加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ------``[?]IL0Ve y0u>3<`' 我不知不覺愛著你太多!;*cH.42`完-0-
載入中 ...
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
------``[?]IL0Ve y0u>3<`' 我不知不覺愛著你太多!;*cH.42`完-0-

女-
憂*...令女:)` 好專1既女仔^_^ 中意左浚5年*
南*...一般令女`同憂勁fd` 不過之後出賣憂v_v 同樣中意浚`
玲*...個樣0k`浚既fans'好憎憂-v- 中意發姣=) 之後中意...
宜*...個樣又係0k`同樣係浚既fans`同樣中意發姣`同玲fd*

-男-
浚*...出晒名既花花公子`有錢仔!令仔到爆-v-' 勁多fans`校草*v*
浩*...勁令仔*o*`轉校生=)' 又係有錢仔.. 同浚係仇家-.-
文*...又係好令仔*v*`不過勁好人'中意憂.. 同浚fd=)
軒*...0k令仔^3^`明戀南x)' 中意扮可愛>3< 好人!

-新人物-
紫*...浩同浚既前度女仔.深愛浚`而浩就勁愛佢.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
ch1`
憂:我愛你.. 你唔好離開我.. 好唔好/_\'
浚:咪再傻落去喇唔該`我同你玩完嫁喇!
憂[喊]:點解.. 點解?
浚:哈.. 真係好笑`你唔係以為我同你黎真嫁牙可?
憂:我真係甘唔值得你中意我咩?
浚[唔耐煩-v-]:好q煩牙你-.- 我而家唔中意你喇.0k未?
憂[拉住浚]:浚..
浚[fing開憂隻手]:過住喇\3/ [走左]

唉.. 我就係果個岩岩俾人飛左既憂喇-/\-'
浚係邊個?佢係我條仔囉-.- 唔係.. 係前度x[
浚係學校出晒名既花花公子*_*'仲要係校草'
點解d女明知佢係好花心.都中意佢?
因為佢屋企又有米-v-' 人又勁令仔' 仲唔溝死女咩=]
而我就係暗戀左佢5年既人-.- 佢最近先同左我1齊..
不過我冇諗到甘快`佢就要同我講分手..

-屋企-
我[大喊]:鳴鳴..
南:唔好甘喇`唔好再為左d甘既男仔喊喇..
我:點解.. 點解個天要甘對我=[?
南:....
我[喊得好西利]:我要浚呀>/\<
南:都過左去喇! 你醒下喇-3-
我:我真係甘差咩?
南:緊係唔係`你甘令女.實大把人溝<3
呢個南係邊個? 佢係我好好好既gd fd'xd 由細玩到大的>3<
唉.. 其實南講得冇錯`我個樣真係唔差*v*
呢5年黎.. 有唔少男仔溝我-v-' 不過我都係中意浚`
我由f.1中意到佢而家f.5`都仲係甘中意佢/_\
我以為我會係佢甘多女之中最特別既1

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
ch2`
-學校-
浚1番到學校-v-' 又大把女跟住佢-0-
浚[口花花-.-]:甘多位令女`早晨>3<
甘岩我呢個時候同南都番左黎-.-' 見到甘既場面..
我:鳴鳴.. 佢甘快就溝女t^t [心痛]
南[嬲]:你睇下佢`幾花心.\__/.
我就好唔要面甘行左過去佢度-v-' 因為太愛佢x]
我[拉住佢隻手]:浚.. 唔好分手好冇?
浚[1野fing開我隻手]:行開喇`8婆-.- [走左]
成班女都係度笑我唔要面-0-' 之後跟埋浚走左`
我坐左係地下度喊t_t點解.. 點解要甘樣?
xxx:牙憂' 你做咩坐係地下呢=]? [甜美笑容]
我1望上去`原來係文' 佢又係邊個?又係個令仔-v-
佢同浚又係好似我同南甘fd`不過人好過浚好多<3
文:做咩事呀? [拉我起身]
我[喊]:浚...佢唔要我喇`鳴鳴/_\
文[笑]:傻婆黎既`佢唔要你.我要你囉-3-
我[大笑]:都好`有個令仔要我xd
文見到我1時係甘喊.1時係甘笑.. 係甘爆笑XD
我:做咩姐-v-?
文:冇`你好可愛姐=)
我:車-.-
文:係咪真嫁先? 係咪真係想同我1齊先?
我[嘟嘴]:我先唔要你-.- 我要浚浚>3< [唔知羞-0-]
南[無奈]:仲講?上堂喇=]

-課室-
我同浚`南`文係1班黎既`=)
玲1見到我同文.南番左黎`
玲[大聲講]:有d人真係好唔知羞xd
宜[大笑]:咪係囉`以為自己係咩牙?扮晒上菜;-] [玲既gd fd-.-]

