加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}*◆-]]膠布再多 傷也沒法消失♣*-]{完1u}
載入中 ...
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部
cH.17[[紅色部分是更改]]

柔番到屋企..
妍::柔柔..陪我出街aR?!
我::h0 aR..你想去邊?!
妍::uM...M.K Na!!
我::嗯..比1個中我
妍::半個中!!
我::9個字"
妍::你得咩"
我::妍姐叫到r0[[笑]]
妍::妍姐邊個黎嫁@@
我::你nG識咩?!
妍::識就nG洗問你Na[[笑]]
我::妍..你....笑Na@@
妍::我諗過Na..仔死仔還在...
     m0 j0r咪搵過l0r..
     冇謂為j0r1個咁既仆契傷心Na=]
我::[[攬住妍]]你變番我識個個妍Na
妍::傻p0..對nG住aR!!之前搞到你
我::傻Na..[[未講完]]
妍::1世人2姊妹Ma=]
我::記得就h0 Na[[笑]]
妍::你宜家個番40m!n
我::[[沖入房]]
         45m!n後
我::得Na..
妍::得Na咩?!等j0r你9個字Na"
我::s0r! aR
妍::行Na[[笑]]
            M.K
妍::去買33l0r"
我::嗯!!之前行街見到有件3h0令
妍::咁去買Na"
          某店舖
我::就係個件Na..令nG令aR?!
妍::令aR..買Na..
我::唔該..我要個件3
女!!::唔該..我要個件3[[同柔同1時間講]]
我+女!!::[[對望]]
女!!::死8p0同我爭!!你知nG知我條仔係邊個aR?!
妍::知你咁lur多野做咩aR..
我::知你老m0係人妖"
女!!::你地2條8p0..講Na
       即管講..但1陣見到我條仔nG h0 m0野講r0
我::咁1定係你條仔係人妖"
妍::點解aR..[[知道柔點解咁講]]
我::我1見到人妖就驚到講nG到野嫁Na[[扮驚]]
妍::咁又真係h0得人驚"[[睇3]]
女!!::老公..你去咁耐嫁
柔+妍[[望過去]]藍樂然
[[呢個藍樂然係藍朗然
因為藍樂然同藍朗然係孖生
樣貌1樣的2女以為藍朗然是藍樂然]]

我::[[大喊+走]]
妍::[[打j0r''藍樂然''一把]]
    我睇錯你Na[[走j0r]]
''藍樂然[[這是藍朗然]]
             '::做咩打我r0..
              我都nG係藍朗然
女!!::老公..痛nG痛aR[[K!sS]]
::你錫番實nG痛嫁!!
     [[心諗::佢地係邊個aR]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部
cH.20[[[妍同希講野]]

LuNcH T!Me
樂::朗..1齊食飯aR?!
朗::h0 aR..食咩?!
樂::老婆..你想食咩aR?!
我::uM...妍食咩h0 aR"
妍::朗"你話事Na..[[[問夠未]]]
朗::下..咁食日本野h0 m0?!
aLL::讚成
某地方
樂::老婆大人..你想食咩aR?!
我::uM..又要用腦..你叫咩我食咩"
妍::柔..我幫你叫Na..
樂::做咩搶我D野做aR?![[扮惡]]
妍::柔柔對某D野有敏感嫁..你知咩?!
樂::老婆..你做咩nG同我講
我::aR..朗aR..個樣野h0似h0h0食咁aR"
樂::你nG h0車開話題Na[[扮嬲]]
我::咁1時nG記得Ma"
樂::咁你記nG記得我係你老公aR?!
我::呢個就算失憶都記得Na"
樂::你仲有咩m0話我知嫁..快D講晒出黎
我::老公aR..我h0肚餓aR-3-
樂::哼..宜家放過你1陣要講我知
我::h0h0h01陣講比你知"
妍::我要去w.C耶
我::我陪你吧
妍::不用Na"
我::沒關係耶..我也想去=]
w.C
妍::唉..
我::點aR?!
妍::我覺得我仲中2希aR!!
我::咁就去Na"
妍::我仲以為你會鬧我
我::傻p0..點會aR..我1早睇到你仲中2佢Na"
     其實佢都係個h0男仔...只係花心姐=]
     無論點都h0..我都1定sup你唷
妍::多謝BaB!唷[[飛吻]]
我::E..留番比你個希希Na[[扮打冷震]]
妍::哼..唔要就算..出去Na"
樂::咁耐既..
我::女仔係咁嫁Na
妍::呃..我有D野要做..走S!N Na
我::咁h0 Na..加油唷=]
樂+朗::你地講咩呀
我::這是秘密xD
ScH..
[[希同妍散j0r之後
nG係食煙飲酒就係訓覺
LuNcH仲成日都nG食野]]
妍::喂!!起身Na"
希::嗯..[[m0望到+訓]]
妍::孫偉希..你同我起身aR[[拍木台]]
希::D!U..你行開..[[望1望]]
    妍..係你aR
妍::你頭s!n想講咩?!
希::s0r!.以為你係D姣西"
妍::你食j0r野未aR?!
希::食nG食都m0所謂Na
     [[希諗::食j0r你會番黎咩]]
妍::[[放低j0r袋野]]同我食晒佢
     如果nG係m0 fD做
希::[[聽到呢句有D開心又有D心痛]]
     嗯!!你叫我一定食嫁[[笑]]
妍::[[轉身想走]]
希::nG h0走aR..係到陪我aR"
妍::[[坐低j0r]]哇!!你nG驚你D老婆見到咩?!
希::[[希諗::我既老婆就係格離]]{{食野}}
妍::[[[黑次]]]
希::你凍aR?![[除冷3]]
妍::nG洗Na[[比希迫..穿了]]
    [[起身想出去]]
希::你nG陪我Na-3-
妍::我去w.C=]{{{出去}}}
    [[砰]]

