加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][口語]★[[藍風中學愛情傳<_+。
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6736
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
[轉][口語]★[[藍風中學愛情傳<_+。

「死女包!起身啦!第一日返學就想遲到呀!」

講完之後,個個女人就一隻鍋蓋「車」過黎...

無錯!!個個女人就係我呀媽!

可能你都覺得佢叫我起身既方法有d「特別」

但係,呢個係我唯一一個可以叫醒我既方法,

因為我比其他人既感應力強...- -+

「死女包!仲唔落黎!」

「okok!我好快就黎> <"」

我叫子怡,今年15歲,讀中三

我屋企一共有4個人,就係我,呀媽,呀爸同我呀哥

我地屋企係開道場既。

今日係我第一次返藍風中學,

因為我之前既一d事,所以我比其他人遲左1個月返學...

「死女!快d出門口啦!就8點啦!」

「死啦死啦!我就遲到啦!我返學啦!呀媽88!」

於是,我又咬住件多士咁跑返學校...

「沙---」

突然有部車係我身邊經過,

仲搞到我成身污垢水...=口=|||

「停車!!!\口/"」

子怡見到部車慢慢停低,

立即走上前,諗住鬧佢...

之後車門上既玻璃慢慢降下...

「你...」

子怡正諗住開口鬧佢既時候,個男仔已經出聲先

「錢,比你買過件校服,唔好再煩我。」

講完個男仔就開車走

子怡呆左一呆,醒返既時候,

個男仔坐住部車已經走到好遠...

「可惡!死人頭!居然睇唔起我!我一定記住你!」

於是子怡又諗起

「死!遲大到啦!」

跟住就即刻跑返學校...

-----------------------------------------------------------
去到班房外,

真係好鬼嘈呀!band5中學真係band5

一入到去o晒嘴=o=

傾計、食煙、食早餐、零食、玩啤牌...連打麻雀都有☉口☉"仲叫緊「十三腰」tim

「各位同學,佢係新轉黎3B班既子怡同學」

「大家好!我叫子怡,多多指教!^ ^"」

但好無奈地...係冇人理我既...

老師都唔理,只係叫我地自修,講完就急急腳咁走左,

連我坐邊都冇講-△-"

維有是但坐既一邊...

有一班男仔走過黎...

「hihi~我叫呀雄呀~」

「hi...」

「靚女!一齊玩啦~」

第二個男仔又講

「唔啦...你慢慢啦...-__-"」

「黎啦!一齊啦!」

跟住個男仔拉住佢隻手...

點知子怡一個反射動作---一拳打過去!

「On My 吉 ☉口☉"!!死啦!又唔小心出左招tim!我平凡既校園生活冇啦!」

子怡傷心咁講,

其他人望住子怡同比佢一拳打到暈左個個人呆左...

子怡開始諗

「呢個時候我係咪應該走佬呢?- -"」

正當子怡諗住偷偷地離開課室既時侯...

「呀!佢走佬呀!」

居然比一個女仔發現左!

冇辦法!呢個時候維有---跑呀>口<"!!!!

於是子怡比成班同學追住...

只有一個男仔仲係班房訓覺...

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-11-24 06:24 PM  代幣  +2   150人留言`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
icezero
初生嬰兒

會員編號 211752
精華 0
積分 365
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-16
註冊天數 6469
狀態 離線
  只顯示 icezero 的帖子
po∼
十卜十卜∼
多謝分享!∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6736
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 icezero 於 2006-9-17 05:31 PM 發表
po∼
十卜十卜∼
多謝分享!∼

THX,等我依家POST LA
「黎到天台,應該冇事啦掛!成班人都傻傻地既!」

子怡走左上天台

突然,有d聲...

「唔好啦...會有人黎嫁」

個女仔把聲好姣,完全唔似反抗咁...

「唔緊要...有人黎我打到佢出唔到聲,黎!比我咀」

子怡唔想再聽人地講野,所以諗住走,點知...

子怡一轉身一野撞左落條水管度,

仲坐左落地下

「呀!點會有條水管嫁!好痛呀!會唔會傻左嫁!?」

摸住自己個頭既子怡不停咁講,

都唔個個男仔企左係自己身邊...

個男仔一野拉左佢上黎

「呀!咪拉住我!」

個男仔開聲問

「你做咩係度?」

「哦!你係今日早上累我遲到個死人頭!」

個男仔開始唔耐煩

「我再問多次!你做咩係度!」

「我...」講講下,子怡諗起頭先佢話

"有人黎我打到佢出唔到聲"既呢句話...

「其實...係小叮噹!!> < 」

兩個人都o晒嘴...

個男仔左問

「小叮噹!?」

子怡現在先知自己講左一個好白痴既大話,

但維有講落去...

「其實...我係叫小叮噹帶我去月球,但...唔知點解去左呢度!

