加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]康寶萊既營養粉千萬唔好試-
載入中 ...
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
I-See幣 14823 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-15
註冊天數 6899
來自 § 格林童話@ princess §
狀態 離線
  只顯示 口牙•果 的帖子
[轉]康寶萊既營養粉千萬唔好試-

QUOTE:
:
原帖由 vicky0891 於 2006-7-12 05:05 PM 發表
不如試下康寶萊既營養粉,六日最少減3-5磅
好多人試過真係得,$286就可以減到肥,試下啦!

有興趣可以聯絡我,我可以介紹比你,有咩唔清楚都可以隨時問我架!
MSN : makching0910@yahoo.com.hk
E ...

千祈唔好試。好似我老先婆咁魽A佢係2000年再始食,9個月減鱆20磅,但係冇理由食一世架,於是停驉C點知唔洗3個月,佢已經肥返晒,換季果陣灡L天衫全部唔琩迭C但係就身體好差,成日出冷汗,後尾到冬天仲好怕涷,又成日感冒,但係就不斷肥,但係佢麰僎q好細。

之後去睇中醫,個醫師話佢之前節食導致營養失衡,原來咁鼢謇峇隤k係最危險同最唔健康鵅C因為你只係限制身體汲取某種營養,但係有攭明你身體係有需要鵀荍A因為減肥而冇俾佢,於是就有營養失衡黿〞p出現。

係舊年2005年,我老婆已經停髐勻臚@年,(因為醫生話藥只可以幫一部份,其他要靠我老婆自己)我老婆有纑B,但係3個月左右就冇髐葚鶠C個婦科醫生問佢之前有冇減肥,我一五一十話俾佢聽,先知原來所謂"健康產品"一瓥ㄜ灠楛d。因為你唔知佢入面真正鵀言驉A食曮孛豕{都唔知,但係因為佢話自己係健康食品,所以唔洗經衛生署,亦唔洗有專業人員署方,而呢個先係佢最危險鵀a方。

奉勸各位最減肥鴾k仕,如果你想用一世黻楛d去換一剎那鴽祤痋A你即管垣竻A蠵n蓄去買呢狊五飽A不過我可以話你聽,9個月我老婆用鰹t唔多4萬蚊,因為傳銷商只會不停叫你買洁A"專人跟進"係等佢]有多蠷鷛|叫你俾錢。仲有,你要有心理準備要食佢一世。當然sell你果個實話唔會有咁翵ヾA但係肥返的話佢係咪俾返晒你之前俾過嚙?真係儭亶怞n簽份協議書,到時有咩事都有個保障。當然,佢]唔肯咁做啦。

ROYAL CORNER

護膚品推介//比名牌更平//比名牌更有效

ROYAL CORNER //想睇?想問?想買? click here
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=104902&extra=page%3D1

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ying
吹水新手

會員編號 204348
精華 0
積分 4457
帖子 2609
威望 0 點
I-See幣 25175 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-23
註冊天數 6464
來自 ♪外太空♪
狀態 離線
  只顯示 Ying 的帖子
嘩~咁恐嚇ga 不過我都唔食e D 野

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
愛粟
高級會員

會員編號 73756
精華 0
積分 2070
帖子 557
威望 0 點
I-See幣 14102 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-18
註冊天數 6742
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 愛粟 的帖子
wa!我自己都有食ga bor!
又唔見我有野!!!!!
唔知咪係到吹la!!

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
I-See幣 14823 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-15
註冊天數 6899
來自 § 格林童話@ princess §
狀態 離線
  只顯示 口牙•果 的帖子

QUOTE:
原帖由 愛粟 於 2006-9-10 08:45 PM 發表
wa!我自己都有食ga bor!
又唔見我有野!!!!!
唔知咪係到吹la!!

我都唔知..只係轉post者..

可能每人既體質唔同掛...

ROYAL CORNER

護膚品推介//比名牌更平//比名牌更有效

ROYAL CORNER //想睇?想問?想買? click here
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=104902&extra=page%3D1

頂部
帥帥apple
初生嬰兒

會員編號 44410
精華 0
積分 580
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11049 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-24
註冊天數 6797
狀態 離線
  只顯示 帥帥apple 的帖子
嘩~
真係好得人驚呀
好彩我唔食姐

頂部
S!USUET
吹水學徒
FI``FI``ONA/]]*+-

會員編號 159947
精華 0
積分 3535
帖子 1425
威望 0 點
I-See幣 24261 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-4
註冊天數 6575
來自 [S]L
狀態 離線
  只顯示 S!USUET 的帖子

好彩我都冇食

頂部
beauty_sale
初生嬰兒

會員編號 211800
精華 0
積分 351
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10983 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-16
註冊天數 6440
狀態 離線
  只顯示 beauty_sale 的帖子
好好彩乍 ! 之前諗過buy

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6577
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
下。口。""
唔食就肥番咁多…""
不過我唔會食哩D野減肥的-W-

頂部
nf8001
初生嬰兒

會員編號 217023
精華 0
積分 365
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11004 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-4
註冊天數 6422
狀態 離線
  只顯示 nf8001 的帖子
我覺得唔係亂吹 因為我家姐以前都有食  陰公 搞壞左個身體 所以成日病~

頂部
暄暄
初生嬰兒

會員編號 218223
精華 0
積分 353
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-9
註冊天數 6417
狀態 離線
  只顯示 暄暄 的帖子

QUOTE:
原帖由 口牙•果 於 2006-9-10 08:21 PM 發表

[box=#CCFFFF]千祈唔好試。好似我老先婆咁魽A佢係2000年再始食,9個月減鱆20磅,但係冇理由食一世架,於是停驉C點知唔洗3個月,佢已經肥返晒,換季果陣灡L天衫全部唔琩迭C但係就身體好差,成日出冷汗 ...

我虽然不是很会广东话,可是我明白你的意识
我想请问下,你老婆喝了这个产品维持几个月呢

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...