加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【轉帖】〣〝人鬼情緣未了[[`.. +續集 
載入中 ...
啊C
初生嬰兒

○● 啊Rain ●○

會員編號 716
精華 0
積分 664
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11013 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龜龜
閱讀權限 50
註冊 2004-11-14
註冊天數 7125
來自 h.k
狀態 離線
  只顯示 啊C 的帖子
十卜十卜你也..我係某一個論壇都see個啊

[img]http://tinypic.com/anbsy0.gif[/img]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
I-See幣 12066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 Kee} 的帖子
我:對唔住??係咩意c呀?

芯:ar深,,,,佢,,,,,,,,

我:佢咩呀,.,,,下,,,,(係咁搖佢)佢做咩呀,,,,

浩俊:佢??

芯:(喊)死左,,,,,

我:死左?,,,(呆左咁望住佢) 冇可能ga,,,,

芯:小津呀,,,,你唔好咁la,,,,

我:你厄我,,,,,,佢話會番黎搵我ga,,,,

芯:小津,,,

我:你唔洗講,,,,我知呀,,,,你想挑撥離間之麻,,,
  ar深永遠都係我ga,,,,你唔會得到佢ga(跪左係度係咁喊)

浩俊:(攬住我)

芯:你冷靜d聽我講la,.,,

我:一日最衰都係你呀,,,,我憎死你ar,,,,

浩俊:小津,,,,,你聽佢講la,,,,

芯:其實我一直都冇同到ar深一齊,,,,佢有病,,,,

佢一飲酒就會病發,,,,,但係佢為左你,,,佢都肯飲,,,,

佢知道自己剩番唔係好耐..,,,,所以佢叫我做場戲比你睇,,,

果日你見到既一切,,,,,全部都係假ga,,,,

你傷心,,,,佢比你更加傷心,,,,我已經盡左能力去幫佢ga啦,,,,

我:唔會ga,,,,,佢話去美國讀書ga,,,,佢唔會掉低我ga,,,,

芯:果日你將佢送比你果條鏈掉落地,,,佢見到浩俊去安撫你,,,

佢放低哩個心頭大石,,,,知道浩俊會好好咁照顧你,,,

當你地走左之後,,,,ar深即刻去汁番條鏈la,,,,,,

我:嗚,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

芯:佢唔係去美國讀書...係去美國醫病,,,,,

係佢番香港果日,,,既夜晚佢要做一個大手術,,,,

哩個手術只有50%成功,,,,

所以佢死都要係哩個手術之前黎見下你,,,,

不過就係哩個手術,,,,唔成功,,,,,,,,

我:(係咁喊)

芯:佢臨做手術之前,,,,,交戴我幾樣野,,,,

我今次番黎,,,,都係諗住搵你,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線

QUOTE:
*小必*  在 2005-8-6 01:36 PM 發表:

之後點=口="..

好緊張=V="..XD*

又`有la.....
ar深死咗..........嗚嗚

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
我:鳴,,,,,,,,,

芯:哩隻介子,,,,係佢叫我一定要交到你手上,,,

而哩封信,,,,係佢手術前寫ga,,,,

原本如果佢肯早d做哩個手術既話,,,,佢都可能有得醫,,,

但係因為病情惡化,,,,,更加拖延左時間,,,所以,,,,,,

我:鳴,,,,,,,,,,,我唔要呀,,,,我咩都唔要呀........

芯:對唔住,,,,,(ar芯坐係度係咁喊)

浩俊幫我拆左封信,,,,,

浩俊:小津,,,,

小津,,,,

1個鐘之後我可能要離開哩個世界,,,,

我話過番黎搵你,,,,但係我冇做到.....對唔住,,,,

希望你好好生活落去,,,,

深

我將封信渣埋一舊.,,,,

我:唔得,,,,唔可以咁ga,,,,

你地唔可以掉低我,,,,唔可以留低我一個係度ga,,,

我唔會比你地咁做,,,,我要跟你走,,,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
各位, 又有la 又有la   ...

頂部
-`★babe必﹡
嬰兒上路
. . ..陳小必同學:p*XD

會員編號 4450
精華 0
積分 3617
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-4-28
註冊天數 6960
來自 '°◆||你屋企_*”
狀態 離線

QUOTE:
雲兒TTo0  在 2005-8-6 03:03 PM 發表:

又`有la.....
ar深死咗..........嗚嗚

乜咁Gau"

牙森死左.."

牙深又死埋=V="

傷心死小津Lor*

頂部
/\╱\an雨文
初生嬰兒

會員編號 20886
精華 0
積分 1340
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-23
註冊天數 6873
來自 9個女仔1隻鬼"s家族 ...
狀態 離線
-口-"....

唉..好想睇森仔之後...

