加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]♥♥ -; 「正常」學園 xP* 鬥古惑 ;] `
載入中 ...
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 10167 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-26
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
  只顯示 傻瓜。月] 的帖子
[轉]♥♥ -; 「正常」學園 xP* 鬥古惑 ;] `

♥♥♥♥♥♥♥
giRlz`

*妮子(簡妮子)- 南光中學gE轉校生`索女`有料`打得`有錢`聰明`F.2`
*小雯(倪小雯)- 妮子青梅竹馬gE fD`同妮子一齊轉校`好似娃娃一樣可愛`眼大大`F.2`
*丫茵(藍茵)- 南光中學女仔之中最有料係佢`個個都叫佢茵姐`有好多手下`好姣`令女`F.2`
♥♥♥♥♥♥♥
bOyz`

*ai峰(蕭逸峰)- 又型又令仔`發火起黎個個都怕左佢`係學校超有料`打得`校董個仔`F.2
*然仔(白浩然)- 超型`0k令仔`同aii峰好Fd`牙爸係黑社會`又有料又打得`F.2
*牙傑(韓偉傑)- 然仔手下`同aii峰.然仔好Fd`係妮子表哥`好幫佢地`打得`F.2

♥♥♥♥♥♥♥

- 簡介 -

所謂的正常學校`其實是比任何一間學校還不正常`
這裡沒有一個像老師的老師`所有的上課時間都沒有學生專心上課`
一班學生都在暗中鬥爭`但到了考試`所以學生的成績也非常優異
南光中學`校名平凡`但`在這裡的學生都是十分特別`

♥♥♥♥♥♥♥

本故事純屬虛構`如有雷同`純屬巧合=)

未經作者同意`不得轉載.U.

♥♥♥♥♥♥♥
第1章 -  

南光中學`表面上系一間好好gE學校`

但係真相`並唔係你諗gE一樣`

依間學校gE校規的確好嚴`不過守唔守校規又係另一件事`

妮子; 小雯`今日係米有爆炸堂呀*v*?

小雯; 睇過張時間表`好似有-v-`

妮子; 學識爆炸`不如去爆男生宿舍牙ava?

小雯; 好@v@!

Miz wOng; 兩位新同學`你地講夠未.v.?

[Miz wOng - 2E班主任]

妮子; 你問既實話夠咖-3-

Miz wOng; 咳咳`呢兩位係新同學`介紹下自己啦`

小雯; 嗯`大家叫我小雯就得啦`{指住妮子}呢位係我Fd`妮子`*v*

妮子; 大家好a_a`我想問問`今日係米有爆炸堂?*0*

Miz wOng; 呢樣我可以答你`係有架`就係依加呢一堂`

小雯; *0*正`Miz`你要教我地丫`我地會學好點樣爆炸<3{期待InG}

Miz wOng; 故唔到依加仲有好似你呢種肯學習既學生@v@`

妮子; {捉住mIz隻手}仲有我牙*v*!我會好用心上你呢堂架@0@!{興奮-3-}

Miz wOng; {拍哂心口}放心啦!每個細節我都會清楚教你地咖@v@`

全班睇到傻哂o口o`仲有種預兆......=0=`

砰```只係上左半堂爆炸堂`課室就已經比妮子同小雯炸成一忽忽`=0=

Miz wOng; 炸得好精彩-口-`果然係我學生`v0v

- 打鍾 - : 鈴鈴鈴```小息lU`

丫茵; 喂`你地有冇搞錯牙`我d野比你炸爛哂拉`{捉住妮子同小雯}

妮子; 乜料牙-_-?爛左米買返l0r`錢姐`我有好多v0v`

丫茵; 有米大哂牙?!依加你搞到我好冇面牙`篇炸唔炸`正係炸到我個位`又唔見其他人同我一樣`

小雯; 依加吾炸都炸左拉-_-鬼叫你黑仔咩`縮開你隻臭手牙吾該o3o`{Fung開丫茵隻手`閃人o_o}

丫茵; 你好野`我實會玩死你地`

- 待續 -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6279
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
好得意-_-

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-1 08:13 PM  代幣  -2   無聊文章

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
第2章 -

係南光中學gE每一位學生都要住宿舍`分別分開兩座男女生宿舍`

冇老師批准許係唔可以出去學校以外gE地方`除左星期六日先可以出街.返自己屋企`

妮子; 喂喂`男生宿舍係對面b0`@v@

小雯; 甘就好啦*3*`呵呵`

- 女生宿舍 -

妮子; 唔該`我地係新黎既新生牙`邊間房係我地架?

萍姨姨; 哦`你地黎左啦?你地好可愛*v*黎黎黎`我帶你地上去`

[萍姨姨 (吳子萍) - 女生宿舍既主管`好熱情`對個個宿舍裡面gE女仔都好好]

萍姨姨; {一路行一路講}係nA`你地叫咩名牙?uM`你地可以叫做萍姨姨架`

小雯; 萍姨姨牙?我叫小雯牙.__.`

妮子; 叫我妮子得架啦:]`

萍姨姨; 哦哦`{停低}拿`呢間係你地房`系2樓206室`入去啦`有咩可以叫我`我走先啦^0^`

小雯; 哦哦`

妮子+小雯; {開門} o口o <--呆了`

妮子; 哇`乜水張間房搞到甘-3-?全部紛紅色既\O/?

