加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]◆`如你不是認真的話×請不要說出-我♥你*3個字`"[第16話]
載入中 ...
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6353
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~~根根~~ 於 2007-11-19 22:52 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀~~!!!
要快D  POST埋落去呀~~~!!!!

真係好睇=P`
我會架=]`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×笨僾°||〞
初生嬰兒

會員編號 384714
精華 0
積分 258
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11126 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6026
狀態 離線
  只顯示 ×笨僾°||〞 的帖子
估唔到又post左新一集-\/-''繼續努力哇.______.永遠支持你.[].

我的愛給你玩弄×
你現在開心嗎╮〞||
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6360
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
繼續努力哇
永遠支持你

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6353
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×笨僾°||〞 於 2007-11-20 19:58 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
估唔到又post左新一集-\/-''繼續努力哇.______.永遠支持你.[].

卡卡xD`
我會努力的=P`
多謝你牙=]`

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6353
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-11-20 20:37 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
繼續努力哇
永遠支持你

多謝你牙>v<`
你咁耐冇黎我以為你吾記得我啦*0*`

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6353
狀態 離線
第5話:::好好戀愛{上} [星期1]

恆吾知點算好﹏
佢去左S!U瑜今日吾見到既地方---{沙灘}
佢望著浩瀚既大海*"覺得好灰__-}
恆:::{心諗}我做乜吾打咩佢!?`
"◇-我不過痛哭了 防線結果都崩壞了
我要治療 靠眼淚排走心痛 最苦的目標...`)

恆:::呢個吾係S!U瑜既鈴聲咩!?`
     {大叫}S!U瑜,,你係邊牙,,出黎啦!*
瑜:::你吾好再叫啦..好樣衰牙*
恆:::S!U瑜..{沖過去攬著佢}你冇事太好啦..
瑜:::我點會冇事..{大喊}
恆:::你吾好喊啦{愈攬愈實}
瑜:::[喊]
-"呢個壯觀偉大既畫面維持左1粒中__;]
"◆-還道愛愛愛愛愛對愛情已死心﹏*
恆:::喂!?`
熙:::你搵吾搵到我牙妹!?`{緊張}
恆:::佢係我汁邊,,我等間送佢番黎啦=]`
熙:::吾該你牙,,恆{放心曬}
恆:::吾`掰掰=]`
瑜:::係吾係我牙哥..!?`
恆:::係牙,,佢好擔心你!*
瑜:::[攬著恆]為我好或者只雖好好的擁抱﹏*
恆:::我中意你..我從來未真心中意過1個人,,
      但係我第1眼望到你,,已經覺得你好吾同,,
      我好愛你,,比我照顧你,,好嗎!?`
瑜:::[望著恆]   {2個就K!sS左}
恆:::我地番去啦,,{我掂左啦>v<`}
瑜:::{我竟然當左你係水泡,,對吾住}
恆就渣車送S!U瑜番去__;}
恆:::到啦=]`{鍚左S!U瑜顮頭1啖]
瑜:::掰掰老公=]`
恆:::吾好再吾開心啦,,掰掰=]`
瑜:::吾`多謝你=]`
恆就走左...`
熙:::妹*! [攬著S!U瑜]你冇事就好啦=]`
瑜:::哥牙,,AM﹏''
熙:::講啦=]`
瑜:::我同恆1齊左>v<"
熙:::岩岩散就....{S!U瑜會吾會淨係當佢係水泡架}
瑜:::覺得佢幾好人米同佢1齊囉-3-"
     可能佢可以幫我忘記牙峰呢"!
熙:::下....{咁都得}
瑜:::我去沖涼啦,,早抖牙哥"

------------------------------------------------------------------------------
共你相識三千天 我沒名無姓
慶幸也與你逛過 那一段旅程
曾是日夜期待你 施捨一點同情
我對你是固執 做夢或太熱情
在世上 是你始終不肯退後遺忘我 感激你心意
但情人比 知己分開更易 怕我愛上你壞了事

完了吧 如無意外 從今開始該好好戀愛
放下從前一段感情 才能追求將來 你就似沒存在
完了吧 然而你不在 情況未像幻想般變改
告別從前總是不易 原來假如只得我在
我竟未能覓尋下一位摯愛

舊訊息應該刪走 再沒留憑證
我共你去到最遠 也只是友情
如現實是場玩笑 一早清楚內情
過去是勇敢 或是未肯適應
是我笨 大概必須先經錯誤才能會 分清我心意
共行成長 數不清的故事
我已愛上你壞了事 (我愛你你扮作不知)

完了吧 如無意外 (應該散開 縱有感慨)
從今開始該好好戀愛 (為何我寂寞不來)
放下從前一段感情 才能追求將來
你就似沒存在 (當做我沒存在)
完了吧 仍能撐起來 (應該放開 縱有感慨)
前進便讓自尊心放開 (期望你能尋覓愛)
告別從前總是不易 然而假如不止你在 (只得我在)
你可願仍逗留在這愛海 (再不願盲目留在這愛海)

我與你 大概始終不能相愛
可否不離開 講出你的感慨
你用心戀愛 (我用心戀愛)
下段道路定更精彩

完了吧 如無意外 曾失戀的都必須戀愛
悔恨從前隱瞞感情 常常猜疑將來
我就似沒存在(你就似沒存在)
完了吧 仍能撐起來 前進便讓自尊心放開
告別從前總是不易 然而假如不止你在
(告別從前總是不易 然而假如只得我在)
你可願留下來盼一位摯愛 (我怎樣來覓尋下一位摯愛)

------------------------------------------------------------------------------------------------

頂部
×笨僾°||〞
初生嬰兒

會員編號 384714
精華 0
積分 258
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11126 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6026
狀態 離線
  只顯示 ×笨僾°||〞 的帖子
加油加油.w.
想不到說甚麼-3-''
推推推.w.

我的愛給你玩弄×
你現在開心嗎╮〞||
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6068
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好睇呀~~!!
十卜十卜你~~~!!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6263
來自 外太空XD
狀態 離線
好好睇呀>W<
SUP

QUOTE:
warning; 字數不足5字, 請留意.
版主 - ffu;) 23/3/08 示。

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6353
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×笨僾°||〞 於 2007-11-21 19:24 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
加油加油.w.
想不到說甚麼-3-''
推推推.w.

我會的=]`
只要有1個cm已經足夠了*0*`
多謝你-w-`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...