加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆
載入中 ...
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6270
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
N.0.34`

吾應該見到既野系咩 !??? 就系牙龍同埋寶寶佢地正在鍚鍚=-="""""
吾識做既我地..當然踢穀佢地兩條友仔喇 * VVVVVV* 牙超牙峰又吾知死左去邊 -0-`
我:咳咳``` 請你地尊重別人同埋尊重自己 !!! 呢到系公眾場所`
希:冇錯 .. 吾應該系到做埋呢D[月鬼]既行為 !!
龍:.......=.=
我:正淫哩 *****
希:老婆 XD你發現到我系幾咁好NA??!我地之前一齊* 刀冇鍚過 .. 佢地一齊左一日就鍚=0="""
我:=VVVVV=""最好系你 !!
寶:=.......="喂牙``吾好再笑人地NA !!
我:乜你刀識怕羞咖咩!?XD
寶:牙..系播``E生話我可以出院牙``(扯開話題!!)
龍:我幫你出去搞手續!!(出左去-V-)
希:我又去XD
我:臭寶`你曳喇 *0*`
寶:咩牙 /.\`
我:你既初吻牙 ..>VVVV<"
寶:我吾知你既初吻仲系到 !!
我:系牙`仲系到牙=VVVVVV=""我都未同牙希KISS``
寶:*0*點解!?
我:吾知-.-"!
寶:吾緊要NA XD`
我:-0-你好OPEN牙 !!XD
龍:邊個OPEN牙 *V*(無喇喇入左黎)
我:哇..你做乜事系到-.-
龍:搞完D手續牙`走得喇`汁野 **
我:你幫佢汁囉-0-"洗我咁話喇依家!?賤格 `
希:老婆..我地走囉=3="吾好理佢地牙`*
我:好 ..XDDD"

之後呢兩個月刀好平安幸幅地過 /   WW \" 不過吾知做乜成日刀同牙希=0=""
因為D小事刀會嘈 .. 旦系次次佢刀會黎哄返我..=) 刀冇乜大事發生``
而牙龍同埋寶寶!?刀吾知佢地兩個系米一齊緊囉 =-=""
牙龍對寶寶忽冷忽熱咁牙``刀吾知幾難受牙*
佢中意果陣就搵下寶寶..吾中意果陣 .. 寶寶搵佢佢刀吾理``
男仔就系咁賤咖喇``旦系寶寶心甘情願咁同佢一齊囉仲 =VVVVVV=""真系吾明白*
呢個中1 刀好愉快地過左NAA .. ^   V^* 學期最後一次考試..我同寶寶刀冇溫過牙 XDDD"
旦出黎個成績刀吾系太差..知道自己升到班囉=)
成個暑假 ..我地刀系癲癲癲同埋癲 =VVVVVVV=""冇一日吾系癲既 `**
我地癲既原因就系要忘記D吾開心既事 .. 可能你地會問有咩吾開心既事..**
旦系我系吾會系呢到講出黎咖囉 ..XDDDDD""
個暑假就系癲癲咁過左一大半** 後面果一半``日日刀煩梗寶寶同牙龍既野``
可能你地會覺我太多事``旦寶寶佢系我唯一一個知心朋友..咁佢有野`我點可以吾理!??
我仲因為寶寶..同牙希鬧交TIM牙 ** 因為佢一路幫牙龍``旦次次錯果個刀系牙龍囉 ``

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6448
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇呀......
十卜你 ! ! !
十卜你 ! ! !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
charco_yik
中級會員

會員編號 54391
精華 0
積分 1383
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 13725 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-15
註冊天數 6831
狀態 離線
  只顯示 charco_yik 的帖子
嘩   !   根住點呀

頂部
maggieC
初級會員

會員編號 240671
精華 0
積分 705
帖子 146
威望 0 點
I-See幣 12674 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-3
註冊天數 6416
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 maggieC 的帖子
呀龍有2奶???

