加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ﹌∥愛上你♥難道是我的錯嗎?×↘(原)+有少少粗口
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6233
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  閱讀全部
﹌∥愛上你♥難道是我的錯嗎?×↘(原)+有少少粗口

嘿嘿..
我又作新文章了喔`
希望你喜歡吧!`^^
是真人故事來的,,
這次也不要作太多篇幅好了
你們看得也辛苦;p
開始囉`
我今次作文係口語喔!
但係改變都唔係好大啦!
I hope you like it=]

-------------------------------------------------
第一章-
校長:[大家好..我地聖朔月中學又係新開期了..或者簡單黎講又係無聊既一個學期啦!但係各位同學都要讀好書!我地學校要求卓越!重有你地......]
雪:[開學無聊?邊個話咖!!不知幾開心!]
儀:[嘿..我講既~]
雪:[快d上課室啦!重講!想死-3-!]
儀:[哦!]
雪:[我係306喎..你呢]
儀:[一樣-_-v]
-306室
MIss:[各位同學你地好,上年我都教過你地某d人啦..相信你地都知我係邊個啦?我係MIss Yip..敬禮]
同學:[MIss Yip早晨....]
MIss:[好啦..咁你地自我介紹先啦!]
同學:[咁邊個先呀?!<3*]
雪{我唔會咁黑仔既..唔好係我..唔好...]
MIss:[Um...慕容雪!你先啦]
雪:[.....]
-1mInS
-3mInS
MIss:[..慕容同學..你可以開始啦..]
-5mInS
同學:[喂!慕容雪!你開始得未呀!我地忍夠你啦!]
雪:[咩料呀你地!]
MIss:[G00d!就係咁啦!放膽d!]
雪:[...哦]
雪:[你地都知我叫咩名啦?!我叫慕容雪]
同學:[你玩野呀?!岩岩先叫完你!你唔好扮曬野好喎!黑社會扮曬乖?!]
雪:[你講多一句我打你!]
同學:[....]
MIss:[好啦..慕容同學..繼續自我介紹一下..]
雪:[我叫慕容雪,15碎,獅子座,8月某某日生日,我既好朋友就係儀,佢全叫名黃羨儀,係男仔之中..好朋友到目前為止都係冇,我介紹完]
MIss:[好..唔該慕容同學,,下一位係邊位?]
熙:[我呀!我!]
MIss:[咁..由你黎啦..陳熙]
熙:[同學~相信你地都知我係邊個啦?]
同學:[追慕容雪追左幾個學期既校草呀嘛!冇人不知啦!]
熙:[呵呵..多謝!係啦..我叫陳熙,16碎,處女座,9月生日,我今日要係到再次向雪求愛!..雪!需然你對我超冷!但係,,我一樣好愛你!做我條女啦!...我..]
MIss:[ST0P!依家唔係比你求愛咖!坐番好]
儀:[老師~我可以介紹嗎?]
MIss:[當然可以]
儀:[大家好`我係黃羨儀~=P]
同學:[嘩~!羨儀!你好可愛`!]
儀:[嘿嘿..多謝..我今年15碎,同雪一樣8月生日~多謝你地支持~(笑)]
同學:[羨儀~我地永遠支持你呀~!]
儀:[老師~我介紹完啦~]
MIss:[咁大約就係咁啦!今日介紹完]
雪:[MIss,我想出一出去]
MIss:[嗯,盡快番喔!]
雪:[哦]
儀:[MIss!我又要!]
MIss:[嗯!]
-操場
雪:[儀..點解你總係可以咁多人鐘意?而我又唔係?]
儀:[因為我鐘意笑呀~!我地都係校花...姐係唔係令唔令既問題..你既笑容..永遠只會俾我睇到..但係偏偏男仔就鐘意女仔笑..]
雪:[笑咁多做咩?!無聊]
儀:[呵呵..果然係冰花喔,,名不虛傳嘛,,連對我都好惡喔...羨儀怕雪啦...]
雪:[嘻..羨儀不用怕喔`雪永遠都會保護你..]
儀:[嘿嘿..雪笑了...如果有相機就好了!史上不超過1張喔!]
雪:[我有冇咁惡..]
儀:[你如果想有男仔鐘意就笑啦~跟我笑下,,黎~一,二,三~笑~]
雪:[^^]
同學:[嘩!慕容雪笑呀!快d過黎啦!超難得咖!]
雪:[全部死開啦!左住曬]唔通..我真係要笑?
同學:[冰花,,笑下比我地感到一下幸福都好呀!]
雪:[笑左就唔叫冰花啦?!冇d常識!]
同學:[.....]
儀:[(拍拍,,)雪好勁呀~好串~咁先係真正既雪!^^]
雪:[^^]
儀:[雪,番唔番屋企?]
雪:[你屋企定我屋企定disco?]
儀:[我地各自既屋企呀-3-']
雪:[嗯...]
-屋企
雪:[你係邊個]
軒:[我係黑社會既某個人,自己黎搵我]
雪:[咩名]
軒:[我唔係你條令,記住我個名.我叫梁仲軒]
--------------------------------------------------------------------
記得留cm呀>3<'

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6233
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 喵咪女 於 2008-8-3 23:52 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
又一新作呀~~~
十卜的...
希望比之前果個更加好睇!!!

