加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: { 原 創 }`★°×平 凡 戀 曲 |! -* { 第 二 樂 章 No.21` } 第 二 樂 章 的 序 :]
載入中 ...
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 9676 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-14
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部
{ 原 創 }`★°×平 凡 戀 曲 |! -* { 第 二 樂 章 No.21` } 第 二 樂 章 的 序 :]

第 一 次 作 口 語 小 說 ; 多 多 指 教 .3."
希 望 睇 既 人 ; 請 盡 量 留 CM =D
拍 謝 ;)

[ 定 時 更 新 ]

故 事 簡 介 ; `

`★°×平 凡 戀 曲 |! -*
這 部 小 說 分 了 五 部 曲 ;
分 別 為 序 曲 , 第 二 樂 章 , 第 三 樂 章 , 終 章 , 以 及 特 別 樂 章 ..

序 曲 :

是 講 述 女 主 角 - 小 諾 與 阿 樂 和 阿 卓 的 三 角 戀 ;
對 於 這 段 感 情 小 諾 還 沒 搞 清 喜 歡 究 竟 是 什 麼 一 回 事 ..

第 二 樂 章 :

女 主 角 - 小 諾 沉 迷 打 機 ; 在 某 某 Online Game 識 左 阿 星 ..
從 而 發 生 網 戀 ..

第 三 樂 章 :
( 待 定 )
終 章 :
( 待 定 )
特 別 樂 章 :
( 待 定 )

- 以 小 諾 為 中 心 ;
- 帶 出 她 在 中 學 所 發 生 的 感 情 事 ..
- 以 半 真 人 真 事 改 編 而 成 的 故 事 :]

序 曲 - 主 要 人 物 ;`

小 諾 :]
- 中 二 生 ; 可 愛 .. 稚 氣 ; 喜 歡 打 機 ; 成 績 普 通 ;]

小 翎 :]
- 中 二 生 ; 惡 .. 旁 觀 者 清 =D ; 有 很 多 異 性 的 朋 友 ; 喜 歡 星 座 .. 占 卜 ; 成 績 很 好 ;]

阿 樂 :]
- 中 二 生 ; 沒 信 心 .. 喜 歡 諾 ; 跟 卓 是 朋 友 ;]

阿 卓 :]
- 中 二 生 ; 直 率 .. 很 會 表 達 自 己 ; 跟 樂 是 朋 友 ;]

阿 鈞 :]
- 中 二 生 ; 說 話 有 點 成 熟 ; 是 諾 的 契 哥 ;]

第 二 樂 章 - 主 要 人 物 ; `

小 翎 ,, 阿 樂 ,, 阿 卓 ,, 阿 鈞 仍 然 出 場 ;]

阿 星 :]
- 小 諾 在 某 某 Online Game 認 識 的 人 ; 後 來 發 展 出 一 段 戀 情 ?! ;]

人 物 仍 然 會 更 新 :]

序 曲 ::

No.1` P.1 { #1 }
No.2` P.1 { #2 }
No.3` P.1 { #3 }
No.4` P.1 { #7 }
No.5` P.1 { #8 }
No.6` P.1 { #9 }
No.7` P.2 { #19 }
No.8` P.2 { #22 }
No.9` P.2 { #25 }
No.10` P.2 { #25 }
No.11` P.2 { #25 }
No.12` P.2 { #25 }

No.13` P.3 { #29 }
No.14` P.3 { #30 }
No.15` P.3 { #31 }
No.16` P.4 { #33 }
No.17` P.4 { #39 }
No.18` P.4 { #40 }
No.19` P.5 { #41 }
No.20` P.5 { #42 }
序 曲 的 後 記 ` P.5 { #43 }

第 二 樂 章 ::

