加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]●''-╭``就 算 再 好__))難 道 莪 在 尒 眼 中 也 吥 起 眼 嗎??
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

嘉: 你同阿龍系咪心靈相通嫁?- -''居然問同一條問題...

樂: 閘住..鬼同個姣佬心靈相通- -''

嘉: 系呀系呀!!!阿龍系姣佬..咁你系人妖喇!!~呵v3v

琳: 哈..哇哈哈><

樂: 咩姐?/ _ \

~~~~第二曰(學校)~~~~

======================================================
cH.9 注 定 要 苦 戀!?

~~~~第二日(學校)~~~~

嘉: (唱住歌勁好心情返黎- -)

傑: 早晨^^(好開心咁拍阿嘉膊頭)

嘉: 早晨@v@

阿k: @[]@''(咁岩見到阿嘉同阿傑一齊)

阿k: 阿嘉..(拖住阿嘉)

傑: (望住阿k拖住左阿嘉)

嘉: 咩料呀你?-0-(甩開左阿k)

阿k: 你背住我同第2條仔一齊..(大嗌)

女a: 下..乜原來3角戀黎嫁!!!××嘉原來同緊阿k一齊緊嫁..

女b: 下-口-''但系d人傳××嘉鍾意傑傑wo!!

嘉: 喂..先生!!我何年何月何日何時何分何秒做左你條女呀??我由頭到尾冇話做你條女囉..

女a/b: 哦..原來白撞!!!- -''

阿k: 你....(之後指住阿傑)我認住你..××傑!!!!!

傑: -______________________________-''隨便..

~~~~課室~~~~

晴: (衝過去q住阿傑)

傑: -_-又咩料呀你姣西?(超級吥爽- -)

晴: 耶..傑傑呀!!!!e家d女成日傳你同個條八婆嘉d野..又話你鍾意佢!!!耶..我吾制呀..你快d同佢地澄清你地冇野嫁..我先系你正式老婆呀!!!你鍾意個個先系我呀..(姣)

琳: 哇..有d人好撚吾知醜呀!!!(勁大聲)

樂: 系囉-0-(大聲)

傑: 收.撚.皮.啦.吾.該!!如果我會鍾意你d咁ge姣西..阿樂都變牛扒啦!!!

樂: 有冇搞錯呀..又拎我黎做例子!!!

傑: (冇理過阿樂繼續罵阿晴)0n撚尻..彈撚開啦你!!!!我入左黎呢班幾個月..我同你講過十句野有冇呀?冇丫ma!!咁吾該你慳撚D啦!!!做我條女!?,,你執下你自己個樣+身材再+....你D體臭先啦^________^臭狐婆-0-呵!!

晴: (喊得好勁+走左!!)

雨: 喂,,××傑!!!睇著你令仔份上比面你..但系吾洗罵到晴姐咁勁呀!!佢話晒都系大家姐丫..

嘉: (聽到呢句好火)收系皮啦..佢系大家姐..咁我系乜呀仆街??(勁惡)

雨: (有d淆!!)但系個個都話晴姐先系大家姐..

嘉: 好!你地個個(指住全班)講比姣婆雨聽..邊個先系大家姐呀?

全班: ××嘉先系大家姐呀!!!××晴慳d啦..

嘉: 聽到啦!

雨: ××嘉你...

嘉: 做咩呀?想打尻我呀?黎丫..夠薑你就打落黎!!!!

雨: (衝過去摑阿嘉一巴!!)

但系................

傑: (捉住左阿雨隻手..打吾到阿嘉)

嘉: 阿傑..

傑: 你試下掂佢一條頭髮..我要你不得好死呀!!!!(超級惡)

雨: (好快咁走左)

傑: 你冇事丫ma?(摸阿嘉塊臉)

嘉: 佢都冇打落黎..點會有事呀?

傑: 咁有冇嚇親呀??

嘉: 我覺得佢嚇親多過我嚇親囉..haha!!

傑: 哇..吾洗句句頂到盡呀?-3-

嘉: 我系咁嫁啦-0-呵v3v

傑: 好!!!(抱左阿嘉跑左出去)

嘉: 哇..你個衰人放手呀!!

傑: 呢個串我ge下場呀>口<

10min後....

傑: (停低左...放低左阿嘉!!)

傑: (捉住阿嘉隻手)

嘉: 嗯?@@

傑: 做我條女丫..我好愛你!!!(想咀阿嘉)

嘉: 嗯..(個心超甜>v<)

跟住就系.............................咀咀>.<
======================================================
想知下集講咩就回cm吧''

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`_冰:)
初生嬰兒

會員編號 418212
精華 0
積分 294
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 9862 錢
GAME幣 169 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-14
註冊天數 5735
來自 v3v
狀態 離線
  只顯示 `_冰:) 的帖子
正 -3- 好 好 睇 也 -3-
下 集 會 講 乜 *[]*?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6196
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
睇睇睇睇睇>___<
加油呀>___<"我要睇呀><

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-17 05:35 PM  代幣  -4   無聊文章

0唯獨曖您一個0
頂部
小詩;]
初生嬰兒

會員編號 418783
精華 0
積分 162
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 9511 錢
GAME幣 296 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-26
註冊天數 5723
狀態 離線
  只顯示 小詩;] 的帖子
佢地好SWEET哇

頂部
yuki318
初級會員

會員編號 410728
精華 0
積分 338
帖子 201
威望 0 點
I-See幣 10026 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-2
註冊天數 5869
狀態 離線
  只顯示 yuki318 的帖子
+油+油
快d post文la

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-17 05:35 PM  代幣  -4   無聊文章
頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
I-See幣 9125 錢
GAME幣 5806 個
MSN宣傳 14 次
性別  女
配偶 Exia-Meister
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6488
來自 火星@O@"
狀態 離線
  只顯示 aRmo0n=] 的帖子
好好睇呢.."

本帖最近評分記錄
頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6252
來自 外太空XD
狀態 離線
好好睇仲好好笑呀..
SUP~

頂部
Wing_Yi
初生嬰兒

會員編號 416315
精華 0
積分 188
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 9646 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-9
註冊天數 5771
狀態 離線
  只顯示 Wing_Yi 的帖子
  十 卜 ~十卜~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-17 05:35 PM  代幣  -5   無聊文章

王子和公主有人話 永遠都是是匹配的1對但其實只要真心相愛即使王子與灰姑娘也可成為最匹配的1對
◆◇◆◇
頂部
唯獨愛您.娜;
初級會員

會員編號 413392
精華 0
積分 546
帖子 185
威望 0 點
I-See幣 10378 錢
GAME幣 1324 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-24
註冊天數 5817
來自 `||▋| 歲 月 的 童 話 **'`'
狀態 離線
哇``
超棒的文耶!
好期待下一章喔

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
上集提要~~~~

傑: 呢個串我ge下場呀>口<

10min後....

傑: (停低左...放低左阿嘉!!)

傑: (捉住阿嘉隻手)

嘉: 嗯?@@

傑: 做我條女丫..我好愛你!!!(想咀阿嘉)

嘉: 嗯..(個心超甜>v<)

跟住就系.............................咀咀>.<
cH.10 幸 福 會 壹 直 !?

