加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #31 °×婉兒 的帖子

佢只不過係一個故仔入面既人物

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
I-See幣 17457 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-25
註冊天數 6578
來自 地球v3v`
狀態 離線
  只顯示 kakayiyi 的帖子
哈哈 (: 小碗我來了`

sowhat? 個個走埋黎咁講我咪好吾得閒!
↑佢勁串囉咩事-___-↑

-       ♥ 朋友 我當你一世朋友 v3v ♥
-
-                        `     低低能能-____-v
-
-
I`m人仔台 v_v`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5380
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #33 kakayiyi 的帖子

你做咩叫小婉做小碗@o@

頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
GAME幣 107 個
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 地球v3v`
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-12-24 11:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你做咩叫小婉做小碗@o@

a__a因為我跟人嗌 xp

-
-                        `     低低能能-____-v
-
-
I`m人仔台 v_v`
頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5939
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
佢家姐超正
我都想有個禁既家姐
仲有仲有
你冇睇上集小M講戈度我笑左
超好睇呀
不過佢超爆勁睇樣囉

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5419
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
`人地唔係叫小碗ah`

頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
GAME幣 107 個
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 地球v3v`
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 °×婉兒 於 2009-12-25 11:37 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
`人地唔係叫小碗ah`

噢. sorry
唔通我記錯了-v-?

-
-
-
I`m人仔台 v_v`
頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6019
來自 `hi
狀態 離線
個小說好特別;K
haha`;;
P0快DD喇 v3v

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5419
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
人地叫小婉ah!!

_____________________________________________________________________________________
第4話:

跟住我同阿bee就番去K房。

我見到阿帥坐左係到...望住我...

我超緊張....因為...阿帥佢竟然望住我呀><係望住我呀!!                       = =''得啦...唔洗重複甘多次...

阿帥:喂...過黎坐..(超cool)

我:哦..(點頭)

我坐左係阿帥旁邊...真係..真係緊張得要命-v-''

之後...阿bee佢係到唱到勁賣力....係忘我個隻...-口-''

阿帥唔知係咪見阿bee唱得甘落力...見佢唔為意...之後就扶住我條腰....0口0;'咩...咩事??

我:呃....呃....阿帥...你...你隻手...係咪......

阿帥:有咩問題?  (好cool)

我:er.......真..真係....哈哈...冇..冇問題..哈哈..一d問題都冇..   (我...我16碎女以黎..都未比人摸過腰....宜家...我..我既名節呀!!!)

之後阿帥就想將我成個人靠左係佢個身到...oh...my god.....我心跳加速= =唔得呀..我話過...我要佢身敗名裂咖..宜家點會...(你有講過咩?)

阿bee大笑:呵呵..我都係閃水先.....唔想做電燈-v-''  (電燈-v-'')

我心諗:(呃....唔..唔係嘛?妳走?)

阿bee向我打眼色...= =''佢唔會以為我..真係好享受掛?唔得唔得...唔可以!!!  我..我真係嗌咖....我嗌咖!!!!

成間房得番我同阿帥兩個人...= =''

我宜家都唔知講咩好.....唉....死囉.....千萬唔好比佢知道我就係學校個位花痴小雲.....><唔係既話我...我就死咖啦...

阿帥:妳...好驚咩? (冷冷一問)

我勉強一笑:呃....呃....哈哈..唔..點會?我呢d....出黎玩慣咖嘛...哈哈...哈哈.... (真係唔敢諗.....之後會點= ='')

阿帥忽然推開我..之後企起身...我就好驚訝甘望住佢*口*"?

阿帥將二百蚊放左係枱到....之後就轉身走左...

我就坐左係到....真係比唔到反應.....我...我真係好想知..我...有做錯野嗎??

=====================================

我番到屋企...真係唔係好開心...我一心諗住可以玩佢..點知...我真係輸左啦= =''我竟然........半粒鐘都唔洗...就比佢..比佢...趕左出場啦...(宜家踢波咩?= ='')

我係msn到..同阿bee講...

~~~~~~~~~~~~~msn對話~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我:阿bee~.~''

阿bee:吾?係呀...今日玩成點姐..有冇新進展喔??

我:妳....妳去死啦....t口t""

阿bee:= =''有..有咩問題?

我:我...我比佢飛起左啦...

阿bee:呃?妳比佢飛起左?嘿嘿..甘快??

我:吾= =''

阿bee:呀.....甘都好既...冇跌得甘傷...-v-''

我:呼...我諗住妳會安慰我..點知妳...妳...妳...妳...

阿bee:=口=''我咩?

我:哼!冇野啦...

我就甘就off左msn...熄埋部腦....訓左係張床到....

唉....我....真係..好失敗.....超失敗....

諗住玩人..點知比人玩番轉頭.....唉...

=======================

續.....

頂部
kikiyau
初生嬰兒

會員編號 456105
精華 0
積分 112
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 8031 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-15
註冊天數 5248
來自 宇宙銀河八大行星地球亞洲中 ...
狀態 離線
  只顯示 kikiyau 的帖子

搶11111111
好好睇\
好憎啊帥

•曾愛過你█
•曾時時刻刻都想見你█
•曾想和你接吻█
•我很愛你,你知道嗎★
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...