加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6262
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-9-13 05:43 PM 發表
我又黎啦哇...><
同銘傾電話果個係邊個個呀..??
我要睇呀...>.<
SUP...

嘻嘻`
睇下咪知囉"
THzzz*

QUOTE:
原帖由 MIKI0328 於 2007-9-13 07:04 PM 發表
我又泥喇/3\
我想睇多d ah.xd
日日刀supp0rt你;
加油.

呵呵`
咁你就要多d黎+卜LAaa"
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6262
狀態 離線

[[[[[-Ch 70`

樂 `:: 喂 ; 邊個黎咖?

銘 `:: 無 ....

銘 `:: 1陣間你地仲去邊呀?
我 `:: 不如我地搵下琪佢地呀!
傑 `:: 都好既 ;
樂 `:: 咁我打俾俊喇`
_____

我 `:: 喂? 琪呀?
琪 `:: ..嗯 ; 咩事呀?
我 `:: 無 ; 妳1陣出唔出黎呀?
琪 `:: um ......
我 `:: 放心喇 `妳走左之後佢都返左屋企!
琪 `:: ...................
我 `:: 我當妳出咖喇! 咁好喇 ! 晏D打俾妳-3-`
_______

樂 `:: 喂 ; 屎忽俊*v*
俊 `:: 邊lun個- -`?
樂 `:: -v-呀樂呀`
俊 `:: 喔 ; 咩事
樂 `:: 你1陣出唔出黎?
俊 `:: 唔喇!
樂 `:: 你唔想哄返個老婆咩- -
俊 `:: 想 ; 但係又可以點`?
樂 `:: 咁咪得囉 ` 佢1陣都出黎咖!
俊 `:: 我都係唔去喇 ; 佢唔會想見到我
樂 `:: 咁你係咪想分手先- -`
俊 `:: 緊係唔係`
樂 `:: 咁咪係囉! 你唔去你無可能會哄得返個老婆!
俊 `:: 唉 ; 咁是但啦!
樂 `:: 嗯 ; 好 ` 1陣打俾你

峰 `:: 喂 ; 你果邊點呀?
樂 `:: 佢話出呀! 琪琪呢?
我 `:: 佢都出 ;
楠 `:: 咁岩哂喇! 1陣我地幫手拉返埋佢地A[]A*
銘 `:: 嗯..........`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6262
狀態 離線

[[[[[-Ch 71`

楠 `:: 咁岩哂喇! 1陣我地幫手拉返埋佢地A[]A*
銘 `:: 嗯..........`
我 `:: 咁我地走未呀? 好悶呀!
柔 `:: 係呀! 我地唔去啦..我地要去睇戲
我 `:: 車..重色輕友-3-
豪 `:: 小妍姐.你係咪咁呀!
我 `:: 算囉! 你地滾喇..
之後我地就出去啦! 去左行街!
我地 約左係1達地方等. 我地去到之後!
俊都黎埋`
樂 `:: 咦! 黎左喇
俊 `:: 嗯 .琪呢?
月 `:: 佢黎緊.`
俊 `:: 但係 ..佢真係唔會想見到我咖喎`
楠 `:: 咪咁婆媽啦你 .`
呢個時候 .琪到黎到啦!
琪 `:: 咁快到既你地
PS-佢見唔到俊係到`
峰 `:: 都唔係好快姐` 我地都係岩岩到!
琪 `:: 係咩 ;咁我地宜家去邊呀!
我 `:: 去行街
呢個時候;琪見到俊!
琪 `:: 做咩條仆街會黎\_/
傑 `:: 平時我地出街都會叫佢黎咖啦!
琪 `:: 咁好 ; 佢黎囉! 我走..
我 `:: 琪呀 ; 唔好咁啦! 佢都知錯喇.
琪 `:: 知錯? .哼 `真係好笑.
峰 `:: [細聲] 仲唔過去. 你識唔識做咖
俊 `:: [行左過去] 老婆..
琪 `:: 我唔知你叫邊個 .呢到無人係你老婆!
俊 `:: 對唔住 ; 我知你唔會原諒我! 但係我真係知錯咖啦`
最多我應承你 .我唔會再同唔識既女仔玩咁埋啦! 可能我咁樣都無用啦!
我唔知自己宜家可以講d咩 ; 或者做d咩 ` 妳先會真係原諒我...信番我! [
仲知1句講哂` 我愛妳 =] [慢慢咁行走左]
月;我 `:: 琪 .佢都咁啦! 原諒佢1次咁多啦.佢都係做錯左1次姐`
琪 `:: 係咪去玩咖! 少左個人仲點玩呀`
樂 `:: 喂 .你唔係唔識聽呀? 仲行去邊呀你!
俊 `:: [停低左]
俊 `:: [另轉頭] 老婆 .你肯原諒我啦?
琪 `:: 唔識聽;就算啦! 我地行啦 [行走左]
俊 `:: 要行都係同我1齊行
我 `:: 好囉好囉 `大團圓結局!
根住佢地就係到行啦! 行行下 ..我地見到1個人!
呢個人我地大家都唔識 ..只有1個人識`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6262
狀態 離線

