加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉貼】 不 能 拖 的 手 (好睇的話 留CM )
載入中 ...
乂敏乂
初生嬰兒

會員編號 418132
精華 0
積分 206
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 9641 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-12
註冊天數 5749
狀態 離線
  只顯示 乂敏乂 的帖子
※Ch.16※
森林之旅□■第一天
音琳:嗱,講明先,我係組長!!你地只係組員!
瑤:我5同意bo!
音琳:有得你5同意咩?【冷笑】
瑤:【啱啱想出聲就畀我拉住左,跟住望住我】
我:【搖頭】
音琳:冇人5同意就好la,首先你【指住敏】要幫
         我地攞行李,仲有你要做ar四,你永遠只可
         以跟住我地後面!你【 指住瑤】 食宿 由
         你負責, 起火、起營、煮飯你做曬!
瑤:咁你自己呢?!
音琳:我只負責帶領你地。
瑤:咁佢呢?【指住淚】
音琳:佢服侍我!
瑤:5係ar麻,有冇搞錯ar!!【大聲】
珠師姊聽到聲。
珠:你地係到噪咩?
音琳:佢地話我以組長既身份點佢地做野wow~
珠:你5好話組長la,佢都係為你地好既啫!
瑤:但係....
珠:5好但係la,快D準備出發!
音琳:ar四,你仲5攞行李??【笑】
瑤:你好la wow
我:ar瑤…
瑤:敏,你以前5係咁嫁!
我:多一事不如少一事la......
瑤:敏,你令我好失望!【走左】
我:瑤.....
逸:嘿嘿,點解我個女僕咁5開心既呢??!!
我:冇野la...【扁嘴】
逸:真係?!【行到好埋】
我:做..咩?
逸:扁嘴5靚ar,有咩問題要話我知,我會幫你!
   【係我壓頭kiss左一啖】
我:【呆呆】
逸:加油^^
我:多謝><【攞曬D行李走】
逸:傻妹一大個^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6208
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
@@"好想睇埋落去>____<"
你要加油xP

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6264
來自 外太空XD
狀態 離線
支持呀xd
cm=]]

頂部
乂敏乂
初生嬰兒

會員編號 418132
精華 0
積分 206
帖子 25
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5749
狀態 離線
  只顯示 乂敏乂 的帖子
※Ch.17※
森林之旅□■第一天(晚1)
軒:喂,已經夜晚,我地榙營吧la..【攞左D帳幕出黎,準備榙營】
音琳:軒少~
軒:我5識你wow.....
音琳:你係我地組導師,5識都要識la...【扮怕羞】
軒:想點ar。
音琳:無....想你5好榙營啫...
軒:我5榙,你同我榙ar?
音琳:5係!係「ar四」幫你!
軒:ar四?!
音琳:即係佢【指住我】
軒:哦,原來係佢..【微笑】
     ar四!【大嗌】
我聽到就即刻轉身。
我:咩事ar,音琳姐?【啱啱講完,後面個帳幕 啪 一聲接埋左】
軒:乜我似音琳姐咩?!【行近我】
我:你玩我ar...
軒:當然不是la,不過古不5到ar四5識搭營bo【望我後面】ar四.....【將ar四個字拉長】
我:擺明玩我...【扁嘴】
軒:好la,5玩la。扁嘴5靚。【整我快面】
我:你係第二個同我講扁嘴5靚既人...
軒:係咩^^
我:有咩咁好笑??
軒:你傻ar...
我:喂!!
軒:好la好la,榙營la榙營la^^
我:快D幫我la^^【畀左D帳幕佢】
軒:一齊整la....傻妹.....
而係一邊既音琳....
音琳:當我冇到?!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6088
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
哇哇哇..好好睇哇*v*
快d pos啦>____<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
see135
初生嬰兒

會員編號 425551
精華 0
積分 156
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 9491 錢
GAME幣 101 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-12-14
註冊天數 5625
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 see135 的帖子
good,
Sup you!!!

