加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]●''-╭``就 算 再 好__))難 道 莪 在 尒 眼 中 也 吥 起 眼 嗎??
載入中 ...
KaI_女
嬰兒上路

會員編號 418239
精華 0
積分 323
帖子 97
威望 0 點
I-See幣 9440 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-15
註冊天數 5734
來自 小雨天滴∞小滴∞
狀態 離線
  只顯示 KaI_女 的帖子
我點都要睇埋佢呀!!!
posT posT 呀呀呀呀!!!!!!!!!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

傑: 阿嘉..頭先...

嘉: 我明嫁@@頭先做戲咋ma!!我明嫁..

傑: 哦!!(心諗: 點解..我好似有d心痛咁ge?)

傑: 記住一樣野..無論阿龍點樣接近你...追你都好!!吾好受佢呀''佢玩女王黎嫁!!佢吾會真伈嫁''

嘉: 哦!!不過我都吾會鍾意佢丫..@@

傑: 睇下點-0-xDD''

嘉: -3-睇死我..哼!!

傑: (心諗: 吾通..我真系鍾意左你?)
======================================================
cH.6 莪 明 白 了!!

~~~~第二日[放學]~~~~

晴: 野..傑傑呀!!!不如一齊放學咯..(扯住阿傑)

傑: 行撚開..(cool)

晴: 做咩姐?一齊行啦..(q住阿傑)

雨: 樂樂呀..一齊行咯!!(姣)

樂: 吾該..死開d^口^我見到你個樣想反胃^v^

雨: 葉嘉樂..你好野!!(喊住走)

嘉: (見到阿晴同阿傑d動作跟住好吾開心走左)

傑: 阿嘉..(細細聲)

~~~~學校門口~~~~

阿k: 阿嘉@v@(好開心)

嘉: 鱔..系你呀!!(以為阿傑- -點知系阿k)

阿k: 不如我送你返屋企丫..

嘉: 吾洗..我自己返得嫁喇!!(好快咁走左)

阿k: (心諗: 點解你一次機會都吾肯比我?就算你呃我又好..當我水泡又好..我都吾介意!!)

~~~~7-11~~~~

傑: 唉..

龍: 做乜唉聲歎氣呀??- -

傑: (張今日d野講晒比阿龍聽!!)

龍: 哦..所以你就驚佢會嬲左你??

傑: 嗯嗯/ _ \死喇..我好似鍾意左阿嘉!!

龍: 哇..我地舊木終於開花喇-口-

傑: 死仔..!!(拍阿龍個頭)

龍: -3-

傑: e家都吾知點算..

龍: 鍾意人就同人講啦!!!你吾講ge話,,我就去追阿嘉嫁喇!!@v@講真嫁我..我真系鍾意左佢!!

傑: 下...我地學校仲有個校草叫阿k追緊佢wo!!咁多情敵- -

龍: 先下手為強-0-走先!!

傑: @@''
======================================================
想知阿傑會吾會同阿嘉表白就要回cm吧>v<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6031
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
新讀者呀,
supp0rt!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-25 11:45 PM  代幣  -1   無聊文章

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6196
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
好看@@"
快d快d xDD"
好想快d有得睇=]

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-13 03:47 PM  代幣  -4   無聊文章

0唯獨曖您一個0
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6387
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好想睇..=)
sUp尒呀-v-!!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-13 03:47 PM  代幣  -4   無聊文章
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
狀態 離線
上集提要~~~~

傑: 死仔..!!(拍阿龍個頭)

龍: -3-

傑: e家都吾知點算..

龍: 鍾意人就同人講啦!!!你吾講ge話,,我就去追阿嘉嫁喇!!@v@講真嫁我..我真系鍾意左佢!!

傑: 下...我地學校仲有個校草叫阿k追緊佢wo!!咁多情敵- -

龍: 先下手為強-0-走先!!

傑: @@''
cH.7 情 敵 來 了....

~~~~學校~~~~

女a: 喂喂喂...聽聞我地校花××嘉鍾意左××傑wo!!

女b: 正常嫁..××傑咁令仔..系女都會鍾意佢啦!!更何況××嘉...

女a: 但系××傑吾會鍾意佢ge..××傑咁cool..