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6270
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
N.0.35`

我:刀吾明你囉 *成日刀幫住佢`
希:系囉系囉``又系我錯喇`我錯哂=.=得吾得牙?!
我:-0-吾想同你講牙`搵佢地出黎NA`好耐刀冇見過牙峰牙龍``
希:哦``
我:我過去對面搵寶寶過黎NA .. *

跟住我過左去寶寶屋企*叫佢過黎 .. 諗住6個一齊癲多一次 *因為聽日系我生日 XDDDD`8月31*V*`
個個好快就黎齊哂喇 ``隻牙龍心情好似好好咁 =   0 ="系咁同寶寶講野喎``
刀吾多知佢系咩構造牙講真 =VVVVVV=""好似當人水泡咁**`
我:你地吾好再唱歌`我好想死 XD
峰:咁有咩玩牙你屋企??!
寶:玩TRUE OR DARE牙!XD
希:嘩*口*好牙好牙``
超:搵咩黎轉 !?XD
我:筆牙``嘿嘿 .. (求其扯左宙筆出黎=] )
希:早有準備播 XD
我:當然*我轉先 *0*`
我:我0妻 XDDD`(轉左牙超=-=)
超:哇`咁邪既`第一個就系我=0=""
我:系咖喇XDD點牙!?揀咩??
超:我呢D..梗系揀DARE @@`
我:咁牙``你是但揀條仔黎KISS 2 分中=0=`記住..系仔``*
牙希聽到之後就掩住個咀 XDD因為佢驚比牙超咀`
牙龍就周圍望``牙峰就扮哂野系到講電話囉 XDDD
超:我.. 我要..我要你 .. XDDD (行去牙峰到 XD)
峰:做乜搵D咁既野黎搞牙=0=""
超:(一下子..咀左牙峰2分中XD)
我地成班人情緒十分高漲 * 玩到勁HI XDDD``
峰:好想嘔牙-0-救命```
超:不良說話! =VVV="吾好比我轉中你** 我要你同人咀到冇命-口-""
我:轉中先算喇 ..XD
跟住牙超就轉=00=轉到牙峰``淆B的佢`揀左誠實*V*
超:你有冇中意既人!?
峰:冇-....-
超:吾吾..好誠實!!
我:車-0-你又知既!?吾比人講大話既?
超:我信牙..你吹波!?
我:你好野=V=""
牙峰轉``轉中牙希``=VVVVV=""牙希揀左DARE`
峰:=VVVVV="諗下先``
希:你想點 -.-""
峰:(望下我在奸笑-0-)
我:你吾好亂黎牙``
峰:放心..我吾會 XD`*
峰:算喇算喇..吾玩得咁勁**你是但搵條仔黎咀 XD
我:學我做咩-0-
峰:吾學得咩`=0= 牙希..你搵邊個牙!?XDD
希:=VVVVV="(又行去牙峰到..咀佢XDDD)
ALL:哈哈 ``
峰:又系我=0000=""
希:你冇話你吾得牙 XDD你好好咀牙..峰峰``(發姣100度=0=)
我:牙峰``你想嘔嗎??我好想嘔牙-.-``
希:吾好講咁多..到我轉牙 XDDD`
佢轉中牙起AGAIN ..XDDD * 佢又揀DARE`牙希叫佢拎住支咪系到扮女人既叩床聲=.....=""
牙超真系叫 .. 我地個個笑到肚痛 XDDD"" 到牙超轉果陣..今次轉中我-0-""我冇得避囉``
超:哈哈 .. 到你喇到你喇XDDD我等左呢一次機會好耐喇``
我:我揀DARE .\ /.""放馬過黎`我吾怕*
超:你...........

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6513
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
哈-
跟住叫佢點-?!

頂部
funnyyan
初生嬰兒

會員編號 158647
精華 0
積分 407
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11087 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-30
註冊天數 6634
狀態 離線
  只顯示 funnyyan 的帖子
好好睇牙..
睇到我著晒迷..
真人真事黎嫁..

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6448
狀態 離線
好好睇呀....
之後點呀??

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6448
狀態 離線
加油喔!! >v<"
我支持你!!!

頂部
{!!`傻嘉}
初生嬰兒

會員編號 328758
精華 0
積分 203
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-4
註冊天數 6234
狀態 離線
  只顯示 {!!`傻嘉} 的帖子
之後點也`?!好想知牙!!`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...