No.21` P.5 { #63 }

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-14 11:36 PM  代幣  +7   原創內容,,,冇粗口成份
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部
No.1`
9 月 1 日 ; 小 諾 好 準 時 咁 起 身 ;
7:30 就 剛 剛 好 去 返 學 學 LU `
返 上 課 室 之 後 , 就 開 始 忙 碌 地 { 參 考 } 暑 期 功 課 了 !
呢 班 實 在 太 壞 了 XD !`
鈴 鈴 鈴 .. `
係 開 學 禮 既 鐘 聲 .. 然 後 小 諾 就 落 去 開 學 禮 了 .口."
翎 ; `早 晨 ; 小 諾 -3-"
{ 小 翎 <3 ; 成 績 很 好 .. 喜 歡 占 卜 ` 星 座 等 等 ,, 可 說 是 神 婆 XD 有 好 多 異 性 朋 友 ._.+ }
諾 ; `早 唷 ,, 翎 翎 -3-"!
翎 ; `點 呀 ; 呢 個 暑 假 過 成 點 ? 有 冇 掛 住 某 某 人 呢 XD ?
諾 { 面 紅 } ; `你 講 咩 喎 .. 咩 掛 住 某 某 人 .. =/////="
翎 { 奸 笑 } ; `唔 知 呢 可 `
諾 { 嘟 嘴 } ; `哼 .. 唔 理 你 /3\"

然 後 開 學 禮 開 始 了 !`
而 小 諾 當 然 冇 留 心 聽 校 長 的 長 篇 大 論 ;
而 佢 只 會 留 意 佢 身 邊 的 意 中 人 -* 樂 *-
係 上 年 中 一 時 ; 小 諾 開 始 留 意 佢 了 <3
樂 成 日 都 同 小 諾 玩 ; 整 佢 *
小 諾 從 而 都 鍾 意 左 佢 呢 -3-`

樂 好 似 發 覺 有 人 望 住 佢 咁 `
就 望 下 格 黎
兩 人 望 住 左 對 方 ; 小 諾 拎 返 轉 頭 { 面 紅 }

返 上 課 室 `
兩 位 老 師 開 始 講 野 同 派 通 告 ` { 中 1 至 中 3 雙 班 主 任 制  }
翎 ; `嘿 ; 岩 岩 見 你 同 樂 係 到 對 望 ` 你 怕 羞 啊 =V= ?
諾 ; `我 .. 我 先 冇 啊 /_\ !
翎 ; `呵 ,, 鍾 意 人 就 認 啦 ! XD
諾 ; `哼 ! `唔 理 你 啦 *
翎 ; `唔 好 咁 啦 " 最 多 我 同 你 占 卜 你 地 既 戀 情 如 何 丫 @V@ ..
諾 ; `係 先 好 呀 >_<" 嘿 嘿 ,,
翎 ; `哈 `仲 唔 認 你 鍾 意 人 !"
諾 { 面 紅 } ; `你 .. 你 原 來 試 下 我 既 /3\" ..
翎 ; `唔 係 點 先 知 道 Wo =3= .. 係 咪 先 ?`
諾 { 繼 續 面 紅 } ; `哼 ..
翎 ; `好 啦 .. 唔 傾 呢 樣 住 ,, 放 學 點 ? 去 唔 去 睇 戲 ? `
諾 ; `唔 啦 .. 我 好 眼 訓 .. .3." 想 返 屋 企 訓 覺 覺 豬 ._."
翎 ; `好 好 ` 訓 你 覺 覺 豬 ; 我 約 人 去 睇 戲 -V-"
翎 { 奸 } ; `啊 .. 都 係 叫 D 男 仔 俾 錢 我 睇 戲 .W." 嘰 嘰 ,, 昆 佢 地 水 先 `
諾 ; `你 真 衰 .X." 冇 你 咁 好 氣 `
翎 ; `嘰 嘰 ..

