加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]●''-╭``就 算 再 好__))難 道 莪 在 尒 眼 中 也 吥 起 眼 嗎??
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6077
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
點解冇人回cm嫁/______\
系咪吾好睇呀T^T??

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6388
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇呀~
快d p0st
期待中;]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6197
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
0.0"好睇呀>33<"快d作快d作xPP

0唯獨曖您一個0
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
好睇也,,,
快d作喇=]]"
suppp""

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6077
狀態 離線
上集提要~~~~

老師: xx樂你坐xx琳格離啦

琳: 屌你老味呀!!!我話過我格離要冇人丫ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你e家玩野呀miss?

老師: 但系課室已經冇位喇..

琳: o個o個吾撚系位呀?(指住阿晴本來o個位)

老師: 但系學校話一定一男一女坐丫ma!!!xx晴之前格離系男仔黎嫁!!

琳: 仆街- -

嘉: (心諗: 好釆阿傑同我坐咋!!@v@)
======================================================
cH.4 再伈痛尒也吥知

嘉: hi@v@(同阿傑講)

傑: (吾釆阿嘉)

嘉: 魚-3-應人啦!!!

傑: (驚訝..但系臉部表情依然都系冇咩改變- -)(心諗: 點解呢句說話..好似聽過咁ge?)

[[[[嘉(3歲): -3-魚..應人啦!!!(系咁篤阿傑)]]]]

傑: (心諗: 點解..!?點解我會撞番你嫁?)

嘉: 算-0-吾釆我罷就!!!

傑: (心諗: 其實佢都幾得意丫..哈!!)

~~~~lunch time~~~~

嘉: 親愛的0-我們去飯吧''(普通話)

琳: 吥要了-3-(普通話)

嘉: 什麼?

琳: 我約左阿樂食呀!!- -

嘉: 得囉-口-有仔吾要fD..

琳: 算喇..一齊去囉@@

嘉: 吾喇-3-廢事阻住你o地二人世界啦-0-

琳: (面紅)咩wo-3-

嘉: 呵v3v我去M記..咪跟住黎呀!!><(跟住飛奔咁跑走左)

~~~~m記~~~~

嘉: 鳴鳴..點解我條命咁慘嫁?/.\(細細聲)

m記收銀員: 請問小姐想要d咩呢??

嘉: 比把刀我/.\

m記收銀員: um..小姐..小姐!!比把刀你?@@吾好嚇我呀..

嘉: 呀..我痴左線呀!!@@吾好意思..我要1號餐丫!!飲芬達- -''(心諗: 死喇..岩岩懦臭左!!- -)

m記收銀員: o..多謝$24.5丫!!

嘉: (遞左張10蚊比佢- -)

m記收銀員: 小姐..系$24.5..你做咩比張10蚊我呀??@@

嘉: 下-0-呀..吾好意思呀!!

傑: (離遠睇到)哈..正豬兜=](笑左@[]@)

嘉: 唉..再次懦臭- -真收家!!!

× : 吾介意我坐o係丫ma?

嘉: um..(望上去)@[]@阿傑..

傑: 得吾得呀??@@

嘉: 緊系得啦@v@

傑: (坐低左)

傑: 你好似叫××嘉..系咪呀??

嘉: 55!!

傑: 可吾可以叫你做阿嘉呀??@@

嘉: 冇問題@v@

傑: 我想問你一樣野呀..你幼稚園o個時系咪有個男仔都系同我一樣叫阿傑呀??

嘉: 系呀..@@點解咁問ge?

傑: 冇野冇野!!問下姐..(食番野!!)

嘉: (好奇怪!!)

