加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (原創)♥°×寧願錯愛,;也不要錯失一次;||♥[粗 口]ch.31 一刀•兩斷
載入中 ...
☆亭
初級會員

會員編號 437133
精華 0
積分 403
帖子 252
威望 0 點
I-See幣 9647 錢
GAME幣 214 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-4-15
註冊天數 5492
狀態 離線
  只顯示 ☆亭 的帖子
正;]
好想睇下一個ch

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:口水第二名
勳章介紹:口水第二名    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
I-See幣 48394 錢
GAME幣 5724 個
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5596
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
  只顯示 人妖哥哥 的帖子

ch.8 我一直也沒有忘記妳...

Miz:今日我地有2個插班生牙!![興奮中]
男a:甘肯定係男嫁喇,如果唔係Miz你點會甘興奮呀
Miz:er...>v<
呢個時候..
希:你地好呀!我係牙軒既丫哥,
我叫藍俊希[微笑+放電中~]
all女[牙詩+琳除外]:哇哇哇哇哇哇...[俾人電暈左= =]

詩:{{點解佢會黎既...}}

澈:halo,你地好呀,我叫張純澈^^
all女:呀呀呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
希:Miz牙, 唔知我可唔可以坐個到呢?[指住牙琳個位]
Miz:ok!甘楊芷琳你坐後面喇,同藍俊軒一齊坐,有冇問題?
琳:......冇
Miz:甘純澈你坐阿凝格離喇
澈:姐係?
凝:[放姣中]呢邊呀~~

澈:{{下..Miz唔係甘大整估呀T^T}}

希:halo,我地又見面喇
詩:[cool]係咩
希:係呢,你...
詩:Miz,我走先[走左]
Miz:喂喂喂,程曉詩..
唉..呢個學生真係...
軒:喂,你個fd做乜牙?
琳:你同我講牙[cool]
軒:係..
琳:Miz,我都走先[走埋]
Miz:喂呀..你地係米當我呢個Miz冇到嫁...
希:佢地乜事
軒:唔知- -"可能因為琴日既事掛= =
希:你覺唔覺程曉詩好似芷韻牙
軒:你都覺牙
希:嗯!!簡直同一個人甘,但性格就差好遠,
佢係一個好cool,成日都面無表情,仲有,佢好寸咀..
呢樣野同芷韻完全相反,芷韻係一個好單純既人...
軒:哥,你放心啦,我已經叫牙澈查緊嫁喇,
我地會盡快幫你搵番佢出黎!
希:哈哈,你估你一個可以搵到佢咩
軒:哥,你甘叻,你米自己搵囉,反正我都想去溝女
希:今次又邊個甘5好彩牙,你就唔好成日玩女喇
軒:車,反正我都唔care既,不過佢自己投懷送抱,
冇理由要人地失望嘛,哈哈
希:唉~你成日甘玩人,小心人地黎報復呀= =
軒:點解你仲煩過牙媽嫁,遲D去意大利算喇
希:你米去囉,個陣唔係我跟你,
係凌伊跟住你炸,哈哈哈哈[奸笑ing]
軒:藍俊希,你試下打比佢,我即刻搶走程曉詩!

軒:{{死,講錯野添...}}

希呆左一陣:反正佢都唔記得我,同埋都唔知佢係米芷韻..
你中意既你米攞去囉
軒:嘻嘻*講下笑姐

佢地所講既所有野,都俾一個人聽到...

x:{{程曉詩同佢地所講既芷韻莫非真係同一個人...
唔得,我要快過佢地搵出真相...仲有......
佢唔使指意攞到手!!}}

程曉詩既真正身份會唔會俾人揭穿呢?
藍俊希番黎係米淨係為左搵番牙詩呢?
個神秘人又係邊個呢,,佢要查牙詩又有咩目的呢?
想知就要繼續留意啦!!!

作者的話:s0r呀,甘遲先po文=]我會盡快po ch.9嫁喇,
記住等我呀~!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Amy@Amy
高級會員

會員編號 431310
精華 0
積分 890
帖子 630
威望 0 點
I-See幣 11230 錢
GAME幣 1230 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2009-2-17
註冊天數 5549
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Amy@Amy 的帖子
post咗都5通知聲~
加油呀!!

頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5596
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
回復 #25 Amy@Amy 的帖子

甘我見唔到你on嘛
THZ!!!!!!!