12 點 `放 學 LU `
小 諾 急 急 腳 返 屋 企 訓 覺 覺 豬 LU .3."
小 諾 訓 覺 覺 的 豬 樣 ; 睇 黎 好 期 待 明 天 既 來 臨 `

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部
留 CM /_\"

No.2`
話 咁 快 就 第 二 日 了 ..`
其 中 一 位 老 師 -* Miss Cho *- 就 分 配 緊 座 位 .W."
Miss Cho ; `依 家 你 地 由 矮 至 高 排 列 啦 ..!
Miss Cho ; `X X 諾 你 坐 X X 樂 左 邊 ..
Miss Cho ; `X X 翎 你 坐 X X 諾 前 面 ..
諾 { 心 裡 好 開 心 } ; ` 嗯 -3-!
翎 ; `哦 ..
Miss Cho ; `座 位 就 係 咁 編 排 , 有 冇 問 題 ?
各 同 學 ; `冇 ..!
坐 係 小 諾 左 邊 的 同 學 同 小 諾 傾 計 ;
同 學 A ; `嗨 , 你 好 !
諾 ; `你 好 -3-"!
同 學 A ; `我 叫 鈞 , 你 叫 咩 名 ?
{ 鈞 <3 ; 小 諾 契 哥 , 曾 經 是 很 花 心 的 樣 子 ; 但 原 來 其 實 .. `? }
諾 ; `我 叫 諾 ^^`
鈞 ; `其 實 呢 , 你 可 唔 可 以 做 我 契 妹 啊 ?`
諾 ; `下 .. 哦 , 好 =D
鈞 ; `嘿 嘿 , 妹 妹 好 -V-"
諾 ; `哥 哥 好 -W- XD
鈞 ; `妹 , 你 可 唔 可 以 俾 電 話 我 ? @@
諾 ; `嗯 , 好 啊 ^^ 6XXXXXXX
鈴 鈴 鈴 .. ` { 小 息 }
翎 ; `你 就 好 啦 , 可 以 坐 到 阿 樂 身 邊 -W-+
諾 ; `哼 , 都 唔 知 你 講 咩 .. `
翎 ; `唔 好 唔 認 ..! 你 心 諗 咩 心 照 啦 -W-+
諾 { 面 紅 } ; `哼 ..!
突 然 間 有 人 打 小 諾 個 頭 ;
原 來 係 阿 樂 !`
諾 ; ` X X 樂 ,,! 你 知 唔 知 我 最 憎 人 打 我 個 頭 \口/ !
樂 ; `唔 知 Wo ` 有 本 事 就 打 返 我 丫 ! .V."
諾 ; ` 你 .. 哼 ! 你 睇 住 黎 啦 !
就 係 咁 兩 個 人 係 咁 追 逐 ; 直 到 小 息 完 `
諾 { 面 紅 紅 } ; `唔 玩 啦 ..! 好 累 啊 .. /W\
樂 ; `知 我 厲 害 未 ? -W-+
諾 ; `係 係 ,, 你 最 勁 ,, 得 未 ? `
樂 ; `見 你 追 得 我 咁 辛 苦 ; 請 粒 糖 你 食 `
諾 ; `呵 .3. 咁 我 唔 客 氣 , 多 謝 ..!
{ 小 諾 心 裡 甜 絲 絲 -3-"! }
上 堂 時 ` 小 翎 同 小 諾 傳 紙 字 `
翎 ; `睇 黎 你 地 幾 幸 福 丫 @W@ ..
諾 ; `咩 啊 .. 都 唔 係 `!
翎 ; `唔 好 唔 認 啦 , 我 睇 到 晒 嫁 ._.+
諾 ; `...
翎 ; `睇 黎 都 唔 洗 我 占 卜 啦 , 你 地 咁 開 心 了 /_\"
諾 ; `唔 好 咁 啦 /_\"
翎 ; `有 異 性 冇 朋 友 >口< ! 你 變 了 !
諾 ; `唔 係 /3\" 唔 好 咁 啦 .. 最 多 放 學 同 你 去 唱 K .V."?
翎 ; `你 話 嫁 ..!
諾 ; `嗯 ..!
其 實 小 諾 好 鍾 意 同 樂 玩 ..!
好 希 望 永 遠 都 可 以 咁 =D  

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 臭愛▽臭夏娜 於 2008-7-14 09:41 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
十卜^口^
希望你唔好停牙=]

好 的 ,, 多 謝 你 十 卜 >W<!

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2008-7-15 09:10 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇ar..........
要快d post埋落去ar............

