加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ( 原 ) #`承諾又點;? 我呸. 大量粗口 ._.
載入中 ...
彤;] ( CLH♥ )
VIP
♥柴 犬 ; 太 愛 !

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 410277
精華 0
積分 9778
帖子 4063
威望 0 點
I-See幣 14579 錢
GAME幣 132 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 飯:]
閱讀權限 170
註冊 2008-3-15
註冊天數 5902
來自 mama.v.
狀態 離線
  只顯示 彤;] 的帖子
掂牙令仔mo
加油哦.撐你.v.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
毛mo:}
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
I-See幣 111910 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 1812 次
性別  女
配偶 細炮炮:)
閱讀權限 120
註冊 2008-4-11
註冊天數 5875
狀態 離線
  只顯示 毛mo:} 的帖子
ch3.

ch2 講到MF好嬲.

MF; 方卓希你同角落頭戈個女仔坐啦.
毛毛; 喂, MISS. 咁樣吾掂喎.
MF; 有咩事?
毛毛; 戇撚尻啦, 我想一個坐.
希; 收啦, 你肯我都吾想.
毛毛; 到你嘈咩? 我好撚想同你坐牙. 戇尻!
希; 咪膠啦, 膠神.
牙天; 算啦, 0的戇尻妹 -,-
炮炮; 你地吾好嘈啦, 我都吾想聽到你地講野. 真系好煩牙.
牙天心諗; 幾索wo.
牙天; 8婆, 我比面你.
毛毛; 咁撚多謝牙?
希; 收啦 -,-

講左好耐, LUNCH TIME ..

炮炮經過戈陣問揚揚; 你叫咩名牙 :) 做個朋友牙 xd
揚; 痴媽筋.
炮炮; 問下姐嘛, 洗吾洗咁惡牙?

炮炮去搵毛毛 ..

炮炮; 毛毛毛毛! 我硬系覺得同我坐戈個男仔怪怪地 -_-
毛毛; 哈, 我都覺得佢幾怪咖.
炮炮; 怪咩 ?_?
毛毛; 怪到比炮炮睇中wo, 超怪 a3a.
炮炮; 咩牙 \33/!
毛毛; 呵` 一陣去邊食?
炮炮; 事但啦 -3-

去到左間野 ..

希; 戈個女仔好咩, 吾識形容.
牙天; 叫咩炮炮仲得意啦, haha =)
牙天; 希少, 睇中人牙? 好多愛情故仔都系咁咖bo xd
希; 痴撚線 -,- 咁撚怪雞既人我先吾會中意. 除非, 呢個世界上冇哂女人.

毛毛戈邊 ..

炮炮; 講真 .. 睇你個樣. 其實都幾似中意左佢 a3a.
毛毛; 痴線啦! 中意佢? 除非, 呢個世界上冇哂男人!
炮炮; 聽吾聽到0的野?
毛毛; 下? 聽到咩? 吾好嚇我 0_0
炮炮; 吾系牙, 我聽到有人同你講既野一樣牙 -,-
毛毛; 回音 0,0?
炮炮; 山洞咩 -3-!
毛毛; 吾系咩 ?_?
炮炮; 把男人聲好似 ..
毛毛; 下, 男人聲? 咁激? 我得罪過女人炸wo!
炮炮; -3-` 吾系牙. 我話系好似今日同你嘈戈個男人, 咩咩希.
毛毛; 比我見到我吾屌化佢, 咁cheap咖. 跟人講野 /__\!
炮炮; ( o咀 ) ..

食完野佢地就走左, 跟住撞到.

希; 吾系咁撚邪牙, haha =)
毛毛; 哇, 我真系撞撚鬼.
希; 睇黎我似0的囉.
毛毛; 你 ..

走左 ..

咁樣就過左一日 xd, 直至毛毛番到屋企 ..

( 鈴鈴.. 鈴鈴.. )

毛毛; 喂?
炮炮; 咦, 好黑人憎牙!
毛毛; 做咩牙?
炮炮; 你開電腦睇下啦!
毛毛; 喔喔喔 :) 一定一定.

開左電腦 ..

毛毛; 哇, 挑那媽星. 我聽日吾屌化佢我都吾撚系野.

究竟, 發生左咩事系電腦入面呢 a3a?
想知?
留意ch4
我吾會要有幾多個cm先po野, 因為我好想快0的po完呢篇野.
我已經諗到續集 :)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細炮炮:) (Waiting.)
吹水神手
我愛SWC; <3-

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 410820
精華 0
積分 14878
帖子 7664
威望 0 點
I-See幣 44605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 毛mo:}
閱讀權限 110
註冊 2008-4-7
註冊天數 5879
來自 ♥CWK
狀態 離線
  只顯示 細炮炮:) 的帖子
supp0rt m0m0 ::>
加加油油 !!!

