加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 便利店ソ戀 (勁好睇嫁)[有粗口哇]
載入中 ...
SUPER_GIRL
初生嬰兒

會員編號 416101
精華 0
積分 167
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 10124 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-6
註冊天數 5790
來自 地球
狀態 離線
  只顯示 SUPER_GIRL 的帖子
我係第2到睇哂la,,,
我覺得個結局寫得唔好-;-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5818
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 SUPER_GIRL 於 2008-7-14 02:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我係第2到睇哂la,,,
我覺得個結局寫得唔好-;-

你睇左na- -
你係邊到睇嫁??8下先

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
珈kakaka:$
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 369804
精華 0
積分 4449
帖子 3108
威望 0 點
I-See幣 9882 錢
GAME幣 267 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-9-14
註冊天數 6086
狀態 離線
  只顯示 珈kakaka:$ 的帖子
珈恩好似我 /0\ 女溝男..
i'm very cheap*

yelloyip@hotmail.com

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 17290 錢
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-10
註冊天數 6121
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
  只顯示 wanlau 的帖子
oh~~好好睇..
係邊到有得睇哂!?

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

MsN:: wan-lau@hotmail.com
歡迎任Add(唔好玩野)
頂部
笨_香蕉瑩
初級會員

會員編號 416571
精華 0
積分 485
帖子 198
威望 0 點
I-See幣 9724 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-13
註冊天數 5783
來自 Hong Kong
狀態 離線
我岩岩係3男2女睇左-v-+
唔係一個happy ending /____\

頂部
ka49
初級會員

會員編號 344700
精華 0
積分 468
帖子 145
威望 0 點
I-See幣 12882 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-10
註冊天數 6152
狀態 離線
  只顯示 ka49 的帖子
快d po la..
好好睇呀...

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5818
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 【。`珈-!】 於 2008-7-14 04:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
珈恩好似我 /0\ 女溝男..
i'm very cheap*

女溝男一定係cheap嫁咩??都唔係呀- -

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5818
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 笨_香蕉瑩 於 2008-7-14 09:31 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我岩岩係3男2女睇左-v-+
唔係一個happy ending /____\

o~3男2女到睇~我唔係果到睇~咁下次睇下有咩好睇post比你地^^

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5818
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
Ch.19  [ 拖手 ]

汶琋 : 皓然 …皓然 …
皓然 : 下….做咩事呀..???
汶琋 : 夠鍾啦 ….行啦…
皓然 : 好呀 … 咁我地快d行啦 . .
汶琋 : 嗯嗯 ..
佢地2個落左去便利店搵呀軒同珈恩….
珈恩 : 汶琋…我仲以為你唔會黎呀..??
汶琋 : 點會呀..
諾軒 : 咁咪好lo .. 似番我之前識既汶琋啦…
汶琋 : 嗯….我地行啦
行到一半有條分叉路….珈恩同呀軒行左邊..皓然同汶琋行右…
佢地行左上山頂….原來係2個山頂黎嫁…珈恩同軒企係汶琋對面既山頂…
喱個時候….得番皓然同汶琋係山頂…
突然….汶琋唔小心[扇]親,….皓然即刻去拖住汶琋…
汶琋 : 唔….唔該你呀…..
皓然 : 唔洗呀…
喱個時候…汶琋諗住放開手…但係…
皓然 : 唔好呀….唔好放手呀…
汶琋 : 點解呀..???
皓然 : 因為我想保護你…我要對你好…我知道你愛既人唔係我..係呀軒…但係我
中意你呀….
汶琋 : 嗯…咁我地今晚唔好放手 .… ?
皓然 : 嗯嗯…
----------------------------------------------------------]
呀………有人大叫呀…..原來係呀恩呀…
珈恩 : 汶琋….我同軒一陣去你個邊搵你啦….
汶琋 : 好呀…
過左陣…呀軒&珈恩過左汶琋果面…
呀軒見到皓然同汶琋拖住手…覺得個心有d痛…不過都係要接受啦…
佢地4個坐左係地下睇星星…

ch.20 ( 愛不過暫時 )

皓然 : 汶琋 ..今日D星星真係好令呀...

汶琋 : 嗯嗯...

皓然 : 汶琋牙..其實呢我想問你d野呀..??不過你一定要講真話喎...

汶琋 : 嗯...你問啦..

皓然 : 果次睇醫生...份報告係咪真你話你冇事呀..??

汶琋 : 下.....係..係呀..冇事呀..

皓然 : 哦.......

皓然一淡錫左落汶琋度 ..但係汶琋冇反抗過..接受左皓然喱一吻 ... 突然...

X : 你地係度做咩呀..??

汶琋 : 諾軒...??? 我....我地.....其..其實..

諾軒 : 得啦..唔洗解釋啦...我又唔係你條仔你洗咩同我解釋咁多喎...

汶琋 ; 諾軒 .....( 但係諾軒都冇應過汶琋)

果晚之後....汶琋就同左皓然係咪一齊 .... 冇見過諾軒 ...

直致一個星期之後既一個夜晚... 汶琋落去便利店買野食....佢見到諾軒 ...

諾軒自己一個人坐左係公園度飲酒....汶琋行左過去...

汶琋 : 呀軒.....呀軒...

諾軒 : 下..?? 汶琋..?? 點解你係度嫁..?? 你搵我做咩呀..?? 唔洗陪你條仔咩..??

