加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ﹏傷我、♡LoVe我係你0既專利嗎..!?_×`◤轉載≠⊿'
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
﹏傷我、♡LoVe我係你0既專利嗎..!?_×`◤轉載≠⊿'

點解個個睇完都吾留cM咖 ;; 係咪吾好睇牙?
<> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <>
相愛不能在一起...
是我們最後的結局.....

.+◆°+人物介紹◇.\°[.......
×女主角..☆'=]
--冰若藍 (牙藍'')( 我 ): 令女1名..有好多人追佢^^
                                      因為某d原因而離家出走..而家同純b一齊住
                                  同純b係死黨..

×男主角..☆'=]
--洛睡恆 (牙恆''):令仔1名..都算花心
                             小柔係佢ex-gf ..`同king 係死黨

--溫景霖 (king''):都係令仔1名..好專1
                            係純b牙哥..but 唔係親生

×配角..☆'=]
--燄影柔 (小柔''):令女1名..但唔夠藍+純b令
                            人如其名..外表睇落去好溫柔^^但最尾就.........

--關幻純 (純b''): 令女1名..唔夠藍令..但令過小柔^^係個可愛女生
                            係king 個妹..

--封宇凡 (牙宇''): 令仔1名..
                        同藍好fd..好幫藍

--雷月絲 (m00n''): 姣 p0 1名..好憎藍

--裴梓樂 (牙樂''): 令仔1名..

個故仔係用倒序寫ga..希望你地睇得明laaa*
我好需要你地0既cm 架=] 留cm la XDDD

//////////////////////////////////////////////////////////
--雷曉絲(aR曉'' ):係m00n 個家姐

--冰若君(aR君'' ): 藍0既孖生妹妹

--方晴:''藍 0既母親..   冰夜哲係佢老公

--冰夜川:'' 藍 0既叔叔..其實係藍 0既親生爸爸
         佢亦係冰夜哲0既親弟弟

--冰夜哲:'' 藍 0既爸爸..但同藍唔係親生
         係冰夜川0既親哥哥..晴的老公

--藤原村(ah村):'' 勁令仔..
                 令仔過牙KinG同ah恆唔再講
       佢係識ah藍架..但係ah藍就記唔返起
                   唔排除ah藍池d會記得返

--藤原健一(健仔):''
        細路1個..係ah村個細佬
           好cU+e ><'

--謝騏浚(ah浚''):係ah君0既b0y fd

--童凱姍(shan''):係ah君0既好朋友

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2010-2-24 09:56 AM  代幣  +4   poz文
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
我第一次開p0
比D面留個cM啦-333-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
入黎留個cM啦
吾留cM我吾會p0文咖

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
留個cM啦

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5418
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
-.-我說...你咁樣推實會比人扣分..`
仲有...乜都冇得睇得d人物介紹..你想人地比咩cm你?`
另外,,一開始就講定邊個中意邊個,有咩趣味性-.-`

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
多謝小婉既提點

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
楔子*..+從此aR恆唔再 = 藍◇.\°[▋.......

+.[緣和份碰著了..^^又匆匆失了=]我電話響..

我 :''喂..老公 ^^ 啜卜..做咩打比我ar?
恆(我男朋友) :''藍..你落一落黎
我 :''落去邊..?
恆 :"你屋留下,我有d野要同你講

我 :''有咩唔可以0係電話度講..?
恆 :''總之你落黎先..我0係留下等你
我 :''哦,,好啦~!!bye 老公

點解今日牙恆咁怪..?平時佢唔會咁嗌我架,,多數嗌我老婆豬..
今日就''....仲有有咩野要當住面同我講~唉= = ''
算laa..唔諗!! 落去留下搵老公先^^
___+> <''留下..^^=]

一落到樓下,我就見到我最愛0既老公..但係佢就見唔到我''
唔知點解今日0既牙恆真係好唔同,佢好似心事重重咁樣,,好令人擔心

我 :''老公..!!有冇掛住我aR!?   (我攬住恆)
恆 :''你唔好咁啦..呢度有好多人  

牙恆甩開左我攬住佢0既手,,向後推左1大步,,感覺好似同緊一個陌生人一齊咁

我 :''恆..你有咩要同我講aR..?上左我屋先講laaa

我拖住牙恆的手行,,但係都係比較鍾意牙恆拖住我多dd``
突然間牙恆停低左,我擰轉頭望住佢,只係見到佢欲言又止咁樣..究竟發生左咩事..?

我 :''做咩呀..!?
恆 :''藍..唔洗上去laa...我想0係度同你講清楚..
我 :''恆你今日做咩怪怪地咁ge..?究竟你係有咩想同我講 ??
恆 :''我...我想

我 :''究竟發生左咩事?  ..你咁樣我好擔心你
恆 :''我..藍!!不如我地分手..!!

