加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原} -`*{My L0Ve Is Y0uRs°× []
載入中 ...
L先生
初生嬰兒

會員編號 434063
精華 0
積分 152
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 8486 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-3-18
註冊天數 5519
來自 爸的精媽的卵
狀態 離線
  只顯示 L先生 的帖子
@@".我黎啦!
都話好睇嫁啦甘多人十卜你..
支持你

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
『、壽司】〞
初生嬰兒

會員編號 402251
精華 0
積分 241
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11135 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-21
註冊天數 5941
來自 火星
狀態 離線
十卜十卜,,,,

my msn:ghost_yorco@hotmail.com

°|!為何誤會罵戰後 []°.+:. 你忍心不睬不理 ﹒* °× ..
〃°︴只是學不會 *°"..何時才應該【離開】﹏╳〝
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
cH:9

到左另一日…一大清早,佩靈就起身同煮早餐”當然…果2個大男人-進希同樂天…仲係到訓到成隻豬咁啦XD..但有時…做豬都唔錯,因為有咁好既女仔照顧進希同樂天..”當佩靈整好早餐既時候…

佩靈: 起身啦!!!!!!! [入左佩靈DAD&MUM的r0om到,同生平最強既功力黎叫聲進希同樂天…]

但好可惜…佩靈係..……失敗左的a0a`不過,過左一陣,進希同樂天都起左身..*V*

進希: 嘩-3-好香呀..!!*

樂天: 係喎…一定係佩靈整既早餐啦…- -+

原來…令依2隻豬起身既野…就係食物-0-話依2個大男人係豬真係一D都冇錯..”早餐既香味真係勁..”當然…最勁既係煮早餐果一位大廚-佩靈..<3當進希同樂天整好哂野之後,就出廳食野lu..”見到咁好味既野食…當然跑過去,係咁食,係咁食-V-

佩靈: 洗唔洗食得咁快呀@@..仲有好多時間呀..慢慢黎啦- -

進希: 佩靈你煮D野好好味呀*W*如果要成世食你煮既野,我都唔會覺得厭呀-X-

樂天: 咁當然啦…我表妹喎- -+..當然樣樣都咁好..”如果你做到佢老公先算啦..如果要成世食的話…呵呵呵呵呵呵+V+…(發出一些令人感到心寒的奸笑聲)

進希: 超…依d野,唔洗你理..”

佩靈: 唔好拎依d野講笑啦..>\\\<(有點兒怕醜)

樂天: 哈哈哈哈..(大笑-0-)唔講啦..”我都就要返工啦…” see u-3-

進希: 鬼同你see  u….*0*

樂天: 可能鬼會架..xddd`

佩靈: 你快d換衫返學啦..}}

進希: 知道啦…@3@

樂天係依個時候就出左門了…而佩靈同進希過多一陣..都出門返學啦a3a…佩靈同進希一齊返學校…引黎好多不同既眼神..有好多女同學當然會用一種具有殺傷力既眼神黎望住佩靈>0<…令佩靈有一種好心寒,好心寒既感覺..”因為第一次比咁多人注視…平時既佩靈,只係一個好普通,令人有一種難以接近既感覺…”當佩靈又緊張,又唔知點面對既時候…

進希: 唔洗驚..有我係到..”我會保護你..(用一種又mAN,又令人感到有安全感既語氣)

佩靈: 嗯嗯..”>\\\< (有種好幸福的感覺)

進希: 當佢地冇到啦xD…(拖住佩靈隻手)

*希望大家多多支持唷-3-*

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KaI靜 於 2009-3-20 06:54 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
Sup你啊=v=我愛你x)嘻嘻.
好好看*v*

THX呀-3-你咁快就愛上我..- -+咁花心架.."

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 L先生 於 2009-3-24 08:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
@@".我黎啦!
都話好睇嫁啦甘多人十卜你..
支持你

老公-3-
都唔係好多人十卜姐>\\\<
THX老公唷

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6599
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 『、壽司】〞 於 2009-3-24 08:58 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
十卜十卜,,,,

THX哂呀-3-

頂部
L先生
初生嬰兒

會員編號 434063
精華 0
積分 152
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 8486 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-3-18
註冊天數 5519
來自 爸的精媽的卵
狀態 離線
  只顯示 L先生 的帖子
我話多就多.吾比博咀咀"
吾系的話老公掌咀仔

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...