=>but冇得睇lu>v<"

[img]http://album.cliffhk.net/albumsq/userpics/10505/001.jpg[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/25345_Ozz73nTBx4qv.gif[/img] [img]http://hkisee.com/attachments/trI=_zKDx8zcOqQ0i.gif[/img]
頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
我衝左出去,,,,

浩俊:小津,,,,做咩呀你,,,,(捉住我)

我:放手呀,,,,我要去搵佢地呀,,,,,

浩俊:小津,,,,你傻左咩,,,,,

我:佢死左,,,我留係度有咩意c呀,,,,

芯:你唔好咁la,,小津,,,,,

我:只要我死左,,,,我就會搵到我自己既幸福,,,,

突然,,,冇左知覺,,,,,

當我醒番既時候,,,我發覺自己訓左係屋企張床度,,,,

我:我係唔係已經死左la,,,,

芯:係我卜暈左你呀,,,小津,,,,你唔可以做傻事ga,,,,
  你應承左ar深好好生存落去ga,,,

我見到ar深企係我間房,,,,

我:(係咁喊)你終於黎戴我走la ??

浩俊 & ar芯望下望下,,,,見唔到有人,,,

因為得我係有陰陽眼,,,,

我:ar深,,,,,我求下你呀,,,,你唔好掉低我呀,,,,
  求下你,,,,,你戴我走呀,,,,,(伸手)

芯:ar深??ar深黎左?

我:我唔要留係哩度痛苦呀,,,,你要戴我走呀,,,

突然森仔出現係我面前.....
我:(望住佢)森仔,,,,

森仔:小津,,,,

我:我要同你地一齊呀,,,,,,你唔好掉低我呀,,,

深:小津,,,,,對唔住呀,,,,

我:我咩都唔聽,,,我要同你地一齊,,,,,

浩俊:小津,,,,,你唔好咁la,,,佢地都想你好好做人ga,,,,

我:唔得,,,,,,,,唔得呀,,,,,冇左佢地我做唔到人呀,,,,
  我只會係哩個世界上痛苦,,,,

突然,,,,個天黑晒.,,,,

我只係聽到,,,,

浩俊:小津,,,,唔好死呀,,,,起身呀,,,,

(我見到浩俊係咁搖我個身體,,,,)

芯:我去打999,,,,,

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
我發覺我已經去左第2個空間,,,,靈魂已經出左黎,,,,

我見到ar深同森仔,,,,我即刻攬住佢地,,,,

我:只有同你地一齊先係最幸福ga,,,
  我好掛住你地呀,,,,

深:(攬緊我) 我都係,,,,,

我:(點頭),,,,,,浩俊,,,,ar言,,,,ar芯,,,,ar康,,,,
  我要走la,,,,,,你地唔洗擔心我ga..
  因為我已經搵到自己既幸福la,,,,,,,,
  我認為同自己鐘意既人一齊,,,,先係最幸福ga,,,,,

ar深同森仔,,,,,,戴左我一齊上路,,,,,

我地3個會永遠離開哩個空間,,,,,永遠都唔會再見到浩俊佢地,,,,

走果晚,,,,,我報夢話番比佢地知,,,,

我而加好幸福,,,,,希望佢地會替我地開心,,,,

仲拎左櫃筒入面3隻介子走,,,,,

因為哩3隻介子就係我地3個既定情信物,,,,

之後我再番番醫院,,,,見番我個驅體,,,,,

見到我ar媽ar爸係咁喊,,,,,

我:媽,,,,,爸,,,,,其實我一早唔應該黎哩個世界,,,,
  不過好多謝你,,,,比左個機會我體驗愛情,,,,
  如果今日ar深同森仔唔戴我走既話.....
  我反而會令你地更加擔心..對唔住呀,,
   再見la,,,,,好好保重呀,,,,,

我:我地要去邊呀??

深:去過一條橋,,,,,

我:哦,,,,,,點解森仔你仲未走既,,,
  我以為你一早去左投胎呀,,,,

森仔:你唔記得左la,,,,我封信寫住呀,,,
   我會等你等到死為止ga,,,,我唔捨得你ga麻,,,,

我:(好開心咁笑左出黎)

深:我諗你好耐都未咁開心過la,,,,
  你知唔知我地咁樣做會令好多人傷心ga ??

我:吾,,,,不過我更加會知,,,佢地會替我開心,,,,,
  如果要我留係人世,,,,,會好痛苦ga,,,,

森仔&深:咁我地行lo,,,,

[[ 愛情會使人麻目,,,,,更可以放棄一切....]]

頂部
Kee}
高級會員

會員編號 22325
精華 3
積分 4216
帖子 789
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紫-!
閱讀權限 90
註冊天數 6869
來自 ...
狀態 離線
好似係完咗.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...