加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6259
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆星夜 於 2007-8-11 03:46 PM 發表
好激丫@@ 牙傑會做咩野嫁 好想睇埋落去丫-33- +卜你

呵呵`
唔知呢..
咁我宜家就比你睇na*
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6259
狀態 離線
________[ cHhhh 21 ] - 呵護 ) 你 ( *◆

聆 聆 聆 @@!` 小 息 又 完 JOR LU`
上 堂 ......

我 : 峰 AH.. 你 仲 嬲 我 牙 ?

峰 : 無 牙 ..

我 : 咁 你 做 咩 成 堂 吾 同 我 講 野 ?

峰 : 我 {支力} 姐!! [ 講完就扒系到訓覺 ]

之 後 我 都 無 嘈 佢 N A. . 等 佢 訓 下 =)

話 咁 快 就 放 學 n a - x D

我 : 峰 . . 起 身 N A . . 放 學 喇 !

峰 : 喔 . ..

柔 : 喂 . . 各 位 " 行 得 未 牙 ?

豪 : 得 N A 得 N A`

我 : 我 地 都 行 得 喇..,

根 住 我 準 備 行 個 陣 . . 峰 佢 拖 住 我 =)

我 好 開 心 . . 因 為 我 知 峰無 嬲 我 LU`

我 : 峰 峰 . . 你 無 嬲 我 啦 咩 ?

峰 : 我 似 咁 小器 咩 ? 何 況 又 吾 系 妳 錯 `-3-

豪 : 喂 . . 我 地 去 邊 到 好 牙 ?

柔 : 不 如 我 地 去 唱 K 喇 !

我 : 好 牙 ..

豪 : 不 如 叫 多 D 人 黎 囉 ! ?

我 : 你 地 中 意 LOR =)

之 後 佢 地 叫 左 好 多 人 黎 -____-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆星夜
初生嬰兒

會員編號 352286
精華 0
積分 212
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11002 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-28
註冊天數 6141
狀態 離線
  只顯示 ☆星夜 的帖子
好想睇埋落去牙>< 快d post啦 +卜你-33-

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6176
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
10post!!!!!''
好睇牙!!*xd

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6176
狀態 離線
come on baby!!''
快po吧

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6176
狀態 離線
我要睇牙t^t''

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6259
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆星夜 於 2007-8-12 02:07 PM 發表
好想睇埋落去牙>< 快d post啦 +卜你-33-

呵呵..
宜家p0喇`
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6259
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-12 02:07 PM 發表
10post!!!!!''
好睇牙!!*xd

THzzz*你=]]

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-12 02:07 PM 發表
come on baby!!''
快po吧

嘻..
黎喇`
宜家p0喇`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-12 02:08 PM 發表
我要睇牙t^t''

ok*宜家p0..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6259
狀態 離線
________[ cHhhh 22 ] - ) 上 ( *◆

之 後 佢 地 叫 左 好 多 人 黎 -____-"

有 3 男 - 2 女 `=)

男既有...俊 / 銘 / 樂 -

女既有...月 / 琪 `

都 幾 令 仔 令 女 N A` : )

FiiiinD 埋 佢 地 就 去 L U `-3-"

好 快 我 地 就 打 成 1 片 " = )

我 : 峰 牙..佢 地 都 幾 好 傾 W O R ` = 3 ="

峰 : 老 婆 . . 你 想 點 ?

我 : 無.. 想 溝 下 佢 地 姐 ! xD

峰 : [ 扁咀- ] E..老 婆 妳 都 吾 理 我 ! T^T

我 : 吾 理 你 >3<

之 後 我 行 過 去 同 佢 地 1 齊 傾 ` : )

樂 : 峰 牙...牙 嫂 好 令 WOR` -3-"

峰 : 吾 令 點 做 我 老 婆..做 你 地 牙 嫂 ? =)

我 : 月 月..不 如 我 地 合 唱 LOR ? 

月 : 好也-3-"

柔 : 小 妍 吾 理 我 . . 心 淡 !

峰 : 同 病 相 憐 T^T

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6259
狀態 離線
________[ cHhhh 22 ] - ) 下 ( *◆

柔 : 小 妍 吾 理 我 . . 心 淡 !

峰 : 同 病 相 憐 T^T

我 : 算 N0R 算 N0R .. .吾合唱N0R !

樂 : 咁 1 系 我 地 搵 D 野 玩 NA ! =)

琪 : 誠 實 與 大 膽 ! Ok 嗎 ?

俊 : 無 所 謂 NA`

1 開 始 就 轉 中 琪 :P

我 : 簡 !-

琪 : 誠 實 N0R !

我 : 妳 中 意 邊 個 ? !

琪 : 俊 N0R =)

俊 : 佢 系 我 老 婆 .. 我 系 佢 老 公 !
-----明 解 無 ?

月 : 完 全 明 白 曬 xD

琪 轉 中 系 峰 ! -3-

琪 : T OR D ?

峰 : D N0R ! *3*

琪 : 吾該搵個人KISSSSSSSSSSS !=)

峰緊系簡我咖NA`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...