若果可以多一分鐘靠你身旁

若果可以多一分鐘虔誠地愛我
頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6903
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
supp0rt`
真系好多粗口-__-v`
我戈個壹句都冇-口-`
不過個st0ry好GAG l0rr好冇-__-'

頂部
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
GAME幣 100 個
性別  女
閱讀權限 120
註冊天數 5875
狀態 離線
ch4.

ch3
講到毛毛同炮炮吾知因為咩事而咁嬲.

毛毛; 喂喂喂.. 吾系wo, 炮炮.
炮炮; 做乜牙?
毛毛; 佢放完張相, 佢自己cm左牙. hei仲有tin仲有kei wo.
炮炮; 咁熟既?
毛毛好似想喊; 緊系熟啦, 咪學校戈幾條仆街囉!
炮炮; 毛毛牙, 吾好再諗啦.

毛毛見到既系, 有佢之前條仔 ( 堯 ) 同佢一齊影既相.
仲介紹埋經過開始直至分手既原因.

毛毛心諗; ( 因為系回憶, 所以會好亂 )
堯; 下, 系條8婆整我先咖.
毛毛; 關我撚事撚事撚尻事!
堯; 死撚開啦.

堯; 老婆, 我整既蛋糕我都知好好食. 不過吾好咁快讚我住.
毛毛噴; 哇 -3-! 真系好好食 t3t
堯; 死婆, 你做乜野牙 \___/!
毛毛; 好.. 好食 -3-

堯大喊; 藍穎芯系我既!
毛毛; 喂也, 呢度咁多人! 你做乜野牙 -3-!
堯; 吾緊要啦, 你系我老婆 haha.

毛毛; 點解, 點解你要呃我?
堯; 你以為自己好令牙, 收撚皮啦. 中意你? 我玩你咖炸.
毛毛; 你之前話中意我一個咖, 你講乜野廢話牙!
堯; 算啦, 8婆. 散啦, 拖都無謂啦.
毛毛come左堯一把; 羅浩堯!
A; 哎也, 洗乜理佢牙. 堯堯, 我地走啦. 錫番 >___<!
堯; 屌, 我吾同你計!

堯; 老婆, 對吾住牙 .. 我 .. 陪 .. 吾到你 .. 一世 ..
毛毛; 傻佬黎咖! 我吾介意咖, 我會等你. 但系點解咁大件事都吾同我講 t3t.
堯; 吾緊要啦.. 病死.. 好.. 核突咖, 今次我.. 吾.. 小心.. 比車撞到.. 姐.
毛毛; 我吾要牙, 我乜都吾要牙! 我要你一個.
堯; 我都系.. 藍穎芯.. 永遠都系羅浩堯老婆 .. 傻豬.. 吾好喊啦..
( 嘟.. 嘟... )
毛毛; 牙堯! 牙堯! 羅浩堯你同我起身牙, 起身牙.. 你.. 同我.. 起.. 身牙 ..

炮炮; 喂喂? 有冇人牙.
炮炮; 藍穎芯!
毛毛; 下?
炮炮; 我.. 叫你吾好再諗牙!
毛毛; 我想靜下牙, 聽日番學見啦.

點解毛毛既性格會變成咁? 就系因為佢.
點解毛毛會咁可憐咖, 我都想知點解我作到咁 -_-
不過ch5就會講希同毛毛&炮炮同揚揚 xp.
多謝收看 :)

頂部
jwujwu
吹水老手
胡胡;}

會員編號 403236
精華 0
積分 16812
帖子 6587
威望 0 點
I-See幣 48100 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 840 次
性別  男
配偶 潛水基.
閱讀權限 110
註冊 2008-1-27
註冊天數 5950
狀態 離線
  只顯示 jwujwu 的帖子
:>  哈哈.      搵0的機會比我出下場xd`

頂部
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
GAME幣 100 個
性別  女
閱讀權限 120
註冊天數 5875
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 史上最強人類. 於 2008-8-14 10:56 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
:>  哈哈.      搵0的機會比我出下場xd`

過多幾集炮炮會飛去第2度, 而你就系我既最好朋友` HAHA =)

頂部
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
GAME幣 100 個
性別  女
閱讀權限 120
註冊天數 5875
狀態 離線
ch5.

ch4 講到毛毛諗番起傷心事.

番到學校 ..

