加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: - 美眉``人氣王 -  多選 [參與投票的會員]
1 . 大牙   138 (4.06%)
2 . MEIMEI   560 (16.49%)
3 . 彤彤   132 (3.89%)
4 . 鬼鬼   675 (19.88%)
5 . ㄚ頭   461 (13.57%)
6 . APPLE   120 (3.53%)
7 . 筱婕   406 (11.96%)
8 . 小薰   199 (5.86%)
9 . 小蠻   104 (3.06%)
10 . 鴨子   101 (2.97%)
11 . 米恩   38 (1.12%)
12 . 鬼娃娃   28 (0.82%)
13 . 小冰   17 (0.50%)
14 . 檸檬   19 (0.56%)
15 . 萬太   56 (1.65%)
16 . 妖嬌   23 (0.68%)
17 . 霸王花   16 (0.47%)
18 . 子軒   24 (0.71%)
19 . 瑤瑤   71 (2.09%)
20 . VICKY   144 (4.24%)
21 . 其他 [ 請列明 ]   40 (1.18%)
22 . 新人 [ 請列明 ]   24 (0.71%)

標題: - 美眉``人氣王 -
載入中 ...
牙儀''
VIP
n/a

會員編號 1073
精華 1
積分 3297
帖子 628
威望 18 點
I-See幣 51631 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Ki!
閱讀權限 170
註冊 2004-11-28
註冊天數 7090
狀態 離線
  只顯示 牙儀'' 的帖子

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-8-24 01:08 PM 發表

係唔係183o個集呀?!
我覺得彤彤講得超有道理呀><’’
人地比你係人情唔比你係道理,,鬼叫你自己平時唔讀好d書咩’’

對呀對呀!! 彤彤講得很岩的 .
如果自己有本事就自己答岩 . 使嘜求人呀?!
如果下下都車望人地比$ 你 . 不如自己發奮 D啦 . = =

真的要走了??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
qInG*
初生嬰兒

會員編號 204072
精華 0
積分 468
帖子 18
威望 1 點
I-See幣 11093 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-23
註冊天數 6457
狀態 離線
  只顯示 qInG* 的帖子
哎呀...無見到只可以投3票tim....
我投左好多個啊...
最中2ge是vicky...但是e+無碌囖..
聽講是被第二個電視臺簽走左ar...
次是:meimei. 彤彤. 筱婕    小薰..
..我覺得彤彤她跳舞超厲害啊!><

copyright by penguin.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
W. (此用戶已被刪除)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 21175
精華 3
積分 17189
帖子 4636
威望 11 點
I-See幣 209995 錢
GAME幣 825 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-7-23
註冊天數 6853
狀態 離線
  只顯示 W. 的帖子
鬼鬼YA...

鬼鬼好cute ya!

頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7045
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙儀'' 於 2006-8-24 04:52 PM 發表

對呀對呀!! 彤彤講得很岩的 .
如果自己有本事就自己答岩 . 使嘜求人呀?!
如果下下都車望人地比$ 你 . 不如自己發奮 D啦 . = =

無錯,,人地又同你唔熟’’
一句學姊學妹就要人比$你,,唔比又話人蝦學妹,,唔照顧學妹’’
就算比左你又點啫,,你都唔會win ga啦,,,人地個個咪又係由學妹一路去到學姊
又唔諗下人地,,人地得閒比幾蚊你你都謝又謝地啦''

頂部
牙儀''
VIP
n/a

會員編號 1073
精華 1
積分 3297
帖子 628
威望 18 點
I-See幣 51631 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Ki!
閱讀權限 170
註冊 2004-11-28
註冊天數 7090
狀態 離線
  只顯示 牙儀'' 的帖子

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-8-25 10:58 AM 發表

無錯,,人地又同你唔熟’’
一句學姊學妹就要人比$你,,唔比又話人蝦學妹,,唔照顧學妹’’
就算比左你又點啫,,你都唔會win ga啦,,,人地個個咪又係由學妹一路去到學姊
又唔諗下人地,,人地得閒比幾蚊 ...

ya . 講得好岩呀!!
佢地個個都係由新人做起ga啦 . 果時又有邊個幫佢地呀?!
依加d 新人就成日想人幫 . 唔幫又話 蝦"
果時佢地都係由0開始ga啦 . 佢地咪又係靠自己!!

我最記得有一集的真心換絕情 .  
妖嬌係到的 . 當時好似又係話佢地唔分$比d新人 .
跟住妖嬌講左句 . 新人? 就係要磨練呀! 我們也是新人來的!!
听完之後 .  覺得好 爽! XD

真的要走了??

頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7045
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙儀'' 於 2006-8-25 09:29 PM 發表

ya . 講得好岩呀!!
佢地個個都係由新人做起ga啦 . 果時又有邊個幫佢地呀?!
依加d 新人就成日想人幫 . 唔幫又話 蝦"
果時佢地都係由0開始ga啦 . 佢地咪又係靠自己!!

我最 ...

[size=-2]咪就係囉,,好心佢地啦’’
佢地邊個唔係由新人做起ga,,厚面皮''
人地如果真係想幫你就一早比左你啦,,要怪就怪自己人緣唔好啦''

其實我覺得無論佢地點話學姊唔埋佢,,蝦佢都好啦’’
我地dFans都係會撐佢地,,反而會愈黎愈憎d新人,,咁又何必呢''

頂部
ka-Mi`
吹水學徒

會員編號 59736
精華 3
積分 13603
帖子 2277
威望 0 點
I-See幣 9202 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 yannaive._.`
閱讀權限 100
註冊 2005-10-23
註冊天數 6761
狀態 離線
  只顯示 ka-Mi` 的帖子
當然是 MEIMEI , 筱婕 , VICKY 啦

頂部
玲子*
初級會員

會員編號 205125
精華 0
積分 929
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13031 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-25
註冊天數 6455
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 玲子* 的帖子
MEIMEI,ㄚ頭,筱婕

頂部
qq~
高級會員

會員編號 48955
精華 0
積分 1768
帖子 750
威望 0 點
I-See幣 12464 錢
GAME幣 1757 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-4
註冊天數 6780
狀態 離線
  只顯示 qq~ 的帖子
投左筱婕    =]

可愛爆的笨笨美眉``

♥♥    |   |_ [] \/ E   Y [] |_|

頂部
candychi
初生嬰兒

會員編號 146385
精華 0
積分 472
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 11147 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-2
註冊天數 6600
狀態 離線
  只顯示 candychi 的帖子
MEI MEI 鬼鬼""筱婕""丫頭``

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...