令轉面..係度喊...為左唔比呀軒見到所以走左出便利店...外面仲未停雨呀...D風仲大左好多呀....

汶琋本來已經濕左啦...仲要比d風不斷吹...好凍呀.... 汶琋一路行...一路喊.....

呀軒偏偏又要好辛苦咁跑黎追汶琋....呀軒拉住汶琋隻手....

諾軒 : 做咩唔出聲走左去呀..??知唔知我好擔心你嫁...???

汶琋 : 咁你同你老婆傾電話MA...唔想左住你地呀...(一直冇令轉面...唔想比呀軒見到自己喊 )

諾軒 : 咁你都係我朋友喎...

之後就,,,,下集啦

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6121
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
-3-又下集
好我等...

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
SUPER_GIRL
初生嬰兒

會員編號 416101
精華 0
積分 167
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 10124 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-6
註冊天數 5789
來自 地球
狀態 離線
  只顯示 SUPER_GIRL 的帖子
好好睇呀!!!不過點解第9集會去到第11集ga??

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6121
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SUPER_GIRL 於 2008-7-13 07:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀!!!不過點解第9集會去到第11集ga??

有d咁既事..
睇完都冇留意tim//

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
SUPER_GIRL
初生嬰兒

會員編號 416101
精華 0
積分 167
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 10124 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-6
註冊天數 5789
來自 地球
狀態 離線
  只顯示 SUPER_GIRL 的帖子

QUOTE:
原帖由 wanlau 於 2008-7-13 19:30 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

有d咁既事..
睇完都冇留意tim//

你睇睇,,可能打錯左第幾集
但個情節係岩ga!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...