加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原.其實心中帶恐懼 我仍然勇敢面對o3o;Ch14
載入中 ...
wendy2808
初級會員

會員編號 357309
精華 0
積分 271
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 11356 錢
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-10
註冊天數 6105
來自 寧靜的水星
狀態 離線
  只顯示 wendy2808 的帖子
i see成日都入吾到既.\_/.
有時想留CM都吾得-____-'

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-1-31 07:35 PM  代幣  -5   洗版
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wendy2808
初級會員

會員編號 357309
精華 0
積分 271
帖子 140
威望 0 點
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6105
來自 寧靜的水星
狀態 離線
作得咁好..實有大把人留CM啦~
講真,,真係好好睇^________^

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-1-31 07:35 PM  代幣  -5   洗版
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
I-See幣 11383 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-2-10
註冊天數 5921
狀態 離線
  只顯示 唯噯...◆`] 的帖子
回復 #42 wendy2808 的帖子

其實冇乜人留cm.
因為佢地覺得情節太悶

頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
回復 #41 wendy2808 的帖子

但我冇試過入吾到啵

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-3 03:31 PM  代幣  -5   樓主回帖子新規
頂部
wendy2808
初級會員

會員編號 357309
精華 0
積分 271
帖子 140
威望 0 點
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6105
來自 寧靜的水星
狀態 離線
O咀了!!*

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-1-31 07:36 PM  代幣  -3   無聊文章
頂部
wendy2808
初級會員

會員編號 357309
精華 0
積分 271
帖子 140
威望 0 點
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6105
來自 寧靜的水星
狀態 離線
吾理啦..十卜你哇

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-1-31 07:36 PM  代幣  -5   無聊文章
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6231
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
好睇牙=))"
加油,,
suppppp u,,,,

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-3 03:33 PM  代幣  -5   無聊文章

頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
小朵`;  你而家系咪好驚?

麟`;  (呆左呆)你覺得呢?你知吾知你咁樣做會令你d fd擔心架..

小朵`;  佢地明我架…我知架..

麟`;  走..同我返去學校..

小朵`;  吾去呀!!!..

麟系咁拉小朵走..但小朵就死拉住Marian…

Marian`;  小姐..痛…

小朵`;  我先痛呀..!xx麟你好放手喇..吾系我大嗌架..

麟`;  你咪嗌囉..

小朵`;  你吾好掂我呀..(好大力咁一扯.終於甩左)

小朵坐左系地下到…d眼淚亦都流左出泥..

小朵`;  吾好…吾好…

麟`;  你做咩呀..(想掂小朵)

小朵`;  (大力推開左)吾好呀!...吾好掂我.,..嗚..吾好..

麟突然諗起琴晚既事…

小朵`;  (自言自語)吾好..嗚…小朵識保護自己..你地吾好行埋泥..

麟`;  小朵…(抱住小朵)

小朵好似突然觸電咁`;  啊..走呀..吾好…嗚…小朵知錯喇…對吾住(不停掙扎)

麟用好溫柔既聲音`;  小朵.好乖架..系咪呀?

小朵`;  嗯…

麟`;  小朵好多人鐘意..好多人錫架..所以呢..大家都吾想有個咁易喊既小朵

小朵聽到即刻吾喊`;  知道…咁媽咪系咪知道我吾喊就會返泥架喇?

麟`;  系呀…所以小朵要做個乖既小朋友..如果吾系你媽咪就吾會返泥架喇…

小朵`;  吾好..小朵好乖架..媽咪同嗲dee一定會返泥..(喊)

麟用手擦左擦小朵塊面既眼淚,,,

不知不覺…小朵已經訓左了..

麟抱小朵入返房`;  傻妹..做咩要咁作賤自己呢?

放低左小朵之後..麟就系佢間房行左個圈..
全部都淨系得小朵一個影既相或者同彩娜.筱桃影果d..
咁小朵父母呢?

小朵`; (發開口夢)  媽咪…吾好走..嗚..小朵會好乖架喇…

麟聽到之後就行左去小朵到..

麟`;  傻妹..點解你連訓教都會喊..乜你真系有好吾開心既回憶?

跟住麟發現到小朵床前有本簿..
s0拎左泥睇..

麟`;  我諗呢本系日記泥掛..睇人d野好似吾好咁好咁…

但麟諗左陣最後都系睇左..