依 家 PO ^^ 嘿 嘿 ,,

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-1 11:09 AM  代幣  -4   字數不足
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 格仔餅•. 於 2008-7-15 02:54 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我覺得好好睇呀,,
加油,,希望你post落去,,
仲有下次post  ge 時候用d深色d  ge 顏色會好d!!!

好 的 ,, 我 會 的 啦 ^^`

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-1 11:10 AM  代幣  -1   樓上 扣少左
頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部
No.3`
夜 晚 `小 諾 同 網 友 MSN 緊 時 ;
突 然 有 個 電 話 打 黎 `
諾 ; `喂 , 請 問 邊 位 ?
鈞 ; `我 係 你 阿 哥 .W."
諾 ; `喔 , 原 來 係 阿 哥 .3." 咩 事 ?
鈞 ; `冇 啊 ..! 想 搵 你 傾 下 計 `
諾 ; `咁 你 想 傾 咩 ?
鈞 ; `吾 .. 你 有 冇 男 朋 友 ._. ?
諾 { 面 紅 } ; `緊 係 冇 啦 , 你 阿 妹 咁 樣 衰 `點 會 有 人 鍾 意 呢 .. ^^
鈞 ; `下 .. 唔 係 丫 , 你 好 可 愛 ; 成 日 都 嘟 嘴 .V."
諾 ; `.. 你 笑 我 既 /_\"
鈞 ; `冇 啊 -W-" .. 真 可 愛 呢 -V-"!
諾 ; `算 啦 , 唔 同 你 傾 >_< ! 我 去 沖 涼 先 /V\!
鈞 ; `好 好 , 聽 日 見 , 掰 掰 ..!
諾 ; `掰 ..!
兩 個 星 期 後 `
翎 ; `我 打 聽 到 .. 阿 樂 原 來 真 係 鍾 意 你 啊 !
諾 ; `下 , 唔 好 亂 講 Bo -口-" ..
翎 ; `真 嫁 , 我 問 過 佢 D FD .. 佢 地 都 話 係 ..!
諾 ; `點 會 呢 ..
翎 ; `唔 信 既 話 , 我 今 晚 返 去 問 下 去 先 啦 `
諾 ; `下 , 哦 .3."
翎 ; `嘿 嘿 , 有 好 戲 睇 了 0V0+
夜 晚 的 時 候 `小 翎 打 俾 阿 樂 `
翎 ; `喂 , 你 係 唔 係 鍾 意 小 諾 啊 ?
樂 ; `咩 啊 , 都 唔 知 你 講 咩 ..!
翎 ; `唔 好 扮 野 啦 ..! 我 知 道 晒 啦 ..`
樂 ; `你 知 道 晒 ? 你 知 D 咩 先 ?`
翎 ; `知 你 鍾 意 既 係 小 諾 , 仲 唔 認 ?
樂 ; `.. 係 .. 我 鍾 意 佢 又 點 ?
翎 ; `咁 得 啦 , 我 幫 你 製 造 機 會 0V0+
樂 ; `係 咪 先 ._."?
翎 ; `緊 係 啦 ..! 我 都 想 我 個 FD 會 開 心 -V-+
樂 ; `佢 開 心 `?
翎 ; `總 之 你 唔 好 理 啦 , 聽 日 我 會 搞 點 `!
樂 ; `哦 , 咁 好 啦 , 掰 .W."
翎 ; `掰 `   

知 道 左 阿 樂 鍾 意 小 諾 既 小 翎 會 點 做 呢 -V-"?
而 小 諾 同 阿 樂 又 會 唔 會 一 齊 呢 @V@ ..
請 留 意 下 回 =D

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2008-7-15 10:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔知佢地會唔會係埋一齊呢.........
樓主可唔可以post多d ar.......
等咁耐先得一遍睇..........
唔夠(喉)ar.................

