加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 求助呀~有男女朋友既黎睇下
載入中 ...
肥蚊
初生嬰兒

會員編號 134329
精華 0
積分 377
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-11
註冊天數 6622
狀態 離線
  只顯示 肥蚊 的帖子
求助呀~有男女朋友既黎睇下

你地有冇人同男or女朋友經歷過會考仲一齊緊
又或者係自己既男/女朋友唔係同學
又或者大家唔同學校
就算唔係都可以比d意見我架!!

我男朋友今年會考 可能係因為會考啦
佢最近真係好小搵我 同埋電話都好小再傾
佢會一日會打2個電話黎 但係佢冇出聲..我又冇出聲
係唔知要講乜好!!
一開始真係好唔慣因為佢開始小搵我
咁出面咁多花花世界 我條件又差 又唔夠其他女仔好

我硬係會怕佢會離我而去
因為我知道一樣野 感情係好難講
今日可以鐘意我但係話唔定聽日就唔係
我控制唔到佢只係會鐘意我一個..

唔知你地有冇人係可以涯到到會考仲一齊緊呢?

同埋我仲有樣野擔心

我同佢唔同學校 佢又開始會考
又小搵我 但係同佢日日都見既同學就唔同

佢仲同我講有d比賽 好似係d晝劇 佢做男主角

我就好似比唔上其他人咁!!

到底係咪我諗多左?

其實我應該要點好?

有冇人係唔同校拍緊拖架

可唔可以一齊傾下~
我想知唔同校 拍拖會唔會個距離好似唔同
加上又唔係日日見~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5418
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
咳咳,首先我要同你講一樣野`
我係一個14碎而又同你上述條件完全唔同既女仔`
如果你咁都覺得冇所謂既話,可以睇一睇我講既野`

我個人支持主動` 佢唔搵你姐,你咪去搵佢lo`
去佢屋企幫佢執下頭執下尾..係佢勀戈時沖杯咖啡比佢飲`
佢唔識發脾氣{如果有}就對佢點頭一笑`
走埋去睇睇,如果自己都唔識,就話:「唉..咁難既?唔緊要拉,你好努力架喇!加油;)」`
咁可以令佢印象深刻d, +上又會覺得你會陪住佢`
佢就自然唔會同你疏遠左拉係咪?`
但千奇唔好日日搵佢,因為佢會考已經好煩,你仲要日日黎`
隔2,3日咁去一次就最好`
你可以自己約佢,如果佢推左你既就話唔會煩到佢~perfect;)`
千奇千奇要有自信~冇自信既女仔呢,講野同做野都輸人一截架!`

至於遠距離戀愛呢, 如果你唔想放棄佢`
就緊係約下佢出街, sms+msn+視像~~`
but唔好突擊出現`因為佢可能會覺得你煩+纏人`
如果你對自己好有信心就不妨一試~`

最後祝你同佢突破到依個困難拉;)`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
肥蚊
初生嬰兒

會員編號 134329
精華 0
積分 377
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-11
註冊天數 6622
狀態 離線
  只顯示 肥蚊 的帖子
唉~我都覺得自己冇自信呀..
如果我同佢講佢又一定嬲架..
就係..我feel唔到佢有在意過我囉..
唉 其實真係有時諗負面d都唔開心..

又唔知佢會唔會對學校d日有意思..
點講都日對夜對..我一定唔夠同佢一對夜對既人好架喇..
而且到依加我同佢一個星期可能只會見一次
咁我又點比得上人地..

佢一知我咁諗佢會嬲..
話我"又係咁"話我成亂諗

你覺得2個人唔同校會唔會有好大既距離呀??
同埋我會唔夠佢d女同學好..

頂部
kay118
初級會員

會員編號 432699
精華 0
積分 358
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 7286 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-3-5
註冊天數 5532
來自 The Wings of Devil✖
狀態 離線
  只顯示 kay118 的帖子
你可以約佢出嚟温習牙"
我夠有男朋友"
而且5同校...

但係我地又5係成日見lo...

你可以AsK y 佢5理你wo

唯愛
The Wings of Devil✖

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5418
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥蚊 於 2010-3-4 05:15 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唉~我都覺得自己冇自信呀..
如果我同佢講佢又一定嬲架..
就係..我feel唔到佢有在意過我囉..
唉 其實真係有時諗負面d都唔開心..

又唔知佢會唔會對學校d日有意思..
點講都日對夜對..我一定唔夠同佢一對夜對 ...

你最好比d自信自己啦....自信的女人是最pretty的~~!`

頂部
loveyou_angel
初生嬰兒

會員編號 391812
精華 0
積分 252
帖子 27
威望 0 點
I-See幣 11134 錢
GAME幣 103 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-9
註冊天數 5984
狀態 離線
  只顯示 loveyou_angel 的帖子
唔同學校唔緊要嫁...
咁佢要會考..一定會放多d時間去溫書
佢唔揾你咁你咪主動d去搵佢lor..
多d關心佢...佢係呢個時候好需要你既支持嫁~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...