加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]♥♥ -; 「正常」學園 xP* 鬥古惑 ;] `
載入中 ...
S!u〝雪
初級會員

會員編號 198142
精華 0
積分 1117
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 14265 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-7
註冊天數 6485
來自 呀媽個肚._.`
狀態 離線
  只顯示 S!u〝雪 的帖子
哈哈'' 好搞笑也.v.
十卜十卜
爆炸堂我都想上*v*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 10167 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-8-26
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
  只顯示 傻瓜。月] 的帖子
- 第4章 -

傑仔; 峰哥-_-v唔好甘嬲`甘當比佢地練爆炸l0r*0*

aii峰; 甘依加訓邊牙\口/`?!

傑仔; uM`同你牙bA講聲`我地去貴賓房到訓nA`一陣我搵人裝修a_a`一個禮拜應該搞掂`

然仔; 唔錯b0r*v*可以去訓貴賓房`又見到令女`低拉@v@

aii峰; 你老母就低-_-v`算拉`甘我同牙bA講先`

傑仔; 我去搵我牙妹先`一陣再過黎你地個到拉`

- 女生宿舍 -

妮子; 小雯`聽日個個自由博擊堂好正甘b0r*v*

小雯; 我唔識打咖-3-`點算-口-?`

妮子; 唔怕拉`最多我幫你頂l0r@v@

小雯; 你得先好牙-口-`

妮子; 得gE`我D技術勁左@v@`實掂`

- 206房 -

妮子; {開門}哇`甘大隊軍隊gE?

vIvI; 係牙`用黎對付你地mA`

丫茵; 鎖門`!姊妹們`上`!

- 206房門外 -

牙!!!!!! <--慘叫`

牙傑; 咦`點解有人叫gE?唔通妮子有事-0-?入去睇睇先`

牙傑; {開唔到門-_-}鎖左b0r`=口=死拉`{大嗌}牙妹!!牙妹!!開門拉!!

小雯; 邊隻狗仔係到犬牙-_-咦`牙傑o_o?

牙傑; 仲企係到做咩?!.口.幫妮子拉`{沖入去}

小雯; 下`-_-幫鬼咩`

- 入面 -

[ 話說當時`小妮一個人k0哂全部人`之後將佢地紮埋一齊 ]

妮子; 哈哈`你地睇下`全部強強都係我用心陪養出黎咖a_a睇下佢地幾活潑@v@

妮子; 就vIvI你試先拉a_a`岩岩甘串牙拿?!

妮子; 哈哈`[將佢D強強放係vIvI件衫入面]

vIvI; 妖...!你死開拉`牙!!!!

妮子; 之後呢`叫茵姐牙可?!甘巴閉`到你!

丫茵; 你試下?!我搵人打鳩你`!

妮子; 哎也`我驚w0r`哈`睇下你死先定我死先`

丫茵; {見到傑}小傑傑牙`!救我牙!`{扮可憐-口-}

牙傑; -_-呢到冇人叫小傑傑`

丫茵; 耶~牙傑`呢條8婆蝦我牙`{姣-_-}

牙傑; 彈開拉姣西`o3o`我表妹都敢話?!`

糾茵; .....

小雯; 妮子`米理佢地拉-口-`我地換房算-3-

妮子; 好牙*v*玩甘耐都攰拉v口v[倒哂全部強強係房到]走拉`

牙!!!!!! <--又一聲慘叫`

- 待續 -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6399
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
sup..支持你*
好好睇a_a
幾搞笑呀*!

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6399
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
呢個故仔好似系吾俾轉嫁b0r-
個作者話-33-"

頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 aszxyoyo 於 2008-9-28 12:20 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
呢個故仔好似系吾俾轉嫁b0r-
個作者話-33-"

我問左佢la...

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6279
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
好搞笑-_-
i like it >3<

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
呢個好似係係pink love轉ka 嗎係咪 ?!
我幾中2呢1個...

但係你唔記得左打 (轉)

頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
- 第5章 -

aii峰; 牙bA`我想住貴賓房牙o3o

校董; 點解牙-口-?唔係你話想住就住架b0r`

aii峰; 間房比條粉皮炸爆左-_-v

校董; 邊個甘夠膽\o/`我個仔間房都敢炸`

aii峰; 新轉黎個2位新生l0r`簡妮子同倪小雯`岩拉`我睇佢地超唔順眼`踢走佢地拉\3/

校董; -口-`佢地?唔踢得佢地走咖-3-佢地老豆係我世交黎-0-`仲捐左好多錢係呢間學校-3-

aii峰;  超-_-甘算囉`甘住唔住得貴賓房?