汶琋 : 你唔好講住先啦...你唔好飲酒啦 ..

諾軒 : 你唔好理我啦...你有仔嫁 .. 要理就理你既皓然啦...

汶琋 : 你講夠未呀..??  我叫你唔好飲呀..( 搶左呀軒支酒 )

諾軒 : 點解我要唔好飲呀...?? 我唔飲你係唔係做我條女呀..??

汶琋 : 你唔飲先算啦 ..

諾軒 : 拎番黎呀..( 去搶汶琋手上面支酒 .. 一個唔小心掂到汶琋)

汶琋 : 喂..你做咩呀..??

諾軒 : 對唔住lo....掂下姐洗唔洗咁呀..???

汶琋 ; 你.....

諾軒 : 超....唔比咪唔比lo...我買過支黎飲....(走左去便利店買...汶琋一直都追住呀軒  )

汶琋 : 唔好呀...唔好再飲啦...唔該你啦...( 係後而面攬住呀軒 )

諾軒 : 你....點解你要咁關心我呀..?? 你中意我咩..??( 呀軒冇令轉面...一直比汶琋攬住 )

汶琋 : 係...我係中意你...( 汶琋係呀軒後面..係咁喊..正到呀軒濕曬...)

諾軒 : 你....你係唔係喊呀..??

汶琋 : 唔關你事呀...鳴....你唔好再飲酒啦好冇呀..???

諾軒 : 好 ...不過我要你答我...點解你要同皓然係咪一齊呀..???

汶琋 : 果陣...珈恩仲好中意你..我唔可以做第3者呀...仲有果陣我對皓然真係有一時既感覺...但係喱

個星期...我冇見過你...我真係好掛住你呀....

諾軒 : 汶琋....我愛你呀...(令轉面攬住汶琋...錫汶琋 )

錫下錫下.....

ch.21 (最後一個星期)

錫下錫下 ....

諾軒 : 汶琋你....

汶琋 : 做咩呀..??

諾軒 : 你又流鼻血啦...

汶琋 : 下...又流牙..

諾軒 : 唔好講咁多野啦...止左血先啦...

汶琋 : 嗯 ...

過左10分鐘之後...

諾軒 : 點解止唔到血既..??

汶琋 : 唔知呀..

諾軒 : 汶琋不如我同你去醫院啦...

汶琋 : 嗯....

佢地行下行下...

汶琋 ; 軒....不如.. 停一陣啦...我..我好暈呀...

諾軒 : 唔好啦...你仲流緊嫁...不如我[咩]你啦...

汶琋 : 下..唔好啦..我..好重嫁...

諾軒 : 唔緊要啦...你係我愛既人....我就要去保護你...照顧你.....

汶琋 : ............(暈左)

諾軒 : 喂.....汶琋...汶琋呀....( 抱住汶琋係咁跑去醫院 )
----------------------------------------------------------------------------------

醫生 : 你係佢邊個呀..??

諾軒 : 我....我係佢.....我係佢條仔...

醫生 : 哦...咁汶琋佢幾時先會去美國呀..??/ 因為佢個病開始惡化啦...如果佢再唔去美國既話.....

諾軒 : 下... 佢有咩病呀..???

醫生 : 白血病 ....

諾軒 : 下....點解會咁嫁..??? 有冇得醫呀..??? 仲有呀..汶琋佢幾時會醒番呀...???

醫生 : e+香港既醫療設備未有咁先進...所以去美國醫會好d...致放佢幾時會醒番呢...就應該好快會醒番嫁啦...

諾軒 : 哦...咁唔該你呀醫生..我想一個人係度陪佢呀...

醫生: 哦 .. 咁好啦..我唔阻你地啦
----------------------------------------------------------------
第2日朝早...汶琋醒左...佢見到呀軒坐左係床邊..訓左係佢身上面..

汶琋摸下呀軒個頭  :  起身啦..懶訓豬..

諾軒 ; 你醒左拿...??

汶琋 : 嗯...

諾軒 : 傻豬..做咩有病都唔同我地講呀.??

汶琋 : 下...你知道左牙..???

諾軒 : 嗯嗯....傻妹做咩有事都唔同我講喎..??

汶琋 : 我驚你地擔心ma...

諾軒 : 知唔知你唔講我地仲擔心呀..??/

汶琋 : S0R呀...我以後有d咩事都一定會同你地講...

諾軒 : 仲亂講野喎..你好想有事咩...?/

汶琋 : 唔係唔係...係喎..我幾時出得院呀..??

諾軒 : 其實幾時都出得嫁啦...

汶琋 : 咁好啦..我地走啦....
-----------------------------------------------------------

諾軒 : 係喎..你諗住幾時去美國呀..??

汶琋 : 咩你好想我走咩..??

諾軒 : 唔係....不過我想你快D醫好個病...

汶琋 : 哦...其實我諗住下個星期1走嫁啦...買左機票tim啦...

諾軒 : 哦..我要你係喱星期入面開開心心咁過...唔可以唔開心...

汶琋 : 嗯...多謝你呀..老公..

諾軒 : 嗯..係呀..今晚約左佢地出黎玩呀...

汶琋 : 哦..去邊度玩呀..??

諾軒 : 好似話又上山喎...

汶琋 : 好呀..

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6072
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
咁皓然點ar............
汶琋唔要佢la..........
好慘ar.......

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...