加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
________[ cHhhh 26 ] - *◆

峰 : 賤 貨 [ 打左我1把 ]

峰 : 死 仆 街 [ 打左傑1拳 ]

就 咁 ...峰 就 走 左 !

我 : 點 解 ..點 解 你 要 屈 我 ? [ 喊 ]

傑 : 點 解 ? 哼 !
-----我 就 系 要 拎 走 曬 所 有 屬 於 X X 峰 既 野 !
-----包 括 你..

我 : 你 目 的 達 到 N A ` 開 心 N A ?
-----你 點 解 要 咁 憎 佢 ? [ 喊 ]

傑 : 死 對 頭 `大 家 都 系 黑 社 會 ..
-----話 埋 比 你 知 ..上 次 打 峰 個 個 都 系 我 地 [ 奸笑 ]

佢 講 完 又 系 咁 走 左 `-____-"

就 咁 ..我 又 落 番 去 課 室 !

但 我 想 不 到 峰 也 在 `
也 是 的 " 現 在 是 上 課 時 間 =V=

我 行 左 入 去 " 坐 番 埋 位 !

峰 : [ 見到我隻眼好紅 ]
{心諗 : 你知吾知你hurt得我好緊要ah?點解你要咁做?}

我 : [ 無出過1粒聲`全日扒系到 ]

小 息 *

柔 : 小 妍 妍..你 同 小 峰 峰 做 乜 ah?

妍 : 不 如 你 問 佢 好 無 ah? 我 真 系 好 累
-----想 休 息 下 ..T^T

柔 : [ 拉左峰過去 ] X X 峰 `你 同 小 妍 妍 做 咩 AH?

峰 : 佢 岩 先 去 廁 所 偷 情 -___-" [ DOWN ]

豪 : 吾 系 ah`無 可 能 咖 bOr`

峰 : 但 系 ..系 我 親 眼 睇 到 咖 ` ! [ down ]

聆 聆 聆 ..話 咁 快 就 要 上 堂 ` 佢 地 都 無 再 傾

我 就 訓 左 成 日 ` 好 似 脫 離 左 呢 個 世 界 咁=V=

到 放 學`

柔 : 小 妍`你 今 日 有 無 街 去 ah?

我 : 我 想 返 屋 企`天 日 見 ..拜 拜 !

我 返 到 屋 企 ..成 日 系 間 房 到 喊T^T
峰 ? 都 吾 知 佢 今 日 會 吾 會 返 黎 TIM`
但 系 ...系 12:30 峰 佢 返 左 黎 `=V=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6156
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
峰禁衰嫁...
唔信小妍...\ _ /
跟住點呀..??
sup...
po啦..>.<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6126
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
...'

個 峰 好 衰 \口/ '

我 覺 得 傑 系 首 先 玩 玩 下

之 後 發 現 真 系 /\/\ 左 妍 ..

亦 是 我 的 第 六 感 =3=

估 下 的 xd'

峰 好 衰 \口/

快d p0

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
快d na><!!!*

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6466
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
搞錯牙-3-
自己條女都吾信-3-
我要睇我要睇-3-
我識做架喇-3-
你快d`p0st啦-v-xd

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

小明呀,,
我黎左啦,,
真係好睇呀,,
我唔明點解自己條女都唔信-3-,,

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-14 12:59 PM 發表
峰禁衰嫁...
唔信小妍...\ _ /
跟住點呀..??
sup...
po啦..>.<

嗯..
不過佢都係一時火遮眼姐"
睇落去咪知囉=]]
THzzz*
宜家p0喇`

QUOTE:
原帖由 :..鬼娃..: 於 2007-8-14 01:00 PM 發表
...'

個 峰 好 衰 \口/ '

我 覺 得 傑 系 首 先 玩 玩 下

之 後 發 現 真 系 /\/\ 左 妍 ..

亦 是 我 的 第 六 感 =3=

估 下 的 xd'

峰 好 衰 \口/

快d p0

個個都話峰衰既=3="
咁就要睇下你第六感係咪真係咁準喇`
ok*宜家p0"
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-14 07:35 PM 發表
快d na><!!!*

ok*即p0!!
THzzz*

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-14 07:59 PM 發表
搞錯牙-3-
自己條女都吾信-3-
我要睇我要睇-3-
我識做架喇-3-
你快d`p0st啦-v-xd

其實你地有試下由牙峰個角度黎睇...
好多時我地都係咁嫁..
ok*即p0!!
THzzz*

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-8-14 10:04 PM 發表
小明呀,,
我黎左啦,,
真係好睇呀,,
我唔明點解自己條女都唔信-3-,,

