加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6716
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
希望佢地可以一齊番哦*]

AND加++++oil牙><"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6661
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
快d出34la..
好期待啊

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6298
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

好想佢地一齊番AR..
快D PO喔..
10卜=]*

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6949
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線

thzzzzzzz 甘 多 位 sUppppp` 禾 也!`
我 會 繼 續 努 力 + 啦!!!!=]]]]]]
繼 續 sUppppp` 我 ahhhhh!`
而 家 p0 34 啦!`

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6949
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線

第 34 章 --- 回憶 n 現在 {{2}}

上回提要'' 勤同瑩都封左XaNgA同Q00zA...
佢地都諗起以前同對方ge開心事......

--今日,,,勤同瑩都出左MK,,,,,
---------------------------------------------------------------------------------

─旺中門口
勤" 丫~班衰仔又放飛機...為有自己行la!`
---------------------------------------------------------------------------------

─先達門口,,,
瑩" 我頂,,,班8婆又放人飛機...成班正一飛機黨泥+.

─旺中門口,,
勤" 我頂佢個肺,,,自己行算啦!`等左成粒鐘都唔見人...
─先達門口,,,
瑩" 成粒鐘都未見人,,下次一定要"散"懮\地...
─旺中入面,,,
勤" 喂!`宏,,,你地咁撚耐+....

宏" 你遲炸w0r..我地一早入左泥..

勤" 我響門口等左成粒鐘都唔見人ge!`

宏" xD=]]你估我地點入泥?!

勤" 冇興趣知.....

─先達入面,,
瑩" 喂,,晴你咁撚耐+....

晴" 你遲炸w0r..我地一早入左泥..

瑩" 我響門口等左成粒鐘都唔見人ge!`

晴" xD=]]你估我地點入泥?!

瑩" 冇興趣知.....

─旺中,,,

宏" 不如去唱K l0r!`

勤" 好ahhhh...

宏" 咁去GrEeN B0x唱LA!`

勤" 是但LA.....

─先達,,,

晴" 不如去唱K l0r!`

瑩" 好ahhhh...

晴" 咁去GrEeN B0x唱LA!`

瑩" 是但LA.....

─GrEeN B0x,,,,,

職員" hi你地好,,請問幾位呢?!`

宏" 有位+啦....

勤" 乜仲有其中人唱咩?!

宏" 仲有希佢地班人...

勤" 哦=]..

─K房;]

宏" hi晴晴=]]]]]

晴" hi!`

勤+瑩{{指住對方}}" 點解佢會鰜+?!`   我要走!

宏+晴" 你地冷靜D!`s!T d0wn PLzzzz....

勤同瑩都坐底左...

D人就係咁迫迫迫,,,將佢兩個迫埋一齊,,,

勤"+瑩"  宏牙,,,我約左人ahhh...;;晴牙...我約左人ahhh...

宏+晴" 你地約左人?!`

勤+瑩" 係..

宏" 你咪當我同晴傻先得+!`你地唔好咁la..一夜夫妻百放恩丫嘛!`

瑩" 乜佢結左婚la咩?!`邊個係佢老婆ahh?!`真係辛苦佢la.....

勤" 我淨係知一夜夫妻百二蚊姐..

晴" 唔該你地la...仲咁樣做乜姐...我知你地仲緊對方ge...

勤+瑩" 過去就係過去,,而家人地鍾意鶩茩曮Y我la!`仲緊泥做乜...

晴" 你地唔好咁la!`

勤+瑩" 我承認我之前係受過佢,,不過已經係以前ge事...而家我地只係普通朋友..!'

晴" 以前愛,,而家都可以愛!`

勤+瑩" 以前還以前,,而家還而家!`

--------------------------------------------待續-------------------------------------------------

勤同瑩今次鬧得真係勁應w0r,,,

咁點算呢?!`

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6590
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
haha..
好搞笑..-333
希望佢地會無事NA..
同你埋你打錯字..

系               一夜夫妻8夜恩..
你打左       一夜夫妻8放恩..

頂部
PinkyMouse
初生嬰兒

會員編號 337556
精華 0
積分 221
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11018 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-24
註冊天數 6213
狀態 離線
  只顯示 PinkyMouse 的帖子
po味呀??
快d啦...
好心急呀~

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6504
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
嘈 到 甘 勁 既 `xD

希 望 佢 地 無 野 `XD

SUP-3-

頂部
PinkyMouse
初生嬰兒

會員編號 337556
精華 0
積分 221
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11018 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-24
註冊天數 6213
狀態 離線
  只顯示 PinkyMouse 的帖子
十卜十卜你呀~你好勁呀~好好睇呀!!!快d post

頂部
賴訓豬仔包
初生嬰兒

會員編號 267726
精華 0
積分 361
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11149 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-27
註冊天數 6361
來自 地球某個地方
狀態 離線
哈哈...
佢地講D野1樣Ge...好好笑
好襯wO...
咁襯...點解5可以系返埋1齊wO...
suppp...你ㄚ``-333-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...