發生咩事呢@@
妍同希又點呢..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.21

[[砰]]
希::[[出去睇下咩事]]
     妍部電話[[執起j0r]]
     去j0r邊..會nG會出j0r事
     m0事掛..[[番j0入去]]
某地方
妍::aR!!我個頭咁痛嘰[[摸頭]]
A ::晴姐佢醒j0r Na"
女??::你醒Na[[奸笑]]
ScH..
希::點解咁耐都未番嫁[[擔心]]
[[柔..樂..朗番黎]]
希::你地有m0見過妍aR?!
我::下..佢nG係番j0r黎嫁咩?!
希::係..但佢去j0r w.C之後就
     m0番過黎"我執到佢部電話[[擔心]]
我::咁佢1定出j0r事Na"
希::點解會咁嫁"
樂::nG h0理Na..搵j0r s!n Na
希::[[打電話]]同我搵xxX出黎"
朗::但xxX咪希哥條女
希::散j0r嫁Na..我宜家...
我::[[打電話]]
{{{為愛竟犯了錯 前路坎坷
          雪地太孤獨萬劫不復像最初}}}
軒::邊個?!
我::哥aR"
軒::哦..柔柔..有咩事aR?!
我::妍..比人捉j0r[[忍nG住喊了]]
軒::邊個做嫁[[惡]]
我::nG知aR"
軒::嗯!!我會搵佢嫁Na
     nG h0喊Na[[溫柔]]
我::閉閉[[cUt線]]
樂::傻豬..nG h0喊Na"[[攬住柔]]
我::嗚..妍有咩事咁點r0"
希::我nG會比妍有事嫁
{{誰像你這麼狠 一心只想找祭品
       誰人也可犧牲 因貪取一點養分}}
希::喂"
??::希哥..搵到佢Na..係"某地方"
希::唔該晒"
我::佢係邊aR?!
希::1齊去Na"
樂::嗯!!
某地方"
[[砰]]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ●→S!U鈴※← 於 2008-2-6 03:40 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
恕我冒昧......
我係☆ @@@@@@@@@ ☆既天空小說入面見到哩個故,,,,;;]
入面都係一樣架喎......
我想問真係你作定係你抄架??
(不過你可以唔答我-"*}}})
(因為我係見到有一個故同你個故一樣先咁樣問你....)
...

