加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
樂樂小姐:D
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 236680
精華 0
積分 2791
帖子 1338
威望 0 點
I-See幣 9039 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-27
註冊天數 6423
來自 陸永<3
狀態 離線
超好睇呀,,,,係睇過咁多愛情小說我角得最好睇架一個^^
加油...
快D  post^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6590
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
好無奈l0r..
快d p0st la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6334
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
佢地會點牙~
好緊張牙~
快d post啦~

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6949
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 樂妹 於 2007/5/18 06:48 PM 發表
超好睇呀,,,,係睇過咁多愛情小說我角得最好睇架一個^^
加油...
快D  post^^

係 咩 >V< tHX呀! 
記 住 繼 續 支 持 我 呀>V<

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6949
狀態 離線

第 24 章 --放 榜 的 日 子

今 日 瑩 放 榜 啦! 佢 大 住 個 肚 去 睇 成 績 .... 瑩 好 希 望 夠 分 入 返 原 校...

因 為 勤 可 以 原 校 就 讀...因 為 校 長 知 佢 本 身 成 績 係 一 個 絕 對

banD1 ge 學 生....所以唔洗佢考就比學位佢..

-------【學校】--------
今日一早..勤就陪瑩返學校..因為...放榜大日子wor!瑩仲緊張到成晚冇訓...

又唔食得安眠藥=3="

"早上"
勤:瑩瑩,.,,我地返學校la!

瑩:唔唔...

勤:唔洗咁驚wor!我記得...我昏迷緊鶧}...好似聽到你話你好多卷都識架!

瑩心諗:唔通勤真係聽到?!  瑩:BB呀bb..你一定要幫我入返原校呀!

勤:你入唔入得返原校關BB咩事=.="

瑩:關架!我入得返原校..佢一要出泥..你可以送我去醫院丫嘛!

勤:咁都得=.="係呀..到啦!緊唔緊張呀?!

瑩:梗係緊張啦!

勤:就算你入唔返原校..我陪你轉..又或者...買個學位比你。

瑩:唔得!陪我轉校我贊成...買學位就唔得!

勤:咁唔買LOR!

瑩:e...呀澄、呀欣、傑同宏WOR!

勤:係WOR..saY個hi丫去...

瑩:吾吾..

--過到去"/]]
瑩+勤:HI~傑、宏、呀欣同澄澄!

aLl:HI~

澄+欣:瑩瑩...勤醒返太haPpIIII?!`肥左WOR...

瑩([超細聲]):我有左..5個月啦!

澄+欣:!` o嘴wor!

傑:澄澄你麉壯r?!

澄:瑩你唔介意我講架可...

瑩:NeVeR  mInD啦`講丫~冇所謂..

欣:瑩佢有左5個月啦!

宏+傑:! ([[啤住勤]])

勤:唔好啤住我!!]]*我同Ar瑩訂左婚..你同我放心..佢做硬葉太架啦!`

欣:我信勤-]]

澄:我都信!

傑:實不相瞞...我同澄澄都...3個月啦!

瑩+勤:...

宏:家陣玩自爆牙?!`咁個個爆晒...呀欣...我地都咪鬼暪佢地la..

欣:嗯`我都有左兩個月....

勤:...咁姐係個個大晒肚?!而家玩咩呀=.="大肚婆班牙...=3="

瑩:咁姐係玩野啦!人大肚你又大肚=3="

勤:咪係...冇D新鮮感....本身得我老婆有左好得意家嘛!

宏:咁點呀!我欣欣有左唔好咩!

傑:=.="你地嘈完未呀!聽講我澄澄都有左架wor!

瑩:我地而家吹水定睇放榜=.="

勤:唔理你地呀!我同老婆仔去睇鴾J唔入到原校=3="

傑:澄澄~我地都去睇lor~

宏:欣欣我地又去姐!

【------╡G板-------】
瑩第1個睇...

瑩:yeah!!!!我10A呀!>vvvv<

勤:咁叻女?!E...真係wor!!

傑:車..好叻咩!{{睇左..}}我澄澄9A1B啦!我都9A1C=33="

宏:晒命..出面咁好太陽...請稍移玉步出去晒..

欣:呀宏!我8A2B..你9A1C呀!!

宏:鴰真架?!你有冇眼花呀!

欣:你唔信睇黻!

宏:E...真係wor...=.="

瑩:Yeah~我地6個都可以升返原校啦!

傑:最屎都8A..唔原校升都難=.="

瑩:嘻嘻..我最叻..10項全能xD-]*

勤:我地去慶祝lor!YoUtH cLuB好冇?!

傑:你自己老婆都有左架!仲落bAr..生個K胎出泥咁點!去你屋企好過啦!

宏:我都係咁話..仲話仲有5個月就做人daddy,,自己老婆有左都唔記得!

勤:咩唔記得呀!我記得架!佢地可以飲橙汁架!

宏:你知唔知我地3個個老婆幾好定力先得架!落親BaR..20粒E仔丫唔該!

傑:咪係!你屋企啦一於!

勤:FiNe..瑩、欣、澄..行啦!

瑩+欣+澄:行去邊?!

勤:返屋企呀瑩!呀欣同呀澄...今日泥我屋企慶祝呀!

瑩:好野!

