加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: { 原 創 }`★°×平 凡 戀 曲 |! -* { 第 二 樂 章 No.21` } 第 二 樂 章 的 序 :]
載入中 ...
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 9676 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-14
註冊天數 5816
狀態 離線
  閱讀全部
序 曲 的 後 記 `

我 好 快 速 咁 結 束 左 序 曲 ..
或 者 你 地 會 覺 得 點 解 咁 快 結 束 ..
不 過 其 實 我 只 係 記 得 呢 段 三 角 戀 既 大 概 情 節 ..
而 且 都 係 兩 年 半 前 的 事 了 ..
我 的 記 憶 有 限 -___-" 呵 呵 ..!
最 終 ..
阿 諾 .. 都 係 冇 一 直 同 阿 樂 / 阿 卓 一 齊 .. { 只 係 曾 經 一 齊 -口-" }
不 過 我 覺 得 阿 諾 係 感 情 方 面 仍 然 有 待 成 長 =P

第 二 樂 章 ..
係 講 阿 諾 網 戀 既 事 ..
當 然 阿 樂 ,, 阿 卓 ,, 小 翎 等 人 都 仍 然 會 出 現 -3-"!

希 望 你 地 會 繼 續 睇 =)
拍 謝 :]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5816
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 白紗藍夢 於 2008-8-12 06:07 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
遲左黎添,,
分開2次睇,,睇哂喇!!
寫得唔錯,,真係幾好睇,,
我係第2次睇口語小說咋^^(今次就揀左你既黎睇=])
希望你繼續努力啦!

多 謝 你 x)
但 呢 個 係 我 第 一 次 作 口 語 小 說 XD
我 會 努 力 的 =]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5816
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 !saBellA;] 於 2008-8-13 05:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇bor...
supsup也
下次睇網戀先-33-

依 家 Po 第 二 樂 章 的 No.1 =]
多 謝 你 SUP =]

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5816
狀態 離線
  閱讀全部
No.21`
小 諾 ,, 阿 樂 ,, 阿 卓 等 等 既 三 角 戀 ..
經 過 一 個 月 後 已 經 淡 化 ;
依 家 係 新 年 前 既 兩 個 星 期 ..

諾 ; `好 啦 ,, 打 機 先 "
入 左 去 某 某 Online Game 之 後 ,, 小 諾 開 始 升 LV ..
小 諾 好 開 心 同 人 傾 計 之 際 ,,
某 某 人 然 插 嘴 ..
某 某 人 ; `咪 鬼 打 有 EC 啦 -口- 打 2 術 咪 仲 快 .. -W-"
諾 ; `關 你 咩 事 ,, 踢 踢 !!
某 某 人 ; `呠 呠 ,, 講 下 都 俾 人 踢 /口\"
諾 ; `哼 ,, 踢 你 踢 你 \口/"
某 某 人 ; `嗚 /3\" 痛 痛 >W<"
諾 ; `抵 死 \3/"" 呵 呵 !
某 某 人 ; `係 係 ,, 你 最 叻 啦 -口-"!
諾 ; `死 未 -0-" 咁 升 得 LV 咩 ?
某 某 人 ; `升 囉 - -"
諾 ; `你 頂 怪 Bo @V@"
某 某 人 ; `下 -   -" 點 解 ..
諾 ; `緊 係 男 仔 頂 嫁 啦 ,, 唔 通 俾 女 仔 黎 頂 怪 咩 \口/"
某 某 人 ; `你 又 知 我 係 男 "? 唔 俾 我 係 女 ?
諾 ; `超 ,, 如 果 你 講 你 係 女 ,, 我 就 話 你 係 人 妖 !"
某 某 人 ; `Ok .. Ok ..我 頂 囉 -_- [ 無 奈 ]
諾 ; `咁 就 乖 啦 -3-" .. gO gO !
某 某 人 ; `哦 哦 -_-"
之 後 兩 個 人 就 係 咁 狂 升 ..
其 間 兩 個 人 好 多 人 傾 ..
亦 都 知 果 個 人 既 網 名 叫 星 =P
諾 ; `呼 .. 我 眼 訓 -3-" 訓 覺 覺 先 "
某 某 人 ; `哦 -口- 咁 掰 掰 !
諾 ; `聽 日 再 升 過 啦  ,, @@"
某 某 人 ; `你 鍾 意 -.-"
諾 ; `咁 加 好 友 先 唷 -3-"
某 某 人 ; `哦 哦 ..

兩 個 人 就 係 咁 樣 升 升 下 LV 而 認 識 了 =]

-

更 新 左 第 二 樂 章 既 人 物 =P

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...