加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

________[ cHhhh 30 ] - *◆

峰走左之後 ` 我的眼淚己忍不住掉下來 `T/\T

嘉 :: AH妹 ..放低佢把NA "

之後家姐攬住我 ..

喊左好耐好耐 ..大約6:00就累得濟就訓JOR `

1訓訓到大天光 !!!

新的1天來臨了 ` 我要忘記陳子峰 ..
我要重新黎過 ` 我吾想俾佢睇死 !!!

就咁 ..我就返JOR學 `
無錯 ..1返學D姣婆系咁講AH `

姣婆1 :: 唉 " D人同峰峰散左NA `真系好

姣婆2 ::系N0R " 等佢重成日以為自己好叻AH喇`

我 ::
你2條仆街 ..我吾信我搵吾到1個俾佢更好既男仔`
呢D二手貨 ..咁中意 " 你地咪要N0R !!!=V=[惡]

上堂上堂上堂 *
系咁SD SMS `

就咁維持左1個月 "

`呢1個月黎我都好開心 ` 同峰仲系咁 - 無變過`

呢日既小息 , 傑佢又黎搵我 !!!

傑 :: 小妍 ..你LUNCH得吾得閒AH ?

我 :: UM ..得閒既 !!! 做咩AH ?

傑 :: 無 ..諗住約你去食野姐`=V=

我 :: 喔 ..OK AH=)

系呢1個月黎..我同傑佢熟左 `
佢都因為上次單野改左 `-3-

上堂LU*

MLZ :: 同學` 我諗開學到宜家 " 你地都熟悉左身邊既同學NA`

老師講到呢到 ` 我望去峰到 `咁岩峰又望去我到 !!!=V="
我即刻另番去MLZ到`

MLZ :: 好 " 我地宜家會調多次位既 `

MLZ ::
陳子峰同李啟楠調 ` !!!QAZ同OKM調 `
KKK同RRR `好 ..就咁NA `

個個咩咩楠調左過黎 ` 都無講過野 `系到訓覺 !=V=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6260
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

________[ cHhhh 31 ] - *◆

上堂LU*

MLZ :: 同學` 我諗開學到宜家 " 你地都熟悉左身邊既同學NA`

老師講到呢到 ` 我望去峰到 `咁岩峰又望去我到 !!!=V="
我即刻另番去MLZ到`

MLZ :: 好 " 我地宜家會調多次位既 `

MLZ ::
陳子峰同李啟楠調 ` !!!QAZ同OKM調 `
KKK同RRR `好 ..就咁NA `

個個咩咩楠調左過黎 ` 都無講過野 `系到訓覺 !=V=

我 :: 喂 ` 講下野喇 .. 悶死NA*V*

楠 :: { 無應我 }

我 :: { 搖佢 } 喂喂喂 ` 應下人好WOR-____-"

楠 :: { 惡 } 乜野AH你 ?

我 :: 叫你講下野姐 ` 洗吾洗咁惡WOR T/\T

楠 :: { 溫柔番D } 咁你想點AH大小姐 ?

我 :: ER .. 不如我地傾下你D野AH ?

楠 :: 我無野好比你傾 ` :P

我 :: 講下 ` 點解你 ..成日吾講野既 ?

楠 :: 我宜家咪講緊野N0R`XD

我 :: 超 ` { 扒系到訓覺 }

楠 :: 到我宜家好悶WOR `

我 :: { 起番身 } 咁你又想點AH ?

楠 :: haaa * 吾知ah =)

就系咁 ..傾傾下 ` 話咁快落堂了=)

楠 :: 系WOR " LUNCH 1吾1齊食AH ?

我 :: UM ..我要同我的1個FD OK嗎 ?

楠 :: OK喇 ` 行喇 ..

我 :: SIU柔B ..行喇XD

之後佢地齊齊去左食野 =)

我 / 柔 :: 你食咩我地都食咩XD

楠 :: 吾洗咁齊掛-___-"

柔 :: 慣左 ..吾好意思AH`-3-

楠 :: 是旦NA ` 我食呢個 ..咁你地都系食呢個喇 ?

我 :: 要2個得喇 `

楠 :: 下 ..你吾洗食咩 ?

我 :: 我同柔柔1齊食得喇 =)

楠 :: 夠飽咩 ? =V=

柔 :: 我地宜家都吾系好肚餓 ..夠咖喇 `我地成日都系咁的-3-

楠 :: 咁你地中意喇 *V*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

哇,,
好正呀,,
我覺得最後小妍都係同峰一齊,,
十卜,

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6273
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
h0h0睇唷''
10卜您...XDDDD*

頂部
H!u.
吹水高手
囂大哥.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 91220
精華 0
積分 8024
帖子 4683
威望 0 點
I-See幣 34723 錢
GAME幣 1685 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 janet2005
閱讀權限 100
註冊 2005-12-24
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 H!u. 的帖子

尼3集刀冇咩講既`

但系好好睇xp.

快d p0 la*

頂部
~小晞~
初級會員

會員編號 339916
精華 0
積分 514
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 12861 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-30
註冊天數 6170
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 ~小晞~ 的帖子

十卜你呀

頂部
小笨`慧
初生嬰兒

米粉`.0.™

會員編號 352850
精華 0
積分 273
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11121 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-30
註冊天數 6140
來自 SIU粉家族` *v*
狀態 離線
  只顯示 小笨`慧 的帖子

+ 卜 你 丫 /\/\"

h0 h0 睇 `

傑 甘 賤 咖 ! .\/.

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6156
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
十卜...
小妍同小柔B真係好姐妹...
PO啦..PO啦...

頂部
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6126
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
個 峰 真 系 超 衰 l0'

臨 走 仲 要 甘 Hurt 妍 ..

系 我 一 把 車 落 佢 度 '

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6466
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
呢幾集悶悶地-3-`
我都系想知妍同個衰人點-vv-`
xpp`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...