加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉轉轉]|||色狼看上你了**
載入中 ...
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 17290 錢
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-10
註冊天數 6107
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
  只顯示 wanlau 的帖子

QUOTE:
原帖由 細。檸 於 2008-7-13 08:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

thzzzzzz
好~再post
我post左3個

邊3個啊!?

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

MsN:: wan-lau@hotmail.com
歡迎任Add(唔好玩野)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
上回講到小柔重遇已經多年冇見既兩兄弟, 而且三人更是一起唸同一所大學

志看到賢拐著小柔的脖子, 一臉生氣的樣子正向他們二人走過去。
賢(輕聲): 柔…你睇下戈邊..(指既係志的方向)
本是一臉生氣的志..突然露出了笑容(但總覺得那並不是善意的笑容), 志只是站著…並沒有說話。
小柔(心急): 志…我係返到學校門口先撞到賢架咋!! 唔係你諗…(志打斷了小柔的說話)
志: 你覺得我會諗d 咩呀..(發出令人寒冷的笑容)
小柔: 我驚你以為…(再一次被志打斷了說話)
志: 你以為你係邊個?! 你唔係以為我尋晚同你講d 野係真架嘛… (串)
小柔(眼裡開始有淚水的痕跡): 咁即係…..
志: 冇野啦嘛?…你地兩個慢慢幽會啦…(拎轉頭往其他女生的方向走去, 跟她們有說有笑似的進校去了)
小柔有一種想叫著志的衝動, 但最後也只是看著他離去….
小柔原來忘了她身邊還有賢呢…
小柔(扮冇事): 賢…唔係返學架咩…行啦~
賢突然把柔抱進懷裡,
賢(溫柔): 係我面前需要咁做咩…
小柔: 你講緊咩呀….(心想賢是不是看穿了自己呢!!)
賢: 你個心諗緊咩..我好清楚。
小柔: 好啦….上堂啦….真係冇野啦^^”(輕輕地推開賢….露出了感謝的微笑)
賢: 好啦….(一起進學校去了)

叮咚叮咚…叮咚叮咚….
小美: 又放學啦…..真係開心呀~ 小柔…….小柔…….小柔ar!!!!!!
小柔: 下…係…係…..做咩呀小美^^” (意識到自己心不在焉)
小美: 小柔…你做咩呀!! 今日成日都好似怪怪地咁既….
小柔: 下…係..係咩!!!!唔係呀..邊有wo…
小美: 係咩=v=’’ 咁你依家係咪要返工啦?(明知小柔不想講, 即使怎樣做..她也是同樣不會講的, 因此小美也沒有繼續問下去, 只問別的東西)
小柔: 係呀….放左幾日假…又要挨lo….哈哈~
小美: 哈哈…咁我晏d 落黎搵你呀~~
小柔: 好呀!!!!!
小柔和小美一起放學, 看到志和一個女生非常親熱咁上左車….

小柔知道志係見到佢架…但係點解….志竟然冇理到佢….究竟係咩事!!!
小美: 小柔…咁我走先啦!! 今晚見啦^^”
小柔: 好啦…bye~

(酒吧)
老闆娘: 小柔…睇你個樣好似愈來愈唔舒服咁wo..
小柔: 下…係咩….我只係覺得頭有少少痛之嘛..
老闆娘(摸一摸小柔的額頭): 你發燒呀!!!!!! 傻妹黎架….做咩咁辛苦都唔話我知呀!!!
小柔: 我真係冇咩事嘛^^ (裝沒事)[但她卻不知道她的演技很…..]
老闆娘: 唔怕wo…你早d 返去休息下啦…聽日幫返我耐d 咪得lo^^”快d 去睇醫生啦…
小柔: 咁好啦…我走先啦!!!
小柔面紅紅地.....用走路的回家!!
路走到一半, 小柔感覺自己好像快要暈了….突然….
志出現在她的面前….志一臉生氣的樣子
志: 病都仲要死撐!!!! 你想自己一個撐到幾時呀!!!!!!!!!
小柔(大聲..感覺有少少像喝醉酒的人): 關你咩事呀!!!我又唔係你邊個…(因為小柔在那一刻只想到志今天對他說的話)
志: 唔係你既話..我會咁~
小柔靜了下來…心想為什麼關她的事…亦都覺得自己快暈了…
小柔: 我好….似………(沒力氣的樣子)
志一手把她抱起了….抱到他的車上!!
志: 我送你返屋企啦!!! 你訓一陣…到左叫醒你啦~
因為小柔太累的關係, 她不知不覺中睡著了!!
小柔聽到志溫柔的聲線: 小柔, 到啦…起身啦….懶豬~
小柔(面紅): 呀…(清醒了)
志: 到啦….
小柔: 志呀><” 你連我屋企都認錯呀=v=’’ 我唔係住依度架…
志: 我冇車錯呀….因為我都唔知你住邊!! 你又冇講…咪車你返我屋企lo~
小柔: 咁……
志: 入黎啦!!!!!
小柔(害怕): 志, 好似唔係咁好wo..
志: 唔緊要啦…我自己一個人住之嘛!!
小柔站在門外, 還在考慮之際….
賢: 小柔….你…….
小柔(嚇了一跳): 賢…..
賢: 你做咩會係度…
小柔(啤住志): 你又話你係自己一個人住既….
志: 你好想我自己一個人住咩….唔通你想我對你……(摸小柔的臉)
小柔(面紅+心跳加速): 梗係…唔係..啦!!!!(退後了二步, 腳踩到賢啦)
小柔: 呀….對唔住呀!!!!
賢: 唔緊要(笑了一笑)
志: 好啦..小柔…跟我入黎!!!
小柔: 呀!!!!!
賢的手也在拉小柔的手….志也是….
志: 你想點呀!!放手啦~
賢: 我問你想點就真呀!!!!
志: 佢係我帶黎…梗係入去我度…..
賢: 你連小柔都想上埋呀…你個色狼…小柔, 唔好跟佢呀!!
小柔沒有作聲….三人對待著….
志和賢的眼神…兩者感覺上都對小柔是志在必得的….

小柔到底會跟誰進房呢….下回分解

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
[轉]--.. --*{豬扒】+的.▒*}戀愛計劃-°°▲
便利店ソ戀 (勁好睇嫁)[有粗口哇]
轉轉轉]|||色狼看上你了**

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6107
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
兩個都唔入.
掉頭走人

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6107
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細。檸 於 2008-7-13 08:06 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
[轉]--.. --*{豬扒】+的.▒*}戀愛計劃-°°▲
便利店ソ戀 (勁好睇嫁)[有粗口哇]
轉轉轉]|||色狼看上你了**

哦/..
等我慢慢睇哂呢兩個先..
再睇埋豬扒個個,,,.,

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 wanlau 於 2008-7-13 08:07 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哦/..
等我慢慢睇哂呢兩個先..
再睇埋豬扒個個,,,.,

睇左之後話比我知中2睇邊個呀~~
好唔好呀??

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6107
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細。檸 於 2008-7-13 08:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

睇左之後話比我知中2睇邊個呀~~
好唔好呀??

好...一定一定**

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
好小人睇~~睇左唔post仲衰~唉~..............

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6107
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細。檸 於 2008-7-13 08:29 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好小人睇~~睇左唔post仲衰~唉~..............

有我頂住,,,

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
wanlau
吹水學徒

會員編號 357085
精華 0
積分 2557
帖子 1146
威望 0 點
GAME幣 930 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6107
來自 媽媽的肚子`=]
狀態 離線
post呢個丫..
我想睇xD

♥♥♥陳柏宇♥♥♥

韻v3v

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...