2000年08月28日
今年吾知嗲dee同媽咪會吾會返泥同我慶祝生日呢,
我真系好想有佢地陪,但系…次次都系因為工作,佢地
都會返吾到泥。次次放學返泥…都會見到d小朋友同佢地
既父母系樓下公園玩,好開心,好幸福…我都想…

2000年08月29日
隔離生日得返幾日,媽咪同嗲dee都仲未打泥,佢地系咪
又吾記得小朵喇,我好記得媽咪講過,乖既小朋友,先會有人
留意佢。所有小朵我呢,好努力咁做一個乖既小朋友,每日交
齊功課,放學即刻返屋企,跟住又做晒功課……但點解咁樣都吸
引吾到媽咪同嗲dee佢地?

2000年08月30日
今日我睇返媽咪之前送比我既禮物…差吾多全部都系公囝…
媽咪你知吾知小朵想要咩呢?其實…小朵一直想要既系…
我地一家人可以一齊食飯…一齊食完飯去散步…但系….
   2000年09月1日
放左學之後,媽咪打泥,佢話今年會陪我過生日,佢同嗲dee會系9月4飛返泥,我好開心呀,因為我等左好耐。

2000年 09月2日
今日已經系開學既第2日喇,好期待媽咪同嗲dee返泥既日子,
吾知今年媽咪會送d咩比我呢?希望吾再系公囝。

2000年09月3日
我生日前夕,我好急不及待咁等到12點,終於過左12喇,我就泥可以見到媽咪喇..吾知嗲dee仲會吾會抱起小朵呢>_<

2000年09月4日
……………………………………….

麟睇到9月4日就吾明了…點解呢日會淨系得點點點..

麟帶住疑惑咁..將本日記擺返好…
亦因為擺返好呢個動作…令佢見到d野..
麟`;  點解佢會有接吻魚既頸鏈?吾通….

Ch.12 命中天子?

女聲`;  麟呀.你記住呀.到你大過左..見到有個女仔拎住同你一樣既接吻魚頸鏈..佢就系你幸福..記得要捉實佢呀..

麟`;  點解既?

個女人只系笑左笑..跟住就冇出聲..

麟坐左系小朵隔離..心諗:條鏈可能吾系佢既…可能佢fd留低左..小朵份人咁巴咋..冇可能系佢…

突然有把聲..`(你個嘟咀麟…企系到..成日串柒柒咁%^&*^%&*%%^&*)

麟呆左O_O

麟細聲咁講`; -_-…一定吾系佢…

麟幫小朵c0m好被之後..就同Marian交代左d野..
之後就離開左….

落到樓下…麟就打左比龍&軒…叫佢地同彩娜&筱桃講..
小朵佢已經冇事了….

跟住麟就行返屋企…
但佢覺得後面好似有人跟住佢..
s0佢不停咁向後望..又時快時慢咁..
跟住入左個彎位…麟系到等佢行埋泥…
果然不出所料,..

麟`;  你系邊個?

X`;  你系xx朵既邊個?

麟`;  憑咩要我答你?

X`;  憑我系…

麟`;  系乜野?

X`;  你答左我先…知吾知咩叫問者先答?

麟`;  你..我系佢同學…

x`;  淨系同學咁簡單?

麟`;  聽講我淨系答你條問題..我有必要答埋你呢條嗎?

X`;  我系佢牙哥!

麟`;  o_o

x`;  吾信?

麟`;  有咩證據?

X`;  遲d我就會令你明白..

講完呢個之後…x就走左了..

麟仲呆企系到..

跟住麟返到屋企之後…
就系房拎左條頸鏈出泥睇…
究竟小朵身上既頸鏈主人系邊個?
吾通真系小朵既?
但吾覺佢有邊忽溫柔啵-____-..

想知跟住系點就留c0mment比我>_<

頂部
Lalalandisshi.
高級會員
腐女腐男局局長``

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 404116
精華 0
積分 1932
帖子 670
威望 0 點
I-See幣 17472 錢
GAME幣 304 個
MSN宣傳 981 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-4
註冊天數 5927
狀態 離線
  只顯示 Lalalandisshi. 的帖子
加油>w<好好睇呀 你呢篇野比左我好多靈感>___<謝你+十卜你

頂部
oosnowcatoo
初級會員

會員編號 398537
精華 0
積分 362
帖子 198
威望 0 點
I-See幣 8782 錢
GAME幣 682 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-4
註冊天數 5958
狀態 離線
  只顯示 oosnowcatoo 的帖子
好好!!~~快d post喇
我好想快點see牙~!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-3 03:33 PM  代幣  -4   無聊文章
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...