加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
________[ cHhhh 23 ] - ) ( *◆

峰 緊 系 簡 我 咖 NA`

峰 : 我 緊 系 錫 我 至 愛 既 老 婆 仔 NA`=)

根 住 就 咀 過 黎 NA`-3-

峰 : 老 婆 . . 甜 吾 甜 牙 ? xD

我 : [ 面紅 ] 變 太 ! xDD

之 後 我 地 無 玩 N A "

搭 車 返 屋 企 個 陣 . .

琪 同 俊 1 齊 走 " 佢 地 吾 同 我 地 既 !

我 就 同 峰 " 月 " 樂 " 銘 走 N0R`順 路 MA=)

------------------------搭 車 中 ----------------

我 好 奇 怪 點 解 銘 無 出 過 1 粒 聲 N0R-___-"

我 : 銘 可 ? - 做 咩 你 吾 講 野 牙 ?

峰 : 系 N0R ! 好 似 無 聽 過 你 把 聲 WOW`

樂 : 喔 .. 佢 份 人 系 咁 咖 ! 佢 吾 系 成 日 講 野 咖 !

我 : 超 ! 月 月 .. 你 住 邊 咖 ?

月 : 我 住 系 XxXxXx !

我 : 同 我 地 差 吾 多 na -3-

銘 : 你 地 ? - 你 同 峰 1 齊 住 咖 ?

我 : 喔..吾 記 得 同 你 地 講 ! 牙 峰 系 我 既 組 客 泥 咖 !=)

樂 : 難 得 難 得 !

月 : 難 得 什 麼 ?

峰 : 銘 會 出 聲 N0R =)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6156
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
銘禁少出聲嫁.....
SUP..
PO啦..
PO啦...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6126
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
Supp0rt

吾 講 都 無 留 意 銘 系 度 Tim =   =v

快 D P0. 好想睇!

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
頂部
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6126
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
好 想 睇 ar .. 快 D..

我 第 六 感 覺 得..

銘 會 鐘 意 妍..

傑 想 溝 妍 ..

=___=

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6466
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
吾講吾知有銘呢個人-3-`xp
快p0st吧-v-
sup`:)

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
我要睇唷'
你要識做呢''>v<!*

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-13 05:26 PM 發表
銘禁少出聲嫁.....
SUP..
PO啦..
PO啦...

性格係咁ma..
THzzz*
宜家p0了`

QUOTE:
原帖由 :..鬼娃..: 於 2007-8-13 06:50 PM 發表
Supp0rt

吾 講 都 無 留 意 銘 系 度 Tim =   =v

快 D P0. 好想睇!

THzzz*
咁衰嫁-0-"
ok*宜家p0`
嘻..

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 :..鬼娃..: 於 2007-8-13 06:51 PM 發表
好 想 睇 ar .. 快 D..

我 第 六 感 覺 得..

銘 會 鐘 意 妍..

傑 想 溝 妍 ..

=___=

ok*宜家p0喇`
你d第六感都幾準啵..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-13 07:03 PM 發表
吾講吾知有銘呢個人-3-`xp
快p0st吧-v-
sup`:)

又係咁衰嫁-0-"
ok*宜家即p0..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-13 07:44 PM 發表
我要睇唷'
你要識做呢''>v<!*

ok*即p0喔..
不過你都要識做啵-xDD"

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線
________[ cHhhh 24 ] - *◆

樂 : 難 得 難 得 !

月 : 難 得 什 麼 ?

峰 : 銘 會 出 聲 N0R =)

之後我地就返屋企N0R`

返到去...有人打俾我 !

{ 我不要自己一個人 去面對未知的迷宮 } <-------電話聆聲

我 : 喂 ! 邊位 ?

X : 銘牙..

我 : 喔...打比我做咩AH ? =)

銘 : 無牙..無聊咪打比妳N0R`

我 : 你吾系成個自閉仔咁既咩 ? xD

銘 : 搞錯AH..咁樣話人 ! -___-"

我 : hahaa`講笑姐 ! =) [ 笑 ]

銘 : 我只系比較吾中意講野 ! 絕對無自閉-___-"

我 : ok..得得得 ! 本小姐信你-3-

峰 : 邊個黎咖 ?

我 : 銘N0R`

我 : 銘牙..我地見面再傾NA..拜拜 [ CUT ]

峰 : E也..老婆AH..你做咩無NANA同佢傾訐AH ?

我 : 無牙..佢打比我既 ! 話無聊WOW..

峰 : 吾得牙..我呷燥 !xD [ 成個細佬仔咁 ]

我 : 呷飽佢..我訓覺 ! xD [ 行左去間房到 ]

峰都有跟住泥`同我1齊訓 !=)

峰 : 老婆..你吾理我NA ? [ 可憐的樣子 ]

我 : XDDD [ 笑 ] 傻佬..我點會吾理你牙 ?!

峰 : hahaaa` [ 笑番 ] 錫淡先na`

我 : [ 鍚左佢個咀1淡xD ]

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線
________[ cHhhh 25 ] - *◆

第2日早上....

我同峰如常地返學`

我地都系系到傾計na`-3-

我 : 等等 ! 我去1去toilet先 ! :p

點知經過男廁有人拉左我入去 ! -___-"
跟手...咀我 !

我 : {推開個條友,系咁抹咀}" 你老未AH ! 邊位牙 ?

1望...原來系 !?

我 : 系你 ? {怒啤佢}

傑 : 我掛住你MA` <--------仲記吾記得傑牙 ?

我 : 慳D NA` 頂你個肺"

峰個邊...峰見我咁耐無出黎`就諗住搵我 !
佢經過男廁 ! 聽到我把聲..不過聽吾到我講乜 !
佢就入左黎 !

傑 : { 再咀多次我 }

峰 : 明曬 ! 吾怪得咁耐NA`原來系到偷情 ! [ DOWN+勁火 ]

我 : 峰 ! 無牙..我無`

峰 : 無 ? 無又會咀對咀咖NA可? [ 勁火 ]

我 : 系佢咀過黎咖...吾關我事架 [ 喊 ]

傑 : 咩你咁講野牙 ? 你岩岩仲好享受咖 [奸笑] <---無人見到-v-

峰 : 哼 ! 人證都有埋 [ 勁火 ]

我 : 嗚...我無牙`佢屈我咋 " 點解你吾信我WOR`
我真系無牙` [ 喊得好可憐 ]

峰 : 賤貨 [ 打左我1把 ]

峰 : 死仆街 [ 打左傑1拳 ]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...