~~~~嘉屋企~~~~

砰.................................

嘉: 博吊呀?- -(鬧阿傑)

傑: T3T

嘉: 你呢排打爛左我屋企吾少野wo先生- -

傑: =3=系咩...

嘉: 系呀!!!計埋今次..你一共左打爛左我屋企7隻碟..5隻杯..一個花樽..6隻碗呀!!!>口<

傑: 利害0[]0背晒出黎...

嘉: 我e家吾系同尒玩呀先生!!

傑: 呀-3-老婆吾好嬲啦.

嘉: 咪系度呻吟-_-'''''

傑: .........

嘉: 吾嬲你都得-0-不過...

傑: 不過咩呀??@[]@

嘉: 做我奴隸-3-一個月..

傑: 我系你老公- -吾系你奴隸wo!!

嘉: 咁你做吾做丫?吾做我繼續嬲呀!!!!

傑: 做做做...點敢吾做-3-

嘉: 乖@o@(摸阿傑個頭)

傑: 當然=3=

~~~~第2日返學~~~~

琳: ....................................................(一面無奈)

樂: ....................................................(一面o咀)

傑and嘉: ya><

琳: 你個衰人..有仔都吾同我講-口-

嘉: 都系琴日放學先開始咋mA-/////-放學你一支箭咁閃左人啦!!

琳: 算-口-你呀..(指住阿傑)對我嘉嘉好d呀!!!如果吾系我殺左尒呀><

傑: 系@o@

嘉: (笑得好甜)

miss: 各位同學返埋位喇...

miss: 各位早.....(未講完)

成班(除左阿嘉佢地4個): (舉晒中指- .-)

miss: 咳咳..坐低!!!@v@

雨: 野..傑傑呀!!!我呢排好掛住你呀!!不如一陣上我屋企丫..好冇呀?(姣)

傑: 你..同..我..收..皮 啦!!!-0-

雨: 野..做咩姐?(姣爆-w-)

嘉: 喂..小姐!!!吾該你彈開啦..姣尻我條仔!!!冇撚野呀?

雨: 條條仔都系你ge..咪系度尻up當秘笈啦!!!

傑: 八婆你慳d啦..佢系我老婆呀!!!你借撚過啦...姣!!!!

雨: (仲想講野)

傑: 咩呀?仲想講野呀?仲想串呀?想放學有人接就繼續講丫!!!!!

雨: (淆..走左)

嘉: 老公好man*v*

傑: 當然-0-

阿k: 阿嘉...

傑: 吾系度~0~

阿k: 你昆我呀?咁大個人棟系度..我點會睇吾到呀??

傑: 明昆你啦~0~老婆..我地吾好理佢!!!

嘉: 閉閉阿k@o@

阿k: (心諗: 阿嘉..終有一日我會不擇手段去搶你!!)
想知下集講咩就回cm吧>v<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...