女c: 吾系wo!!早排聽到D人話××嘉同××傑好好fd咁wo..仲話××傑有d鍾意左××嘉wo!!

女b/a: 下...(勁大聲)

男a: 成班八掛西..唉..- -

女a/b/c: 你講多次- -+

男a: 八掛西..-0-呵v3v(閃左)

女a/b/c: 男a你同我企系度呀..(追住左男a!!)

阿k: 阿嘉..原來你鍾意ge系××傑!!××傑我又估吾到你會鍾意阿嘉..我吾會張阿嘉讓比你嫁!!!!

~~~~放學~~~~

琳: er..嘉嘉呀!!!

嘉: 得喇..知道喇!!你同阿樂去拍拖啦!!

琳: 咩wo-3-(面紅)

樂: 琳b*行得未呀?

琳: 黎喇!!吾傾喇嘉嘉..今晚屋企傾啦@v@閉閉..

嘉: 閉閉..

阿琳走左之後....

嘉: 唉..又系自己一個放學/ _ \

阿k: hey阿嘉^口^

嘉: 乜又系你呀阿k/ _ \

阿k: 我想送你返屋企呀@v@

嘉: 咁咋/ _ \你早講啦咁..做咩要跟蹤我wo!!?- -|||

阿k: 下=口=乜原來你一早知道左/ _ \

嘉: 廢話- -''

阿k: 咁我送你返屋企啦=3=

嘉: 嗯/ _ \

沿路返屋企ge途中阿嘉依然都系咁ge樣→/ _ \

經過7-11.....................

× : 唷...阿嘉^口^

嘉: 阿傑阿龍...^口^(笑得好開伈..因為有阿傑系度)

阿k: 又系××傑- -(細細聲)

嘉: 阿k..你吾洗送我返屋企喇..我走先喇閉閉@v@(衝左過去7-11)

阿k: 都估到你咁樣講嫁喇/ _ \(走左)

~~~~7-11~~~~

傑and龍: 阿嘉..岩岩條仔邊個黎嫁??@@

嘉: 哇..咁齊ge?@@

傑and龍: 快d講啦-0-''

嘉: 岩岩條仔系同我同阿傑你一間中學嫁..佢系我地學校ge校草呀!!@v@

龍: 岩岩條仔系校草..咁阿傑系學校系咩??@_@

嘉: er.....- -''

傑: 我先吾希罕校草呢個位呀-0-

龍: 呀..吾知邊個細細個勁大聲咁話大個一定要拎到中學最令仔ge名譽呢可?(望住阿傑)^v^

傑: er...吾同你講野呀=口=''

嘉: 哈=]

龍: 超..咪同我講野囉-3-我同嘉嘉傾呀^v^

傑: (心諗: 死仔...!!)

龍: 阿嘉你鍾意邊類型ge男仔呀?@3@

嘉: er..(面紅)好cool..又man又好打又令仔個d囉^^

龍: 魚-3-咁似講緊阿傑ge...

龍: 咁你有冇bf呀?@v@

嘉: 緊系冇啦@@(驚阿傑誤會佢有..)

傑: (心諗: 死仔愈問愈入肉..)

龍: 咁阿嘉你有冇鍾意ge人呀??@[]@

傑: (心諗: 不過死仔龍問ge野我都想知好耐..吾知阿嘉會答咩-3-)

嘉: 有0///0(面紅得好勁)

龍: 咁系邊個??@@

傑: (緊張)

嘉: 吾講-3-系我地學校d人來的@v@

傑and傑: 車...

傑: (心諗: 佢會吾會講緊阿k呢?定系阿樂..不過一定吾會系阿樂..以阿樂咁ge類型男仔都有女鍾意咁就天變喇-3-)

[樂: ××傑一場兄弟..咁講算咩意思呀?\3/]

[傑: 好ge意思@v@]

[樂: fuck you\〔〕/]

[傑: -3-c0mE 0n!!]

[樂: 吾同你玩呀\3/]

[傑: 超-3-(好高音的[超])

返黎現實中............................

嘉: 唷..我都夠鍾要返屋企lu!!@v@

傑and龍: 我送你返去丫@[]@

傑and龍: (互望)

傑: (心諗: 死仔..咪同我爭呀!!)(bell住阿龍)

龍: (心諗: 阿傑..讓下我啦!!你日日系學校都見吾少啦..!!)(bell番阿傑)

嘉: er..你兩個慢慢bell啦!!-3-我返屋企先喇..(無奈+走左)

傑: (追住阿嘉)我送你返去丫...