頂部
enochleung
初生嬰兒

會員編號 441197
精華 0
積分 156
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 8506 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-5-24
註冊天數 5453
狀態 離線
  只顯示 enochleung 的帖子
太好睇啦...好正..等緊CH9呢^^

頂部
☆亭
初級會員

會員編號 437133
精華 0
積分 403
帖子 252
威望 0 點
I-See幣 9647 錢
GAME幣 214 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-4-15
註冊天數 5492
狀態 離線
  只顯示 ☆亭 的帖子
正牙!
支持;]
記得快d po牙!

頂部
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6225
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
sUpp0rt y0u`
好好睇丫>_<`
正xp;]

- INFINITE *
頂部
siu寶唄
初生嬰兒

會員編號 442947
精華 0
積分 192
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 8631 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-11
註冊天數 5435
來自 火星v3v
狀態 離線
  只顯示 siu寶唄 的帖子
SuP=]
好好睇呀;]

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5419
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
睇完之後,,有少少....無奈
我唔係好明...同埋...黃色戈篇野...
好難睇得到...我都要禁ctrl+a....
anyway,,再出na=]我會再黎supp*

頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5596
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線

Sori呀,遲左甘多先po文,所以我會一連po2集黎表示我既歉意^^

ch.9你究竟是誰..?!

天台
「碰」
x:[驚訝]牙詩?你點解會係到既
詩:甘你又點解係到[無奈]
x:你仲怪我?
詩:牙風呀,我諗我有必要同你講清楚,你同佢一齊唔係我可以控制到嫁
風:甘你仲中唔中意我..
詩:.................................
中意又點,唔中意又點,我同你分左手已經係一個事實,唔會改變到
風:你...其實唔係叫程曉詩,你亦都唔係牙欣個妹,係米..?
詩:[驚]邊個同你講嫁
風:你同雨澄傾電話個陣,你放心喇,我唔會講出去..
但我想知你點解要甘做
詩:其實我真名叫高芷韻,係美國住,我原本係香港讀書..
但因為屋企d生意越搞越大,所以同屋企人一齊去左美國...
個陣牙希已經係我男朋友,佢一直都對我好好,甘岩佢地又要移民,所以就一齊去左美國
係個到過左年幾都好好地,都冇乜事發生...但係我屋企人突然同我講,
其實係我好細個個陣已經幫我同人地定左婚,宜個個..竟然係牙軒...
風:......
詩:當時,我地兩個有試過反對,但係佢地唔單止唔聽我講,仲將我關係房入面
牙希唔單止冇幫口,佢仲勸我同牙軒一齊,仲要同我分手...
個陣牙軒有個對佢好好既女朋友,牙珊,牙軒都好中意佢,仲諗過同佢結婚..
但係,牙軒屋企人係甘俾壓力佢,要佢同牙軒分手,最後..佢選擇左自殺黎了結呢件事......
風:甘你呢,你跟住點呀
詩:我趁佢地出chip個陣偷走出黎
風:甘你點解又遇到牙殷同雨澄既
詩:你唔知我同雨澄係好細個個陣已經識嫁咩?
至於芷琳佢地,係我地佈既局
風:點解你要甘做
詩:[激動]你明唔明呀,我冇得揀呀
風:ok甘你打算點做
詩:唔知...算喇,你都冇必要知甘多..
你落去喇,我想一個人靜下
風:哦...[走左]

詩:{{有誰能告訴我應該怎樣做...我知道我對藍俊希餘情未了..
但我已不可以再用高芷韻這個身份跟他一起了...風呢?
他還是喜歡我嗎..?那他當初為什麼要跟我分手......
宜爸媽,這些年來,他們有找過我嗎,若知道我在這,他們會來捉我回去嗎...}}

xxCafe
x:你好似好多煩惱甘喎
詩:你係邊個?
x:我係邊個唔重要,最重要既係我可以幫到你,攞隻手出黎吖
詩:.....................................
x:你宜家所做既野係岩係錯,只有一個人知
個個人唔係你,係一個最熟悉你既人,只要你問佢,就一定有答案
x:我諗你應該知係邊個嫁喇,bye bye
詩:最熟悉我既人......喂!!!
牙詩追左出去,但係都搵唔到個神秘人
詩:{{唔通佢姐係叫我坦白...甘我米會前功盡費...但係佢遲早都會知嫁喎...}}

個神秘人所講既人係邊個呢?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...