欣:行la!

-------------[[\勤屋企/]]-------------
瑩:入泥啦!

欣:嘩..大左咁ge=.="

澄:我都覺...

勤:我地...裝修過...買埋隔離塊地....打通左兩間屋....

傑:原來係咁..冇見4個月..變左咁=.="

宏:可唔可以四圍參觀鴽r~

勤:你地屋企咪又係咁上鴾j=3="

傑:點呀!係咪唔得先勤少!

勤:唔係..=3=''

勤:瑩你上去換衫先啦!校服中間條bElT頂住個肚..你借多件比欣同澄丫!

瑩:OK..牙欣、牙澄.跟我上泥丫!

樓 下 得 返 三 個 男 仔...

傑:你真係鍾意瑩?!

勤:梗係啦!

傑:咁宏你呢?!

宏:本身諗住玩懮\..見佢幾索...咪玩鮞or..點知玩玩麊惜j左佢個肚姐!

勤:你又真係鍾意澄?!

傑:同宏一樣lor,,,玩佢lor..又係玩大左=3="

勤:咁你姐係有第2條女啦!

傑+宏:梗係啦!日日對住同一碟R都悶啦!

勤:=.="又唔見我對住瑩悶!

傑:你點同..瑩咁索..對佢一世都唔悶呀!

勤:但係我已經對悶左...

傑:!咁點呀...佢有左架啦wor!

勤:希望佢因為意外冇左啦!

宏:咁黑心ge=.="

─佢地傾多左陣...瑩佢地落左地下...

瑩:e..咁好傾GE?!

澄:梗係啦!3個都係就泥做人DADDY...

欣:咪係!係咁架啦~~

瑩:今晚食咩?!

勤:bbQ好冇?!今晚睇到月蝕呀!

瑩:咁正?!咁就BB蕉啦!

澄:咁你地出去買野啦!

欣:我地3個留守葉宅。

勤:好啦~咁瑩你小心d啦!

傑.宏:澄你都係呀!.欣你都係呀!

瑩:勤小心呀>V<【咀左勤一啖】

--------------------葉宅內--------------------
澄:你真係鍾意勤架瑩?!

瑩:梗係啦!

澄:咁欣你呢?!

欣:本身諗住玩懮\..見佢幾型...咪玩鮞or..點知玩玩麊惜j左個肚姐!

瑩:你又真係鍾意傑?!

澄:同欣一樣lor,,,玩佢lor..又係玩大左=3="

瑩:咁你姐係有第2條仔啦!

欣+澄:梗係啦!日日對住同一碟R都悶啦!

瑩:=.="又唔見我對住勤悶!

澄:你點同..勤咁靚仔..對佢一世都唔悶呀!

瑩:但係我已經對悶左...

澄:!咁點呀...你有左架啦wor!

瑩:希望我因為意外冇左啦!

欣:咁黑心ge=.="個bb好慘架WOR..

瑩:你唔係!

澄:咪就係![]*

[]*-1個鐘後...[[\
瑩:勤你返啦~

一開門--......
軒:勤出左去咩...

澄+欣:軒軒~!([放晒電])

軒:澄澄~欣欣~(各咀佢地一啖..)

瑩:.........

軒:勤佢地呢?!

瑩:出左去買R..今晚bb蕉...你..留唔留低食?!

軒:唔洗啦!兩個鐘後我上機啦!掛住你...咪泥睇鴽ALOR..

瑩:哦...小心d呀去到劗..

軒:我會架啦~!多謝你呀瑩瑩..我走先啦~!

//[-一開門-]\\
勤:你又泥做咩呀!

軒:我夠鐘上機..泥道別姐~

勤:又道別....你都幾多別好道架WOR!

軒:唔好意思..我夠鐘上機..(推開左勤...)

傑:勤..比佢走啦!

宏:你係走就快手啦!

傑:咪係!勤少肯比你走都唔走`!

[]][[]][[]\]*屋入面*[/[]][[]][[]
勤:瑩..你下次睇屪鉽茈開門!

瑩:我以為你返丫嘛!

澄:瑩佢都係心急姐!

欣:咁惡做咩WOR!

瑩:算啦~

欣+澄:咁係丫嘛!

瑩:欣呀!澄呀!

傑:勤..唔好咁惡啦!

跟 住.. 勤 成 日 都 冇 同 過 瑩 講 野 ...

-------------------------------------------續-----------------------------------------
唔知勤同瑩會唔會好返呢?!
想知?! 待 續 啦 !`

頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6837
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
勁好睇呃!!!!
估5到呀澄同呀欣
都係玩的....
連傑同宏都係.....

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6298
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
好好睇呀><"
十卜!!
佢地全部都玩玩吓
但係就有左
爆好睇!!

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6334
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
勁好睇呀~
快d post 啦~
十卜~
我覺得唔話佢地咁多對心靈相通都唔得~

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6949
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 §※MAnDy※§ 於 2007/5/20 11:29 PM 發表
好好睇呀><"
十卜!!
佢地全部都玩玩吓
但係就有左
爆好睇!!

Thx U aR "
你 應 該 第 1 次 睇... 係 咪 呀 ?!
繼 續 sUpppp` Me 呀 -]

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6298
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

快PO NA
等得好辛苦AR><"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...