嘉: 好哇^口^

龍: (呆左)0.0

~~~~阿嘉屋企門口~~~~

嘉: 吾該你送我返黎呀!!

傑: 吾洗..

嘉: 咁我入去喇..閉閉!!

傑: ER..阿嘉呀!!

嘉: 嗯?(拎番轉頭)

傑: (衝上去咀左阿嘉一淡)

[作者: 系咀..系咀咀呀=口=]

嘉: (呆左+面勁紅@v@)

傑: 我走喇..閉閉!!^口^(笑得好燦爛!!)

嘉: (心諗: 我第一次見到阿傑笑得咁開伈嫁,,,而佢又鍚左我!!)

嘉: 哇>v<阿傑咀左我..又對住我笑得好開伈呀!!>口<哇哈哈..(系咁發姣-3-)
想知下集講咩就回cm吧''  >3<

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6196
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
@@"好睇呀..
睇到自己個心都好似跳快左咁^0^

0唯獨曖您一個0
頂部
KaI_女
嬰兒上路

會員編號 418239
精華 0
積分 323
帖子 97
威望 0 點
I-See幣 9440 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-15
註冊天數 5734
來自 小雨天滴∞小滴∞
狀態 離線
  只顯示 KaI_女 的帖子
快POST
快POST 呀
PLZ

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-13 03:50 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
狀態 離線
上集提要~~~~

嘉: 嗯?(拎番轉頭)

傑: (衝上去咀左阿嘉一淡)

[作者: 系咀..系咀咀呀=口=]

嘉: (呆左+面勁紅@v@)

傑: 我走喇..閉閉!!^口^(笑得好燦爛!!)

嘉: (心諗: 我第一次見到阿傑笑得咁開伈嫁,,,而佢又鍚左我!!)

嘉: 哇>v<阿傑咀左我..又對住我笑得好開伈呀!!>口<哇哈哈..(系咁發姣-3-)
cH.8 莪 囍 釕 尒...

~~~~嘉嘉屋企(房+晚上)~~~~

電話中.....

琳: 下~0~你講真定假呀?

嘉: 真嫁><阿傑佢居然鍚左我0口0系咀咀呀,,,系咀咀呀..咀咀呀..咀咀呀..咀...>口<

琳: 夠喇-口-''真系痴筋- -''

嘉: (仲陶醉緊個一刻- -)

琳: 駁線比阿樂先...講比阿樂聽..

1min後...

樂: 下><(尖叫)

嘉and琳: fuckyou!!耳膜爆喇\3/

樂: s0rs0r呀-3-

樂: 但系其實系咪真嫁??@@

琳: 問阿嘉..

嘉: 真嫁>v<

樂: 照計阿傑份人都會很開金口...好難得ge事!!!如果講出去應該系幾大單ge新聞- -就算報紙都系...咁我可以賺一筆!!*v*

琳: 你試下張阿傑同嘉嘉件事賣出去...你以後lunch time..放學..返學..因住孤令令呀-口-''

樂: 咁吾講出去囉-3-

嘉: 緊系吾好講出去啦-口-如果傳到去阿k度就死得喇..

琳: 系wo!!!

樂: 邊個系阿k呀?A___A

琳: 由幼稚園去到中學都暗戀ge個條粉皮..我地學校校草呀!!!

樂: 咁佢系校草..咁阿傑系咩?-3-

嘉: 你同阿龍系咪心靈相通嫁?- -''居然問同一條問題...

樂: 閘住..鬼同個姣佬心靈相通- -''

嘉: 系呀系呀!!!阿龍系姣佬..咁你系人妖喇!!~呵v3v

琳: 哈..哇哈哈><

樂: 咩姐?/ _ \

~~~~第二曰(學校)~~~~

想知第二日做咩就回cm吧''><

頂部
yuki318
初級會員

會員編號 410728
精華 0
積分 338
帖子 201
威望 0 點
I-See幣 10026 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-2
註冊天數 5869
狀態 離線
  只顯示 yuki318 的帖子
第2日會點la??
好想快d睇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...