嘻..
其實你試下由唔同既角度睇..
牙峰嬲都唔怪得佢嫁...
不過佢又真係暴力左dd既=]]
AnyWaY..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線

________[ cHhhh 27 ] - *◆
-
-
我 返 到 屋 企 ..成 日 系 間 房 到 喊T^T

峰 ? 都 吾 知 佢 今 日 會 吾 會 返 黎 TIM`

但 系 ...系 12:30 峰 佢 返 左 黎 `=V=

咁 岩 個 時 ` 我 喊 完 想 飲 水

出 左 去 ` 同 峰 你 眼 望 我 眼 =V=

最 後 系 由 我 走 入 去 廚 房 飲 水 令 到 無 咁 監 介 "

我 出 番 黎 ` 見 到 峰 坐 左 系 SOFA 睇 TV`

我 諗 住 同 佢 解 釋 NA`

就 走 過 去 佢 旁 邊 坐 低 "

我 : 峰 ..我 真 系 無 AH ` 點 解 你 吾 肯 信 我 AH ?

峰 : 哼 ! 信 你 ? 上 次 知 吾 知 點 解 我 比 人 打 AH ?@@

我 : 你同傑系死對頭AH MA`

峰 :
根 本 吾 系 ..我 系 為 左 你 咋 ! 佢 中 意 你 AH`
如 果 我 吾 比 佢 打` 佢 會 搞 你 AH`
但 估 吾 到 你 會 同 佢 1 齊 AH` [ 惡+想喊 ]

我 : 我 真 系 無 AH " 佢 屈 我 咖 咋 [ 拉住峰隻手+喊 ]

峰 : 我 吾 會 信 你 咖 ! 系 我 親 眼 見 到 ! [ 大聲+惡+勁大力FING開我隻手 ]

點 知 佢 1 FING`
我 隻 手 就 整 到 個 尖 角 ..流 好 多 血 =V=

我 : 呀 ! 好 痛 AH`>"< [ 勁喊 ]

峰 : { 心諗 :對吾住AH..我吾想咖 ! 我真系好愛你咖>"< }

但 系 佢 都 系 無 扶 我 ..仲行左入房 !

我 就 見 到 峰 既 面 上 劃 過 了 眼 淚 T^T

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線

________[ cHhhh 28 ] - *◆

我 就 見 到 峰 既 面 上 劃 過 了 眼 淚 T^T

就 系 咁 ..峰 都 系 吾 信 我 "

我 就 自 己 慢 慢 行 去 廚 房 搵 D 野 整 下 個 傷口 !

整 完 我 就 返 入 房 勁 喊 >"<

到 第 2 日 " 我 好 早 就 返 左 學 校 ..
廢 時 到 時 起 身 面 左 左 !

我 返 到 課 室 "

姣1 : 8 婆 ..低 你 死 NA " 同 峰 哥 散 左 WOR`

我 無 出 聲 ..就 咁 行 番 埋 位 !

廢 時 對 號 入 座 NA !@@

點知 ..我 個 位 有 個 姣 婆 坐 左 !
佢 仲 同 峰 系 到 激 咀 !

我 : [忍住淚水] 8 婆 ..讓 開 NA !

峰 : 妖 ..你 坐 住 第 2 到 先 NA ! 左 住 曬.

柔 :
[打左峰1把] 屌你咩 ! 你吾信妍..得-我忍你!
宜家你仲坐左佢個位同條姣系咀..我就忍吾到你 ! -___-"

峰 : 8 婆 ..再 嘈 牙 嫂 都 無 面 比 ! [惡]

豪 : 你 夠 膽 咪 打 佢 N0R " 兄 弟 都 無 情 講 AH` ! [惡]

我 :
陳 子 峰 `你 吾 信 我 你 1 定 會 後 侮 !
仲 有 ..宜 家 開 始 你 既 事 同 我 無 關 !

峰 : 咁 得 NA ` 你 不 犯 我 ..我 不 犯 你 !

講 到 呢 到 就 打 聆 NA"

我 就 坐 左 系 柔 旁 邊 !
豪 就 為 左 我 坐 左 去 柔 前 邊 !

1 路 上 堂 我 都 同 柔 / 豪 傾 計 *
我 都 想 知 道 自 己 系 咪 真 系 放 棄 左 牙 峰 !
但 系 我 認 我 呢 幾 堂 系 已 經 吾 記 得 左 佢 NA`
掛 住 同 柔 佢 地 傾 計 =)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...