加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: { 原 創 }`★°×平 凡 戀 曲 |! -* { 第 二 樂 章 No.21` } 第 二 樂 章 的 序 :]
載入中 ...
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 9676 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-14
註冊天數 5781
狀態 離線
  只顯示 S!u希`) 的帖子
No.15`
星 期 日 係 壽 星 女 - 小 諾 既 生 日  -3-"
小 諾 係 鏡 前 襯 衫 衫 .V."
最 後 佢 決 定 著 -
白 色 花 絲 邊 衫 ; 短 牛 仔 裙 ; 銀 色 高 跟 涼 鞋 .3."
將 長 長 既 秀 髮 梳 好 ; 化 上 淡 妝 .V."
拎 起 白 色 星 星 袋 -3-" ( 請 自 己 幻 想 下 @3@" )
今 日 既 壽 星 女 就 出 場 LU .V."
小 諾 15 分 鐘 後 就 去 到 目 的 地 `
佢 係 第 一 個 到 ; 仲 早 到 左 10 分 鐘 呢 .W."
之 後 佢 係 對 面 馬 路 見 到 ....
諾 { 揮 揮 手 } ; `胡 椒 >口< !!!!!!!!
胡 椒 ; `諾 >W<" 好 耐 冇 見 -3-
諾 ; `嘿 ; 幾 個 月 冇 見 咋 Ma @V@`
胡 椒 ; `嘿 /3\" 你 今 日 又 可 愛 左 -3-" ..
諾 ; `你 咁 讚 ; 我 怕 羞 嫁 >3<
胡 椒 { 拎 野 出 黎 } ; `拿 ; 送 比 你 , 生 日 快 樂 >W<!! 希 望 你 鍾 意 ^^`
諾 { 興 奮 } ; `嘩 ..! 個 公 仔 好 令 啊 >W<" 多 謝 你 .V."
胡 椒 ; `唔 洗 客 氣 ; 壽 星 女 =V=" XD
翎 , 婷 , 晴 ; `嗨 -3-"
諾 , 胡 椒 ; `嗨 >3<"
翎 , 婷 , 晴 ; `生 日 快 樂 ; 壽 星 女 >W<"
諾 ; `多 謝 你 地 >V<" XD
翎 ; `禮 物 就 等 陣 上 到 K 房 先 送 啦 .V." 依 家 同 胡 椒 敘 下 舊 先 >V<"
諾 ; `嗯 -3-"我 都 想 問 胡 椒 係 新 學 校 慣 唔 慣 @V@" XD
之 後 佢 地 就 傾 傾 傾 了 .V."
冇 幾 耐 ; 阿 樂 同 阿 卓 黎 左 `
胡 椒 ; `嗨 ; 阿 樂 , 阿 卓 ; 好 耐 冇 見 =V="
樂 . 卓 ; `嗨 .. 你 最 近 幾 好 丫 Ma ?
胡 椒 ; `幾 好 丫 .V. XD
翎 ; `好 啦 .. 我 地 唔 好 係 到 傾 先 啦 -3-" 上 房 吧 XD
各 人 ; `嗯 ..!
每 個 人 都 上 去 K 房 到 `
翎 同 樂 係 後 面 細 細 聲 講 野 ;
翎 { 不 解 } ; `點 解 阿 卓 會 係 到 ?
樂 ; `係 我 叫 的 `
翎 { 驚 訝 } ; `下 ? 點 解 既 ?
樂 ; `公 平 競 爭 丫 Ma ..
翎 ; `下 .. 你 真 係 好 有 風 度 Bo -W-"
樂 ; `哈 .. { 苦 笑 }
回 想 返 一 星 期 前 `
阿 樂 打 俾 阿 卓 ;
卓 ; `邊 位 ?
樂 ; `阿 樂 啊 ..
卓 ; `咩 事 -,- ?
樂 ; `星 期 日 阿 諾 生 日 ; 你 去 唔 去 ?
卓 ; `去 ..! 緊 係 去 啦 -口-+!
樂 ; `咁 好 啦 ; 果 日 你 同 我 一 齊 去 ..
卓 ; `點 解 你 要 咁 做 ?
樂 { 苦 笑 } ; `冇 咩 既 ..
卓 ; `.. 多 謝 你 ; =]
樂 ; `唔 洗 多 謝 .. =D [ 心 諗 ; `不 過 我 仍 然 嬲 你 騙 我 .." ]