既然冇野我去先啦~88!」

小叮噹...☉o☉"唔係!係子怡!一講完就即刻想走佬

點知比個男仔拉住,

子怡又一個反射動作---180度轉身飛腳踢過去

一野踢中左佢「男人最重要既野」

而子怡知道自己又做錯野,為左保命

好快咁跑走左...

頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6777
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
KA KA KA^w^
                                       巧 巧 笑 ~ ~
         十 卜 你 牙 ! !
                                                     快 D  post  la ~ ~

頂部
{離.~恨
吹水學徒

會員編號 77231
精華 0
積分 3514
帖子 1498
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 401 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-25
註冊天數 6764
狀態 離線
  只顯示 {離.~恨 的帖子
都幾好睇呀................

13.不可回覆少於8個字〔不包括符號、數字〕
今次系警告,下次就扣分

By : [[愛.戀.gill`

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6736
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 natalie_niki 於 2006-9-18 11:23 PM 發表
KA KA KA^w^
                                       巧 巧 笑 ~ ~
         十 卜 你 牙 ! !
                                                     快 D  post  la ~ ~

我依家POST LA
係班上,子怡識左個女仔,叫小月

小月係一個好靜既女仔,

小月仲講左好多班上既事比佢聽...

而令子怡呆左既事就係...

子怡今日"野踢中左佢「男人最重要既野」"個個人,

原本係班上既大佬,

叫呀狼...哈哈~果然係禽獸‵▽′

等等!!☉.☉現在唔係笑既時候!

呢個禽獸...唔係!係呀狼!佢係理事長既仔,又係班上既大佬,

人又生得靚仔,又有錢,係所有女仔既白馬王子!

但係...我仲一野踢中左佢「男人最重要既野」

我諗...我既將來係一片灰暗...唉...╯口╰"

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6736
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 firzenkoon 於 2006-9-19 07:00 PM 發表
都幾好睇呀................

幾..................乍
終...終於放學啦>o<!

快d返屋企,唔好再比d人煩...

出到校門...

呀!死啦!又係個個呀狼=口="

即刻用個袋遮住走人!!

...- -+哈哈!十分成功左到校門

但...點解...好似有d野...拉住我既...

唔通...有鬼!!☉o☉"""

「有鬼呀!!help me!唔好呀~對唔住呀~唔好拉我呀!」

「哈哈哈~」

☉.☉!?有人笑既!?

原...原本拉我個個係佢!

鳴...好丟臉呀>口<"

「小叮噹!日光日白點會有鬼呀!?」

「...-3-我唔係小叮噹,你認錯啦,88」

「我記得...今日踢左我一腳個個...係你。」

呀狼一直拉住子怡隻手,唔比佢走

「呵...呵...╯▽╰你...你一定記錯啦...」

「既然...你踢左我一腳,咁係咪應該比返d補償我呢?」

嘩嘩☉口☉!!呢個禽獸做咩奸笑!

「哈哈...你...你真係識講笑!我又唔係買保險,比咩補償你呀!」

「一個kiss。」

「下!」

唔等子怡回應,呀狼已經咀左落去

「你...你頭先做咩呀!」子怡塊面紅到蕃茄咁

「kiss囉!」呀狼仲係奸笑

「做咩...做咩咀我」子怡塊面紅到就爆炸

「玩下你係咋,想黎多個呀?」

「-口-"玩!?我個初吻...」

「原本係初吻!哈哈」

「你死定啦\口/"」

講完之後,子怡將佢生平所識既功夫洗晒出黎

江湖...又一場腥風血雨...

頂部
戀之奇蹟
初生嬰兒

會員編號 173508
精華 0
積分 374
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-6-7
註冊天數 6570
來自 戀愛星
狀態 離線
  只顯示 戀之奇蹟 的帖子

子怡好搞笑wo
咁好笑就一定要十卜you  la
仲有我覺得好好睇呀
add  oil

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6736
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 戀之奇蹟 於 2006-9-21 09:03 PM 發表

子怡好搞笑wo
咁好笑就一定要十卜you  la
仲有我覺得好好睇呀
add  oil

你+卜我呀,我依家POST 啦
呀狼打交好叻,冇咩人贏得過佢

但佢今日激嬲左子怡

令子怡發火,

所以呀狼唔多唔少都比佢打左幾拳...

「你好野!今日呢幾拳我一定會記住」

「=▽=呵呵呵~輸既人講黎講去都得呢句」

「你...!!」

「算啦~本小姐今日放你一馬啦~呵呵呵-▽-」

哈哈~發洩完特別開心~

「聽日你就死!」

「等聽日先算啦~」

頂部
糕-3-{GO`}
吹水學徒

會員編號 36906
精華 1
積分 2632
帖子 1135
威望 4 點
I-See幣 25658 錢
GAME幣 313 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6849
狀態 離線
  只顯示 糕-3-{GO`} 的帖子
好搞笑牙…*
十卜呢!

13.不可回覆少於8個字〔不包括符號、數字〕
今次系警告,下次就扣分

By : [[愛.戀.gill`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...