校董; 好拉`然仔`牙傑都要住架可?

aii峰; 緊係-_-唔通叫佢地訓街咩`

校董; 得拉-3-`MaY`帶aii峰去貴賓房`

MaY; 係既`呢邊丫`-v-

[ MaY - aii峰牙爸(校董)既秘書`好明事理 ]

aii峰走左冇幾耐`妮子就黎左-______-v*

妮子+小雯; 我老豆個世交同我出黎o3o

校董; -口-妮子`小雯?搵我乜事?

妮子; 我要轉房牙`唔想同個幾條卜街一齊\3/

校董; 下`-口-`想但其他房冇咩位拉b0r`

小雯; 甘貴賓房l0r`仲知我唔理`我就係唔要同d姣婆一齊.3.`

校董; uM..貴賓房仲有2個床位既`

妮子+小雯; 殺你`.3.

校董; 但係個間房有3個男仔都係個到住b0r-口-

妮子; 唔怕拉`有得介仔仲好*v*

校董; 唉`最好唔好後悔拉-口-`MaY`帶佢地去貴賓房`

MaY; 嗯`!

- 貴賓房 -

MaY; aii峰`黎左2個女仔同你地一齊住牙`

妮子+aii峰; 係你?!`

MaY; 乜原來你地識咖?甘就好拉`我走先`{閃}

aii峰; 真係黑仔拉`竟然比我撞到d 8婆`

妮子; 我又好lUn想見到你咩?超`

aii峰; 唔想見到我就快d走拉`阻住哂`

妮子; 你走唔好牙`?!

aii峰; 我黎先咖l0r`依加係你踩場咋b0r

妮子; 甘又點`我就係唔走`

aii峰; 好牙`甘叻唔好走l0r`睇下我點玩死你`

妮子;睇下邊個玩邊個`!

由呢刻開始`第3次世界大戰已經爆發`

- 待續 -

頂部
Wing_Yi
初生嬰兒

會員編號 416315
精華 0
積分 188
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 9646 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-9
註冊天數 5783
狀態 離線
  只顯示 Wing_Yi 的帖子
十卜~十卜~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-11 10:38 AM  代幣  -2   無聊文章

王子和公主有人話 永遠都是是匹配的1對但其實只要真心相愛即使王子與灰姑娘也可成為最匹配的1對
◆◇◆◇
頂部
傻瓜。月]
嬰兒上路

會員編號 418785
精華 0
積分 265
帖子 93
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5735
來自 愛的世界
狀態 離線
- 第2日.操場 -

cheung sIr; 今堂係講自由博擊`我就係教你地既牙sIr-v-`今次會2班一齊上既`

cheung sIr; 講下呢次既規矩先*v*規矩就係..`冇規矩*0*`只要對方10秒內起唔返身就輸o.o`

cheung sIr; 嗯`依加邊個想戰挑邊個@v@?男女都得咖.__.`

aii峰; 牙sIr`我想試下`@v@

某A; 下`佢想同邊個隻秋牙`

某B; 希望唔係我拉-口-`

某C; 哇`走人先-口-比佢揀中米死-_-

cheung sIr; uM`甘你想挑戰邊個@0@?

aii峰; 2位新同學-___,-`{奸笑}

某D; 下`?!2個一齊黎?

某E; 女仔黎咖b0r`-口-`女仔都打?`

某F; 新同學掂唔掂咖?o口o

妮子; 妖`你地米嘈拉`-_-邊個話唔掂牙`?秋米秋`怕佢咩?!

aii峰; 你話咖`唔好後悔`

cheung sIr; 呃..好拉-口-`開始拉`

妮子; 小雯`橙汁`

小雯; 係`!

[作者:所謂既橙汁`姐係我地用廁後既黃色物體=口=]

妮子; {潑去aii峰到}受死吧xdd

aii峰; 哇`!好臭牙`{臭到冇哂知覺xD}

妮子; {一拳`打係aii峰塊面到-口-}

aii峰; 食屎拉`{還手}

妮子; {被開}摺埋拉廢柒`

妮子; {踢aii峰男人最痛既地方xD`之後推跌佢`再成個屎忽坐落去xD}

妮子; 小雯`野飲唔該`

小雯; 係*v*

妮子; {坐係到嘆野飲`}

cheung sIr; {0哂}-口-`1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..蕭逸峰同學輸左`

aii峰; {火}肥婆\O/死開拉`好重牙你`!

某G; 峰哥第1次比人打到甘傷咖b0r-3-

某H; 新女好勁@v@`

- 待續 -

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...