s0Ri`呢幾日我唔係咁得閒"
不過我會盡p0滴*

頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6126
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子

QUOTE:
原帖由 永恆` 於 2007-9-13 09:16 PM 發表
s0Ri`呢幾日我唔係咁得閒"
不過我會盡p0滴*

OKOK!!!
我會等你的 =]

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6275
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
只有1個人識 ?
好玄呀 ...

sup ~

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6158
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
我都會等你哇...
sup喔....

頂部
{MEI}
初生嬰兒

會員編號 350018
精華 0
積分 222
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11031 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-23
註冊天數 6148
狀態 離線
  只顯示 {MEI} 的帖子
suppost呀,,好睇呀’’
快d post呀!!等緊//

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6262
狀態 離線

s0R.. 唔 得 閒 回 你 地"
p0 住 一 篇 先`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6262
狀態 離線
-Ch 72`

根住佢地就係到行啦! 行行下 ..我地見到1個人!
呢個人我地大家都唔識 ..只有1個人識`

梨 `:: 仔呀 .點會係呢到見到你既?
我 `:: 峰.你識咖? 佢係咁望住你既?
峰 `:: 我唔知佢係邊個 .我地行啦` 唔係去玩咩?
梨 `:: 做咩唔理呀媽呀?
all `:: 呀媽@_@?
峰 `:: 屌 .咁妳宜家想點呀? [火]
我 `:: [細聲] 峰呀 .做咩咁惡對你呀媽呀?
峰 `:: [無講野]
梨 `:: 我見到你叫下你姐 .你洗吾洗咁樣呀!!
峰 `:: 我點樣都唔關你事喎.你返去理掂個老野先好理我啦!
梨 `:: 做乜咁樣話你老豆 [火]
峰 `:: 我點話佢都唔關你事 .把口生係我到! 你吹得我漲?
梨 `:: 我要你宜家同我返屋企 [嬲]
峰 `:: 我唔鐘意返呀 .我唔係你隻狗!! [拉住我就走左]
跟住.佢呀媽都無追上黎嚕`
我地成班係咁行. 1路行都好靜!!
我 `:: 峰? [拉1拉佢]
峰 `:: 咪撚煩我得唔得呀!! [惡]
我果刻即時呆左 .因為佢未試過對我咁惡仲要講粗口!
我 `:: 放心 ..我以後都唔會煩你 ^v^ [笑]
講完呢句我就跑走左! 月同琪佢有追上黎` 但係都係追唔到我!
月 `:: 屌 .峰你發乜撚野癲呀?
銘 `:: 你無喇喇發佢脾氣做乜姐`
樂 `:: 我都唔幫你喇 .妍佢又唔係得罪你 .你咁惡 拓咩-_-
我跑跑跑 .唔知跑左去邊`
去到1個公園...
恆 `:: 靚女 .1個人呀?
- [ 如果唔記得佢.睇返87頁 ]
我 `:: [dup低頭喊緊] 唔係.5個人呀! [無望條友]
恆 `:: 咁串咀. 妳信唔信我宜家姦左妳呀啦!
我 `:: 姦咪姦囉 .驚你有牙呀! [都係無望佢]
恆 `:: 我黎咖喇喎`
我 `:: [無講野]
跟住條友哄到勁埋 .當佢想咀埋黎既時候.........

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...