加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 〔轉貼〕〔--*1個倒數既開始,,!!!!|| 
載入中 ...
‵傻k__豆腐°
初級會員

會員編號 420931
精華 0
積分 510
帖子 136
威望 0 點
I-See幣 10054 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-10-12
註冊天數 5689
狀態 離線
  只顯示 ‵傻k__豆腐° 的帖子
〔轉貼〕〔--*1個倒數既開始,,!!!!|| 

*第一章*

今日係12月31號..約左成班人出黎*

好開心...*倒數又開始laa*

10.....9.....

突然有人同我講..."

軒:我好鐘意你...*
我:傻架你..倒數緊都玩=333=:"
軒:無玩架*你望住我.我係真架.*
我:下...唔好嘈住我la*我要睇煙花牙.*重有幾秒炸!!*
軒:[[野都唔講,,咀左落我度.*]]
我:[[好自然*又無推開佢.*]]

之後就..2...1...0.....放煙花.."

點知有埋人係度woooo*wooo緊我地...
我地就無咀度.睇下邊個..???**
原來係**牙詩,牙瑩,牙輝,牙榮..重有好多人.*

詩/瑩:駛唔駛咁牙你=333="
我:咩牙**[[推開左牙軒]]
輝:你地....呵呵XDD*曳曳LA*
軒:無講野..
我:無牙..!*[[唔知自己做緊咩囉,,又唔係鐘意牙軒]]
瑩:真係???"
我:無牙*
榮:你地真係無野[[個樣好嬲]]"
我:唔知牙..[[衝走左.*]]

我吾知自己做緊咩牙!*真係唔知,,好辛苦呀!*
點解唔可以自己一個開開心心喎*
點解一定要同人一齊..*點解???"
我唔想再好似以前咁牙..*我唔想受到傷牙..!*
之後去左海邊..吹風.*自己一個..."
點知...有人拍我...邊個呢????"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
‵傻k__豆腐°
初級會員

會員編號 420931
精華 0
積分 510
帖子 136
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5689
狀態 離線
冇人架/\
人地男仔第一TIMES PO
咁都冇人

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6399
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
吾錯w0w
`我要做第一*v*
suP你也>v<"
快d p0st呀'-_-v

頂部
‵傻k__豆腐°
初級會員

會員編號 420931
精華 0
積分 510
帖子 136
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5689
狀態 離線
冇人GA
我要人呀

頂部
★`恨心
初生嬰兒

會員編號 421742
精華 0
積分 249
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 9691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-10-26
註冊天數 5675
狀態 離線
  只顯示 ★`恨心 的帖子
我做第2個讀者喇-3-+油呀你

頂部
‵傻k__豆腐°
初級會員

會員編號 420931
精華 0
積分 510
帖子 136
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5689
狀態 離線
**第2章**

有人拍我""係邊個呢???*

傑:衰妹..係度做咩**
[[佢係我之前條仔..但係因為第三者..散左..!*
  我重俾佢搞到我想死..*不過因為班FD*我先
  放抵左佢...但係點解係呢個時刻.又要重遇佢!*]]
我:下...無=3=[[好無奈,,佢竟然叫我做衰妹]]
傑:你重嬲我???"
我:唔係牙!"
傑:真係先好喎*
我:得la*你係度做咩牙?"
傑:無牙..本身約左人係度等..點知條友放我飛機.."
     咁岩又見到你..呵呵..咪咁lor!*
我:原來係咁..咁抵死..俾人放飛機牙.!"
傑:唔係好你好多姐..*你呢.你d fd呢"
我:無牙..!!*唉..唔好提."
傑:做咩事牙..???"
我:**講噃軒岩岩d野...我都唔知自己點解要同佢講"
     不過講完好舒服"]]
傑:咁你諗住點牙..??
我:唉..唔知牙..避住佢先la!(
傑:唔好避la!*面對佢la!*唔係辛苦既只會係自己*
我:[[望住佢,,定左]]
傑:[[拍一拍我個頭]]傻左牙你?"
我:今次見噃你..唔同左..!*
傑:人會變既...唉!*
我:heeh*!我岩岩見到你..我諗住走架..!":
     不過你同以前唔同左..我先無咁驚炸"
傑:乜我以前真係咁得人驚咩?
我:唔知牙....[[feel到自己講錯野]]
傑:你而家無拍拖咩?
我:無la!*[[心諗:點敢再拍"唔驚俾人hurt咩!"]
傑:我地做噃fd好無牙..唔好再諗以前d野 la!*
我:實好架..唔當你係fd都唔會同你講咁多野la!傻佬.."
傑:咩傻佬牙...咁我係傻佬你咪傻婆.."
我:我正常你多多聲la!打左佢個頭一下..!"
傑:打我..想死牙!*[[捉住我..點知大家停左一停...對望]]
我:做咩望住我牙..![[[面紅]]]
傑:無牙..諗緊點樣將你個傻婆釘落海?"
我:你試下!!"[[mit佢塊面]]
傑:我點會唔敢試呢.[[抱起左我....]]死未!:
我:對唔住牙..喂牙..好放手..*
傑:放手你咪跌落地下..咁我放la*1.2.3"
我:嗚...唔好牙..攬住佢""""