這真是自己作的..
我m0必要抄人話自己作的
[[這樣做又m0錢的]]
真的是完全1樣Ma?!
謝你讓我知道=]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.22

aLL::軒..哥[[驚訝]]
軒::你地做咩要捉佢aR[[惡]]
[[我..希..樂..朗到]]
aLL[[除xxX]]::係xxX叫我地嫁
軒::[[xxX係希之前條女慧]]係你
軒::點解要咁做aR
慧::[[m0出聲]]
軒::講aR"[[惡]]
慧::佢搞到我同希散[[喊]]
[[砰]]希踢開j0r房門"
希::妍
妍[[成身都傷..衣3不整]]
希::妍..[[攬住妍]]
妍::我...[[暈j0r]]
希::妍..妍..妍aR[[搖妍]]
抱住妍跑去E院"
E院"
希::E生..
E生::放佢係床到S!N
護士::先生..你nG入得去嫁"
希::佢nG會有事嫁..nG會嫁[[自言自語]]
軒個邊
軒::你知nG知佢係我個妹黎嫁
慧::軒哥..對nG住aR"
軒::對nG住大lUr晒..我搵心姦j0r你講對nG住得nG得aR[[嬲]]
慧::nG h0 aR軒哥..
軒::nG h0 nG h0..你對妍做過咩黎[[惡]]
慧::m0 aR..m0 aR"
軒::[[打電話]]
心::喂
軒::老婆..做黎''某地方''aR"
心::哦..做咩aR?!
軒::妍..比條8p0捉j0r aR"
心::10m!n到[[cut線]]
慧::心姐..都..都黎[[驚]]
我::關你什麼事呢
樂::唉..這可是你得到的結果呢
慧::樂哥..柔姐"求下你地放過我Na[[跪低]]
我::放過你..發m0..你咁對妍"
樂::咩樂哥aR..受nG起..你連妍都咁捉"
慧::nG h0 aR"我知錯Na"
[[[心大人到]]]
心::nG 咩h0 aR.今次搞到我個妹..
     m0得放過aR[[嬲]]
軒::咁老婆大人想點呢?!
我::打番佢?!
樂::咁少野@@
心::打番佢咪晒力..
我..樂..軒::咁你想點@@
心::xD..妍呢?!
我::同希去j0r E院"
心::哦"
軒::aR妹 h0似暈j0r[[擔心]]
心::哦..[[諗j0r陣]]
     咩話..暈j0r[[大聲]]
     你芍我個妹做咩黎aR[[惡]]
慧::m0 aR..我m0 aR[[驚]]
心::m0..妍會暈既
慧::我都nG知佢做咩會暈既[[喊]]
心::nG知aR..咁你留係到諗下點解Na"
[[成屋得番慧1個]]
[[E院]]
希::佢點aR?!
E生::黎樂妍既情況nG太樂觀
      有生命危險
      如果佢過到今晚12點就m0事
希::E生..我求下你救佢..佢nG可以有事嫁
E生::先生..你冷靜D S!N Na..我會盡力嫁Na"
希::[[冷靜j0r]]
[[[病房]]]
希::妍..你快 D起身Na
     你再nG起身我就要錫你嫁Na
     nG h0咁懶訓Na
[[柔..樂..軒..心到]]
軒::佢點aR[[緊張]]
希::有生命危險[[眼紅紅的]]
我::[[喊]]黎樂妍..你快D同我起身aR
     我地要1齊行街嫁..你有事點算
妍::m0 j0r我仲有樂Ma[[細聲]]
希::[[攬住妍]]
妍::nG h0痛痛痛
希::[[放j0r手]]
樂::E生[[大叫]]
E生::你地出去S!N Na
       我要同病人檢查
[[5M!N後..E生出j0r黎]]
E生::病人咁快醒到都係奇蹟
       但佢有嚴重內傷..
       需要留院觀察
希::nG該晒

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ☆小婷★ 於 2008-2-7 02:46 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,
唔知妍點呢?
快dpost啦~

+++                    +++                +      +
     +++                    +++               +      +*******
     +++                    +++       ...

