加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6952
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 蜜瓜奶-_- 於 2007-5-3 10:22 PM 發表
勤入左係咪啊
想知

唔知呢?!
可能係第2個人飲左呢....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ^-^~~小糖~~^-^ 於 2007-5-4 07:59 PM 發表
好想知做咩佢冇事既?
你快D POST啦
十卜你呀

唔知佢有冇事呢?!
我聽日(Saturday)就po架啦`...
記住睇wor!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

第20章--瑩的疑惑

軒喺度諗:點解瑩仲未暈架?!搞Q錯aR!

瑩諗:我都估到呀軒唔係人咁品架啦!好彩我醒,,,飲勤嗰杯!你點都估唔到啦!

勤諗:哼..死人軒,,,我都知你會落藥喺瑩杯野度架啦!

瑩:勤牙~

勤:咩事呀瑩瑩~

瑩:我想...死..xD"-]*

勤:玩野牙你-333-"快d講呀!

瑩:生物!

勤:哦~

瑩:明啦你!

勤:咁去邊個屋企呀?

瑩:你屋企lor!好冇?!

勤:FiNe!No PrObLeM ....

瑩:咁...3點就去啦(-凌晨-)...

勤:而家1點半..我好想快D呀!!

瑩:咩快D aR?!扑快D?!

勤:唔係呀=333="快D到3點呀!死傻婆!

瑩:嘿嘿xD"-]*傻婆配傻佬xD"

勤:丫~邊度有傻佬呢?!

瑩:我前面LOR!(指住勤...)xD"

勤:我係傻佬?!傻佬傻架WOR...唔識扑野令到你HaPpI架wor!

瑩:係咩?!咁係你E個傻佬咪變種架lor!

勤:都可能架!

軒覺得,,瑩係利用佢!-]*

-`傾吓傾吓,,,,就到-凌晨3點- lu"勤好開心咁車左瑩返屋企..

─┼勤屋企┼─
勤:開始未呀?!

瑩:你鍾意啦!

勤:不如我地玩陣先啦...

於是,,佢地玩左陣...玩左:kIsS...

-+過左5分鐘,,,

瑩:開始啦可?!

勤:係呀....!

-跟住佢地就咩咩[←你明架啦!]啦~!

●+第2日,,,佢地十點幾先起身...

瑩:喂..老公..起身未呀?!

勤:吓?!咩事呀...開門行入去...

瑩:幾點呀?!快d叫MaRiA(工人1)煮早餐la!

勤:今日我親自煮你食!

瑩:吓吓...!記得搵定特大嘔吐袋!

勤:(啤住瑩...)係咪唔食先!你可以揀唔食ga!

瑩:食!食...老公煮野...梗係食啦!

勤:咁就乖啦!

瑩:係wor...煮快d呀!我地仲要返學架!

勤:返學?!遲大到嗰隻牙?!而家十點幾啦wor!

瑩:吓吓!你唔叫醒我?!

勤:見你咁攰..咪比你訓多陣lor...

瑩:算啦...都冇返啦!

勤:我去煮早餐s!n..[[跳住出去-33-"]]

瑩好無奈咁望住勤...突然間...覺得一個比自己大1個鐘ge男仔─勤 好天真..

"過左10分鐘......"-
勤大叫:老婆!煮好啦!

