加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉轉``{ 壹 千 蚊 買 你 番 黎 玩 ,, 抵 喇 !` } 50集大結局[完]
載入中 ...
╭☆檸檬
吹水新手
` 鬼王- 粉絲:)))

會員編號 165080
精華 0
積分 5590
帖子 2661
威望 0 點
I-See幣 22616 錢
GAME幣 17592 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-17
註冊天數 6580
來自 某 地 方 – *
狀態 離線
  只顯示 ╭☆檸檬 的帖子
我唔要啊清死呀 ..
我要佢永遠愛唔杰
同啊杰一齊

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5961
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子

QUOTE:
原帖由 kamiso 於 2008-5-17 01:22 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

因為之前有人無問原創者就轉貼左
搞到成大班人鬧個轉貼人!

但係我見h0多論壇都有轉呢篇野ma,,
甘我唔轉囉,聽你甘講就..

hal0**////////..\\\\\\\\
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
糖癡豆
初生嬰兒

會員編號 412511
精華 0
積分 229
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 9632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-5-10
註冊天數 5856
狀態 離線
  只顯示 糖癡豆 的帖子
唔好喇,,好好睇唷...

頂部
~夢之天使~
中級會員

會員編號 359524
精華 0
積分 893
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-16
註冊天數 6124
來自 天使梗係泥自天堂啦!!!!!!
狀態 離線
  只顯示 ~夢之天使~ 的帖子
嘩....係都po埋個結局先啦!!!
最多之後唔轉po嫁姐.....

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線
好啦~~咁我p0到個結局佢,,
因為我都覺得有頭冇尾始終都唔係幾好,,

*PLAY 48 ___只願你能醒來,;<3`*

等左好耐好耐,,, 手術進行中既紅光終於熄左,;
醫生出到黎...ah杰佢1就第1時間仆過去,;
杰`點丫.!?`
醫生`傷者既情況好危險,; 佢腦入面既有積血,,,旦系太接近神經線所以無辦法開刀,;宜家唯有睇傷者既意志..如果佢醒得番梗系好..旦系醒吾番既話..可能會變成植物人,; 甚至會死,;!
妍`點解會甘嫁/333333\'! 死人梁文杰,; 你點解吾好好睇實清清呀!!
ah妍一路喊,,一路打佢...旦系ah杰都無反抗,,
如果可以...佢寧願訓系到個個..系佢,,
倫`妍ah..你咪甘喇...ah杰佢都吾想嫁嘛...
醫生`你地可以入去睇佢...旦系吾好太嘈,;
ah妍入到去...見到ah清帶住個氧氣罩郁都吾郁...就好激動,,,
妍`ah清丫...起身丫...你點可以訓系到嫁...
     你吾醒番邊個陪我去買衫呀/3\"! 起身呀...
倫`妍呀..你吾好甘喇,; 冷靜d喇'!
妍`哥/333\ ... 嗚...點解ah清要甘慘丫,,點解乜野都要發生系佢身上呀...
ah妍攬住ah倫系到喊..
倫`傻妹黎既..你都識講喇...
ah倫望住ah清...
倫`ah清經歷左甘多野...今次一定會冇事嫁...
妍` 嗯..佢一定會冇事嫁/3\'
倫`我地出番去先喇...等ah杰系到陪住ah清喇...
ah杰見到佢地出去之後...就拎左張登坐系ah清隔離....
之後拎起ah清隻手...從手心傳黎僅餘既體溫令到ah杰捉得更加實,,,
杰`老婆...起身喇...`
ah杰講得好輕...好溫柔,,,
杰`你醒番喇好冇...我會乖,,我會聽哂你話嫁喇...
     你叫我改既野..我都有改嫁..你叫我吾好做咩..我都無去做...
     旦系點解你要訓系到吾理我...
一滴...兩滴...ah杰既眼淚滴哂落ah清隻手到...
旦系ah清依然冇反應,,
ah杰好努力甘h0ld住自己既情緒... 好努力甘令到d 眼淚吾好留落黎...
杰`你吾系好鐘意睇電視嫁咩..d電視既情節吾系個男主角既眼淚滴左落
     女主角隻手到..個女主角就會醒喇咩.!? 甘點解你仲要甘狠心...
     你知吾知丫..你吾理我,, 就再冇人管我嫁na,,最多我應成你...
     以後吾會再發生d 好似嘉儀甘既事嫁喇,,我吾會再令到你講分手..
     我吾會再比你走嫁喇...你乖喇...起身喇好冇...
ah杰望住ah清...望下望下.....就訓著左....
系夢入面.....
杰`你系邊個.!?
某`你吾洗理我系邊個...你只要答我既問題...
杰`咩問題`!?
某`我有辦法令佢醒番...不過你要知道...每樣野都會有條件...
杰`咩條件.!?
某`佢醒番之後...腦入面只會得番你對佢吾好既回憶,;
     同埋馬子浩對佢好既記憶...
杰`下.!!!!
某`換言之,; 佢醒番之後... 心入面會好憎恨你...
     同時..佢會一心一意甘鐘意馬子浩 ...
杰`-_____-"|
某`你當然可以吾應承,; 旦系佢會系24小時之後失去心跳,;
杰心諗,; 如果ah清吾再鐘意我,, 甘仲有咩意思?!
某` 諗成點丫.!?
杰` 我.........[

頂部
糖癡豆
初生嬰兒

會員編號 412511
精華 0
積分 229
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 9632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-5-10
註冊天數 5856
狀態 離線
  只顯示 糖癡豆 的帖子
1樣既...個到..有2個48..

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5961
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖癡豆 於 2008-5-18 03:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
1樣既...個到..有2個48..

係啵.唔該哂丫,,-0-

頂部
alice_mingching
初生嬰兒

會員編號 403641
精華 0
積分 326
帖子 38
威望 0 點
I-See幣 11213 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-30
註冊天數 5957
狀態 離線
加油呀~快d po埋佢啦

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6101
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
好緊張呀!!0口0
吾知阿杰會洞揀呢?
阿清又會吾會鍾意番阿杰呢?
阿浩..尒咪搶走阿清呀!!!!!.口.

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5864
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
我都吾知個結局講咩野=],,,冇加喇,,個結局真係吾係幾好w0r= =

都吾知講咩野,,,好似冇結局甘囉,,,不如我地自己作過= =''

唯 曖 小 軒 <3
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...