加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]♥*109集*♥
載入中 ...
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 12804 錢
GAME幣 6047 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-19
註冊天數 6022
來自 媽媽的肚肚@v@"
狀態 離線
  只顯示 shan14twins 的帖子
daisy124  :
唔得-_-''
要ge要ge...嘻嘻....{玩野-0-''}

第103集
羽:唔識我-____-''v?
我:欣....粉粉柏呢-v-'?
羽:who is柏-v-''?
我:關你咩事=3=''?
羽:小朋友....洗唔洗一起身就甘串牙-_-v'?
我:要ge要ge-_-'
羽:-___-''
我:係啦-口-''你地係邊個0.0''??
婷:-口-''珊...你...唔記得我地-_-'??
我:我地識架咩-口-'?
婷:甘你記唔記得你叫咩名牙-v-'?
我:點會唔記得牙-__-''xx珊牙ma-3-''
羽:幾多碎呢0.0'?
我:11碎囉-口-''
羽:11碎-______________-''??
欣:-vv-''
我:係啦=_=''欣...你做咩個頭唔同左ge0.0'?
欣:唔同左-_-'?
婷:唔同左0.0''???之前係點架-vv-''??嘻嘻-口-''
我:係....係甘樣甘樣甘樣架囉-口-''
婷:講左=冇講-_-''廢話....-_-''
我:咩牙=_=''我叫粉粉柏打你架-v-''
婷:黎牙...我唔驚你架-_-v'
我:你緊係唔驚我啦-_-''都冇話你要驚我-v-''
婷:你真係唔記得左你幾多碎-_-v'?
我:我記得牙-口-''我幾時有話過我唔記得牙-_-v'
婷:甘你話你自己幾多碎哇-_-v'?
我:我咪11碎囉-_-v''我頭先咪講左囉..
欣:珊-_-''你唔係11碎架啦=_=''
我:下-__-''唔係11碎-口-''???21碎啦-_-v'?
羽:珊唔記得我...嗚嗚...T^T'
我:你D喊都唔似喊ge-_-v'
羽:-___-''令妹...洗唔洗甘串牙-_-v'?
我:串d好d ge=]'
羽:甘你話你自己11碎...甘你記唔記得你細個d野0.0'?
我:記得又點...唔記我得點牙..關你叉事牙-_-v?
羽:=_=''記唔記得先-_-'v?
我:記得小小甘啦-__-v'問黎做嘜-_-v?
羽:甘你記唔記有男仔之前成日黎你屋企玩架-.-'?
我:記得...矮仔羽同粉粉柏牙ma-vv-''嘻嘻..
欣:羽0.0''嘜你之前好矮架-口-''??
羽:下....係到T^T''中1先開始高的-vvv-''嗚嗚-口-''  [[玩手指中...]]
我:下-口-''嘜你係矮仔羽牙=_=''??
羽:係牙-vv-''
我:-口-''我之前甘叫你...你唔理我架b0-_-'
羽:宜家理係咪唔得牙-_-'?甘我唔理囉=_=''

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]
我第一次作嫁...希望大家支持下...^.<''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6618
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
吾係牙...我幫你推姐...

邊個玩你牙...

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
daisy124  :
唔係牙-___-''
我係話我玩野...唔係玩你玩野牙-__-''