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
ch3`
-放學-
話甘快-v-' 我終於捱到放學`=[
以前我就可以日日同浚放學.. 而家..`
我:走得未牙南?
南:下.. 你.. 你走先喇-v- [有d古怪]
我[d0wn]:甘我走先喇/_\
之後我就走左.. 行到半路`我先記得我漏左野係課室'
番到去課室門口.. 聽到2把聲*_*
女:其實.. 我地甘樣`好唔好?
男[笑]:怕咩姐x]你方佢會有咩事姐..
女:但係...
男:老婆仔牙>3< 你就唔好諗甘多野喇=]
女:嗯嗯`
男:叫聲老公先喇-3-
女[笑笑口]:老公老公老公老公老公>v<
呢2把聲甘熟既*_* 1入到課室.. 原來係..原來係..
我[大嗌]:點解`點解你地2個要甘對我?
果2個人就係南同浚喇-__- 估唔到南會甘對我=[
我[忍唔住喊晒]:原來果個人就係你`我.. 我信錯你!
南[緊張]:憂牙.. 你聽我解釋喇`好冇?
浚[串]:解釋咩姐-,- 我係同南1齊左牙`甘點姐?
我[喊左唔知點甘]:5年.. 5年喇!我中意左你5年..
浚:係你自己0n姐`關我鬼事牙-.-
我[嬲]:我.. 我發誓我今生今世都唔會原諒你地2個! [跑走左]
南諗住追出去.. 浚拉住佢`
浚:唔好理佢喇-,-
南:點得牙? 佢係我個fd黎嫁/_\
浚[勁火]:我夠係你條仔喇..
南知道浚好嬲.. 所以都冇追出去-v-

我係甘跑`連自己跑去邊.. 都唔知/_\
只係知道個心好痛.. 真係好痛=

頂部
毛mo:}
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
I-See幣 111910 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 1812 次
性別  女
配偶 細炮炮:)
閱讀權限 120
註冊 2008-4-11
註冊天數 5874
狀態 離線
  只顯示 毛mo:} 的帖子
sup呢 *v*!
南好衰哦 :(
偷偷地同浚一齊 x[

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

QUOTE:
原帖由 moa0a. 於 2008-7-23 02:40 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
sup呢 *v*!
南好衰哦 :(
偷偷地同浚一齊 x[

佢都好好嫁  不過唔係e+

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
ch4
醫院-
媽咪[緊張]:我個女點?佢有冇事?鳴鳴..
爸b:點會甘嫁?醫生你1定要救番佢/__\'
醫生:你地冷靜d.. 佢失血過多`而家搶救緊..
之後醫生就入左急診室度`
呢個時候.. 南同浚`文都黎左-v-
南[喊]:點解會甘?
媽咪[喊到好西利]:到底咩事/_\?點解憂佢會俾車撞到..鳴鳴`
浚[o咀]:俾車撞到? [諗番今日d野]
南[驚]:佢...
文[緊張]:佢而家點?
爸b:醫生係入面睇緊佢v_v

-幾個鍾後-
醫生終出左黎喇`大家都好緊張-﹏-
媽咪[緊張]:醫生`佢點牙?
醫生:唉`我已經盡左力`有冇事要睇佢自己.
爸b[拉住醫生]:你甘算係咩醫生.\/.
醫生:佢既生存意志好低-.- 過唔過到今晚真係要睇佢自己`
媽咪[喊]:鳴..點解個天要甘對佢t___t`'
南[驚]:佢唔有事嫁.. 唔會.. 唔會嫁`
浚[拖住佢]:都唔關你事`
南[fing開佢隻手]:係我=[ 點解我果陣唔追出去?
文[嬲]:你地2個1齊左?
南+浚:....
文[發嬲]:唔怪得憂會沖左出馬路`點解你地要甘對佢?
浚:係佢自己諗唔開咋嘛-.-'
媽咪[激動要拉住浚]:係你`係你搞到佢甘.. 鳴..
爸b[攬住媽咪]:你冷靜d喇`
媽咪係甘喊到收唔到聲`甘又係'係人都接受唔到喇=[

