加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 *小豬* 於 2007-8-17 12:55 PM 發表
十卜你丫~~~~
快d∼post啦

我當初睇果時而為會唔好睇,
點先睇睇下,開始迷上左

THzzz*
ok*宜家p0!!
ME t00 -v-`

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-17 01:17 PM 發表
之前峰hunt小奸禁傷..
2家仲要同佢講野...
打佢啦..小奸..><
po啦...
跟住點哇...
sup..

-0-"我不贊成暴力-xDD"
OK*宜家p0!!
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

* CH 36 { 下 } =)

then我同峰 都做返 fd =)

柔同豪都返返黎喇 ` !
見到我同峰咁好傾 `我諗佢地都舒服曬掛 `xD

賢 :: 吾該 !!! 有無人理下我咁呢 ?-VV-

我 :: 吾好意思ah `忽略左你T!M =]]]

柔 :: 哈 ..佢吾會介意既 !-3-

根住..我地系咁傾計 !xD
好開心ah呢日 !-3-
之後11:00幾..佢地話走LU*
````我地1路行去答車 `1邊傾計 !
無耐 ..我電話響 !!

{ 別再管誰咒你 * 曾經荒謬 * 闖蕩異地 * 亦未枉相戀 * 超出煩惱的禁忌 } <---電話聆聲
因條街好靜 ..所以佢地聽到我地既對話 ! 不過無咩野既 `我都吾介意

我 :: 喂 ?!

楠 :: 你系邊ah ? 仲未返屋企既 ?-vv-

我 :: 我宜家去緊答車咖na `!

楠 :: 我黎接妳ah!

我 :: 吾洗na `柔同我1條路咖 ..你吾洗擔心喇 `-3-

楠 :: 咁...你返到屋企打個電話俾我 `-3-

我 :: 得na `長氣 xD

楠 :: ok ..bye` !

收左線之後 ..柔佢用d吾知點既眼神望住我 `xD

我 :: 柔柔 ..妳隻眼無事MA ?!

柔 :: 衰妹 `你拍拖ah?

我 :: 下 ..吾系丫 ..朋友黎既 !

柔 :: 朋友傾電話會傾到你咁發姣 ?xD

我 :: 我俾次機會你講多次 !-3-

柔 :: 姣-婆-妍 ! {大叫 }

我 :: 吾玩喇 ..有車ah`

柔 :: 咁多位 ..再見na `=3=

1邊坐車 `我都同柔柔豬傾計 `!

-3- 傾心事 !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

* CH 37 =)

1邊坐車 `我都同柔柔豬傾計 `!
-3- 傾心事 !

柔 :: 喂 ..講真NA ` 頭先打俾你個個系咪你條仔姐 ?

我 :: * 真系吾系 * FD黎咋 `-3- 下次介紹你識NA

柔 :: FD會咁著緊妳 ?! 明顯地佢對妳有野W0R

我 :: 下 ..呢層我無諗過W0R -00-"

柔 :: ` 笨 -* 咁你對人地點AH `?

我 :: 吾知AH ` 不過佢對我好好 * 佢會令到我好開心 {笑}

柔 :: 睇下你笑得幾甜 ` 仲吾系對人有野 XD

柔 :: 旦系我見妳同峰好傾左W0R ` 對人仲有無野AH ?

我 :: 同佢系FD咋 `

柔 :: 個男仔應該好仔黎咖 ` 諗下人NA !!!

我 :: {笑} - 呢樣野我都知 =)

柔 :: 好NA ..到NA ` 落車LU*

落左車 ` 我地都各自返屋企 *
返到屋企 ` 見到家姐系到 ..好掛住佢 =)

嘉 :: 妹 ..返黎NA ?-3-

我 :: 系AH ` 家姐 ..好掛住妳AH `=)

嘉 :: 系咪先 ? 近排你點AH ?

我 :: 都okay AH ..不過有D野煩咁囉 `

嘉 :: 有咩野講我知W0R ` 睇下我可吾可以幫下妳 !!!

我 :: 姐系咁 ...我同峰 做返 fd * 旦系呢 ..我吾知自己對佢仲有無野 !!!

我 :: 另外 ..我覺得自己好似中意左個男仔咁 * 旦系又吾知系咪W0R `

我 :: 仲知好亂NA*

嘉 :: 好簡單姐 ..試下咪知囉 *

我 :: 試 ? 點試AH ? -V-

嘉 :: 就聽日NA ` 聽日你就知 `

我 :: -000000- {無奈}

之後我返入房 ` 沖涼 ..根住大字型咁訓落床-V-"
1路系咁諗諗諗 * 諗諗下都訓左 `

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

* CH 38 =)

之後我返入房 ` 沖涼 ..根住大字型咁訓落床-V-"
1路系咁諗諗諗 * 諗諗下都訓左 `

訓到聽朝 -V- 我都仲記得家姐同我講果d野 ..
佢話要試 ` 我真系想知佢點試 @0@

根住我搞埋d野就返學 ..
咩人都無call ` -___-"

{ 我很需要反思再造句子 * 滿腔壓抑應該到此 } <---電話聆聲

