加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[ 轉貼 ]] 明 明 有 [[更 好]] 的 選 擇...偏 偏 喜 歡 你*[
載入中 ...
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
I-See幣 13989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
[[ 轉貼 ]] 明 明 有 [[更 好]] 的 選 擇...偏 偏 喜 歡 你*[

明 明 有 [[更 好]] 的 選 擇...偏 偏 喜 歡 你*[

-------------------------

***********人物介紹************

女 主 角 :

怡 > 令女一名[5C班]...同牙琪..牙娟好FD...成績好好...在班裡好受歡迎...仲好串...老豆好勁,人人都驚...到...

娟 > 令女一名[5C班]...同牙怡...牙琪好FD....牙怡 有咩事都幫....不過吾系TB

琪 > 令女一名[5C班]....同牙怡..牙娟好FD....外堅強內軟弱.....曾發誓玩盡全世界男仔...但當佢遇到佢....明白到傷心&嬲既感覺

男 主 角 :

風 > 令仔一名[5C班].....同集&新好FD....串咀...有錢.....成績都一般..花心大羅白....直到.....

新 > 令仔一名[5C班].....同集&新好FD....成績好...專一....

集 > 令仔一名[5C班].....同風&新好FD...但比佢地矮 2,3 CM...無奈地叫[矮集]

其他配角...會隨故事增加

------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
CH.1

某公園GE一角-0000-"

琪:拿,而家,XX集,係本小姐飛你,唔係你飛我,你同XX璇扑野就去第2度,唔係係呢D出醜!

集:SORRY丫..我知係我對唔住你..

琪:慳D啦你,扮曬蟹咁,賤人(COM左佢一巴-00000-"""" )

[新角色
奸角一號,璇:除左一個賤字冇野可以形容佢,雖然幾令女@@" ]

璇:耶~~~~集集~~我地繼續啦..(姣ING)

集:死開啦

琪:而家我地再冇關係,你地要繼續係度影響市容,影衰自己就慢慢啦(瀟灑地走左-0-)

集:喂~!呀琪!(想追)

璇: (拉住佢)咪追個8婆啦-3333-(又姣-_-" )

跟住琪即刻飛左去怡屋企

(叮噹)

怡:咦@@琪姐WOR-0-"咩風吹你黎丫@@

琪:咪提啦,岩岩係公園見到某賤集同賤璇當街當行咁係度扑野(話曬俾怡知)

怡:O嘴加無奈-0-"你第N次失戀啦..仲可以咁輕鬆..

琪:呵,男仔係用黎玩GE,我從來冇真心鍾意過佢地,如果世上真係有好男人
    當年就唔會有人DUM低我同阿媽啦,而家阿媽仲..唉..

怡:你阿爸又係爭唔落..

琪:所以我要玩死世上D男人xD!之前D男仔即使無對我唔住,我都照搵藉口照飛,呵呵~

怡:真係服左你--"

琪:所以卡門果首舊歌係我GE至愛xD!

怡:真係--"我地去搵娟唱K啦,佢個衰女包..好耐冇見佢啦-3-

琪:5

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
CH.2

突然...怡個門鍾又響啦~

怡: (開門) 集,你黎搵琪牙??

集: 55..佢系吾系到牙??

怡: 系到...但系你俾佢靜下啦!!

集: 但系...

怡: 吾好但系啦..番去先啦

集: 咁好啦!!

集: (走佐)

琪: 吾該曬牙!!

怡: 吾駛

--------第二日番學-------

怡同琪行番去....一入到課室...

琪放低個袋...集同佢D FD行過去

集: 琪..

琪: 咩事牙? (好嬲)

集: 原諒我啦!!

琪: 你搵你個牙璇啦!!

集: 吾好咁啦

XX: 系囉!你咪原諒牙集..

YY: 我做大既..幫你睇實牙集啦!!

琪: 怡

怡: 咩事??

琪: 佢地好煩牙!

怡: 你地俾琪靜下啦!!

XX: 你吾好阻住曬啦!!

怡: 我鐘意牙!!

XX: P你個街牙!!