第104集
我:-口-''我之前甘叫你...你唔理我架b0-_-'
羽:宜家理係咪唔得牙-_-'?甘我唔理囉=_=''
我:嘻嘻-v-''嘜你高左甘多架-_-''??好彩我重有得高架姐...我會高過你架-3-''嘻-口-''
軒:甘你唔記得我係邊個??
我:你係邊個牙-_-'?wh0 Are y0u-_-'?
軒:我....冇野啦...我地..唔識架....走先...[[其實佢只係行左係出面都聽...甘...算唔算偷聽-_-'?
我:下=_=''佢係嘜水牙-口-'?
富:下...佢係.....你...你...你...
我:你你你-_-''你完未牙-_-v'?
富:-___-''
我:唉...甘姐係佢係wh0-_-v'?你又係wh0牙-_-v'?
富:我牙-_-'我叫xx富...係你fd[[指住兒]]個bf...
我:我fd-__-''??
欣:嗯
我:真係我fd??但係...我好似唔識佢架w0-_-''
兒:.......臭珊唔要我啦T^T''
我:我幾時有宜個花名架0_0'?幾好聽b0-口-''邊個改架0.0'?
兒:你-_-''
我:我-____-''?我都係第一次聽咋w0-_-''點會係我牙-_-'?你係咪記錯-3-'?
兒:冇=_=''係你-_-''
我:我點會幫自己改花名架-_-'v?你唔好傻啦=_=''
兒:甘你叫我地都有個臭字...甘我地叫番你都有-_-''甘咪姐係你自己改架囉-v-''
我:好亂-_-''唔係好明-_-''
兒:唔明就算-___-''
我:哦...我地真係fd-_-'?
兒:緊係啦-_-''嗚嗚...臭珊唔記得我啦..T^T''唔要我啦...嗚嗚...
我:我都冇要過你-_-v''
兒:-333-''我要番之前ge臭珊牙>_<''
我:=_=''''''
欣:珊..你唔好句句都有d串人ge成份啦-_-''
我:唔得-_-''串係我ge本性-vv-''
儀:係咩-_-v'唔多覺b0..
我:你唔覺係你ge事...唔關我事b0...重有...牙小姐-_-''我係咪串關你撚事牙-_-v''識你老鼠條尾咩-_-v'? (心諗:佢係嘜水-_-v''係討厭她-_-v)
儀:我冇老鼠都冇尾b0-_-''你串人就關我事...你宜家咩態度牙...甘同我講野...
我:我咩態度關你叉事.?要點同你講野牙...?好似同老母講野甘牙-_-'?
儀:你想當我係你老母都得架-___-''
我:我唔想囉唔該...我牙媽點睇都冇你甘老-_-''牙婆-_-''番屋企訓教啦..!!
儀:你牙媽幾碎牙-_-v?我會老得過你牙媽-_-'?你真係好笑=_=''
我:我唔覺得好笑囉唔該...冇啦啦笑...有病牙-_-v'?
儀:冇病b0-_-''
我:欣欣...我到去搵柏柏玩啦-v-''
欣:珊....柏...
我:???
軒:邊個係柏牙..? [[火]]
我:關你撚事牙-_-'?你係邊叉個牙-_-''?柏柏係邊個關你撚事咩=_=''
軒:點會唔關我事牙.?我係你條仔牙.!
                   珊佢會唔會因為軒佢甘講就記得番D野呢-V-'?

●..愛上不應愛的人﹎會得到幸福嗎!﹏=°×{原}口語+粗]

頂部
kAr]淇
初生嬰兒

會員編號 428763
精華 0
積分 147
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 9361 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-1-11
註冊天數 5603
狀態 離線
  只顯示 kAr]淇 的帖子
我系牙淇=]牙..'
轉左ac,,`
十卜十卜..
好睇好睇!!!`

頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
kAr]淇 :
哦-vv-''
謝謝你的cm喔0v0''

第105集
軒:邊個係柏牙..? [[火]]
我:關你撚事牙-_-'?你係邊叉個牙-_-''?柏柏係邊個關你撚事咩=_=''
軒:點會唔關我事牙.?我係你條仔牙.!
我:下-__-''你係我條仔-_-''?咪玩啦=_=''
軒:玩..?你估我會用宜d黎玩啦...?
我:下=_=''點知你...同你唔熟-_-v
軒:你真係唔記得我.?定係你扮牙...頭先都冇事...甘快唔記得-_-'v?[[唔信]]
我:記得咩牙=_='?o哂-v-'
軒:頭先-v-''我同儀kiss呢-v-''
我:邊撚個係儀牙-_-''識佢老鼠叉叉忽.v.
軒:佢-_-''  [[指住儀]]
我:唔識b0=]'
儀:你唔記得我...又會記得佢地-_-v'?
我:邊個佢地-_-''?我係宜到只係識2個人咋w0=_=''
儀:下...甘你知唔知佢係邊個..? [[指婷]]
我:唔知w0...你地好煩牙...鬼識你地咩-_-''係到扮到好熟甘-_-v'
婷:你....真係唔記得我-_-'??
我:唔記得.v.'  [[佢好似幾好人...都係唔串佢好d v3v'']]
婷:點會甘架...T^T'' [[玩手指]]
我:-00-''你做咩玩自閉0.0''
婷:我中意牙=3='' [[玩手指]]
我:好好玩架*v*?
婷:係喔-v-''
我:我又玩*v*....[[玩手指InG-___-''*]]
婷:有病牙-_-'?人玩你又玩=3=''?走啦你
我:嗚嗚...欣欣...佢蝦我牙..T^T''
欣:啦啦啦啦啦..~今日天氣真係好...-_-v
我:-_-v''
婷:係啦...其實...邊個係柏牙-_-'?
我:下...拍拍係我老公豬囉..>3<''
婷:下...欣.....咩事=_=''
軒:你個八婆...勾佬-_-'?
我:幾時有勾佬牙-_-''你0n尻架-___-'?本小姐不嬲都只愛柏柏豬一個-口-''
軒:你.....[[心碎]] (心諗:佢...真係失憶-_-'?)
我:點-_-'?
軒:你...記唔記得你個初吻比左wh0?
我:柏柏囉-v-''
軒:.....(心諗:佢個初吻唔係我..?佢呃我..?佢...點解...)
欣:軒...你唔好再問啦...你越問只會越唔開心
我:-00-''佢點解會唔開心牙?
欣:因為.....因為....細路仔唔好理甘多...!!
我:咩牙=_=''我大個的了-v-''(心諗:佢叫軒..?甘熟ge-00-''好似聽過-00-''[[諗InG*]])
軒:邊個係柏牙.? [[聲沙]]
欣:唔好係到講...我地出去先....珊...你乖牙...訓一陣先好唔好..?
我:下..哦-v-''好牙-3-''[[諗緊野...冇意識甘講好]]

