加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}*◆-]]膠布再多 傷也沒法消失♣*-]{完1u}
載入中 ...
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6562
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子

Ch.45

飛::哇..你都有仔ah..世界變Na

妍::你想死ah.\/.

飛::講下笑姐

妍::Ng h0笑r0

飛::咁咪Ng h0笑10r

妍::你..我大人有大量算Na

飛::Ng稀罕

我::你蝦夠我個BaBiiiiiiiiii未ahhhhhhh?!

飛::我可Ng可以話未嫁?!

我::Ng得r0

希::呢到有人嫁-___-"

我::嘻

妍::你琴日去j0r邊ah?!@@

我::去j0r飛屋企10r

妍::比你嚇死ah..又Ng打電話番黎

我::s0riiiiii ahhhhh..m0下次

妍::ah樂h0擔心你嫁..佢琴晚又Ng肯食飯

今朝早餐又食得個少少..

本來話要等埋你sin肯食

我::[[心痛..但Ng可以心軟]]

關我咩事?![[絕]]佢中2咁我都m0辦法

樂::[[心碎]]我h0支力ah..我上去訓陣sin

希::樂..你m0事ah Ma?!

樂::會有咩事[[苦笑]]

小芝::我陪你ah..

樂::是但Na[[上j0r去]]

飛::[[想車把柔]]

我::[[坐係地上喊]]鳴..嗚

飛::[[打Ng落手]]點解你要咁ah

我::嗚..我Ng可以再咁自私..

我Ng可以再霸住樂

Ng係我嘰始終都會走

飛::你根本就自己呃自己..

你同樂都知大家最愛嘰係邊個..

但你就係咁比樂小芝

你當ah樂係咩ah?![[惡]]

我:::嗚..嗚..我Ng知ah..

我Ng想再咁辛苦ah

[[9 Ng搭8又話Ng知]]

飛::唉..你自己諗下Na..

你諗下你頭sin講個D野

樂聽到有幾傷..

你知Ng知你咁講對佢有幾大傷害?!

妍::柔..你最愛係邊個..大家都知.

只係你自己係到避..有用咩?!

你知Ng知你壹句..可能令到樂h0開心

又可以令到樂h0傷..h0心痛嫁?!

希::樂係你背後做j0r幾多野

佢為j0r你做咁多野

但換到嘰係你D冷言冷語

你捨得咩?!

我::我真係Ng知..

頭sin我咁講我個心都h0痛但..

我Ng想再爭落去..

我h0支力Na..我m0力爭Na

我要休息Na"我放棄"

飛::同你講咁多都係晒氣

你喊飽佢Na[[走j0r]]

妍::唉..係自己諗下Na..

我同希上去sin Na

很差滴壹集"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
s!u豬_筠
初生嬰兒

會員編號 410320
精華 0
積分 244
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 10586 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-17
註冊天數 5901
來自 a媽的肚
狀態 離線
  只顯示 s!u豬_筠 的帖子
一d都5差a呢集~好好睇a!!十卜!!
a柔好慘a!!自己係like呀樂既,,
but要咁樣同佢講野,,仲要比d fd話(雖然係為佢好)
but咁樣講真係好慘劇!
最衰都係個個小芝呀!!!!!!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Newlife_Newhope
高級會員

會員編號 397941
精華 1
積分 1472
帖子 627
威望 0 點
I-See幣 14630 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-1
註冊天數 5977
狀態 離線
hihi ''
黎了...
小芝好衰丫...
佢明知樂最愛既吾系自己都仲要搶樂-3-''
哼~!!!

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6015
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
吾系丫..佢知道自己做緊咩NNa..''
suppp

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6562
狀態 離線

Ch.46

妍::唉..係自己諗下Na..
我同希上去sin Na
我::嗯
{{心::到底我應該點做呢}}
呵欠...h0眼訓..訓陣sin
[[係梳化到訓j0r]]
樂::[[落j0r客廳..見到柔]]
傻妹..咁樣訓凍親咁點呢
[[抱起柔柔番上房]]
柔房
我::樂..Ng h0走ah;
樂::傻妹..[[錫j0r柔壹淡]]
{{柔講嘰少少野令樂忘記晒柔對佢嘰冷淡..絕情}}
我::[[攬住樂..Ng比佢走]]
樂::傻妹[[錫j0r柔壹野]]
NexT Day
我::[[醒j0r..見到樂訓係格離h0開心
      錫j0r樂壹淡..出j0r去]]