怡: 我E D斯文人..廢事同你計

風: 我XX風...一定認住你

怡: 好牙!!

系佢地嘈既期間...集E經哄番琪啦!!

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
CH.3

怡:你真係打算原諒集丫?-0-

琪:超,玩佢姐嘛..咁易原諒佢LOLZ

怡:不愧為琪姐-0-

琪:HEHE

風:哦~~原來你咁奸GE..

怡:妖,你搭咩爹丫,又唔係話緊你

風:你話緊我BEST FD WOR

怡:超,咁又點丫,就係你BEST FD先要話佢同玩佢,O?

風:冇..咁睇下遲下邊個慘D LOR..

怡:驚你丫我肯定你會慘過我好多LOR,如果你再唔走(已經舉起左把可愛GE CUTTER@@")

琪:哇-0-你玩BOXING嫁WOR-0-小心搞出人命-_-"

怡:得啦-V-

風:...(已經淆左)

怡:咁快淆左..唔好玩GE..-33333-

琪:正確D黎講係全班都淆曬--"

怡:係WOR-0-"咁冇膽嫁-3333-

娟岩岩入課室@@

娟:哇..怡姐咁大恐嚇丫@@驚左你把CUTTER- -

怡:SOR.-33333-

MISS又岩岩入黎- -

MISS:哇..玩CUTTER,一個小過..

怡:你乜叉事丫,玩CUTTER又關你事

MISS:你...好野,我都係俾面你老豆,唔記你

怡:咁先至醒嫁嘛

唔講唔知..原來怡個老豆係白社GE大佬-0-"""

MISS:咦..冇曬人GE..算啦,今堂自修啦..

全班(係門口):MISS萬歲~!(狂呼)

MISS:你地好野-0-

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
thx上官芷 ...
------------------------------------

CH.4

MISS: 我有 D野同你地講

男A: 有插班生牙??

女A: 系囉!!無新意

MISS: 我點會令你地失望呢??

男B: 咁系咩??

MISS: 系調位牙!!

女B: 咁點調牙!!

MISS: E個系你地既座位表..小息好調啦!!

ALL: 哦~

------------小息---------------
成班去佐睇個座位表...

座位表:
          老師台
X  X    X  X    X X   X X
X  X    X  X    X X   X X
新娟   集琪    X X   X X
X  X    X  X    X X   怡風

女A:點解3個令仔都吾系同我坐

怡: 妖~~同佢坐玩野牙??

琪: 你同邊個坐牙??

怡: X街風囉

琪: 算啦!!我同集坐牙!! (細聲)

怡: 娟,你同WHO坐牙??

娟: 新牙!!

怡: 都幾好牙!!好過我同個P街坐

風行黎..

風: 你同邊個坐牙??

風: (行過去睇)

風: P...玩野牙!!

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
CH.5

怡:擺明啦- -問黎都多餘,個MISS都有問題GE..竟然要我同個低能白癡又低B GE人坐,唉..

風:你估我又好想同D八到冇得再八GE八婆坐?!

怡:話人者是@@原來呢個世上又多左個人妖-0-

風:你..好野..

怡:過獎

其實呢個時候,全班都"欣賞"緊呢個鬧劇,點知及時有人出黎做和事老-0-

新:你地再鬧就唔洗上堂嫁啦..英文等陣仲要TEST..溫左未丫..

怡&風:正一書呆子!

怡&風:死八公/婆,做咩跟我講野!

怡&風:FU*K!

新:咁夾,結婚丫笨

風:同豬結都唔同佢啦下化

怡:同低能GE結婚會搞到自己變低能嫁,我先唔想丫!

怡&風:哼!

新:溫書啦,仲嘈

怡:你知我驗過嫁..我智商138,洗乜溫-0-

風:減100下化?!

怡:你收啦,我知你得50,我都鄧你慘嫁啦..

風:唉..費事係全班面前同D八婆嘈,影衰曬我自己(擺明唔夠串啦-0-)

怡:唔夠串下化@@?

咁岩MISS入黎..