瑩:係啦!老公我落泥啦!(又係超大聲-)

```````````````````樓下〞〞〞〞〞〞〞〞〞〞〞
瑩:老公早晨!

勤:老婆早晨!

瑩:老公早晨!

勤:老婆早晨!

----佢地(瑩同勤)一路老公早晨、老婆早晨咁樣..晨左5分鐘....

勤:老婆早晨!食早餐啦!唔好玩啦!

瑩:HeHe....唔玩啦!食野啦!睇吓個樣好唔好食S!N...(望吓碟野....)

勤:個樣都ok ge...但係真係好好味架!你試吓!(餵左瑩食..)

瑩:真係幾好味wor!估唔到我老公仔煮野咁叻呀吓!
    堂堂大少煮野都有一手..我話呢碟野一定係MaRiA煮架啦!

勤:no,,no,,no!你錯啦!

瑩:你有咁勁?!

勤:係呀!唔信牙?!

瑩:......

勤:唔信唔緊要!我叫左maria幫我錄viedo架!

瑩:吓...乜你預左我唔信架...=3="

勤:係呀!

瑩:sor!

勤:鍾意1個人係唔洗同佢講sorry架,,如果你同佢講左第1句sorry...你已經對佢冇感覺..

瑩:sor呀!

勤:又講sorry...你係咪已經有第2條仔呀?!

瑩:(好緊張...)梗係唔係啦!

勤:玩你炸!

瑩:好好玩咩!

-佢地玩吓玩吓...又到中午...

瑩:我出一出MK...

勤:出去做咩?

瑩:行街。

勤:我陪你丫!

瑩:唔洗。

勤:OK..

•-•到左11點幾,,瑩返左勤屋企...

勤:咁夜ge...

瑩:夜咩?!(掟左揪鎖匙喺台..)

勤:做咩呀...(攬住瑩..)

瑩:妖!你死Q開啦!攬完第2個又攬我!

勤:你講咩呀?!

瑩:我講咩你應該知!唔好扮晒唔知咁!

勤:傻妹!你唔好咁啦!

瑩:我冇傻!你至傻呀!你梗係想我傻啦!等我乜都唔知丫嘛!你想到當左我真係傻咁wor!

••••••••••••待續••••••••••••

到底瑩同勤點解會嗌咁大交?!
比D Hints(貼士)你地啦...
唔係因為軒。

到底點解?!
我下次就帶你地回到過去,,,睇勤做過D乜。

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 蜜瓜奶-_- 於 2007-5-8 10:17 PM 發表
快d啦
我想知呀

想知牙?!聽日就po lu....

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 yi6200 於 2007-5-9 05:28 PM 發表
supsupsup
快d p0啦..點解ying無啦啦會咁講ge..?!

`E...你係咪近排先泥睇ge呢..
好似未見過你..`

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

第21章--勤錯了

上集講,,瑩唔理勤...勤好慘家嘛!嬲人都冇理由冇理由架!所以我而家帶你地搭
〝時光機〞返返去,,,睇吓勤做左D咩泥..搞到瑩咁嬲•••`!

((瑩:咁就快D啦!我都唔想嬲勤架!))

((作者:得啦...開始返去lu!..))

原來,,2007年5月7日,,勤喺瑩出左去MK嗰陣,,,發現勤去左搵女,,仲帶埋條女返屋

企,,,條女又無喇喇喊wor...勤又攬住佢....

瑩點解會知?!`就係因為....佢裝左針孔攝錄機喺屋企周圍...房、廳、廚房...連廁

所都有= ="((我=作者:瑩...你真係變態ga`!真恐怖....))

瑩都唔想咁做,,,怪就怪勤唔專一la!

-[去返勤屋企,,,]-

瑩行左上樓,,,勤就追住上樓...

瑩:你做乜跟住我呀?!

勤:我係你老公...點解唔可以跟住你?!

瑩:老公?!我老公喺邊呀?!

勤:我咪你老公lor!

瑩:你係咪痴線架!我都唔識你ge...我淨係知你同一間中學...

勤:係lor!

瑩:我上去執埋D野,,,我返返去我自己屋企先...

勤:唔好呀!我知我衰...嗰個我表妹泥架!佢喺英國返泥...我姑姐佢地又去左工幹,,佢咪泥我屋企先lor!

瑩:表妹?!個大話好好聽wor!

勤:真係我表妹泥架佢!

瑩:咁你點解攬住佢aR?!葉子勤你講...我比你解釋。

勤:佢失戀,,,咪同我講LOR!

