加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
〤雪仙〤
初生嬰兒

會員編號 355871
精華 0
積分 214
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11039 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-6
註冊天數 6145
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 〤雪仙〤 的帖子
好好睇呀
快d post LA!
                    你的新小說迷
                                            〤雪仙〤

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6186
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
軒咁衰咖\口/"
傑-3-
sup.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 屎婆__ 於 2007-8-7 03:39 PM 發表
好好睇呀,,,幾時會再post呀?!~
快d post喇,,,   =]]]]]]

THzzz*
宜家p0喇`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-7 04:08 PM 發表
好睇呀...>.<
sup...
傑返左來....
sup*...

THzzz*你既cM`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 〤雪仙〤 於 2007-8-7 07:52 PM 發表
好好睇呀
快d post LA!
                    你的新小說迷
                                            〤雪仙〤

好喇`
宜家p0喇..
THzzz*雪仙

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siuka-3- 於 2007-8-7 08:25 PM 發表
軒咁衰咖\口/"
傑-3-
sup.

你地好似好鍾意傑咁啵..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線
33`*=)
[ 第 2 日 ... ] `
我 :: 你 陪 我 返 學 ah `
傑 :: 你 幾 歲 ah ` 陪 你 `
我 :: ( 扁 嘴 ` ) 咁 88 `
車 ` 自 己 返 咪 自 己 返 ` 我 又 5 系 驚 個 賤 人 `
我 就 5 信 自 己 5 得 ah ` ( 自 言 自 語 中 ` )
[ 學 校 ... ]
揚 :: 做 咩 咁 多 日 5 返 `
我 :: 5 中 2 咪 5 返 lo *
揚 :: 你 5 掛 住 軒 咩 ?? `
我 :: 我 地 散 左 la ` ( 有 d 想 喊 ` )
揚 :: 下 ... 點 解 ?? `
我 :: 5 中 2 咪 散 lo ` ok ?? `
mizz 入 左 黎 `
mizz :: crystal ` 你 返 黎 la `
我 :: 系 ah `
女 ( 1 ) :: 你 估 佢 地 系 咪 散 左ah ??`
女 ( 2 ) :: 系 就 正 ` ( 心 諗 ; hahaha ` e d 人 送 俾 我 都 5 要 ar ` )
女 ( 3 ) :: 聽 人 講 好 似 個 8 婆 有 左 第 2 個 ` * ( 冇 事 ar 你 ` )
女 ( 1 ) :: 2 個 字 黎 形 容 佢 ` ,, 賤 格 ( 佢 完 全 可 以 100 % kai ` )
女 ( 2 ) :: 咪 系 `
我 :: 8 婆 ` 你 地 講 夠 未 ar ` 你 地 中2 講 我 5 阻 止 你 地 `
不 過 5 該 分 清 是 非 黑 白 sin 好 講 ` ( 走 左 出 去 ! ` )
軒 :: crystal `
揚 :: 你 地 又 做 咩 ` ??
軒 :: 你 幫 我 搵 佢 番 黎 sin la `
揚 :: 我 ?! 你 5 自 己 追 `
軒 :: 佢 肯 理 我 ,, 就 5 使 你 追 la `
[ 籃 球 場 ... ` ]
我 發 現 比 washroom 更 好 既 地 方 系 籃 球 場 `
好 high ah ` 好 耐 未 試 過 la `
其 實 我 應 該 開 心 至 系 ` 因 為 1 個 賤 人 可 以 換 傑 返 黎 `
忽 然 覺 得 自 己 好 幸 福 ` xd
揚 :: 喂 ! 你 冇 事 ah ma `
我 :: 有 咩 事 ah ` ??
揚 :: 點 解 你 會 同 軒 散 既 `??
我 :: 講 左 lo ` 我 5 中 2 佢 咪 散 lo `
好 難 sin 捱 到 放 學 ` 又 可 以 同 傑 1 齊 玩 1 齊 癲 `
[ home `... ]
佢 又 去 左 邊 ar`
好 憎 孤 獨 既 感 覺 `
你 去 左 邊 .` 去 左 邊 ` . 去 左 邊 `!

頂部
〤雪仙〤
初生嬰兒

會員編號 355871
精華 0
積分 214
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11039 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-6
註冊天數 6145
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 〤雪仙〤 的帖子
加油!和多謝你篇文
快d post LA!
                    你的支持者
                                           〤雪仙〤

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 〤雪仙〤 於 2007-8-8 10:07 AM 發表
加油!和多謝你篇文
快d post LA!
                    你的支持者
                                           〤雪仙〤

得喇..得喇..
宜家p0喇`
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線
34`*=)
傑 :: 喂 ` 系 咪 好 掛 住 我 呢 ??`
我 :: 你 去 左 邊 `?? 衰 人 `
傑 :: 知 你 5 開 心 個 陣 中 2 食 野 ` 專 登 買 俾 你 架 ` 仲 衰 ?`
我 :: 我 冇 講 過 我 中 2 食 野 ` !
傑 :: 咁 上 次 又 食 cheese cake ?? `
我 :: 你 整 又 點 同 買 ` xdd ! ( 暗 示 d 野 )
傑 :: 又 整 牙 ` 下 ...
我 :: 咁 5 願 意 ` 5 食 la`
傑 :: 其 實 你 上 次 有 冇 開 到 我 送 俾 你 份 禮 物 架 ??`
我 :: 拆 到 1 半 咋 ` 我 都 仲 未 知 道 系 咩 `
傑 :: 估 到 la ` 我 吸 引 力 咁 大 `
我 :: 你 大 就 大 ` 不 過 系 自 大 lo `
傑 :: 串 我 ah ` 份 禮 物 都 系 拎 返 走 lu ` ( 沖 左 去 我 間 房 ` )
我 :: 搞 錯 ah ` 送 左 俾 人 既 野 都 拎 返 ` ( 同 佢 鬥 快 )
點 知 我 仆 左 系 地 到 `
我 :: 丫 ` ( 喊 )
傑 :: 點 ah 你 `
我 :: 1 日 至 衰 都 系 你 ` 好 痛 丫 ( 喊 )
傑 :: sorry ah ` ( 留 意 到 我 手 既 疤 痕 )
傑 :: 你 隻 手 ...
我 :: 5 關 你 事 ah ` ( 想 沖 返 入 房 )
傑 系 後 面 攬 住 我 `
傑 :: 知 道 你 受 傷 la ` 俾 我 黎 保 護 你 ah `
聽 到 保 護 你 e 3 個 字 ` 不 其 然 咁 喊 左 出 黎 `
記 得 軒 同 我 講 過 佢 會 保 護 我 `
點 知 傷 得 我 最 深 既 系 佢 `
即 刻 沖 入 房 `
死 la ` 我 發 覺 自 己 好 似 仲 未 接 受 到 傑 `
好 辛 苦 ` 我 以 後 以 後 都 5 拍 拖 !!`
[ 身 份 系 傑 -- washroom ] *
佢 心 裡 面 仲 諗 住 軒 `
郭 俊 傑 你 要 冷 靜 d !*
crystal 中 2 既 5 系 我 ... crystal 中 2 既 5 系 我 ...
我 5 可 以 中 2 佢 ` 我 黎 系 幫 軒 家 ma `
我 5 可 以 中 2 佢 ah!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...