果陣我好懷疑自己聽錯左..恆又點會咁對我!? 但係原來係冇聽錯

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
我 :''原因
恆 :''小柔(我個fd+鍾意恆) 佢係處,我唔可以辜負佢

我 :''咁就等於可以辜負我..?
恆 :''藍..你唔好咁la..你知ga

我 :''我知..我更係知laa..因為我唔係處,,0岩唔0岩牙!? 洛睡恆先生
恆 :''   um...藍..我唔係咁0既意思

我 :''你唔洗再講laa...你0既行為已經比左answer 我
恆 :''但係咁樣做對3個黎講都係一個解脫

我 :''解脫..!? 咩解脫aR!?解脫到果兩個睇怕剩係得你同小柔咋掛..!
恆 :''藍..其實我仲鍾意你

我 :''咦@@ 原來你已經由愛降至鍾意laa..但係鍾意我咁又點w0r!?你最尾咪又會係辜負我
恆 :'' ............

我 :''放心..我唔會破壞你0既好事..我只係想問你一個問題:{你決定同小柔一齊係因為佢係處定你愛佢?
恆 :''處

我 :''我終於明白la!!你放心..我會祝福你地!!小柔係我個fd..我唔會傷害佢
恆 :''藍,,對唔住!!我知咁對你好唔fair..但係我只能咁做

我 :''做唔做到視在人為0既姐..況且你唔洗同我say sor啵..
       0係你同小柔發生關係之前..我諗我已經同左ah朗   一齊..
咦@@估唔到呢!?

連我都估唔到自己點解會變成咁! ! !你都冇對我唔住,,係我對唔住你姐!!
       原來我對你的愛只不過係遊戲一場,遊戲完左,就會game over !你話係唔係啦..?

我諗ah 朗佢先係我0既真命天子....而家由我同返你講sor..對唔住..
      可能我頭先所講既野已經傷害到你..但係我會遵守諾言,

我講過既野我會做得到..我會祝福你地

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
我講完之後..就走左,,我唔明自己點解會同佢講係我玩佢、
話自己鍾意ah 朗..我真係好唔明,,明明自己係鍾意佢..

鍾意佢鍾意到個心..除左佢之外擺唔落其他0既野,,
  咁又點會擺得落朗呢?仲話佢係我0既真命天子..
我簡直就係口是心非、自欺欺人

,或許係因為我0既倔強,我死要面,唔想比人感覺係佢飛我*...

我而家好後悔,真係好後悔,我頭先所講0既野會唔會搞到我地0既關係好羌,甚至連fd都冇得做..?
  我真係好傻,而家仲擔心緊佢..     會唔會因為我頭先講既野而hurt到佢..?
不過就算真係hurt到佢..佢身邊0既人都會安慰佢,,

但係果個人一定唔會係我..

不過佢又點會hurt到w0r..因為佢所揀0既人係小柔,唔係我..
咁人又點會為左一個自己唔愛0既人而傷心?包括果個人可能係佢愛過0既人......

如果我知道處係咁重要既話..如果係處果個人係我唔係小柔...我諗而家呢個endinG唔會發生係我身上,,但係我實際上真係唔知

我走著走著、想著想著,腳已經很軟、我隨意地倚著某柱抱膝而坐,,
我望住自己0既手..想起褲袋的介刀{把介刀自從識左牙恆之後,就好耐冇掂過..今日佢終於有所用場laa*)..

我拎左佢出黎,,0係隻手度介左個恆字...試圖用介手0既痛抵消心痛,但係根本就唔work..
原來人地講0既
: (失戀0既人介手0既痛不在手係0係心}真係無錯gaa..

仲有每次見到所介0既恆字..心就會痛一下

我終於諗起laa..我而家挨緊0既柱,,牙恆刻過字落去..

搵到laa..但係佢已經唔會再實現.....aR恆 =藍豬``

呢幾個字係 牙恆0係game start 果時刻0既...而家已經game over laa*

到我0係個 = 度加上一斜線...
因為aR恆從此 唔再等於藍...
唔再=藍laa  .``

e個時候我已經喊左.地上0既液體

已經分唔清係眼淚定係血......

我第一次咁傷..
第一次知咩叫心痛,,
第一次第一次.....

我將我所有0既第一次都比哂佢...但係好可惜偏偏係最重要0既第一次
就唔能夠如佢所願辦到! ! !

我今次咁傷...可能係因為我真心愛佢...對吧..!?

e一刻我已經暈左..0係我就黎失去意識0既時候,,我見到一個黑影抱起左我..
唔通係牙恆..?不過我知係冇呢個可能.......

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
點解吾留cM咖
係咪吾好睇牙?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...