加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6654
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
唔好下回分曉
而家拿拿聲講啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
richetiktik
嬰兒上路

會員編號 283859
精華 0
積分 473
帖子 82
威望 0 點
I-See幣 11104 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-4
註冊天數 6326
狀態 離線
  只顯示 richetiktik 的帖子
期待ar..........................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6334
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十分之期待~
十卜x10~

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6949
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sukiwsk 於 2007-4-28 03:30 PM 發表
十分之期待~
十卜x10~

THX U!
我好多謝你aR!
咁多人睇,,,得你sUppppp`禾,,,

頂部
BEKa
初級會員

會員編號 262344
精華 0
積分 445
帖子 104
威望 0 點
I-See幣 11209 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-16
註冊天數 6372
狀態 離線
  只顯示 BEKa 的帖子
下...........

頂部
小傻同學
初級會員

會員編號 296301
精華 0
積分 522
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 11586 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-29
註冊天數 6300
狀態 離線
  只顯示 小傻同學 的帖子
十卜你呀!
加油加油~

頂部
啊虹
初生嬰兒

會員編號 307806
精華 0
積分 213
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-20
註冊天數 6278
狀態 離線
  只顯示 啊虹 的帖子
唔知佢講咩呢??

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6949
狀態 離線
第19章---互相利用

瑩:葉子勤!
勤:瑩搵我咩事aR?

瑩抆左勤埋一邊...

瑩:你唔好再搞呀軒aR!你試儱d佢丫!包你入廠!

勤:哈...好笑啦...睇屪鉽虓d邊個?!仲有Ar,,邊個入廠...打過先知!

瑩:入廠?!睇屩I,,,

軒行埋去...

軒:E...你地傾乜野aR?咁好傾GE?

(備註:勤同瑩鬗H地面前就模範情侶...人地背後就...)

瑩+勤:冇野aR!傾擸U喳嘛!

軒:係牙?!唔好傾咁耐啦!打鐘啦!
      瑩瑩,,,上去lor!

勤:瑩瑩你叫ge咩! ((超大聲))

軒:Sorry!咁呀瑩,,,我地上去lor!

瑩:都係叫我姐!咁惡對呀軒做乜wor!

((p.s.冇人知道呀軒其實好好打,,,係黑社會大佬,,勤仲以為軒好好蝦..)

【軒心諗:佢地一定唔知我係黑社會大佬啦! 我個樣咁乖仔....】

叮噹叮噹,,,上堂...咪又係咁悶...免講...。

Recess

軒:瑩,,去唔去食野aR?我請!

瑩:好AR!

勤又呷醋LA...

軒同瑩你一啖,,我一啖,,,好似拍拖咁,,唉...勤心諗,,,,今時唔同往日,,,以前同瑩你一啖我一啖鶩茷Y邊個,,,,而家又邊個丫?!唉....

瑩心諗:我故意擺呢個樣出泥,,,你再唔TUM返我就唔洗指意結婚!!

軒又諗:瑩咁可愛...我一定唔會比葉子勤得到佢GE!結婚?!下世啦!

佢地三個坐到好似個三角形咁...

令人諗到"百慕達三角".....

軒憎勤...勤又憎軒,,,瑩就...唉...都唔知點好aR...

佢地互啤...

●*[--落左堂--]*●
勤:軒...今日傑生日WOR...落D丫一齊!

軒:好aR...【心諗:千其唔好落YoUtH club aR,,,唔係成班"大佬"咁..我就大檸樂...前功盡廢!!】

勤:就去Cyber Club啦!

軒:好啦...[[個心透晒大氣..]]

夜晚=─*
瑩茖黺W索,,超型....短裙,,Low Red (All Star)..背心...勤去接佢鶧},,,流鼻血tim...=.=

勤:你茖壔搵...我驚...比人溝左你wor!

瑩:癲左牙你?!我唔會咁on鳩ge...

勤:快D啦!遲到就唔好啦!

瑩:好啦...((其實個心唔係咁想去...係比面傑生日..識左咁耐先炸!))

※-CyBeR cLuB※
傑:HI~呀瑩!

軒:HI...呀瑩...

瑩:HI~呀軒,,,傑...

勤:瑩,,,出去跳舞LOR...

瑩:唔LA...你同傑、軒、宏出去啦!

勤:咁你同班女仔一齊high返D野先啦!

瑩:唔...[[撻茈狎茈握齙...點左支煙...想點?!緊係食啦...!]]

欣:Ying姐,,,仲食煙?!

瑩:吹牙...((向住欣噴左啖煙..))

澄:冇...high返D野先啦...返左D E仔喎!

瑩:澄你幾時轉行架?而家sell E仔?之前sell K 仔架!

澄:屌你...食定唔食姐!

欣:我要aR!

澄:呀瑩你呢?

瑩:比10粒我...

澄:HIGH得咁勁?!

瑩:超你...我買就買啦...陷家拎...

澄:你ge...((拎住10粒E仔..))

--瑩high完之後...就同欣同瑩出左去跳舞啦...

出面--
瑩:勤,,,軒,,,犈igh左D野,,,要唔要?!

勤:咩泥ge先!

瑩:E仔...

勤:好呀...拎泥丫!

瑩:唔...(比左D E仔勤..) 軒..你要唔要呀?

軒:好呀...

high完之後..就一齊跳啦佢地...跳跳..

瑩:返去猜梅lor?!

勤:好aR...十五二十畯?!

瑩:..我有咩唔識猜架?!你KAI左牙?!

.....

猜左一陣....

瑩:出去跳舞LOR...

勤:好呀...

軒:我唔去住...我飲兩杯啤酒先...

* - * -  * - * - * - * - * - * - * -  * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *
點知...軒趁瑩、勤同其他人鬘X面跳緊舞GE時候...落藥鶻杯野度...

瑩返到泥..飲左...原來d藥15分鐘之後有效,,,點知.....

瑩仲超精神...d藥完全冇用...

軒心諗:點解對瑩冇用GE?!明明見住佢飲左架!

"--------------------------待續------------------------"

如果想知點解對瑩冇作用...就回黻!
你ge Cm就係我繼續作落去ge動力aR!
sUppppp*-]鴽痚...!

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6334
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
d藥力太輕所以對瑩冇用!我估~
我要知牙~
快d post 啦~
十卜~

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6949
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sukiwsk 於 2007-5-3 08:45 PM 發表
d藥力太輕所以對瑩冇用!我估~
我要知牙~
快d post 啦~
十卜~

唔知呢?!
想知就睇落去啦!
好多人睇都唔回aR~
叫我點po落去?!都冇人sUppppp`me...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...