很感謝唷..p0多篇給你吧=]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.23

希::妍"
妍::嗯?!
軒+心::我地番去搞埋D手尾S!N[[走]]
我::老公我h0肚餓aR
樂::咁去食野Na"
我::g0g0g0*[[走]]
妍::真係aR"係呢..咩事aR?!
希::妍..你比多次機會我得nG得aR?!
妍::uM....
希::@@
妍::得既[[未講完]]
希::老婆[[攬住佢]]
妍::喂..我都未講完
希::老婆大人..仲有咩吩咐?!
妍::要我做你老婆都得既
     但有條件的"
希::係咩?!
妍::nG可以叫我做老婆..
     nG準m0 Na Na攬人
     nG比偷錫人=]
     就是這樣而己"
希::nG制-3-[[扮細路]]
妍::咁就nG做你老婆"
希::嗚..嗚"nG得aR"
     你1世都係我嫁"
     我nG比你咁aR[[扮細路]]
妍::nG h0扮細路Na"
希::你比我攬你..比我鍚你
     比我叫你做老婆就nG扮
妍::都得嘰..nG可以同女性單獨出街
希::這個當然不會Na"
     m0 j0r 你1次nG想有第2次
[[樂同柔1直係出面聽緊]]
妍::我仲未講完嫁..
希::請繼續"
妍::我宜家要100枝紅玫瑰
我::[[同樂對望]]
希::宜家?!
妍::嗯..比半個鐘你搵=]
樂::同我係半個鐘之內搵100枝紅玫瑰
希::等我"[[走]]
希::你地2個nG係去食野咩?!
我::都要睇下你地點S!N食得落嫁"
樂::100枝紅玫瑰已經準備h0 Na"
希::nG洗..我想親自去搵
我::嗯"快D去..加油Na=]
20m!n後..
希::搵j0r咁耐都係得90枝

明天再p0..今日p0 2篇了=]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ●→S!U鈴※← 於 2008-2-7 12:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哦哦,,,;;]
可能是別人抄你的``~!!!!
不過很好看-"*}}}
sup你啊-w-

如有需要可會停p0=]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

cH.24

希::點算..搵nG到咁點
路人A::你睇下人地幾h0 aR"
路人B::有咩咁h0"
路人A::買咁多花送比女朋友"
路人B::你又知佢送比女*
路人A::哼[[走j0r]]
希::[[望到有間花店]]
花店*
希::小姐..請問有m0紅玫瑰aR"
小姐::呆了[[[心諗::h0令仔aR]]
希::小姐[[大叫]]
小姐::係[[定神]]
希::有m0紅玫瑰aR"
小姐::有aR..仲有9枝..你要幾多?!
希::比晒我aR"
小姐::請等等"
{{誰像你這麼狠 一心只想找祭品
       誰人也可犧牲 因貪取一點養分}}希手電
希::喂"
樂::得番5M!N..快D Na"
希::咩話..得番5m!n
樂::嗯..快D Na"
希::0k..閉[[CuT]]
小姐::先生..得Na"
希::nG該
病房*
希::妍[[喘氣]]
妍::[[望下錶]]岩岩h0=]
希::對nG住aR"我搵到99枝而已
妍::nG緊要Na..有h0過m0[[笑]]
希::多謝老婆
我+樂::h0野[[係出面]]
妍+希::[[1齊望出去]]
妍::你地係到做咩aR"
我+樂[[行j0r入去]]睇戲l0r
樂::對nG住aR"我搵到99枝而已
我::nG緊要Na..有h0過m0[[笑]]
樂::多謝老婆
妍::你地2個h0無聊aR[[面紅]]
我::哇哇哇..我m0眼花Ma..
     妍..面紅aR@@
希+樂::[[1齊望過去]]
樂::哇..我第1次見的"
我::我同佢識j0r咁耐
     我見都係嬲到紅"
希::哎呀..你地h0煩aR''[[推我+樂出去]]
我::我有腳嫁
樂::洗nG洗咁aR[[同我1齊講]]
我::算..我地走"
樂::嗯"我送你番屋企aR"
我::nG洗Na"
樂::m0得say n0
我::哼"
柔屋企門口"
我::送到門口仲nG夠
樂::比我入去坐陣S!N Na"
我::跟住話h0支力比你係到訓Ma"
     次次都係咁
樂::[[攬住柔]]h0 Na"
我::[[開門]]入黎Na"
樂::多謝老婆>33<
我::-___-"我去沖涼"
樂::1齊Na"
我::h0 aR"
樂::真嫁@@
我::假嫁=]
樂::nG得aR..你講j0r就係
我::n0 aR"nG比
樂::我nG理..[[抱j0r柔入w.C]]
跟住發生咩事就=]
NexT DaY
E院"
妍::點解希仲未黎既

想知咩事..cM唷=]

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6577
狀態 離線
  閱讀全部

☆小婷★
謝=]p0既時間係咪太夜?!
S!U瑩
皇天不會負有心人的=]
Newlife_Newhope
謝:]
其實時間是不是晚了1點!?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...