頂部
高級會員

會員編號 397941
精華 1
積分 1472
帖子 627
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-1
註冊天數 5977
狀態 離線
終於等到你 POST 喇 -3<′
+ 卜+卜喔....′
繼續支持你喔 !!!! ′
  ′

頂部
yuki318
初級會員

會員編號 410728
精華 0
積分 338
帖子 201
威望 0 點
I-See幣 10026 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-2
註冊天數 5885
狀態 離線
  只顯示 yuki318 的帖子

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6015
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
等待妳下一次p0..''
suppppp

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6562
狀態 離線

46.續

我::[[醒j0r..見到樂訓係格離h0開心
      錫j0r樂壹淡..出j0r去]]
妍::柔柔ah..你有m0見過ah樂ah?!
我::係我間房;
妍::哦..[[諗j0r陣]]
     咩話..樂係你間房[[大聲]]
我::你膠嫁..咁銀大聲..比埋枝咪你h0 m0?!
妍::h0 ah
樂::[[出j0r房]]
妍::你地2個曳曳Na
做咩黎ah
樂::壹男壹女有咩h0做ah
     同埋你做h0 m0[[淫笑]]
妍::你死開D Na;
你地衰就h0 Na..拖埋我落水
我::你聽佢up ah..我地咩都m0做
妍::係真Ng係ah?!
我::Ng信就算[[轉身想落去]]
樂::[[攬住柔]]去邊ah
我::落去食早餐ah..壹齊Na
樂::h0 ah
[[飯廳]]
小芝::樂..你琴晚去j0r邊ah?!
成晚都Ng番房嘰
妍::佢去j0r天台
樂::係ah..我去j0r天台晒月亮ah
希::曬月亮..h0 m0曬ah
樂::h0 ah..h0過曬太陽=]
小芝::你搞到人地成晚都訓Ng著ah-3-
妍::頭sin我叫醒你嫁..你明明h0h0訓
小芝::唉..咁..咁
我::食早餐Na..h0肚餓ah
樂::係10r..壹餓親咁點呢
妍::係10r..壹陣''餓親''就Ng h0 Na[[''餓親''講得h0大聲]]
希::食野Na=]
樂;;[[行j0r去柔個邊坐]]
我::你做咩坐呢到ah?!
樂::想坐呢到咪坐呢到10r
我::我Ng想同你坐ah;坐番過去
小芝::樂ah..我想同你坐ah-33-
我::係10r..人地想同你坐咪過去10r[[有人倒瀉醋]]
妍::老弓..聞Ng聞到h0大浸醋味ah?!
希::嗯..Ng知邊個倒瀉醋呢[[望住柔]]
我::妍..你係咪咁ah?!
妍::係[[笑]]
我::希..你都係咁[[扮j0r個可憐嘰樣]]
希::Ng係x2..我h0人D..
比張紙巾你[[比j0r張紙巾柔]]
小芝::發姣..點知食檸檬
樂::你地係咪咁蝦佢ah
妍::Ng h0玩Na..樂心痛Na
希::兄弟..真係Ng h0意思ah
我::你地h0煩ah..食野Na
[[挾j0r D野比小芝]]
食野Na=]
小芝::哼..Ng洗你咁h0心ah
[[m0食到..倒j0r]]
樂::[[拍木台]]你算點ah
柔挾比你..你Ng食就算Na..
做咩要倒j0r佢姐..
我想人地挾比我都m0 ah[[惡;暗示..大家明Ma?!]]
我::樂ah..算Na..
小芝::鳴..鳴..鳴;你咁惡做咩姐[[喊]]
樂::[[對住喊嘰女仔..樂真係m0辦法]]
對Ng住ah..你Ng h0喊Na
我::[[行過去siu芝到]]你Ng h0喊Na[[比tissue 小芝]]
小芝::你行開ah..如果Ng係你..樂樂點會咁惡對我
[[打j0r柔壹把]]

樂會做咩呢?!
小芝h0過份ah.\/.
大家明樂暗示咩Ma?!

今次長j0r Na

讀者們::莪對尒地Ng住

成日都咁遲p0

莪會比心機嫁Na

[[次次都咁講..尒悶Ng悶嫁@@?!]

頂部
高級會員

會員編號 397941
精華 1
積分 1472
帖子 627
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-1
註冊天數 5977
狀態 離線
哈哈.... 樂呷醋冇人夾野佢食-3-′

+ OIL +OIL ar
吾悶丫′
最梗要你肯 post 就得架喇...!!!′

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...