瑩:一個完美的大話。

勤:我冇講大話!

瑩:咁上床點解釋呀?!佢比仔飛,,冇得上床,,你幫佢呀可?!你真係好人呀!

勤:......冇呀....!

瑩:你真係...又當我傻啦?!之前先當完...乜我個樣真係似弱智兒童咩?!點解你當我傻GE咁架!

勤:我冇!(攬住瑩..)

瑩:你死開呀!(推開勤..)

勤:你唔好嬲啦!

瑩:我話唔嬲就假GE!(拎住d行李走...)

勤:瑩!你唔好走啦...我唔會再咁架啦!

瑩:你一次係咁,,,兩次又係咁...我地拍左拖咁耐...今次第幾次呀?!你仲想我信你幾多次呀?!

勤:最後一次!

到底瑩仲會唔會再信勤?!
下一章咪知lor!

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 yi6200 於 2007/5/11 07:05 PM 發表
次次都最後一次咖..
快d p0埋落去先na"
超超超超心急

吾吾>v<
好快架啦!

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 sukiwsk 於 2007/5/11 08:26 PM 發表
嘩~勤真係好慘牙~

吓吓..唔係瑩慘D咩...

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部
而家po啦!記住繼續sUpppp`我哇-]*

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6952
狀態 離線
  閱讀全部

第22章--我做錯了,,還是...

勤上次,,又叫瑩比機會佢..瑩唔係唔想..只係...

勤:瑩呀!你原諒我啦!

瑩:你走啦!你咁多條女...我只不過...係你一件玩具炸!

勤:你唔係!你唔係呀!

瑩:唔好再錯落去啦!我地一齊根本就係一件錯事...

勤:我地冇錯呀!你唔記得啦?!我話過愛你一生一世架!我地ge承諾,,就係你戴住ge頸鍊入面寫ge..

瑩諗起..之前..自己呷醋..勤為左證明自己..就買左條頸鍊同一隻戒指..入面刻住:
葉韻瑩,,葉子勤,,相愛一生一世...........

勤:你記唔記得呀?!

瑩:{{淨係鰜袕..}}

勤:-{{攬住瑩..}}-

瑩:唔好意思..走先...

--於是瑩就出左葉家大門....勤追左出去`....

點知...呠呠呠∼∼∼一架私家車.....勤就.....

瑩:勤呀!

勤:瑩,,我...我..愛..你.....一...生...一....世....你...記住.....呀.........

瑩:唔好呀!你唔好死呀!

─過左3分鐘..救護車泥左...

--+[[醫院]]+--

=•-手術室-•=
醫生一出泥...瑩就追住醫生問..

瑩:aR kaN(((呀勤))佢點呀?!

醫生:葉生佢....

瑩:點Ar?!佢有冇生命危險呀?!

醫生:佢暫時冇生命危險..不過..佢撞親個大腦..有d血塊壓住左條神經..可能會..

忘記左d野..同埋佢..昏迷緊..至於佢醒唔醒得返..就要睇懮\Ge求生意志啦!

瑩:咁例如佢會唔記得d咩呢?!

醫生:因人而異..我地醫院已經盡左力..

瑩:點解會咁架?!點解會咁架!最衰都係我..我唔應該發脾氣..

掅q520號房┼
-*瑩跪左鷇埜iH隔離...

瑩:勤,,你醒黻!你唔好咁啦!你mammy泥緊架啦!對唔住呀!你唔好扔低我aR...

--=勤MAMMY入左泥..

勤mammy:瑩瑩,,你返屋企先啦..

瑩:伯母..我同勤訂左婚架啦!佢係我半個老公..而且..係我累死佢架!

勤mammy:唔好咁啦!唔關你事架...

瑩:...唔得!我要留鰜!我要佢醒返第1個見到我..

突然,,勤隻手指郁左..瑩訓緊..不過feel到..

瑩:勤`你醒啦?!

原來只係錯覺..

------------------------續----------------------------
到底勤會唔會醒返?!
下次咪知lor..
而且..瑩佢會考啦!佢點樣兼顧兩件事呢?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...