加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉轉``{ 壹 千 蚊 買 你 番 黎 玩 ,, 抵 喇 !` } 50集大結局[完]
載入中 ...
櫻花雪影
高級會員

會員編號 149007
精華 0
積分 1578
帖子 624
威望 0 點
I-See幣 13427 錢
GAME幣 262 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-7
註冊天數 6621
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 櫻花雪影 的帖子
好好睇呀!!!!
好想快d睇到結局呀!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kamiso
初級會員

會員編號 212846
精華 0
積分 482
帖子 130
威望 0 點
I-See幣 10055 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-20
註冊天數 6454
來自 呀媽個肚
狀態 離線
  只顯示 kamiso 的帖子
有無經原創人同意先p0!?
仲有.講番係系邊度轉貼過黎!

fahrenheit.pakh0.小馬.敖犬* 我愛您們!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~夢之天使~
中級會員

會員編號 359524
精華 0
積分 893
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-16
註冊天數 6124
來自 天使梗係泥自天堂啦!!!!!!
狀態 離線
  只顯示 ~夢之天使~ 的帖子
我睇到喊左出泥......
雖然劇情永遠都係咁....
但我次次睇親都喊.....
十卜十卜~快d po結局啦~~
i am waiting for the ending~

頂部
╭☆檸檬
吹水新手
` 鬼王- 粉絲:)))

會員編號 165080
精華 0
積分 5590
帖子 2661
威望 0 點
I-See幣 22616 錢
GAME幣 17592 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-17
註冊天數 6580
來自 某 地 方 – *
狀態 離線
  只顯示 ╭☆檸檬 的帖子
我十卜呀 ..好想一之就睇哂佢呀

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5961
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
*PLAY`47  ,;`爰我...別走<3*` 好嗎.? *

[m00n bar;]
鈞`ah浩哥...你甘死蠢嫁`! 你差一步咋.. 你居然讓番比人...
ah浩望住台面個部壞左既電話...
個部...令ah杰有勇氣搶番ah清既電話...
其實個日...ah浩系無意中聽到ah杰同ah倫既對話...
所以佢先做場戲出黎...
即使...佢好想ah清會同佢一齊...
旦系先決條件系....ah清心入面個個...系佢...
鈞`不過個個ah清真系好勁0.0`!!! 可以令2個吾動情既人甘為佢0.0`
浩`你個ah妍都吾差丫`
鈞`不過佢心入面好似己經有個人...
浩` 邊個.!?
鈞`甘又吾知w0r-,-'|
ah浩睥一睥佢...
鈞`嘩...比你一睥凍左好多... 走先喇下...閉閉-,-!
ah浩望住部電話...苦笑左下..`
講番ah清個邊.....ah清推開前面d人....
腳步好沉重...一步一步甘行過去...
路人`唉..隻狗個主人一定好傷心..隻狗甘後生甘細個就死左/33\'
..-___________-'| 狗!?
ah清即刻衝過去....
訓系地下既...只系一隻狗仔....
吾系ah杰...吾系ah杰.!!! ah杰無事;]
ah清幾乎感動到想喊...
旦系..ah杰...佢究竟系邊.!?
杰`清..!?
望向對面馬路...佢搵左好耐既人...實實在在甘企左系到..
忍左好耐既眼淚終於流落黎...呢一刻..佢只系想衝過去抱住佢...
同佢講...佢吾想佢走..佢吾要佢走...
可惜...當佢跑過去既時候....
杰`ah清....................
比車既衝力撞到凌空既ah清....聽到ah杰把聲...嘴角依然掛住1個笑容...
ah杰抱住成身傷哂既ah清...
杰`老婆/333\老婆...! call白車呀!!!!!!!!!`
清`對..吾..住..ah/__\`我..吾..應..該..吾..信..你..嫁...
杰`老婆...你吾好有事呀/__\`我仲未追番你嫁....!!
清`如..果..有..機..會..既..話..我..一..定..吾..會..再..講..分..手..嫁..喇...
杰`有嫁..一定有機會嫁/__\!` 我地吾會分手...吾會嫁喇.`
ah杰d眼淚一滴一滴甘流出黎...連佢自己都控制吾到...
佢攬到好實...好驚懷抱入面既呢個人..會離開佢...
清`我..好....喇../333\'' 我..想..訓..覺...
杰`吾好呀..吾好訓呀`!!!! 你仲未嗌我老公呀!! 我仲未聽夠呀..吾好訓呀...
清`老..公...吾..好..喊...知....嗎...
ah清想伸手抹走佢d眼淚....見到ah杰為自己喊...好心痛..旦系..好幸福=]
ah杰捉住ah清隻手..擺系自己塊面到...
清`我..想..訓..陣...一..陣..就..夠....
講完之後...ah清己經昏迷左....
杰`清....你同我起身呀.!!!吾好訓呀!!!起身呀...!!!!!!!
無論ah杰點嗌點叫...點搖佢都好....
ah清依然系冇反應...
或者...就比佢狠心一次....任性一次...
一次.....甘多...

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6256
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
清死左也>/\<"??
吾好喇,,
大團員結局喇,,
清吾可以死嫁>.<"
杰刀未同番佢一齊,,
浩既搞出黎既誤會刀冇搞清楚嫁,,
sup"

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6913
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
點解ah清要死..
睇到我喊左勁多包紙巾`
希望會有兩個結局啦-_-

頂部
kamiso
初級會員

會員編號 212846
精華 0
積分 482
帖子 130
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6454
來自 呀媽個肚
狀態 離線
我問你野做咩唔答我-!?
我問你有無經作p0者同意先轉貼丫!

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5961
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子

QUOTE:
原帖由 kamiso 於 2008-5-17 10:35 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我問你野做咩唔答我-!?
我問你有無經作p0者同意先轉貼丫!

講真,我都唔知個原p0 0係邊,
同埋我0係第二到見到呢個小說好睇先轉,,
我真係唔知原來要問作者同意,
我今次都係第一次轉p0,
真係好唔好意思,
咁如果係咁既話,咁我唔再p0啦~
同埋點解我覺得你既語氣好似0係到罵緊我甘。

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
kamiso
初級會員

會員編號 212846
精華 0
積分 482
帖子 130
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6454
來自 呀媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 冰之雪花 於 2008-5-17 12:27 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

講真,我都唔知個原p0 0係邊,
同埋我0係第二到見到呢個小說好睇先轉,,
我真係唔知原來要問作者同意,
我今次都係第一次轉p0,
真係好唔好意思,
咁如果係咁既話,咁我唔再p0啦~
同埋點解我覺得你既語氣好似 ...

因為之前有人無問原創者就轉貼左
搞到成大班人鬧個轉貼人!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...