依 家 再 PO 啦 -W-" XD

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部
No.4`
上 堂 時 `

小 諾 因 為 夜 晚 係 到 打 機 ,
所 以 好 眼 訓 ; 連 書 都 冇 聽 就 訓 著 了 .W."
旁 邊 既 阿 樂 就 係 咁 望 住 佢 訓 0V0"
樂 { 心 諗 } ; `小 諾 好 可 愛 啊 .V."
突 然 有 股 眼 神 望 住 阿 樂 `
原 來 係 阿 鈞 ..!
樂 { 心 諗 } ; `有 病 -___- ? 係 咁 望 我 既 .. -    -" 都 係 唔 好 理 佢 ..!
Lunch Time 時 間 `
由 於 班 好 多 人 ; 所 以 係 咁 逼 出 門 口 ..!
有 個 男 同 學 因 為 企 唔 穩 ; 搭 住 左 小 諾 的 膀 頭 `
同 學 A ; `唔 好 意 思 ..`企 唔 穩 ..
諾 ; `唔 緊 要 ^^"
但 係 小 諾 見 到 阿 樂 同 阿 鈞 係 到 啤 住 個 同 學 A ..
諾 ; `你 地 兩 個 做 咩 啤 住 人 -___-"
樂 & 鈞 ; `冇 野 啊 -口-" ..
諾 ; `真 係 齊 心 -___-"

鈴 鈴 鈴 ..` { 3:45 放 學 }
翎 ; `諾 今 日 我 有 野 做 , 唔 陪 你 放 學 啦 .W."
諾 { 嘟 嘴 } ; `下 /口\ .. 哦 ..
翎 ; `唔 好 嘟 嘴 啦 .V." { 細 聲 } 你 會 開 心 的 XD
諾 ; `你 講 咩 啊 -口-"?
翎 ; `冇 .. 冇 野 ..! 咁 我 走 , 掰 -V-+
諾 ; `哦 , 掰 ..!
小 諾 返 屋 企 途 中 `見 到 間 OK 便 利 店 0V0"
諾 { 心 諗 } ; `好 熱 -V-" 買 支 雪 糕 食 先 `
諾 ; `吾 .. 好 多 味 , 食 咩 味 好 呢 -X-" ..
X ; `就 朱 古 力 味 啦 ..!
諾 { 拎 轉 頭 } ; `下 , 係 你 啊 ? 點 解 你 會 係 到 ./////."
樂 ; `唔 俾 我 係 到 咩 -,-"?
諾 { 面 紅 } ; `唔 係 `唔 係`
樂 ; `快 D 買 啦 ..!
諾 ; `哦 ..
買 完 後 , 佢 地 就 到 附 近 既 公 園 坐 `
諾 ; `吾 吾 , 好 味 >V< !
樂 { 心 諗 } ; `正 傻 瓜 ..! .3."
樂 ; `你 個 嘴 邊 都 有 雪 糕 啦 -W-" 我 幫 你 抹 -3-" ..
諾 { 面 紅 } ; `下 , 哦 `唔 該 你 =D
兩 個 人 互 相 對 望 `
樂 ; `其 實 .. 我 呢 ..
諾 { 無 知 } ; `嗯 ?
樂 ; `我 呢 .. 就 ..
諾 ; `.. ?
樂 ; `其 實 .. 我 呢 .. 就 呢 ..
諾 ; `有 屁 快 放 啦 -口- .. ORZ
樂 { 大 聲 } ; `其 實 我 好 鍾 意 你 ..!
諾 ; `... { 一 時 唔 知 俾 咩 反 應 }
諾 { 面 紅 } ; `下 , 我 .. 都 係 走 先 .. `
{ 小 諾 好 快 轉 身 走 了 ` }
樂 { 失 望 } ; `唔 通 係 我 嚇 親 佢 ? /_\"   

小 諾 竟 然 逃 跑 了 -口-!!
究 竟 佢 地 兩 個 會 點 呢 .________.