想 知 唱 K 時 會 點 ?
請 留 意 下 回 ^^`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6072
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇ar.......
十卜你ar.........

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5781
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2008-7-28 09:25 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇ar.......
十卜你ar.........

多 謝 你 十 卜 =3="

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-1 11:13 AM  代幣  -5   字數不足
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5781
狀態 離線
No.16`
上 到 K 房 ,, 我 同 胡 椒 坐 ; 阿 樂 同 阿 卓 就 係 到 傾 計 ..

阿 翎 ,, 阿 婷 ,, 阿 晴 就 係 到 點 歌 了 ..
之 後 大 家 係 咁 唱 唱 唱 ..
過 左 一 個 鐘 ; 阿 卓 突 然 走 埋 黎 `
卓 ; `送 俾 你 ..
諾 ; `下 .. 呃 .. 多 謝 你 .. ^^
卓 { 興 奮 } ; `你 睇 下 係 咩 黎 ..
阿 諾 拆 份 禮 物 "
諾 { 驚 訝 } ; `嘩 ,, 係 朱 古 力 ? .口.
卓 ; `嗯 .. 我 自 己 親 手 整 的 -V-"
諾 { 笑 } ; `嘿 ,, 多 謝 你 ,, 我 最 鍾 意 食 朱 古 力 .. >W<
卓 ; `唔 洗 多 謝 ,, 今 日 你 生 日 丫 Ma .. 生 日 快 樂 -W-"
諾 ; `嗯 ^^ 多 謝 你 ..!
之 後 又 冇 幾 耐 ,, 阿 樂 走 埋 黎 ..
樂 { 面 紅 } ; `呢 個 .. 送 俾 你 .. 生 日 快 樂 =)
諾 ; `咩 黎 ? ._."?
樂 ; `你 睇 下 咪 知 ..
阿 諾 拆 開 紙 袋 "
諾 { 驚 訝 } ; `星 星 ?
{ 諾 心 諗 ; ` 原 來 阿 哥 所 講 既 係 阿 樂 .. }
樂 ; `嗯 .. -3-" 你 不 喜 歡 嗎 /_\ ?
諾 { 拎 頭  } ; `唔 係 ,, 多 謝 你 .. 樂 .. 我 好 鍾 意 =D
樂 { 笑 } ; `嗯 ,, 唔 洗 客 氣 =D
之 後 阿 樂 都 走 開 左 ..

胡 椒 { 細 細 聲 } ; `你 同 阿 樂 依 家 點 ?
[ 胡 椒 知 道 我 之 前 鍾 意 阿 樂 .. ]
諾 { 唔 開 心 } ; `下 .. 唉 ,, 一 言 難 盡 .. =]
胡 椒 ; `講 黎 聽 下 .. =]
諾 ; `嗯 .. /_\"
之 後 我 就 一 五 一 十 講 俾 胡 椒 聽 ..
胡 椒 { 驚 訝 } ; `Wo .. 估 唔 到 阿 卓 會 ..
諾 { 無 奈 } ; `嗯 ,, 我 都 估 唔 到 ..
胡 椒 ; `唉 ,, 呢 D 野 我 就 幫 唔 到 你 .. 不 過 你 既 選 擇 .. 就 會 令 一 個 開 心 一 個 唔 開 心 了 ..
諾 ; `我 都 明 既 ,, 其 實 我 依 家 都 唔 知 點 做 .. /_\"
胡 椒 { 拍 我 膊 頭 } ; `放 鬆 D 啦 ,, 加 油 !!
諾 { 苦 笑 } ; `嗯 ^^

生 日 仍 然 進 行 中 -3-" ..
唔 知 又 會 發 生 咩 事 呢 @V@ ?

