加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ﹏傷我、♡LoVe我係你0既專利嗎..!?_×`◤轉載≠⊿'
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
入黎留cM啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
重有一個cM就p0文啦 ;; 快D留cM啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
今次就p0左先 ;; 睇下p0左有冇人回,,有我就p0多篇@v@

*..+離 家 出 走◇.\°[▋.......  0 n E

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

我拖著疲累0既身體離開e一個唔似樣0既屋企..我係一個好需要..好需要安全感0既人,,
但係e個屋企連最基本0既溫暖.家庭溫暖...佢都冇做到..!
佢唔配....佢唔配係我0既家.....!!

我唔會再留0係呢度...0係呢度我只會感到無助..所以我決定..離家出走..!!
離開呢個只會帶比我傷口、疤痕0既屋企...

走左之後...我打左比純b   (我死黨).

我 :'' 喂..令女^^
純b :''點呀..!? 醜婦
我 :'' ~''~ 你而家0係邊aR..?
純b :''0係''離'' (酒吧) ar..你黎唔黎..?

我 :''你d fd mind 唔mind 先..!?
純b :''mind乜鬼..?令女肯黎開心都黎唔切la!
我 :''令女!? 話緊我呀..?
純b :''唔係你..唔通鬼呀?Orz

我 :''咦@.@你唔講真係唔知你''澆''通靈啵..勁w0r
純b :''梗係laa ^, ~
我 :''乜你頭先唔係話我醜婦咩..咁快又變左做令女= =''
純b :''呵呵*今日天氣真係好-_ -b

我 :''1d都唔好..落雨呀 =3='
純b :''咁就快d過黎避雨laa
我 :''咁0係''離''等我la啵..bi
純b :''ok ..88
<> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <>
___+> <'' 離 '' 酒吧入面..^^=]''

純b :''死婆..咁耐先黎架..?
我 :''唔洗搭車架..= =''
純b :''咁惡做咩喎你 = 3 =
我 :''衰婆..咪0係我面前扮野laa....

純b :''死婆..而家係0係人地面前~''~
我 :''呵呵^0^..咁你繼續laa XP
男仔甲 :''純b..你個fd呀..? (甲指住我..問純b)
純b :''更係laa.唔同係你個fd呀?

甲 :''唔比剩間係架..?
純b :''唔比xp
甲 :''hi^^令女..牙樂呀
我 :''hi 令仔

之後純b0係我耳仔格離講 :''點呀..? 佢地0岩唔0岩你心水呀..?
我向純b做左個叫佢將個伸過黎0既手勢..佢伸左

我 :''你去死laa
純b :''哇o.0痴線ga..?咁大聲講野..
我 :''唔夠你大xp
純b :''哼..唔理你laa= 3 =我出去溝仔

我 :''咪走住..比你條鎖匙我先..
純b :"做咩呀 (比左)
我 :"thx...去你度住l0r
純b :''又玩離家出走..?唔止1次la 啵..究竟做咩事呀你..?

我只係要一個cM子炸 ;;

頂部
.●糖小妞:D﹡
中級會員

會員編號 418838
精華 0
積分 603
帖子 434
威望 0 點
I-See幣 11222 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-8-27
註冊天數 5723
狀態 離線
留左comment先.3.
遲d再睇;)

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
好多謝你個cM牙

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
點都留返個cM呀..我唔mind 你地踩我架啵 ...

<> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <>

sec十i口n 3*..+◇.\°[▋.......
我 :''聰明^_~ 冇事呀..去溝仔la你  (推走左純b)
樂+男仔乙 :"純b去左邊..?
我 :''去溝仔..
樂 :''咩話..!? 個死婆呀  (之後就走左)

我 :''乜事呀佢  ..?- -b
男仔乙 :''佢鍾意純b 嘛 ^^
我 :''o..唔怪之得
男仔乙 :''唔怪之得咩..?

我 :'' 咁緊張l0r /\ _ /\
男仔乙 :''令女..3杯la啵
我 :'' 咩3杯..?
男仔乙 :''你飲左..= =
我 :''3杯酒姐..0k啦

男仔乙 :''女仔飲咁多..唔好ga
我 :''係咩..?
男仔乙 :"飲咁多..比人飛呀..?
我 :''我飛人差唔多^.^

男仔乙 :''唔係比人飛..又隊咁多= =''

我 :''唔開心咪隊l0r
男仔乙 :''係唔開心就講出黎laa
我 :''傷心事..唔想再提
男仔乙 :''令女..咁你叫咩名!?
        你唔係想我一直嗌你做令女嘛= =''我知你令

我 :''唔好意思l0r .. (伸?) 我叫藍

男仔乙 :''我叫宇..食唔食呀..? (將包煙隊左過黎)

原來佢叫牙宇..個名都幾好聽啵..開頭見佢叫我唔好飲酒..
仲以為佢係d乖乖仔..點知乖乖仔都食煙= =''

我 :''唔洗laa..好憎''浸''煙味
宇 :''見你飲酒..仲以為你會食煙
我 :''乜我個樣似咁曳咩..!?
宇 :''都幾ga...出去煲煙再搵你

我 :''掰
宇 :''記住唔好飲咁多..知嘛!?

講完之後..宇就轉身背對住我揚起手..走左

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

想吾想睇呢?!想就要識做啦XD

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5418
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
唔係好想睇xd`

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #27 °×婉兒 的帖子

睇睇下可能會覺得好睇呢@v@

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
快D黎睇啦

頂部
annieonni
初生嬰兒

會員編號 430176
精華 0
積分 167
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11011 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-2-1
註冊天數 5564
狀態 離線
  只顯示 annieonni 的帖子
努力
COMMENT

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...