MISS:乜事丫,搞小圈子丫

全班:擺明啦!

MISS:...上堂啦,返埋位

上上下堂..怡訓著左...-0-!

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
CH.6

風: (望佐下怡)

風: (心諗)其實佢都幾可愛牙!!

MISS: 風,你讀埋落去牙!! <-------佢地讀緊課本

風: (企起身)

風: UM...UM....

MISS: 你無聽書牙!!企去最後面

風: 哦...

----------L U N C H   T I M E -------------

怡: 八公

風: 咩事牙,八婆?

怡: 第一,我吾系八婆....
     第二,你下次望我...小心D啦~ 廢事又俾人罰啦

ALL: WOWOWO...牙風你

風: 我鬼有望你?發夢啦你(面紅+\魚\)

怡: 咁咪無囉...大家心照啦!!

集: 吾好嘈啦...一齊食LUNCH 牙

琪: 好牙!!怡一齊去啦!

怡: 好牙

集: 咁我,老婆仔,怡風,娟,新都去啦!!

風: 55

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
CH.7

新: 咁去邊食@@?我要靜GE地方,最好做得功課果種

娟: 咁我地就去茶餐廳食啦-V-

新: 衰婆-0-玩野

娟: 擺明啦@@而家先FEEL到?- -

ALL: 一於咁話,就去茶餐廳!

新: 妖..-3-

----------茶餐廳-------------

集: 老婆食咩丫?@@

琪: 婆你個死人頭,搵鬼做你老婆啦,亂嗌

怡: 你地咪打係情罵俏好WOR,我地D單身唔放過你地嫁-3-

風心諗: (你做我老婆咪唔洗單身LOR..)

新: 係LOR,溫下書好過啦,唉..又浪費左唔少時間啦..冇得溫書..

娟: 死人書呆子,咪溫啦,溫得多本小姐唔要你嫁啦

新: 邊有人做GF做到你咁惡- -

怡,風,琪,集: WOWWWWW~~~@.@娟姐~~~~~!

娟: 咩WOR..(面紅O_o)

怡: 幾時GE事丫..做咩乜都唔講我知..\___/

娟: 今日MISS叫風讀書果時LOR- -條友都訓著左- -跟住發開口夢攬住我話鍾意我,跟住..

怡&琪: 跟住點丫@@!

集&風: (女仔真八...)

娟: 跟住..本小姐主動送上左初吻-V-(爆紅的說-0-)

怡: 娟姐衰啦@@

琪: 現今女性真主動- -

娟: MISS盲左姐- -(仲紅- -)

新: (溫書)

怡: 咪溫啦-V-(打佢個頭)

新: 痛嫁...大佬..

怡: 咦...我唔見左銀包..出去搵搵先..

----------茶餐廳外面-------------

怡:係邊呢..

呢個時候,無啦啦有人打左佢一巴...

怡:丫!

究竟係邊個呢@@!

==============================

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
要你地估下先好玩嫁ma...

如果唔係就冇意思喇!!

你地話係咪??

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6144
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
唉...算我唔賣關子喇!!!!!!!!!!

CH.8

原來系牙敏~

[新角色:
敏: 姣婆一名....爆愛風既]

怡: 你系...?

敏: 我叫XX敏

怡: 做咩打我??

敏: 因為你搶佐我個風風,,,(拿住怡個銀包)

怡: 俾番個銀包我牙!!

敏: 你想我俾番個銀包你...你就風風..(未講完)

怡: 我同你個風風無野架!!

敏: 你話就係啦!! (拎出佢把CUTTER)

就系E個時候...

風黎佐...

風: 你夠膽整我...老....個FD!!

敏: 風風...吾好咁啦!!!!!!!!!!!

風: 死開啦!!

敏: (走開)

敏: XX怡,..你睇住黎啦(細聲)

-----------------番到去--------------

新,風,集傾計

新: 風,你鍾意牙怡??

風: 鬼係

集: 我頭先聽到..你趕走牙敏時...

新: 想叫佢老婆....

風: 系牙,...我認..警告你地講吾好爆出去牙!!

==============================

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...