毛毛; 方卓希!
希; 乜料?
毛毛; 你做過0的咩你心知肚明, 系咪咁吾知醜系度扮哂野?
希; 我做過0的咩?
毛毛; 吾好扮野啦.
牙天; 你姓屈咖 ?_?
毛毛; 你同我收聲!
牙天想打毛毛; 點撚樣牙8婆.
希; 系我做咖, 點牙?
基; 喂, 吾好吾記得我. 我都有份 :)
牙天; 仲有我牙 :)
炮炮; 你地好過份牙.
咩; 有野做乜吾預我牙?
毛毛跑左出去; 你地.. 好過份牙!

基; 我地.. 系咪玩大左 -0-?
希; 都.. 應該系啦..
牙天; 媽的, 前牙嫂吾玩得既 -0-..
咩; 喂, 吾掂wo..
炮炮; 妖, 你地做乜牙!

天台..
炮炮; 毛毛!
毛毛; 炮炮 t3t'
炮炮; 我sup你咖.
毛毛; 嗯, 我知道. 我.. 諗番起佢牙 ..
炮炮; 算啦, 就當佢衰人 ._.!

炮炮落左去..

MF; 知吾知藍穎芯系邊?
A; 佢岩岩..
炮炮; 佢岩岩吾舒服, 走左 -3-
希同基講; 喂 -_- 我地系咪應該tum番佢 -,-?
基; 下 -,- 吾知wo -0-
基同咩講; 希叫我地tum番佢wo -_-
咩; 下!
基; 喂, 吾好同牙天講.
咩; 點解?
基; 佢一定吾會應承既.

MF; 好啦, 我地上堂.

LUNCH TIME ..

炮炮; 你仲吾搵番佢!
希; 佢系邊 -0-?
炮炮; 天台囉! 你自己一個去好啦..

天台 ..

希; 拿拿拿 .. 你吾好死住牙.
毛毛喊緊 ..
毛毛; 邊個話要死牙!
希; OKOK, 冷靜. 岩岩咁玩 -,- SOR囉!
毛毛; 你吾系玩得好得意咖咩!
希; OKOK, 我錯我錯. 我吾應該咁樣.
毛毛; 而加冇人理我啦 t3t.
希; 得得得.. 佢吾理我理 ok -_-?
毛毛; 你話咖 t___t.
希; 最多一陣請你去唱埋k啦 ._.
毛毛; 嗯 t3t. 不過你之前都吾系咁好人咖bo. 你有咩目的咖 t___t?
希; 咁你去吾去牙!
毛毛; 去 t3t.

希同毛毛落左去 ..

希同基講; 喂, 搞掂左.
基; 而加點?
希; 放學去唱k囉唯有 -,- 我請囉 -_-
基; 好wo, 我去我去.

炮炮; 毛毛!
毛毛; 嗯 t3t?
炮炮; 而加點牙?
毛毛; 放學去唱k囉, 希請 t___t
炮炮; 我又去 ^0^.
毛毛; 好牙好牙, xdd

揚岩岩經過 ..

炮炮; 咦, 怪人wo..
毛毛; 下?
炮炮同揚講; halo. 你今日同吾同希去唱k ?_?
揚; 唱咩k?
揚心諗; 幾可愛既細路女, haha.
炮炮; 下? 乜你吾知咩?

揚走左 ..

揚同希講; 喂, 今日唱咩k?
基; 希哥追女, haha =)
希; 妖 -,-
揚; 下 0_0 咩事?
基; 追女囉, haha.
揚; 咁大件事牙, 我又去 xd
基; 好牙好牙, 希哥請.
希; 媽的 -,-
基; 系wo, 牙天呢咁 ?_?
希; 吾洗叫佢去啦.
基; 佢會吾會嬲咖?
希; 佢一定吾會同佢say sor既 -,-

放學 ..

炮炮; 喂! 你地點咖! 系咪真系去?
眾; 嗯 :) 而加行.

ch5系加長版, 系ch6毛毛會諗起好多野.
就系因為咁, 希中意左毛毛.
揚揚都系咁, 中意左炮炮.
haha, 好爛呢 a3a?

頂部
jwujwu
吹水老手
胡胡;}

會員編號 403236
精華 0
積分 16812
帖子 6587
威望 0 點
I-See幣 48100 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 840 次
性別  男
配偶 潛水基.
閱讀權限 110
註冊 2008-1-27
註冊天數 5950
狀態 離線
  只顯示 jwujwu 的帖子
基基中意左咩咩?xdxd

頂部
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 410897
精華 0
積分 27428
帖子 8055
威望 3 點
GAME幣 100 個
性別  女
閱讀權限 120
註冊天數 5875
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 史上最強人類. 於 2008-8-14 11:25 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
基基中意左咩咩?xdxd

死啦, 如果系咁咪死 -_-
基基搞基, haha

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...