嗯;
上一次是較不可能
但這次是真實之會極有可能出現的..
我也希望你會喜歡吧!

+''♥招fd=)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6233
狀態 離線
  閱讀全部
第二章-
雪:[車!梁仲軒?!彩你都傻!]
-誰羨慕像我這樣強的人*
-長期地建設暗角都要扮開心(電話)
雪:[喂?]
儀:[雪..雪!救我..!有人要追打我!救命呀!..]
雪:[無聊!你係邊!邊個夠膽郁你我打到佢死!]
儀:[我..我係215街!嘩!..]
-嘟..
雪:[喂?!喂!羨儀!]
雪:[kao...又係一班咁既人!]
雪:[全部同我閃開!]
飛:[物水呀?!知唔知我大佬邊個呀?知就摺彈啦!]
雪:[你講緊你呀?!我係全屯門區既黑社會大佬既女!慕容雪!]
飛:[哈;慕容雪?!物水呀?!]
雪:[我都唔知?!你地白撈呀!]
軒:[Hi]
雪:[梁仲軒!?]
飛:[大佬!]
雪:[哦!你就係個個所謂既大佬呀?!收得啦`]
軒:[未必]
雪:[我都敢得罪?想我老豆郁尻你?!]
軒:[哈..你老豆先唔得閒啦!人地老人家係咁遠..]
雪:[你check我?!]
軒:[吹呀]
雪:[總之我警告你唔好郁我個fd!]
軒:[睇心情啦]
雪:[我慕容雪同你力鬥到底!儀!我地走]
軒:[呵呵..幾好玩呀..我唔信我搞唔掂你..]

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6233
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 假如有一天 於 2008-8-5 18:11 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
十卜十卜
我要睇呀,快d呀!!thx

^__^好呀~
多謝支持

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6233
狀態 離線
  閱讀全部
第三章-
儀:[雪..好多謝你...但係你好易會有大鑊..]
雪:[我撈慣黑社會咖嘛..唔洗驚..為左儀..我死都會救你咖..]
儀:[嗚...羨儀好鐘意雪呀...嗚...]
雪:[嘿嘿...唔洗喊啦,,,]
-屋企前
欣:[Hi~你係咪雪呀?你好得意呀~又有情有義!]
雪:[我係雪,我有義但係我冇情,我唔得意但係我好冷]
欣:[嘩嘩~不愧係雪呀~連講野都咁cool..]
雪:[um,,你係物水?]
欣:[你好~我叫邵可欣~]
雪:[哦..你搵我有事?]
欣:[冇事冇事!但係我好想好想x10000做你好朋友呀~]
雪:[唔好意思.我唔需要朋友,除左羨儀]
欣:[或者..我可以做第2個羨儀呢!]
雪:[冇人可以代替到羨儀,請回]
欣:[雪!我一定要做你好朋友!]
欣{嘿嘿..雪雪需然好冷..但係我做你好朋友既心意係唔會改變咖!}
軒:[欣]
欣:[仲軒?]
軒:[做到佢朋友未]
欣:[雪雪好冷喔,,,我做唔到..]
軒:[我咪叫你融左佢囉]
欣:[欣欣好想好想做佢朋友...但係...]
軒:[你一定會有機會,掰]
欣:[掰]
-第2日
MIss:[各位同學早晨]
同學:[MIss Yip早晨]
MIss:[好~!我地今日有2位新同學喔!請入黎啦]
欣:[Hi~大家好]
軒:[Halo]
同學:[男又酷女又cute...我地冇望啦!]
MIss:[呵呵..一定有機會既!]
欣:[老師.我可以揀位嗎?]
MIss:[喔喔!好呀~去吧]
欣:[雪雪~我可以坐你隔離嘛?(無限放光中..)*v*++]
雪:[.....-__-]
儀:[嘿嘿..雪有Fans囉~!]
雪:[人地係黎同你掙我咖-3-']
儀:[咁..咁..唔得!..你..你唔可以坐雪隔離!no!no! O0O∥]
欣:[(坐左)多謝^^]
儀:[哼哼!我唔會放過你咖!欣欣!>__<]
欣:[呵呵..夠膽過黎同我掙雪雪呀~(細聲)]
儀:[你..你好野!哼!\__/'']
軒:[嘿嘿..司徒閔風呢?]
雪:[你..你點知咖?!!]
熙:[喂喂..邊個係司徒閔風呀~]
軒:[呵呵..我講左你會殺左我~!唔講~]
雪:[你夠膽講我殺埋你!]
軒:[聽到啦?我咁後生重唔想死住-____-]
熙:[講呀!你唔講我叫全校女仔封殺你!!!!!!!]
軒:[雪鐘意既男仔,you know?]
熙:[雪鐘意既....男仔...?]
雪:[嗯,以前]
熙:[...]

+''♥招fd=)
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...