頂部
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6242
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
雖說是新讀者!!
但也超級SuP=]你呢>W<!!
叫羽拍多次珊個頭,睇下記唔記得番.3.!!
好想個結局係軒跟珊一起!!
森唔好再理果個儀啦>[]<!!
期待著你的故事v3v!!
很棒呢

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:52 PM  代幣  +2   精品文章

- INFINITE *
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
S!U雪 :
叫羽拍珊個頭0.0''?
嗯-vv-''
好主意-000-''
不過我唔會甘打-vv-''對不起...
因為這集以作好了..不想改-3-''
森唔好再理果個儀-___-''
嗯..!!
都係好主意-vv-''
不過要睇下打戈時的心情....  <-----某:你講左係咪等於冇講...???我:可以甘話-v-''
呵呵-vv-''             ''本人正在發癲...不囍勿理''           {新年hing過頭-_-''}

第106集(上)
軒:邊個係柏牙.? [[聲沙]]
欣:唔好係到講...我地出去先....珊...你乖牙...訓一陣先好唔好..?
我:下..哦-v-''好牙-3-''[[諗緊野...冇意識甘講好]]
-------------------------------------成班出左去-----------------------------------
軒:講啦...
我:佢地咩事0.0''??[[係門到偷聽-vv-''佢地唔知道的-00-'']]
欣:其實柏係珊之前條仔...珊ge初戀...初吻都係比左佢...
我: (心諗:咩之前牙-_-''??柏柏豬是我的>3<*)
軒:珊佢話佢自己有拍拖...但係佢話佢之前冇kiss過..!點解佢要呃我.?佢話佢ge初吻係我架...
我: (心諗:佢地係咪講緊我架-_-''?我ge初吻一早比左柏柏啦-00-'')
欣:其實珊佢唔算呃你...因為佢之前失過憶...所以佢都唔知佢比左人...
我: (心諗:咩牙v__v'??我唔明-v-'')
軒:甘...宜家佢記得之前d野...但係唔記得宜幾年d野.??
我 (心諗:佢地甘講...姐係話我失過憶.?邊有可能架-_-'')
欣:我諗係...
婷:但係..點解....甘個柏呢..??佢去左邊..?
我: (心諗:係w0....柏柏去左邊牙..?)
欣:佢....
         作左小小-v-''不過都p0左先啦-3-''我聽日番大陸喔=3=''有幾日p0唔到..T^T''請原諒v3v''祝大家新年大大大大大快樂>3<''

頂部
DoubleFifi:D.
吹水學徒
★Fifi ; )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 304563
精華 0
積分 3020
帖子 1058
威望 1 點
I-See幣 15938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 214 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-13
註冊天數 6242
來自 李浩沅的心XD
狀態 離線
唔緊要>w<!!
等緊下集,HEHE.3.!!
希望珊會記得番軒啦v3v!!
估唔到你都作得幾快個啵,嘻<3.
點解果個浩好似只係出左幾集就人間蒸發咁既-33-
不過我又無所謂-[]-只要睇珊同軒就夠-V-!!
叫個死人儀閃開,轉校xD"
1月28日:
有點不耐煩-V-!!
希望你快快回來吧-︿-!
我朋友去左大陸都番左黎了-︿-!!
我掛住你................................................篇文xP=]"
愛上了你的文章xP=]""

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:53 PM  代幣  +3   精品文章

- INFINITE *
頂部
kAr]淇
初生嬰兒

會員編號 428763
精華 0
積分 147
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 9361 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-1-11
註冊天數 5603
狀態 離線
  只顯示 kAr]淇 的帖子
十卜牙..
好正'
失憶-v-

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-2 08:55 PM  代幣  -3   無聊文章
頂部
shan14twins
初級會員

會員編號 387162
精華 0
積分 664
帖子 202
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6022
狀態 離線
S!U雪 :
我番左黎啦...>3<''
一陣p0''
浩人間蒸發-0-''??
好似係w0...
遲d變番佢出黎先>v<''
哇哈哈-000-''
叫儀轉校
好....遲d先...哈哈-v-''
我都好掛住你...........................d CM   xDDDD**
謝謝你愛上我.............的文章>3<''
嘻嘻-0-''

kAr]淇 :
因為我亂作亂作-V-''
都唔知作d咩好-b-''
所以就作左失憶啦-v-''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...