丫茵; 你係地?!做咩入黎我間房牙`你唔好同我講你訓呢到牙

小雯; 唔係我講`係萍姨姨話我地係住呢間房w0r`v3v{入黎放低d行李}

妮子; 慘l0r-口-`人地最鍾意黑色架ma`依加冇忽係黑色-_-

vIvI; 甘先可愛l0r`仲有`今蕉個單野仲未同你計`

[vIvI(vIvIAn wOnG) - 中美惃血兒`丫茵D 0令`係惃血兒個樣都唔會差得去邊`]

妮子; 今蕉邊單野牙?幾時同你有仇?硬膠的`-_____-

vIvI; 米係茵姐個單l0r`佢既事姐係我既事拉`!

小雯; 超`我先唔得閒理你地班8婆@3@`我地走嚕`

丫茵; 同我企係到\3/

妮子; {整鬼臉}你要我企就企`甘我米好冇面`{閃}

- 男生宿舍 -

妮子; 哈哈哈哈`呵呵呵呵..`{笑得好奸-_-}

小雯; 頂你-_-米笑啦`我地揀邊間房炸好呢*0*

妮子; 我要呢間房xD`竟然連門都甘貴族氣氛`我要炸爛個有錢仔間房\口/

小雯; 好w0r`a_a`咦`呢間都係206號房-_-

妮子; 哈哈`甘代表我地真係好有緣l0r`a_a唔炸都唔得*口*`

{作; 咩理由黎-_-?}

小雯; 又講得幾岩b0r a_a`準備`我gO啦o_o`

砰~~~`好大既一個洞=口=`

ai峰; 喂`你地搞乜?{望左一望}頂`我間房牙`你地痴左邊條線牙\3/

- 待續 -

頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6396
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
ha
好睇亞
快p0 a3a!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-1 08:14 PM  代幣  -2   無聊文章
頂部
小白v3v
初生嬰兒

會員編號 420047
精華 0
積分 156
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 9496 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-9-23
註冊天數 5707
狀態 離線
  只顯示 小白v3v 的帖子
v_v加油!
支持你`

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-1 08:14 PM  代幣  -2   無聊文章
頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
- 第3章 -

妮子; 咩牙-3-?我條條線都冇痴到*0*

aii峰; 吊`你知唔知我入面全部既都好貴架`!

妮子; 知牙`唔貴就唔會炸啦*0*

aii峰; 死8婆`仲要特燈`{想打妮子}

然仔; {細聲}喂喂`人地索女黎架b0r@v@

aii峰; 索又點`依加係佢聊交打架w0r`

妮子; 講緊我牙*v*?我都知我令女-3-v想媾我既話我會考慮架a3a

[作者:自大的傢伙凸-_-]

aii峰; 收啦`死柒頭`.v.

牙傑; aii峰`然仔`呃..點解我地間房變成甘-0-?

妮子; 咦`令仔*0*

牙傑; 令女-3-?甘得閒搵我牙?今日係轉校第1日`有冇人蝦你?a_a

妮子; 有牙`個條藍茵牙-_-v`一陣同我去宿舍搞掂佢@v@仲有呢條友{指住aii峰}

牙傑; 下`aii峰-3-?

aii峰; 哦`你地就係岩岩轉黎個個簡妮子同倪小雯.v.?聽講仲炸爛姣婆茵d野b0r`

小雯; 卜街.v.我個名你叫架咩\3/?

aii峰; 我就係要講`你吹咩.3.`簡妮子簡妮子簡妮子v3v

妮子; {一拳-3-v}個個係我個名黎架.v.`

aii峰; {糯左-_-}頂`好痛牙`我未打你`你就打我\口/?

牙傑; 停停停`唔好再打拉`表妹`你地返去女生宿舍到先拉`我一陣過黎`

aii峰; 佢係你表妹?.口.`就係佢`!炸到我地間房甘架`\v/

妮子; 超`呢到10萬攞去啦`我比面表哥返去先a3a`

aii峰; 妖你`米走牙`聽日個自由博擊堂係2F同2E一齊上`你小心d`!.v.

[PS:aii峰.然仔.牙傑係F班]

- 待續 -

頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小白v3v 於 2008-9-24 10:27 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
v_v加油!
支持你`

多謝你ar!!!!

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6243
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
@v@"
好好笑也,,
十卜十卜,,

"所謂既正常學校,,其實係比任何一間學校仲吾正常"
依句好正xdd"

頂部
★sumyu;D (a3a)
吹水之臣

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 355270
精華 0
積分 27589
帖子 13731
威望 0 點
I-See幣 34391 錢
GAME幣 233 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 何俊浩;]
閱讀權限 120
註冊 2007-8-5
註冊天數 6123
來自 .
狀態 離線
  只顯示 ★sumyu;D 的帖子
博擊堂 .0.
o左咀`

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6399
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
勁好睇`;]
支持`加油.[快d post]
吾知下post講咩呢?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...