頂部
乂敏乂
初生嬰兒

會員編號 418132
精華 0
積分 206
帖子 25
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5749
狀態 離線
  只顯示 乂敏乂 的帖子
※Ch.18※
森林之旅□■第一天(晚2)
珠:我地要訓覺la,聽日仲要去行一大段既山路!!
音琳、我、瑤、淚:係....【走左】
珠:軒、逸,我地都去訓la....
軒、逸:5...
而我地喱面。
音琳:嘩!喱果帳幕頂多只可以訓3個人咋bo....阿四!你出去訓!

我:有冇搞錯?!瑤.....【期望ar瑤幫自己】
瑤:我同意音琳講法【味嬲完】
淚:我都冇意議!
我:咁好la,我出去訓。【好想喊,因為連自己最好朋友都5理自己】
帳幕出面。
我:好凍ar.....【用雙手圍抱自己,捲縮成一舊】
滳….滳…沙沙沙沙沙沙沙沙
我:5係呀麻,宜加先黎落雨…5通連個天都5鍾意我??!!
X:凡事5係絕對既..
我:係邊個?【一令轉】點解會係你?!
逸:好失望??咁我走la..
我:咪走住la!我5係咁既意思ar! 就算你係走,都留底把姐畀我先走la,你想我畀雨琳咩…
逸:【走近我】我當然不希望【停左一陣之後,話】我5捨得呀~【很曖妹咁講】
我:你咁講……係咩意思……【面紅】
逸:無咩ar…你…..面紅?【笑住故意問】
我:當然5係!【即刻令轉身】好熱呀~【細聲咁講】
逸:5玩la。黎la,去我個帳幕到訓la..
我:下!軒,5係到係到咩?!而且我同你都5可以男女共處一室!
逸:5使驚,佢訓到成隻豬咁,冇事既!
我:咁有乜可能會同兩個男仔一齊訓既啫???!!!
逸:驚咩啫,行la!
就咁畀ar逸推入帳幕。
呀~踩親軒。
我打左個眼色畀ar逸,表示要佢幫手。
逸:呀呀 ….呀軒真係對5住!
軒:使鬼你講對5住!!係都係你隔離果個講!
   由你第一刻出帳幕!我已經訓醒左la
逸:唉~畀你發現左添,
我:【驚訝左一陣】就連我地既對話都聽到?!
軒:係呀!乜野面紅5面紅ar麻…..
我:喱次真係5方5面紅la!
軒:你想點呀?
我:咩想點?
軒:你5係想扮可憐知道下一站既難關解破方法咩?
我:邊個話嫁?
軒:5係音琳叫你既咩?
我:邊有ar!你咪咁有心眼la!
逸:ar軒,咪咁la!ar敏佢都係畀人趕出黎,你咪畀佢訓一晚lo…..
軒:算la…..當我賠個不是- -
我:多謝la^^【跟住坐底左,ar逸都係】係la,頭先話下一站既難關解破方法,究竟係咩?
逸:你真係黎攞料嫁…….
跟住,逸吱我。
我:喂!痕嫁!!
逸:^^
軒:咪住你係咪真係想知道個答案??
我:55!你講ar….好期待
軒:好呀!【打左個眼色】
逸:【收到】好呀!
我:你地……有D怪怪地…….
軒&逸:冇呀!
跟住佢地慢慢行行近我。
逸:【突然說】軒,禁住敏!
軒:收到!
我:【被軒禁住】呀……呀……放手la
逸:想知道被袐密,先過我果關!
我:5 la!我5玩la 我5想知la!!!
逸:太遲la….
下一秒……
我:呀!嘩 嘩 夠la夠la 停la!!
【被逸整到哭笑不得】
逸:你真係好好玩,不過大噪la你!
我:你都痴線嫁!咁被人吱法5痕就假la…….
軒:知你驚痕LA【都忍5住笑左出黎】
我:哼!
逸:5玩la,訓教…..敏,你訓中間la!
我:下?!咩話!!!!!
軒:放心,我地之間會放一D背包隔住我地!
逸:係lo,5使咁擔心!你驚我地溶左你ar??【用奇怪既語氣同我講】
我:5係ar
5係ar ^^””””
訓la 訓la….
跟住我訓左。
而軒&逸都不約而同
搖左幾下頭
跟住就熄燈訓教。

訓係兩個男仔中間又點會訓得著呢……

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6088
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
好好睇呀>_<
快d post啦!!期待期待a_a

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...