加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]♣四葉草ღ 的約定 [ch 3]
載入中 ...
AR__TUNG
嬰兒上路

會員編號 357824
精華 0
積分 317
帖子 94
威望 0 點
I-See幣 10856 錢
GAME幣 182 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-12
註冊天數 6104
狀態 離線
  只顯示 AR__TUNG 的帖子
[原]♣四葉草ღ 的約定 [ch 3]

♣四葉草ღ 的約定                  [個故事名吾知有冇同人地一樣]

人物::::::

女主角:::::::
欣:::令女一名,,,同牙文有約定...同穎,娸好FD[小學就識牙文]
穎:::又係令女,,,同牙軒拍緊拖...同欣,娸好FD
娸:::ok令女,,,,,有一個好好的男友...同欣,穎好FD
    [佢地3個一齊住]

男主角:::::::
文:::令仔,,,,,同軒,豪FD[果d吾講,,上面有得睇]
軒:::又係令仔,,同文,豪FD
豪:::又係令仔,,同文,軒FD[同娸拍拖]
希:::同牙欣拍過拖,,但自從佢同文一齊,就當佢係牙妹

黑人憎最佳主角:::::::
女:::心:::姣婆一位,,,自從文轉左泥之後,,就成日姣佢
怡:::本身吾姣,,跟左牙心就日日都好姣,,,         

以上既人都好有$$...
黑人憎最佳主角果D係豬扒[好難食]

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-18 06:04 PM  代幣  +2   原創內容 扣左2 請打 書面0r 口語

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
AR__TUNG
嬰兒上路

會員編號 357824
精華 0
積分 317
帖子 94
威望 0 點
GAME幣 182 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6104
狀態 離線
{}  <-----裡面D字=動作                         []<-----作者的話

cH   1::::::::::

係佢地13碎果陣....
-
文:我d屋企人要我去英國留學,,我5日後走
欣:我好吾捨得你牙{喊緊}
文:吾好喊喇,,我送D野俾你牙..
欣:咩泥...{冇喊到}
文:四葉草其中一塊葉
欣:葉?
文:第一片葉子代表真愛 (love)第二片葉子代表健康 (health)第三片葉子代表名譽 (glory)第四片葉子代表財富 (riches)..我送第一塊葉俾你代表我對你的愛...
欣:我一定會好好保管
文:5年後既今日我地係到在見面!!
欣:嗯!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
AR__TUNG
嬰兒上路

會員編號 357824
精華 0
積分 317
帖子 94
威望 0 點
GAME幣 182 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6104
狀態 離線
cH   2::::::::::::

5年後        [真係快]
穎,娸,欣一齊番去xx中學`    欣有條頸(連)  裡面係四葉草其中一塊葉[同四葉草第一集有D似]
穎:果左5年喇喎..牙文都應該番左泥喇...
娸:係喎..咁快就5年喇...
欣:55,,我今日要去番牙文走果陣果到...
穎,娸:得喇,,今日我地自己番去喇...
欣:洗吾洗咁齊喎   -3-
==================係xx中學==================
娸:E...
穎:你E咩牙..
娸:果個人好似牙文牙..
欣:下..{望左過去}
穎,娸,欣:係喎..{牙欣9秒9跑左過去}
欣:牙文
文:E..你點知我叫咩名牙..
欣:你吾認得我喇..我係你女朋友牙..我地有個約定嫁
文:下..but我吾識你嫁喎..同埋我都冇女朋友的
欣:下{o左咀}
穎,娸:做咩牙..你做咩咁down牙???
欣:佢吾認我我牙{喊緊}
穎,娸:吾係牙嘛,女朋友佢都吾記得,有冇搞錯
欣:算喇
==================課室==================
mC:各位,今日一位插班生,,入泥,,介紹下自己
文:大家好,我叫xx文,大家可以叫我做牙文
all girl:好令仔牙...
mC:你係同牙欣坐
文:哦
軒,豪:牙文,,你記吾記得我係邊個牙???
文:我記得你牙,小學果陣你坐係我前面同後面
穎,娸:軒,豪,你同佢好熟咩??
軒,豪:55
==================lunch=================
軒,豪:文..一齊lunch牙...
文:好牙...
穎,娸:欣,,行喇..
欣:冇心情牙...
穎,娸:你冇心情,但係你個肚有心情食野牙嘛..
欣:哦..行喇

頂部
兔咩子 (a little bunny)
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 423420
精華 0
積分 14276
帖子 2575
威望 3 點
I-See幣 65965 錢
GAME幣 194 個
MSN宣傳 2254 次
性別  女
配偶 細明
閱讀權限 110
註冊 2008-11-23
註冊天數 5634
來自 正太既懷抱;$
狀態 離線
  只顯示 兔咩子 的帖子
新post b0=v=
支持下先*v*

頂部
AR__TUNG
嬰兒上路

會員編號 357824
精華 0
積分 317
帖子 94
威望 0 點
GAME幣 182 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6104
狀態 離線
{}  <-----裡面D字=動作                         []<-----作者的話
cH   3::::::::::
欣知道牙文吾認得佢...之後就日日都好down
==================穎,娸,欣home==================
穎:欣...你做咩牙..成日都咁呆
欣:吾係牙
娸:係咪因為牙文果件是牙??
穎:咁你做乜咁down牙??
穎,娸:你係咪淨係識講吾係牙!!
欣:吾係牙..
穎,娸:吾理你喇..
==================中學==================
mC:各位..我地又有兩位插班生喇...
希:hi 我係xx希
怡:大家好 我係xx怡{把聲勁溫柔}
all boy all girl 眼都不斬望實佢兩個:好令仔/女牙!!!
==================lunch==================
欣主動搵牙文
欣:牙文,,不如一齊lunch牙..
文:好牙
欣好happy
==================m記果到==================
all食緊野..
文:欣 why你話我係你男友??
欣:你乜都吾記得??
文:吾知牙
欣:你認吾認得條(連)??
文:吾認得..
欣好down
==================home==================
穎,娸:欣,,我知牙文做咩會吾記得晒d野喇..
欣:做咩牙??
穎,娸:牙文佢係3年前撞車
欣:下{勁大反應}[洗吾洗牙]
穎,娸:佢個頭受到好大撞擊,so sin會失憶
欣冇在反應..
------------------------------------------------------------------------------
欣做咩會冇左反應??想知睇下集

頂部
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6224
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
新P0嗎.
SuP=]` 下先.
加油哩.
我比個c0mm3nt你.

- INFINITE *
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...