柔 :: honey ` 系邊 ?

我 :: 上學途中 XD

柔 :: 做咩吾叫你老婆我ah ?!

我 :: 你吾搵你老公 ?! 我自己返得na `

柔 :: 人家掛住妳ma XD

我 :: 我掂咖NA ` 衰佬 ..返到學校搵我na`
吾好溝仔w0 -3-

柔 :: 車車車 ..系咁 ..byE !!! {cut線 }

根住行行下都到j0 ` 見到楠系學校門口 ..
吾知望d乜 ?!

我 :: 楠 ..望乜ah你 ?!

楠 :: 睇下小妍返左黎未l0r ..{ 仲望緊 }

我 :: { 0咀} 先生 ..搵我ah ?!

楠 :: { 望過黎 } 你幾時入j0黎咖 ?! 你曉飛咖 ?XD-3-

我 :: { 打下佢個頭} 傻左ah你 ?! -3-

楠 :: 食左早餐未ah ?!` 睇你個衰樣都未食咖na ..

我 :: 明知故問 !!! -3-

楠 :: hehe ` 拿 ..買左比你na !!! =) { 拎份早餐俾我}

我 :: 多謝曬ah `-3- 我愛你 X} {即拎黎食 }

楠 :: 吾洗食得咁急 ..慢慢na `

之後我食食下有人拍左我1野 `
搞到我勁咳 `-___-"

我 :: 咳咳 ........咳 .........咳

楠 :: { 拍我背} 無事牙ma妳 ?!`

柔 :: honey ` 我吾系有心咖 !!! 對吾住ah `

我 :: { 飲水 } 咳咳 ....... 無咩事na `

柔 :: E .. honey !!! 呢位乜水黎咖 ?!` 溝你咖 ?

我 :: 佢咪系楠l0r ` { 同楠講} 呢位系 柔 !-3-

柔 :: 楠系ma ?` 你吾好溝我老公牙 ..打你咖 !!!

楠 :: { 無奈 } 下 ...喔 @0@

我 :: 吾洗聽佢講野咖 ` 佢顛咖 ..我地去上堂na `=)

頂部
~小晞~
初級會員

會員編號 339916
精華 0
積分 514
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 12861 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-30
註冊天數 6193
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 ~小晞~ 的帖子

十卜你FOREVER

頂部
H!u.
吹水高手
囂大哥.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 91220
精華 0
積分 8024
帖子 4683
威望 0 點
I-See幣 34723 錢
GAME幣 1685 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 janet2005
閱讀權限 100
註冊 2005-12-24
註冊天數 6745
狀態 離線
  只顯示 H!u. 的帖子

楠刀好好牙` *v*

買埋早餐比妍.,明冧佢Naa*

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6179
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
楠真係好人...>v<
sup..
po啦哇...

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6490
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
楠好好人*3*`
我鐘意佢多過峰-0-`!xp
p0st哦:)
sup`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ~小晞~ 於 2007-8-18 12:18 AM 發表
十卜你FOREVER

嘻..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 H!u. 於 2007-8-18 01:01 AM 發表
楠刀好好牙` *v*

買埋早餐比妍.,明冧佢Naa*

係牙..
不過妍都係鍾意峰`
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-18 01:17 PM 發表
楠真係好人...>v<
sup..
po啦哇...

係牙..
THzzz*
即p0比你`

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-18 09:07 PM 發表
楠好好人*3*`
我鐘意佢多過峰-0-`!xp
p0st哦:)
sup`

嗯嗯..
喔`
ok*即p0!!
THzzz*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...