嘉: (心諗: 點解阿傑會問番d咁ge野呢??@@)
======================================================
想知下集講咩就回cm吧''>3<

頂部
queenie204469
初生嬰兒

會員編號 409357
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-24
註冊天數 5908
狀態 離線
  只顯示 queenie204469 的帖子
點解篇篇文都要有個人叫[[[傑]]]先安樂

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
快d po快d po@v@"
真係好好睇,,
阿傑係咪刀係中意阿喜嫁?!=]"
supp"

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6077
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 queenie204469 於 2008-8-15 12:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解篇篇文都要有個人叫[[[傑]]]先安樂

阿傑呢個名幾好聽丫@3@

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6197
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
xD我要睇埋落去呀xPP

0唯獨曖您一個0
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6077
狀態 離線
上集提要~~~~

傑: 可吾可以叫你做阿嘉呀??@@

嘉: 冇問題@v@

傑: 我想問你一樣野呀..你幼稚園o個時系咪有個男仔都系同我一樣叫阿傑呀??

嘉: 系呀..@@點解咁問ge?

傑: 冇野冇野!!問下姐..(食番野!!)

嘉: (好奇怪!!)

嘉: (心諗: 點解阿傑會問番d咁ge野呢??@@)
cH.5 難 道 尒 已 僾 上 莪!?

~~~~放學了~~~~

傑: (第一個衝出學校- -)

嘉: 琳B*一齊放學咯@v@(心情好爆了)

琳: er..嘉嘉呀..- -

嘉: wt the fuck??@@

琳: 我約左阿樂一齊放呀- -不如我地聽日先放丫..好冇呀??@@

嘉: 葉嘉樂-口-你e家同我搶老婆呀\3/(大嗌- -)

樂: -///-咩姐..(面紅)

嘉: - -+冇..你塊臉明明掛住兩個【蕃茄】嫁wo= =++

樂: 邊..邊有呀?0口0''阿琳..我o地快d走呀-///-(一路面紅一路拖阿琳走左)

嘉: 哈=]

~~~~7-11~~~~

嘉: 呀..好肚餓tim/ _ \

就系呢個時候..阿嘉見到阿傑@v@

嘉: ^_^阿傑..(拍阿傑)

傑: 阿嘉@@

男a: 咦..阿傑..邊個黎嫁?幾索wo!!- -+

傑: (搭住阿嘉膊頭)我老婆..(好堅定)

男a: 車..冇得溝tim!!-3-

嘉: (面紅得好緊要@@)

嘉: (心諗: 佢話..我系佢老婆><咦..阿傑真系好衰嫁!!)

[作者: 又一名姣婆@v@]

[嘉: 有種講多次^v^]

[作者: (走左佬)]

[嘉: 有種咪返黎囉-口-呵v3v]

返返正題. . . . . .

男a: 喂..令女!!你叫阿嘉呀??@@

嘉: 55..咁你叫咩名呀?@v@

男a: 我叫阿龍@v@我都識阿樂嫁!!haha..

嘉: 哦@@丫..系wo!!阿傑呀..

傑: 做咩呀老婆?(同阿嘉打眼色)

嘉: 我覺得阿樂好似鍾意左琳b*!!

傑: 哦..一早估到個衰仔有野!!日日都吾同我放學- -原來走左去溝女..

嘉: -3-我返屋企喇..買完野!!

傑: 我送你丫@@

嘉: 好哇^口^

龍: 魚-3-又掉低我..唉..落d溝女好過呀!!(走左)

~~~~回家中途~~~~

傑: 阿嘉..頭先...

嘉: 我明嫁@@頭先做戲咋ma!!我明嫁..

傑: 哦!!(心諗: 點解..我好似有d心痛咁ge?)

傑: 記住一樣野..無論阿龍點樣接近你...追你都好!!吾好受佢呀''佢玩女王黎嫁!!佢吾會真伈嫁''

嘉: 哦!!不過我都吾會鍾意佢丫..@@

傑: 睇下點-0-xDD''

嘉: -3-睇死我..哼!!

傑: (心諗: 吾通..我真系鍾意左你?)
想知下集講咩就回cm吧>3<

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...