頂部
S!u希`)
初生嬰兒

會員編號 416678
精華 0
積分 227
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5792
狀態 離線
  閱讀全部
No.5`
小 諾 返 到 屋 企 `面 紅 氣 喘 `

諾 ; `我 傻 左 咩 `我 做 咩 會 走 嫁 -口- ..
諾 { 抱 住 小 熊 BB } ; `樂 話 鍾 意 我 .. 嘿 , 好 開 心 唷 >W<
諾 ; `不 過 會 唔 會 係 佢 玩 我 嫁 ? { 突 然 擔 心 }
{ 作 者 ; `你 好 白 痴 -___-+ }
突 然 小 諾 的 電 話 鈴 聲 響 `
翎 ; `諾 , 阿 樂 同 你 表 白 `你 做 咩 走 左 去 \W/ ?
諾 ; `下 ; 你 點 知 嫁 ?
翎 ; `呵 ` 你 唔 好 理 ._.+
諾 ; `古 古 怪 怪 咁 .____."
翎 ; `算 啦 -V- 我 叫 阿 樂 打 俾 你 , 掰
{ 翎 CUT 左 線 }
諾 ; `下 , 喂 喂 ..!
諾 ; `CUT 我 線 -___-"
電 話 又 再 次 響 起 `
諾 ; `喂 , 邊 位 ?
樂 ; `係 我 , 阿 樂 ..
諾 { 突 然 面 紅 } ; `做 咩 事 ?
樂 ; `其 實 .. 你 對 我 有 冇 意 思 .. =/////="
諾 ; `下 .. 唔 知 啊 ..
樂 ; `做 我 女 朋 友 , 好 冇 ?
諾 ; `你 唔 好 玩 我 啦 ..! 你 成 日 都 整 我 , 玩 我 ..!
樂 ; `我 冇 玩 你 ; 我 只 係 鍾 意 整 你 咋 ..!
諾 ; `咩 只 係 鍾 意 整 我 .. \口/"
樂 ; `我 .. 只 係 會 整 你 一 個 .. 我 唔 識 點 同 鍾 意 既 人 相 處 =////= { 樂 好 怕 羞 }
諾 ; `...
樂 ; `做 我 女 朋 友 , 好 冇 ?
諾 ; `嗯 .. 好 ..!
樂 { 好 開 心 } ; `好 YA >W< ! 老 婆 =V="
諾 { 怕 羞 } ; `傻 瓜 ; 洗 唔 洗 咁 開 心 ..
樂 ; `緊 係 要 , 嘿 嘿 ..!
就 係 咁 , 兩 個 人 傾 到 大 家 食 飯 為 止 `
食 完 飯 後 ; 又 有 電 話 打 黎 `
諾 { 心 諗 } ; `今 日 咁 多 電 話 打 黎 既 .. -W-"
諾 ; `喂 , 邊 個 ?
鈞 ; `你 阿 哥 啊 ._.+
諾 ; `阿 哥 ? 做 咩 事 ?
鈞 ; `冇 , 想 搵 下 你 傾 計 咋 嘛 ..!
諾 ; `你 都 幾 得 閒 嫁 Bo -口-+
鈞 ; `幾 啦 ..XD 其 實 我 有 樣 野 想 問 你 ..`
諾 ; `你 問 啦 ..`
鈞 ; `其 實 .. 我 可 唔 可 以 做 你 男 朋 友 ?
諾 ; `下 .. 哥 , 你 ?
鈞 ; `其 實 我 一 直 都 好 鍾 意 你 ; 由 中 一 係 走 廊 見 到 你 就 已 經 有 D 鍾 意 你 啦 ..!
        今 年 同 班 時 , 我 已 經 好 開 心 `呃 .. 得 唔 得 ?
諾 ; `咁 點 解 你 要 我 做 你 契 妹 !`
鈞 ; `因 為 我 唔 識 點 同 鍾 意 既 人 相 處 =////=
諾 { 心 諗 } ; `點 解 個 個 男 仔 都 係 咁 -___-" ..
諾 ; `呃 , 哥 `; 對 唔 住 .. { CUT 線 }

小 諾 訓 係 張 床 到 ;
{ 心 諗 } 點 解 今 日 咁 多 事 發 生 ..`? 算 , 唔 理 ; 訓 覺 先 `

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...