我地玩得好癲....點知係果陣...我見到..................................邊個呢??

頂部
‵傻k__豆腐°
初級會員

會員編號 420931
精華 0
積分 510
帖子 136
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5689
狀態 離線
第3章'

係我同牙傑玩得好癲既時候"竟然見到...."

我:唔玩住牙"
傑:做咩事唔玩住牙"
我:我見到牙軒"
[[之後傑行左過去揾軒,,軒走過黎"]]
軒:欣..."岩岩SOR*
我:唔緊要LA!*[[無望到佢]]
軒:我知我唔岩架..><對唔住牙"
我:都話唔緊要[[重係無望到佢]]
軒:唔緊要又唔會望住我"
我:......[{無講野]]
軒:你係咪鐘意傑牙??"[[細細聲問我]]
我:傻LA!*點會牙..!"
軒:咁你地玩到咁咩...我重以為"
我:傻LA!*如果我同你玩到咁...咁你係咪鐘意我,,[[口快快問佢..諗都無諗到..]]
軒:咁我係鐘意你...!"
我:下...唔好講呢D住"佢地呢?[[知自己問錯野]]
軒:佢地揾緊你牙!"
我:你打俾佢地..我過去揾牙傑先.."
傑:點牙??"
我:有咩點..!*
傑:哈...唔好扮唒唔明咁啵!*
我:超超...係喎!!我D FD黎緊,,,:一齊玩LA!*
傑:是但囉..呵呵*有得話唔好咩"
我:正一屎忽鬼!":
傑:超....*
軒:佢地黎緊喇..."
我:呵呵..好野..今晚計續玩..YAYAYA!*[[成個傻婆咁]]
傑:牙軒..你D FD牙?
軒:下..乜唔係你D FD咩?
傑:死喇..重以為你係D FD*
軒:咁我地走喇...(*
傑:都好....*
我:你兩個死仔..好野NA!*剩噃我一個..唔駛理我LA!*[[啤住佢地]]
傑:對唔住..係小傑子..唔好.."
軒:對唔住大人..小軒子下次不敢:"
我:知錯喇MA!*罰你地兩個今晚哄得我開開心心先准走"
軒.傑:咁大獲!:
我:你地講咩話,,,
軒.傑:無無無"

佢地黎左LU*重買左好多野食LA*同埋啤酒*

瑩,詩:衰婆"自己走左黎呢度牙[[[拉左我去一邊]]
我:係牙....!*
瑩,詩:做咩係度既佢...[[望住牙傑]]
我:岩岩我吹緊風果陣..佢無喇喇係度..咪傾計囉..!"
瑩:下..咁你對佢點牙而家..?
詩:咪係咪係!"
我:無咩野..今次見噃佢..佢變左...!"係變好左..同以前好唔同!"
瑩:係咪真牙..!"
我:你自己FEEL下囉.!(

之後我地去左玩...係度傾計...飲酒!!!"]]]咁就一日LU!*

朝早我地係果度先玩完..!"

我:噃屋企喇..好眼訓.!*
傑/軒/榮:我送你LA!*[[對望左望]]
我:唔駛LA!*瑩同詩陪我得架LA![[無奈]]
詩:揾我笨牙..=3333="
我:幫幫手LA!*

頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5902
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
0K唔錯...我唔記得係bin刀c個呢個-_-"
有冇介紹ka?!...
有ge話可唔可2post埋出來丫?! thx

頂部
‵傻k__豆腐°
初級會員

會員編號 420931
精華 0
積分 510
帖子 136
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5689
狀態 離線
冇介紹呀- -
唔好意思

頂部
閃卡叔叔
高級版主
死.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 385665
精華 0
積分 5819
帖子 3295
威望 0 點
I-See幣 29037 錢
GAME幣 242 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2007-11-12
註冊天數 6024
來自 鴨團侍應-D.
狀態 離線
  只顯示 閃卡叔叔 的帖子
男仔作衣D.0.
小有喎!

[U]HI.[/U]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...