頂部
popo010010
初生嬰兒

會員編號 410243
精華 0
積分 208
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 10417 錢
GAME幣 279 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-14
註冊天數 5904
狀態 離線
  只顯示 popo010010 的帖子
都幾好睇丫-_-...
加油!! Sup U

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6072
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好睇好睇.......
要post多d ar...................

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
呀琦......
初生嬰兒

會員編號 414466
精華 0
積分 167
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 9579 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-12
註冊天數 5813
狀態 離線
  只顯示 呀琦...... 的帖子
唔錯wo~~+油..快d po喇

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5781
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 popo010010 於 2008-7-31 04:23 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
都幾好睇丫-_-...
加油!! Sup U

多 謝 你 -3-" 我 會 加 油 <3
請 繼 續 睇 落 去 =]

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2008-8-3 08:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好睇好睇.......
要post多d ar...................

依 家 會 一 次 過 Po =]
請 看 =]

QUOTE:
原帖由 呀琦...... 於 2008-8-9 01:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔錯wo~~+油..快d po喇

多 謝 你 -3-"
依 家 Po .. 請 看 =]

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5781
狀態 離線
No.17`
翎 { 拎 個 咪 過 黎 }; `好 啦 好 啦 ,, 依 家 就 到 我 地 既 壽 星 女 唱 歌 了 !!
諾 ; `下 .. 我 .. /口\ ? 我 驚 啊 .. 而 且 我 唱 得 唔 好 ..
晴 ; `車 .. 驚 咩 喎 -3-" 我 支 持 你 的 @V@"
婷 ; `嗯 嗯 ,, 唱 啦 ..
諾 ; `哦 .. 咁 好 啦 .. /3\"
之 後 阿 諾 就 點 左 我 們 的 愛 @@"
諾 ; ` 回 憶 裡 想 起 模 糊 的 小 時 候   雲 朵 漂 浮 在 藍 藍 的 天 空
那 時 的 你 說  要 跟 我 手 牽 手   一 起 走 到 時 間 的 盡 頭

# 從 此 以 後 我 都 不 敢 抬 頭 看   彷 彿 我 的 天 空 失 去 了 顏 色
  從 那 一天 起   我 忘 記 了 呼 吸   眼 淚 啊 永 遠 不 再   不 再 哭 泣

* 我 們 的 愛   過 了 就 不 再 回 來
 直 到 現 在   我 還 默 默 的 等 待
 我 們 的 愛   我 明 白   已 變 成 你 的 負 擔
 只 是 永 遠   我 都 放 不 開   最 後 的 溫 暖   A h ~ ~ ~ ~   你 給 的 溫 暖

Repeat #

不 要 再 問 你 是 否 愛 我   現 在 我 想  自 由 天 空
遠 離 開 這 被 綑 綁 的 世 界   不 再 寂 寞
Repeat *
唱 呢 首 歌 既 同 時 ,, 阿 諾 同 阿 樂 同 時 諗 起 D 野 ..
{ 諾 ; `我 同 阿 樂 係 咪 會 因 為 阿 卓 而 完 呢 .. }
{ 樂 ; `我 等 緊 阿 諾 既 回 應 .. }
唱 完 後 ; `
阿 卓 ; `Wo .. 阿 諾 唱 得 好 好 啊 >W<"
阿 諾 { 怕 羞 } ; `唔 係 啊 ..
翎 ; `嘿 ; 拿 ~ 呢 個 係 我 同 阿 晴 ,, 阿 婷 夾 錢 送 俾 你 既 生 日 禮 物 @@"
諾 { 開 心 } ; `多 謝 你 地 啊 .. >_<
婷 ; `好 啦 .. 我 地 仲 有 個 生 日 蛋 糕 的 啊 .V."
阿 樂 係 出 面 推 個 蛋 糕 出 黎 { 阿 樂 幾 時 走 左 出 去 -          -"  }
每 個 人 都 話 ; `祝 你 生 日 快 樂 ,, 壽 星 女 ..
諾 { 喊 } ; `多 謝 你 地 /_\ 多 謝 ..
胡 椒 ; `傻 瓜 -口-" 喊 咩 Bo ..
諾 { 仲 喊 緊 } ; `吾 .. 我 開 心 到 喊 咋 Ma .. 今 日 我 好 開 心 -3-"
阿 樂 ; `正 傻 瓜 -3-" ..
翎 ; `黎 啦 ,, 我 地 切 蛋 糕 啦 -3-" ..
諾 ; `嗯 嗯 ..!
之 後 佢 地 就 唱 生 日 歌 同 食 蛋 糕 ..
佢 地 唱 到 下 午 4 點 ..