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子

ch5`
ch5`
-病房-
佢地個個圍住左係我隔離-v-' 等緊我醒`
南:伯母`你都攰嫁喇.. 1係你番屋企訓陣先喇=)
媽咪[惡]:你同我收聲`如果唔係你..佢會甘?
南:我.. 我都唔想v_v 憂係我好朋友黎嫁`我都唔想佢有事/_\
媽咪[串]:你都好好笑w0r'呢個時候仲好意思話你係佢gd fd`
浚[串咀]:車-0- 伯母`你唔好講到咩都係我地錯晒喇-,-
爸b:係囉老婆=[ 算喇`而家最緊要既係憂冇事..
媽咪[邊喊邊講]:如果佢有事`甘我點算?憂..你唔好有事*
文[同情]:佢唔會有事嫁v_v 憂佢1定唔會有事=[
因為佢地太吵-.- 憂醒左>00<!
憂[細聲]:呢度..   呢度.. 係邊度?
媽咪[緊張+開心]:囡囡`我係媽咪牙>3<
憂[微笑]:媽咪`
媽咪[開心到喊]:你冇事就好喇=[
爸b[放心]:你知唔知岩岩擔心死我地喇`
憂:爸b`我而家都冇事喇!
媽咪[開心]:我去叫醫生黎` [出左去]
憂[望1望文`浚`南]:佢地係..
爸b[驚訝]:你唔記得左佢地喇?
文[拖住憂隻手]:你唔記得左我?
南[喊]:我...
浚:今次係我唔岩`搞到你有事!係甘喇.. bye` [走左]
憂[咩都唔記得左]:佢係邊個?
醫生黎左喇=)
醫院:你地出番去先=] 我幫佢做個長細既檢查`

-街-
文同南1齊走左`
文:點解?
南:做咩?
文:點解你要同浚1齊?令到憂傷心?
南[邊喊邊解釋]:鳴.. 最衰係憂咋`係佢搶走浚..
文[無奈]:你甘講.. 咩意思?
南:其實`我同憂1齊中意浚`只係憂比我快開口先話中意浚..
文[惡]:甘你就可以傷害佢嫁咩?
南:我知`今次係我令到佢撞車..但佢而家都冇事喇!
文:甘萬1佢有事呢? 你個心過意得去咩?
南[嬲]:你同我收聲!我知你中意憂好耐嫁喇..哼! [走左]

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5815
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
ch6`
-學校-
過左幾日`憂仲係醫院檢查`=) 冇番學*v*
又有班女圍住浚`其中緊係有玲同宜-_-
宜:浚`今次真係抵憂死喇xd 成日痴住你-3-
玲[奸笑]:咪係囉`以為自己好令女`又唔係豬排1件
成班女都係度笑憂-_-v 佢地個個都好唔中意憂`
浚[笑]:緊係喇`>v<憂又點夠你地班令女令呢>33<
因為果陣係小息-.- 南緊係見到晒-0- 仲好嬲!
南[嬲]:浚`你同我過黎`
浚[串]:乜q事姐-,-
玲:唔係1個走左`又黎1個痴住浚牙!
南[惡]:咩牙`8婆\3/ 我係浚條女黎嫁.\____/.!!
宜[爆笑]:哈哈xdxd 真係好笑喇`[望住浚]浚..佢以為你當佢係黎真.
浚[望1望南]:我都唔中意玩豬排既-,-' [之後企係身..係南身邊行過]`
南個心好似碎左甘v_v`佢為左浚放棄左佢同憂多年既友誼..
佢唔介意做佢同憂之間既第3者`點解?最後.. 浚都係玩佢/_\?

-1個星期後-
我終於番得學-3-`不過我已經唔記得晒d野' 可能係好事黎既.
文知道我唔記得晒d野..就1早已經去左接我番學.
我[笑]:多謝你牙.你人好好牙^_^
文[扮q]:你而家同我甘客氣`搞到我好唔自在>3<
我:哈哈=) 你可唔可以講多d關於我以前既野?
文:....
我:做咩唔出聲?
文[拖住憂]:以前既野`唔記得左..就唔好理喇!
我:下`哦哦-3-

-學校-
我同文有傾有講甘行番課室=)
玲:嘩係`個8婆冇事w0r!
宜:哈哈=) 都唔知有冇天理既-,-
我[笑笑口]:大家早晨=)
全班既女仔都啤住我-______-''
文[係我耳仔講]:唔洗理佢地嫁`
甘岩.. 浚都番左-.-''
玲[把聲變晒]:耶`浚番黎喇>3<
浚[口花花]:玲玲>333<
我緊係唔記得左`所以連望都冇望佢..
我[微笑]:文`我個位係邊?
文:我同左miss講`你以後坐我隔離喇=)
我:哦哦.. [坐左係文隔離-3-]
而甘岩既係`浚係坐係文後面-00-''

頂部
毛mo:}
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
I-See幣 111910 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 1812 次
性別  女
配偶 細炮炮:)
閱讀權限 120
註冊 2008-4-11
註冊天數 5874
狀態 離線
  只顯示 毛mo:} 的帖子
點解浚仲可以咁衰咖, 仲溝女 :[
快d po *33*!
sup <3''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...