之 後 佢 地 又 會 去 邊 呢 -3-"
?

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5781
狀態 離線
No.18`
佢 地 唱 K 唱 到 4 點 ..
翎 ; `嗚 /3\" 我 唱 得 不 夠 喉 .^."
諾 ; `嘿 ,, 下 次 先 再 唱 過 啦 ~ @W@"
翎 ; `嗯 ,, 咁 好 啦 /_\" 咁 依 家 去 邊 ?
晴 ; `Um .. 不 如 去 影 貼 紙 相 留 為 紀 念 ,, 好 嗎 .3." ?
婷 ; `都 好 Bo `
胡 椒 ; `Ok ,, 咁 快 D 去 啦 :]
Then ; ` 佢 地 就 去 左 影 貼 紙 店 `
婷 { 好 興 奮 } ; `用 邊 部 影 好 呢 .W. ?
晴 ; `就 呢 部 啦 ,, 好 似 係 新 出 嫁 -3-"
諾 ; `嗯 ,, 咁 呢 部 啦 ,,

之 後 佢 地 就 係 到 狂 影 ..
兩 位 男 仕 就 係 出 面 等 ..!
阿 諾 出 左 黎 店 外 ,,
諾 ; `咦 ,, 你 地 唔 入 去 既 ?
樂 ; `唔 啦 =] 我 地 都 唔 鍾 意 影 既 =P 咁 你 呢 ..?
諾 ; `原 來 係 咁 ..! 我 ? 冇 啊 .. 佢 地 想 影 多 幾 張 ; 咁 我 又 唔 想 再 影 ,, 所 以 咪 出 黎 =P
卓 { 開 心 } ; `係 呢 ,, 小 諾 你 不 如 試 下 我 整 既 朱 古 力 丫 =W=
諾 ; `@.@.. 好 呀 ..!
小 諾 拆 開 左 紙 袋 ,, 拎 起 心 形 既 朱 古 力 食 ;
諾 ; `好 好 味 啊 >V<"
卓 { 甜 絲 絲 } ; `-3-" 我 整 左 成 晚 .V."
諾 { 微 笑 } ; `嘿 ,, 咁 辛 苦 你 囉 @X@" XD
旁 邊 的 樂 卻 目 無 表 情 ...

冇 幾 耐 ; 4 位 令 女 就 出 左 黎 @W@"
翎 ; `我 地 影 完 啦 ,, -3-"
諾 ; `咁 啊 ,, 我 都 要 返 屋 企 先 唷 ._." 我 好 累 -3-"
胡 椒 ; `嗯 ,, 我 都 要 返 了 -V-"
翎 ; `嗯 ; 好 啦 .. 咁 我 同 晴 ,, 婷 行 多 一 陣 街 先 ,, 咁 下 次 見 :D
各 人 ; `嗯 ,, 掰 掰 ..

-

小 諾 的 生 日 結 束 ;
接 下 來 是 小 諾 的 決 定=D

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...